La Butte aux Bois 5* - Limburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een uitzonderlijk landhuis gelegen in de groene en bosrijke omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen
  • Laat je culinair in de watten leggen in Restaurant Ralf Berendsen, bekroond met 2 michelinsterren, of proef van de klassieke Frans-Belgische keuken in Bistrot Le Ciel
  • Geniet van een welverdiende pauze in de spa van het hotel en kies in het Sisheido Ginza Tokyo Institute voor een ontspannende massage of een gepersonaliseerde behandeling
  • Ontdek Limburg, een gastvrije plek met groene heuvels en pittoreske dorpen waar je fietst van knooppunt naar knoopunt langs fruitbomen, bossen en meren

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

La Butte aux Bois 5*

Welkom in La Butte aux Bois 5*, een uitzonderlijk landhuis gelegen in de groene en bosrijke omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen. Overal rondom dit gastvrije huis vind je rustgevende natuur. Het landschap gaat bovendien naadloos over in het gebouw en transformeert je verblijf in een rijke ervaring van natuur en welzijn. Een uitgestrekt landgoed, een een restaurant met 2 Michelin-sterren, een gemoedelijke bistrot en een luxueuze spa maken het plaatje compleet en garanderen een onvergetelijk verblijf.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Villa Deluxe Kamer

Villa Deluxe Kamer (35 m²)

Kies voor een rustig verblijf in een de Villa Deluxe Kamer, heerlijk gelegen in het groen met zicht op meer en bos. Pak je koffers uit in een hedendaagse en elegante kamer met een luxe interieur, de perfecte ruimte om je in terug te trekken en te ontspannen na een dag in de Limburgse natuur.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies

Geniet in alle vrijheid van je verblijf op basis van logies. Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor een ontbijt tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Hotel La Butte aux Bois biedt een scala aan culinaire mogelijkheden onder één dak.  In Restaurant Ralf Berendsen, dat maar liefst twee Michelinsterren toegekend kreeg, beleef je uitzonderlijke momenten met prachtig uitzicht over de prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen. De chef Ralf Berendsen stelt ambitieuze en gastronomische gerechten samen en onder de gewelven wachten ruim 400 verschillende wijnen op de juiste combinatie.

Bistrot Le Ciel betekent dan weer Bourgondisch genieten rondom de sfeervolle open haard of bij mooi weer op het ruime terras met buitenbar. Verwacht je aan een klassieke Frans-Belgische keuken met wereldwijde invloeden, vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde, regionale producten, die vertaald worden naar gerechten die zowel toegankelijk als verrassend zijn.

Sluit je dag af in stijl in Bar Papillon, een karakteristieke cocktailbar in het gezellige hart van het hotel, waar je kan genieten van een ruim aanbod aan verschillende champagnes die per glas worden geserveerd, evenals een brede selectie cocktails. De bar biedt bovendien een uitzonderlijk whiskymenu, met een uitgebreid repertoire van The Macallan.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de spa
  • Gebruik van badjassen, slippers en handdoeken in de spa

Laat je pamperen in de spa van het hotel. Het Sisheido Ginza Tokyo Institute verwelkomt je met een binnenzwembad, een panoramasauna, een Turks stoombad, infraroodzitbanken, een bubbelbad en een uitstekende fitnessruimte met Technogym apparatuur. In de Spa Lounge kan je dan weer terecht voor lichte gerechten, gezonde snacks, smoothies en fruit- en groentensapjes.

Welkom in... Limburg!

Op zoek naar natuur, rust en belevenissen? Ontdek Limburg, een plek in België die net zo verrassend als gastvrij is.

Hier maak je de mooiste fietstochten. Groene heuvels en pittoreske dorpen glijden langs je je door als een schilderachtig tafereel. Limburg is een echt fietsparadijs. Een handig fietsroutenetwerk waarop je van knooppunt naar knooppunt fietst. 2000 km aan verharde en grotendeels autovrije fietspaden. En onderweg zorgen de welgekende blauwe bordjes ervoor dat je niet verdwaalt. 

Ook als je graag wil shoppen is Limburg met heel wat hippe winkeltjes, designer boetieks, speciaalzaken en grote ketens the place to be. Ontdek de gezellige steden zoals Hasselt en Genk of maak een stop in Maasmechelen Village.

Maar ook met kinderen is er in Limburg altijd wat te beleven. Nationaal Park Hoge Kempen is als het ware een speelparadijs van 12.000 hectare. Met verschillende speelbossen en een heus Blotevoetenpad kan de pret hier niet meer op. Maar ook een dag in het openluchtmuseum van Bokrijk mag niet missen op je programma.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 59

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 6 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Meertalig personeel
  • Parkeren (buiten)
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • Koffiemachine
  • Minibar

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Ralf Berendsen
  • Bistrot Le Ciel
  • Bar Papillon

Activiteiten bij het hotel:

  • Binnenzwembad
  • Bubbelbad
  • Fitnessruimte
  • Hamam
  • Sauna
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. La Butte aux Bois 5*