Ontdekking van de Sunshine Coast - 15 nachten - Sydney - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Organiseer uw reis naar wens en bezoek Australië op uw eigen tempo
  • Ontdek de grootste steden van het land die rijk zijn aan culturele en natuurlijke rijkdom
  • Overnacht in comfortabele en luxueuze 4* hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Australië

We nemen u mee naar kilometers lange gouden zandstranden, tussen golven hoger dan uzelf, onder een stralende en zon... Welkom in Australië! Met haar enorme oppervlakte heeft Australië alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. Het indrukwekkende binnenland in de outback, de schitterende kustlijn, aangename steden en de prachtige eilanden bieden een unieke setting voor een onvergetelijke vakantie.

Van hippe steden met vriendelijke multiculturele mensen tot spectaculaire landschappen en adembenemende natuur...  In het land van de aboriginals zult u een onvergetelijke tijd beleven. En niet onbelangrijk: de zon schijnt volop! 

Reisbeschrijving

Om dit prachtige land te ontdekken, stellen we u een verblijf voor in 2 grote steden, Sydney en Brisbane, maar ook aan de Sunshine Coast in Cairns, Hervey Bay en Noosa. U heeft de vrijheid en het comfort om uw dagen naar wens te organiseren dankzij de optionele excursies. Zo kunt u het land op uw eigen tempo bezoeken. Vertrek op een prachtige rondreis van 15 nachten en ontdek de schitterende Gold Coast van Australië!

Uw route:
Dag 1: Aankomst in Sydney
Dag 2 - 4: Sydney
Dag 5: Sydney / Cairns
Dag 6 - 7: Cairns
Dag 8: Cairns / Brisbane
Dag 9: Brisbane
Dag 10: Brisbane / Hervey Bay
Dag 11 - 12: Hervey Bay
Dag 13: Hervey Bay / Noosa
Dag 14 - 15: Noosa
Dag 16: Vertrek vanuit Brisbane

Uw programma

Dag 1-4: Sydney
Een wereldberoemde baai, droomstranden en een overvloed aan winkels, restaurants en feestlocaties maken Sydney tot een van de belangrijkste steden van Australië. Het uitbundige en gewaagde Sydney is een onweerstaanbare stad met prachtige surfstranden, het operagebouw, openbare tuinen en eilanden met ongerepte baaien en oevers.

De Sydney Bay Bridge, bijgenaamd de "coathanger", is een niet te missen plek in de stad. Spring op uw fiets en rij over deze enorme structuur die de baai overspant. Dierenliefhebbers kunnen terecht in Taronga Zoo waar meer dan 2.900 exotische en lokale ideren, waaronder gorilla's, tijgers, luipaarden, chimpansees, giraffen, kangoeroes en koala's, op u wachten.
Dag 5-7: Cairns
Uw reis brengt u vervolgens naar Cairns. Hier kunt u genieten van het prachtige 
Great Barrier Reef en tropisch regenwoud dat op de Werelderfgoedlijst staat. Bezoek de gezellige markten, stranden en uitstekende cafés in de stad. Als u naar Cairns reist, kunt u een stop maken bij de Skyrail-regenwoudkabelbaan, Kuranda Scenic Railway en Kuranda Village en uw smaakpapillen verwennen met tropisch fruit en verse zeevruchten.

In Cairns kunt u ook de rijke geschiedenis van de oudste cultuur ter wereld verkennen - meer dan 40.000 jaar oud - in het Tjapukai Tree Culture Park. ga vervolgens aan boord van een ferry en bereik het pittoreske eiland Fitzroy in 45 minuten. Daar kunt u de regenwoudpaden verkennen, snorkelen vanaf het strand bij Welcome Bay en Nudey Beach en de schoonheid van het Great Barrier Reef bewonderen in een kajak.
Dag 9-10: Brisbane
Brisbane is energiek en bruisend vol met restaurants en cafés waar het goed vertoeven is. Het nachtleven is levendig en de elegante parken en historische gebouwen zijn perfect geïntegreerd in de architectuur van de stad. Tijdens dit verblijf heeft u de mogelijkheid om van de eclectische kunstscène te genieten, te gaan winkelen in de meest trendy wijken en de nabijgelegen eilanden te verkennen.

