Carbon Hotel 4* - Genk - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op een unieke locatie in het wondermooie Limburg
  • Baad in luxe en comfort in uw stijlvolle kamer
  • Kom tot rust in de trendy wijnbar of ontspan in de Carbon Sense City Spa
  • Ga waterfietsen in Bokrijk of bewandel het blotevoetenpad in Zutendaal

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 13.00 uur (op zaterdag op basis van beschikbaarheid)

Het Carbon Hotel 4* nodigt u uit voor een totaalervaring in het kloppend hart van Genk. Dit elegante hotel in een strak design bevindt zich op slechts 2 kilometer van de C-Mine en heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannend weekendje weg. Laat alle zorgen varen in de Carbon Sense City Spa, proef culinaire hoogstandjes in Restaurant Gusto of sluit de avond af met een goed glas wijn in de wijnbar.

 

Bovendien is dit hotel omwille van zijn centrale locatie de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Genk en de regio.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Carbon Style Deluxe Kamer

Carbon Style Deluxe Kamer

Deze luxueuze en comfortabele kamers bieden alle faciliteiten die u nodig heeft voor een perfect verblijf. Neem een ontspannend bad of een verkwikkende douche, maak het gezellig dankzij het persoonlijk instelbaar sfeerlicht en geniet op elk moment van de dag van een heerlijke koffie met de Nespresso-koffiemachine.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm, ideaal om 's morgens wat energie op te doen voor een drukke dag vol activiteiten.

 

Later op de dag bent u in Restaurant Gusto welkom voor een lunchmenu, een snelle hap, koffie, thee en gebak. 's Avonds verwent u hier uw smaakpapillen dankzij de heerlijke gerechten en het aanbod aan voortreffelijke wijnen.

3-gangen experience diner (excl. drankjes)

Uw kamer

Schuif uw voeten onder tafel en laat u in de watten leggen in restaurant Gusto dankzij het optionele 3-gangenmenu (exclusief drankjes). Start met een lekker aperitiefje en geniet vervolgens van een heerlijk diner (voorgerecht - hoofdgerecht - dessert) bereid met seizoensgebonden ingrediënten.

 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Maasmechelen Village VIP Pass
  • Toegang tot de Carbon Sense City Spa

Laat u verwennen in de spa van het hotel, maar liefst 700 m² aan ontspanning. Een oase van rust en de ideale plek om uw dagelijkse zorgen even te vergeten. Kies voor een spabehandeling en beleef een heerlijk moment van welzijn.

 

Van ontspannen in de Spa Carbon Sense City en het verkennen van Genk en de nabijgelegen steden tot wandelingen op blote voeten in Zutendaal ... U zult zich niet vervelen, hier beleven jong en oud een heerlijk zorgeloze vakantie!

 

Trek erop uit in de charmante omgeving, ontdek het Hasseltse nachtleven, ga romantisch dineren in het restaurant van het hotel of gezellig shoppen in Genk, Hasselt, Maasmechelen Village of Maastricht. Geniet van uw verblijf op deze toplocatie!

Welkom in ... Genk!

Genk is de jongste Belgische stad, ze kreeg deze status pas toegewezen in 2000, en doet er alles aan zo gezellig en zo bruisend mogelijk te zijn. 

In Genk vindt u een aantal musea, waaronder het bekende openluchtmuseum Bokrijk. Verder worden hier jaarlijks een aantal evenementen georganiseerd zoals Genk on Stage en Absolutely Free Genk. Indien u de natuur verkiest, kunt u ook de Hoge Kempen intrekken. 
 
Bent u fan van kunst, cultuur en creativiteit? Dan zijn LABIOMISTA en C-Mine misschien iets voor u. Op de fundamenten van het mijnverleden en de oude dierentuin van Zwartberg ontdekt u LABIOMISTA, een evoluerend kunstwerk dat u meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen over identiteit, fertiliteit en bioculturele diversiteit. C-mine is met het mijnverleden als inspiratiebron de creatieve hotspot van Genk. Hier komen verleden, design en cultuur samen. Ga onder de grond in de C-mine-expeditie, met anekdotes en geluiden uit de ondergrond, een doolhof van gangen en een klim tot wel 60 m hoog, in het echt ... en virtueel. Maar ook boven de grond valt er vanalles te beleven!
 
