Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels 5* - Brussel - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Zet je koffers neer in een elegant en verfijnd hotel op een ideale locatie dicht bij de Grote Markt
  • Rust heerlijk uit in een van de ruime en comfortabele kamers
  • Geniet van een drankje in de chique Library Bar om de avond in stijl af te sluiten
  • Ga op ontdekking in Brussel en bezoek de beste chocolatiers van het land

Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 15.00 uur

Het fantastische Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels 5* is een elegant boetiekhotel in een prestigieus gebouw met een charmante Britse stijl. De stijlvolle inrichting in de lichte lounge, de Library Bar, het Brighton Restaurant en de gezellige binnentuin nodigen allen uit om heerlijk te ontspannen. Deze plek ademt charme en gezelligheid!

 

Het hotel is ideaal gelegen in de Europese Wijk, vlak bij het historische centrum en dicht bij de antiekmarkt van de Zavel, waar wekelijks heel wat schatten op de kop te tikken zijn.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Club Kamer

Club Kamer (43 m²)

De ruime en comfortabele Club Kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een sofa. De inrichting met warme kleuren en houten vloeren combineert authentieke elementen met moderne voorzieningen en zorgt voor een extra aangenaam gevoel. Elke kamer heeft een privébadkamer met douche of ligbad.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het Brighton Restaurant heeft een prachtig terras met een 100-jarige magnoliaboom in het midden. De inrichting is geïnspireerd op het Royal Pavilion in het Engelse Brighton en de Chinese fresco's waar koning George IV zo van hield. Hier kun je 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijtbuffet of kun je terecht voor een gastronomische lunch en diner. De chef houdt van de Franse keuken met moderne en creatieve gerechten die bereid worden met verse seizoensingrediënten.

 

De Library Bar ademt de sfeer uit van een oud herenhuis met lederen fauteuils, veel hout, een open haard en goed gevulde boekenkasten.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de sauna en fitnessruimte

Je kunt ook tijdens je vakantie aan je conditie werken in de fitnessruimte die 24 uur per dag open is. Na een dag vol ontdekkingen in de stad kom je bovendien helemaal tot rust in de sauna of kunt je je laten verwennen met een ontspannende massage.

Optionele excursies

Bierproeverij in Brussel

Optionele excursies

Ben je een bierliefhebber? Met deze bierproeverij maak je een tour door Brussel en krijg je de kans enkele van de beste Belgische bieren te proeven. Je stopt in de meest authentieke cafés van de hoofdstad en proeft in totaal van acht typische bieren, waaronder de Gueuze, IV Saisons, Malheur Blonde en enkele trappistenbieren. Bovendien krijg je Belgische kaas en enkele hapjes bij je glas bier terwijl de gids ondertussen de vele geheimen van de Belgische bierbrouwers onthult. 

Tijdens deze excursie breng je ook een bezoek aan het beroemde poppentheater De Toone en ontdek Jeanneke Pis, je het zusje van Manneken Pis, en de Vismarkt.

 

Praktische informatie:

- Vertrekuur: 15.00 uur op woensdag, vrijdag en zaterdag (behalve uitzonderlijke data)

- Vertrekplaats: centrum van Brussel

- Minimumleeftijd: 16 jaar

- Maximaal 20 personen per groep

- Duur: 4 uur

 

Inbegrepen in de prijs:

- Proeverij van 8 bieren met selectie van Brusselse kazen en andere hapjes

- Gespecialiseerde gids

- Bezoek aan het poppentheater De Toone

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Vervoer van/naar het hotel

 

Let op: alcoholmisbruik is gevaarlijk voor je gezondheid en moet met mate genuttigd worden.

Je dient je voucher ter plaatse te laten zien om aan deze activiteit deel te nemen.

 

Annuleringsvoorwaarden: Je kunt kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de datum van de geboekte service (met uitzondering van speciale data). Na deze datum gelden de volgende annuleringskosten:

* Tussen 7 en 4 voor vertrek: 50% kosten

* Vanaf 3 dagen voor vertrek en in het geval van een No Show: 100% kosten.

* Boekingen gemaakt op speciale data worden beschouwd als NIET ANNULEERBAAR, NIET WIJZIGBAAR, NIET TERUGBETAALBAAR.

 

... verder lezen

Chocoladeparcours: proeverij en workshop

Optionele excursies

De Belgische gastronomie is bekend in de hele wereld: frietjes, bier en vooral chocolade zijn de ware ambassadeurs. Met dit parcours rond het thema chocolade verken je gedurende vier uur de stad op zoek naar de beste chocolatiers van Brussel. 

 

De tour leidt je door de oude wijk, langs de beroemde Grote Markt en het Koningsplein, terwijl je Mannekin Pis, de Koninklijke Galerijen en de Striproute bezoekt.

Daguitstap naar Gent en Brugge

Optionele excursies

Tijdens deze excursie van een volledige dag bezoek je twee Vlaamse steden: Gent en Brugge. Je rijdt in een uurtje van Brussel naar Gent, waar je excursie begint.