Het huren van fietsen is een geweldige manier om de stad te ontdekken en te genieten van de sfeer! The Story Bridge biedt een panoramisch uitzicht over de stad, in het noorden naar de Glasshouse Mountains en in het zuiden naar het achterland van de Gold Coast. Een andere iconische site is Fortitude Valley. Veel onafhankelijke winkels hebben zich daar gevestigd. Ga voor een ontspannen dagje naar de kust van Brisbane. Deze is bezaaid met idyllische eilanden. Moreton Island, op slechts 70 minuten met de ferry, is het derde grootste zandeiland ter wereld.
Dag 11 - 12: Hervey Bay
Hervey Bay ligt ongeveer 300 kilometer ten noorden van Brisbane en is absoluut waterparadijs en een van de beste plekken in Australië om de wildernis te ervaren. De rustige wateren van Hervey Bay zijn ideaal voor watersporten, van zwemmen, snorkelen en duiken tot zeilen en vissen. Van juli tot november reizen bultruggen van Antarctica langs de kust van Queensland naar de warme wateren van het eiland en stoppen in de kalme wateren van Hervey Bay om hun nakomelingen te verzorgen. Hervey Bay is een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten.

Dag 13 - 15: Noosa
Dankzij een ontspannen sfeer en het feit dat er geen gebouwen groter zijn dan bomen, is de subtropische omgeving van Noosa een plek waar u echt kunt ontspannen. Maar dat betekent niet dat er hier niets te doen is. Noosa brengt de glamour van internationale badplaatsen naar de ongerepte stranden, nationale parken en het weelderige achterland. U zult altijd dicht bij de natuur zijn, ongeacht waar u in Noosa verblijf - op slechts 90 minuten rijden van Brisbane aan de Sunshine Coast. U ziet koala's en exotische vogels in de bomen. U kunt vissen vanaf stranden, rivieren en kanalen, of zwemmen, surfen en wandelen in Noosa National Park, het meest bezochte park van Queensland Park. De vele wandelpaden slingeren door de wildernis en langs de kust en bieden adembenemende uitzichten.

Dag 16: Vertrek

Uw hotels

In elke stad verblijft u in een comfortabele kamer in een goed gelegen hotel. De hotels zijn streng geselecteerd op basis van hun locatie en de kwaliteit van hun faciliteiten. Geniet van rustige momenten om te ontspannen en uw batterijen weer op te laden.

Uw hotels tijdens de rondreis:
- Sydney : Vibe Hotel Sydney - Guest Kamer
Cairns : Oaks Lagoons Resort - Hotel Kamer
Brisbane : Hotel Grand Chancellor Brisbane - Deluxe Kamer
Hervey Bay : Ramada Resort by Wyndham Hervey Bay - Hotel Kamer met balkon
Noosa : Noosa Blue Resort - Deluxe Suite

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Voor u de vrijheid te geven uw dagen in te vullen naar wens hebben we geen pension inbegrepen.

Australië is een ware multiculturele smeltkroes, wat natuurlijk invloed heeft op culinair vlak! Neem deel aan een barbecue en proef de nationale zoetigheid, pavlova (meringue bedekt met slagroom en vers fruit). Maak ook kennis met damper, het traditionele brood van de Australische herders, en anzac, kleine gesuikerde koekjes met kokosnoo

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen bij de Avis-balie op de luchthaven van Sydney en terug te brengen bij de Avis-balie op de luchthaven van Brisbane.

Extra opties

Sightseeing tour Sydney

Extra opties
Bezoek de historische rotsen en ontdek de geschiedenis van de eerste veroordeelden. Geniet van een prachtig uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge. Bewonder het winkelcentrum van de stad, het Queen Victoria-gebouw en de Sydney Tower. Bezoek trendy Oxford Street en steek Paddington over met zijn rijtjeshuizen voordat u aankomt bij de Stille Oceaan. Bewonder de prachtige kliffen langs Tamarama en Bronte. Vervolg het beroemde Bondi Beach en bezoek de promenade langs de zee en neem de tijd om te genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje (eigen kosten). Terugkeer terug naar Sydney via Double Bay, Kings Cross en Mrs. Macquarie's Point voor een magisch uitzicht op de haven voordat u terugkeert naar het centrum.

Sydney Cruise met lokale lunch

Extra opties
Stap aan boord van een sensationele Sydney Cruise in Campbell's Cove Pontoon, Circular Quay en begin uw cruise met een lokale lunch. Uw gastheer zal de rijke geschiedenis van Sydney Harbour en zijn vooroevers delen wanneer u Sydney Harbour Bridge, het Sydney Opera House en de baaien van Sydney Harbour ontdekt. Geniet van activiteiten zoals zwemmen, kajakken en vissen, of leun achterover en ontspan op de strandstoel.