Genk is tevens een ideale plek om steden in de omgeving te bezoeken, zoals Maastricht, Hasselt, Aken en Luik. Ontdek het zelf!

Ontdek meer

Natuur

Nationaal Park Hoge Kempen
Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen, een uniek natuurgebied waar meer dan 12.000 ha bos en heide beschermd worden. Hier vindt u uitgestrekte dennenbossen, stuivende duinen en grote waterplassen - ideaal om te wandelen, fietsen of een paardrijtocht te maken. 
 
U start bij een van de zes toegangspoorten tot het natuurgebied en kunt vanaf daar de uitgestrekte natuur verkennen. Al wandelend geniet u hier van maar liefst 220 kilometer aan wandelroutes. Elk wandelgebied heeft haar eigen charme en dankzij de duidelijk aangegeven routes kunt u eenvoudig de mooiste plekjes ontdekken. Liever met de fiets het park ontdekken? Bij de meeste toegangspoorten tot het park kunt u een fiets huren en dankzij het knooppuntensysteem volgt u routes die u door schaduwrijke bossen en langs prachtige heide leiden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor wat meer avontuur en per mountainbike enkele stevige beklimmingen in het gebied te ervaren. Voor ieder wat wils! 

Cultuur

Bokrijk
Bezoek het prachtige openluchtmuseum Bokrijk. Het museum bevindt zich op een provinciaal domein van zo'n 550 hectare en zorgt voor een constante afwisseling van monumentaal erfgoed, ongerepte natuur en talloze ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud.
 
Bokrijk heeft een collectie van zo'n 40.000 voorwerpen die te maken hebben met het dagelijkse leven in Vlaanderen en het park heeft bovendien het project "Living history" ontwikkeld. Hierbij nemen acteurs de rollen aan van de inwoners van een Haspengouws dorp. Ze maken het dagelijkse leven op het Vlaamse platteland in het begin van de 20e eeuw voelbaar. Luister naar de preek van de pastoor, volg een les in het schooltje en ontdek de prachtige windmolen en het imposante stadhuis.

Opmerking: Met betrekking tot de huidige gezondheidssituatie heeft Bokrijk ervoor gekozen een maximum aantal personen toe te laten tot het park. We raden u daarom aan om uw tickets online reserveren.

Activiteiten

Maasmechelen Village
Maasmechelen Village is een groot outletshoppingcentrum in Belgisch-Limburg. Het complex bestaat uit verschillende kleine winkelstraatjes die uitgeven op een grote winkelstraat in de openlucht. Hier vindt u de mooiste merken en de gezelligste boetiekjes. U kunt inspiratie opdoen en de nieuwste trends op gebied van stijl, reizen, cultuur en gastronomie ontdekken.
 
Profiteer van een onvergetelijke winkelervaring en vergeet niet om af en toe te pauzeren tijdens het shoppen. Stap een restaurant binnen, stop voor een snack of geniet van een lekker drankje tussen het winkelen door.

Opmerking: Er is een grote parkeerplaats met 1600 plekken aanwezig.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 60

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 25 per dier per nacht).
De toeristenbelasting (€ 4,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Lift
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Douche
  • Bad
  • Koffiemachine
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Badjassen
  • Kluisje
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Gusto
  • Wijnbar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Sauna

Belangrijk: Behandelingen bij Carbon Sense zijn enkel mogelijk op zaterdagen en zondagen. Reserveren kan via www.carbonsense.be.

 

Het badhuis is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 – 22:00 voor hotelgasten. Hotelgasten hebben toegang tot de Spa aan de hand van de kamersleutel, reserveren is niet nodig.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Carbon Hotel 4*