In Gent bezoek je de Sint-Baafskathedraal en ontdek je het rijke architecturale erfgoed van de stad, met monumenten die dateren uit de middeleeuwen, zoals het Belfort, de Sint-Niklaaskerk en de burcht. Vervolgens reis je door naar Brugge, waar je langs het Minnewater zult wandelen en het begijnhof van de stad bezoekt, een ware oase van rust en stilte.

 

Rond lunchtijd krijg je wat vrije tijd voordat de tour vervolgt. Na de middag ontdek je de belangrijkste historische sites van de stad: de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Markt, het Belfort en de Basiliek van het Heilig Bloed.

 

Praktische informatie:

Vertrek: elke dag (behalve tussen november en maart: dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag)

Rondleiding: ja

Talen: Frans, Engels en Spaans

Duur: 10.30 uur

Tijdstip van vertrek: 9.00 uur

Vertrekpunt: Centrum van Brussel

 
De prijs is inclusief:

- Rondleiding met gids

- Vervoer heen en terug van Brussel naar Gent en Brugge


Prijs is exclusief:

- Pick-up van/naar je hotel in Brussel

- Lunch en drankjes tijdens de dag

- Alle andere extra's en fooien (optioneel)


Annuleringsvoorwaarden: Deze service kan kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur voor aanvang van de activiteit (lokale tijd). Na deze tijd en in het geval van een no-show, worden 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

 

... verder lezen

Brussels Pass - Musea en bezienswaardigheden - 48 uur

Optionele excursies

Gebruik de Brussels Pass om het beste van de Belgische hoofdstad te ontdekken. Voor 24, 48 of 72 uur, bespaar geld op bezoeken en winkelen in Brussel!

 

Musea en bezoeken:

Of je nu houdt van cultuur, kunst of stripverhalen, de Brussels Pass geeft je gratis toegang tot meer dan 40 van de mooiste musea in en rond Brussel. Ontdek onder meer het Museum voor Natuurwetenschappen, het Paleis voor Schone Kunsten, het Magritte Museum en vele andere.

 Kortingen:

Krijg een gratis stadsplattegrond, kortingen en speciale aanbiedingen in veel cafés, restaurants, winkels en bezienswaardigheden:

- Kortingen bij toeristische attracties en voor rondleidingen

- Kortingen van 5 tot 25% in Brusselse winkels

- Kortingen (of een gratis drankje of dessert) in restaurants en bars

 

Bussen met meerdere haltes OF openbaar vervoer:

Je kan ook kiezen om je Brussels Pass te combineren met de hop-on-hop-off bus en te genieten van toelichtingen in 6 talen.

J kan je Brussels Pass ook combineren met het openbaar vervoer. In dat geval krijg je met de Brussels Pass onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer netwerk van de stad (trams, metro's en bussen van de MIVB).

... verder lezen

Hop-on-hop-off bustour door Brussel - Pass 24 uur

Optionele excursies

Maak kennis met de stad Brussel aan het begin van je verblijf dankzij deze hop-on, hop-off bustour van 24 of 48 uur! Met talrijke haltes verspreid over de stad, ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van Brussel, waaronder de Grote Markt en het Atomium. Tijdens de rondrit door de stad kan je luisteren naar alle uitleg om meer te weten te komen over de Belgische hoofdstad.

Let op:

Bij je reservering wordt gevraagd een voorlopige datum voor je bezoek op te geven, maar je pas is niet aan deze datum gebonden - hij wordt pas geactiveerd bij het eerste gebruik (binnen een limiet van 6 maanden vanaf de reserveringsdatum)

... verder lezen

Welkom in ... Brussel!

Hoewel Brussel relatief klein is, is er altijd wat te doen in deze levendige stad. Het is de hoofdstad van Europa en kan daarom rekenen op heel wat formaliteit, diversiteit en creativiteit. Bovendien staat Brussel bekend als een van Europa's mooiste steden. Kortom, het is de ideale keuze voor een stedentrip dicht bij huis!

Bezoek een van de vele musea en wandel in de voetsporen van Bruegel, Magritte en Victor Horta. In de BOZAR of de opera geniet je van prachtige voorstellingen die je lang zullen bijblijven! Of drink een glaasje op een terrasje op de Grote Markt, deze werd door Unesco als werelderfgoed erkend. Bezoek vervolgens 'Manneken Pis' en laat je verleiden door een heerlijke Brusselse wafel.

Indien je het liever over een andere boeg gooit, kun je de heerlijke Belgische bieren uitproberen in de vele bars en cafés die je overal in de stad terugvindt. Een gezellige avond is gegarandeerd!


Wil je in of rond de stad even tot rust komen? Brussel kent vele groene plekken. Je ziet het al ... in Brussel is er voor ieder wat wils.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 125

Check-in: 12:00
Check-out: 15:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 4,24 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wasservice
  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Televisie
  • Haardroger
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Brighton
  • The Library Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Sauna
  • Fitnessruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels 5*