Opmerking: een 3-gangen BBQ-lunch met lokale bieren en regionale wijnen is inbegrepen. De cruise eindigt om 16.30 uur in Campbell's Cove. Excursie mogelijk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Blue Mountains excursie

Extra opties
De Blue Mountains zijn een prachtig natuurgebied in het hart van een unieke werelderfgoedregio. De eerste stop in de ochtend is op Euroka Clearing aan de voet van de Blue Mountains voor Morning Tea. Volg de weg naar de Blue Mountains via de snelweg. Bezoek een van de vele verbazingwekkende perspectieven van de Jamison Valleymet prachtige uitzichten. Ga dan verder naar Eaglehawk Lookout om de beroemde Three Sisters te zien en leer de legendes achter deze beroemde rotsformatie. Ga naar uw lunchplek in het Hydro Majestic Hotel, een informele plek met een prachtig uitzicht en geniet van een 2-gangen lunch (drankjes zijn voor uw rekening). De middag wordt besteed aan het bezoeken van een selectie uitkijkposten. Het uitzicht op Govett's Leap is een van de beroemdste uitkijkposten van Australië. De laatste stop is de charmante botanische tuin Mt Tomah, waar u kunt stoppen om te genieten van een panoramisch uitzicht en een glas mousserende wijn of sinaasappelsap voordat u terugkeert naar uw hotel.

De hoogtepunten van Brisbane op de fiets

Extra opties
De rondleiding door Brisbane duurt 2 uur en wordt volledig begeleid door een lokaal gids met diepgaande kennis van de stad. De tour vindt alleen plaats op het fietspad van Brisbane en neemt u mee naar de meeste hoogtepunten van de binnenstad. Onderweg komt u meer te weten over geschiedenis en leuke feiten van de stad. De tour begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur in het Southbank Parklands Cultural Court.

Namiddag in Lone Pine Sanctuary

Extra opties
Een Australische bus haalt u op bij uw hotel om een bezoek aan het Lone Pine Sanctuary te brengen. Deze tour neemt u rechtstreeks naar het Lone Pine Koala Sanctuary, het eerste en grootste koala-reservaat ter wereld waar u deze prachtige buideldieren kunt zien en bijna 95 soorten Australische dieren kunt benaderen. Geniet van een Australische show. Leer meer over unieke dieren in het wild, vogels en reptielen voordat u naar Mount Coot-tha Lookout gaat voor uitzicht op de stad en de baai van Moreton. 

Dag in de Australische natuur

Extra opties
Een Southern Cross 4WD Tours-bus haalt u op bij uw hotel voor een woestijntoer van een volledige dag. Bezoek de nationale parken Tamborine en Lamington, inclusief het O'Reilly National Park. Verken afgelegen heuvelspaden waar alleen een 4x4 u kan brengen. Canopy Treetop Walk geeft u de mogelijkheid om zoveel mogelijk te zien in een dag zonder u te moeten haasten.

Duur: 9 uur.

Motorboottocht langs de Gold Coast

Extra opties
Een Paradise Jetboating voertuig haalt u op bij uw hotel voor een transfer naar Marina 7B Mariners Cove, Main Beach, het startpunt van uw excursie (transfers moeten direct 48 uur voor vertrek geboekt zijn). Ontdek spanning en avontuur tijdens de Paradise Jet Boating "Broadwater" Adventure ride van 55 minuten.

Ontdekking van Hervey Bay

Extra opties
Een bus van Fraser Explorer Tours zal u opwachten in uw hotel in Hervey Bay voor uw transfer naar River Heads, het startpunt van uw bezoek. Om 08:15 uur stapt u aan boord van de veerboot voor de cruise van 50 minuten naar Fraser Island, dat op de Werelderfgoedlijst staat.

Bij aankomst in Wanggoolba Creek stapt u aan boord van uw voertuig om meer te weten te komen over de natuurlijke en culturele geschiedenis van Fraser Island, badend in de kristalheldere blauwe wateren van McKenzie Lake, het mooiste meer op het eiland. Wandel langs de oevers van Wanggoolba Creek, die door het regenwoud loopt. De lunch wordt geserveerd in het Eurong Beach Resort. Rijd langs het spectaculaire Seventy-Five Mile-strand en stop in het frisse water van Eli Creek. Deze snelstromende rivier, de grootste aan Eastern Beach, levert elke dag 80 mega liter zoet water aan de oceaan. Bezoek het wrak van Maheno en bewonder het kleurrijke zand van de Pinnacles. Keer terug naar Wanggoolba Creek om aan boord van de veerboot naar River Heads te gaan. Het bezoek eindigt om 18:00 uur.

Halve dag cruise om de walvissen te spotten

Extra opties
Een voertuig van Whalesong Cruises haalt u op bij uw hotel in Hervey Bay voor uw transfer naar Urangan Marina, het startpunt van uw cruise. Om 7.45 uur stapt u aan boord van uw boot om uw cruise te beginnen. Whalesong is een speciaal gebouwd schip van 16 meter dat is ontworpen met de modernste technologie en ultramodern comfort. 's Ochtends zijn thee en een ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen. Een milieuvriendelijk schip met een gesloten, open luchtzicht op twee niveaus, een brug aan het water die u in het hart van de actie plaatst, deskundige commentaar en een onderwater hydrofoon voor het luisteren naar de liederen van de walvissen (waar de omstandigheden het toelaten).

The Great Beach Drive - Dagexcursie

Extra opties
Verken de prachtige Sunshine Coast tijdens een excursie met een 4WD die over het lange strand tussen Noosa en Rainbow Beach rijdt. Onderweg stopt u om de natuurlijke bezienswaardigheden te bekijken. De route ligt in het Great Sandy National Park en beschikt over hoogtepunten zoals Red Canyon, Coloured Sands, de Double Island Point Lighthouse en nog veel meer. Stop voor lunch, maak geweldige foto's, bekijk wilde dieren en neem wellicht een duik in het verfrissende water. Leun achterover en ontspan terwijl uw deskundige gids u informatie geeft.

Ecologische cruise met lunch op de Noosa-rivier

Extra opties
Stap aan boord van deze speciaal gebouwde boot voor een cruise langs het Cootharaba-meer en in de donkere, rustige waterwegen van de Noosa Everglades. Maak een begeleide wandeling naar Fig Tree Point, een kans om de wetlands te verkennen voordat u de Everglades gaat bevaren. Geniet van een brunch in de historische Harry's Hut, een overblijfsel uit de vroege dagen van de houtsnede, zwem in kristalhelder water, fotografeer een overvloed aan dieren in het wild of ontspan gewoon in deze unieke natuurlijke omgeving. De Noosa Rivier is het enige riviersysteem in Australië, waarvan het bovenste bassin volledig wordt beschermd in het nationale park, zodat u een overvloed aan dieren in hun natuurlijke habitat kunt observeren en fotograferen.

Cape Tribulation en Daintree

Extra opties
Een voertuig van Down Under Tours haalt u op bij uw hotel. U reist in een comfortabel voertuig met airconditioning door enkele van 's werelds oudste regenwouden. Vaar over de Daintree River en ga vervolgens verder naar Cape Tribulation door het Alexandra Rainforest, waar u kunt stoppen bij Alexandra Lookout en kunt genieten van dit spectaculaire uitzicht op het estuarium van de Daintree River, Snapper Island en nog veel meer. Geniet van een heerlijke tropische lunch in het midden van het regenwoud en maak een wandeling over het beroemde Cape Tribulation Beach. Bezoek tenslotte het Mossman Gorge Gateway Centre voor Afternoon Tea en ga verder naar Mossman Gorge. Uw gids neemt u mee op een begeleide wandeling en deelt zijn kennis van deze betoverende omgeving van het regenwoud. Het bezoek eindigt rond 19.00 uur.

Great Barrier Reef cruise

Extra opties
Begin aan een twee uur durende ontspannende reis naar Horseshoe Bay in Tongue Reef. Eenmaal aangemeerd, verkent u de koraaltuinen met de ervaren bemanning tijdens een begeleide snorkeltocht of een glassbottom-boot voor de niet-zwemmers. Een heerlijke lunch wordt aan boord geserveerd en u heeft de mogelijkheid om opnieuw een duik te nemen voordat u terugkeert naar uw hotel.

Het weer

Jan
min : 18°C max : 26°C
Feb
min : 18°C max : 26°C
Mrt
min : 17°C max : 25°C
Apr
min : 13°C max : 22°C
Mei
min : 10°C max : 20°C
Jun
min : 8°C max : 17°C
Jul
min : 6°C max : 16°C
Aug
min : 7°C max : 17°C
Sep
min : 10°C max : 20°C
Okt
min : 12°C max : 22°C
Nov
min : 15°C max : 23°C
Dec
min : 17°C max : 25°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in hotels volgens het programma
- Huurauto categorie B

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden en drankjes 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Bezoeken en excursies 
- Optionele verzekering 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van de Sunshine Coast - 15 nachten