Cruise en privérondreis met mogelijke strandverlenging - Mandalay - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar een schitterende cruise van 3 nachten aan boord van The Strand en ga verder over land
  • Verken Mandalay, Bagan, het Inlemeer en Yangon met een privéchauffeur
  • Geniet van een comfortabel verblijf in luxe hotels en alle transfers en binnenlandse vluchten inbegrepen
  • En ook... Eindig uw reis met een strandverlenging van 3 nachten op de stranden van Ngapali 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Myanmar

Bent u op zoek naar een onvergetelijke reis? We nemen u mee naar een bijzonder land met mooie landschappen en een authentieke cultuur: Myanmar!

Myanmar - het voormalige Birma - ligt tussen Bangladesh, China, India, Laos en Thailand en is één van de meest authentieke landen van Azië. Ontdek de rijke schatten en natuurlijke wonderen tijdens een prachtige reis die u meeneemt naar de meest verbazingwekkende locaties van het land. 

Ontdek deze poëtische bestemming niet alleen over land maar ook over het water en bewonder de gouden pagodes, koninklijke steden, natuurlijke landschappen en vriendelijke bevolking.

Maak u klaar om dit bijzonder juweeltje te ontdekken!

Reisbeschrijving

Ontdek Myanmar in 2 etappes, na een nacht in Mandalay, vaart u 3 nachten op de Irrawaddy rivier aan boord van een luxe cruiseschip. Ga verder met de ontdekking van Bagan en Yangon tijdens een rondreis met prive-chauffeur.
Voor nog wat extra ontspanning aan het einde van uw reis, kunt u kiezen voor een strandverlenging van 3 nachten in de badplaats Ngapali.

Aanbieding 1: Cruise aan boord van The Strand en privérondreis door Myanmar- 8 nachten waarvan 3 nachten cruise (in Deluxe of Strand Cabine) op basis van volpension + 5 nachten rondreis op basis van ontbijt of halfpension
Aanbieding 2: Cruise aan boord van The Strand en privérondreis door Myanmar met strandverlenging- 11 nachten waarvan 3 nachten cruise (in Deluxe of Strand Cabine) op basis van volpension + 5 nachten rondreis op basis van ontbijt of halfpension + 3 nachten strandverlenging inclusief ontbijt

Uw reisroute:
Dag 1: AANKOMST IN MANDALAY
Dag 2: MANDALAY - CRUISE OP THE STRAND
dag 3: CRUISE OP THE STRAND
Dag 4: CRUISE OP THE STRAND
Dag 5: THE STRAND - BAGAN
Dag 6: BAGAN - NYAUNG U / HEHO - LAKE INLE
Dag 7: LAKE INLE
Dag 8: LAKE INLE - HEHO / YANGON
Dag 9: YANGON - VERTREK

Uw strandverlenging:
Dag 9: YANGON - THANDWE - NGAPALI
Dag 10 en 11: NGAPALI
Dag 12: NGAPALI - THANDWE - YANGON - VERTREK

Uw programma

Dag 1: Aankomst bij Mandalay
Aankomst op de luchthaven van Mandalay en ontvangst door uw gids. Transfer naar het hotel. Mandalay was de laatste Birmaanse hoofdstad voor de komst van de Britten, die "Rangoon" tot hoofdstad hebben gemaakt. De stad ontleent zijn naam aan de 236m hoge heuvel ten oosten van het voormalige Koninklijk Paleis. Het is een belangrijk cultureel centrum waar de tradities in ere worden gehouden. In de omgeving zijn bekende steden te vinden: Amarapura, Sagaing, Ava en Mingun. Aan het einde van de dag gaat u naar de top van de Mandalay Hill als de zon naar beneden gaat. Geniet van het prachtige uitzicht op de vallei en de Irrawaddy River. De rest van de dag vrij.
Overnachting in Mandalay
Dag 2: Mandalay - The Strand Cruise
Belangrijke opmerking: de cruise vertrekt op vrijdag.
U begint de dag in Mandalay met een heerlijk ontbijt in een geprivatiseerd lokaal aan de oever van het beroemde Royal Lake voordat u de prachtige U Bein Bridge, die over Taungthaman Lake in de buurt van Amarapura, bezoekt. De brug wordt beschouwd als het langste teakdek ter wereld. Na een rondleiding over de brug gaan we door met onze tour en bezoeken we de Mahamuni Pagoda en het Shwe In Bin Klooster, een zeer mooi gegraveerd teakklooster dat bekend staat als ​​perfecte plaats voor meditatie in het hart van Mandalay.
Halverwege de dag verwelkomt de bemanning van The Strand u aan boord van de cruise met een uitgebreid lunchbuffet (mediterrane keuken). Na de lunch stoppen we in Mingun, een van de oude hoofdsteden van het land, aan de voet van een pagode onder constructie, een van de grootste pagodes die ooit in de geschiedenis van Myanmar is gebouwd. We zullen deze pagode bezoeken met een lokaal transportmiddel, de tuk tuk.
De pagode herbergt de indrukwekkende bel van Mingun, die maar liefst 90 ton weegt. We zullen ook Hsinbyume Paya bezoeken, deze wit geschilderd pagode is gebaseerd op de fysieke beschrijving van de boeddhistische Mythologische berg Mount Meru. 
Terwijl de avond begint te vallen, kunt u de uitzichten over de Irrawaddy rivier bewonderen vanaf het bovendek van het schip, geniet van een van de cocktails van The Strand Hotel, voordat u aansluit bij het Birmaanse diner in het restaurant.
Overnachting aan boord.
Dag 3: The Strand Cruise
Uw dag begint met een bezoek aan Ava, de oude keizerlijke hoofdstad van het Birmaanse koninkrijk. Traditionele paardenkarren wachten u op voor een aangename wandeling door de natuurlijk bewaarde landschappen en monumenten van Ava. De ooit beroemde stad werd door de geschiedenis heen door oorlog en natuurrampen vele malen vernietigd en hersteld. Het enige wat de dag van vandaag overblijft zijn de ruïnes van een verlaten koninkrijk. We bezoeken de Yadana Shemee en Wingaba Tempels, evenals het Bopaya-klooster en het Brick-klooster.
Terug op de boot wordt een traditionele Aziatische lunch op het terras geserveerd, terwijl u kunt genieten van het prachtige landschap van de oude stad Bagan. In de namiddag staan ontspanning, meditatie en zwemmen op het programma, of genieten van de activiteiten en workshops die door het Strand-team worden georganiseerd en verschillende optredens van talentvolle lokale artiesten. Geniet van een zonsondergang met een cocktail als de avond valt. De kapitein nodigt u uit voor een cocktail en een barbecue diner in het restaurant.
Overnachting aan boord.
Dag 4: The Strand Cruise
U komt in de ochtend aan in Bagan, een van de meest opmerkelijke archeologische plaatsen in Azië. U begint uw bezoek aan het erfgoed van deze stad.
De wonderen van Bagan omvatten de Ananda tempel, een van de mooiste in het land, en de Shwezigon pagode, bekend om zijn decoraties van bladgoud. Na een heerlijk lunchbuffet zullen we de dag in Bagan verderzetten met een bezoek aan de prachtige Shwe San Daw tempel, gevolgd door een bezoek aan de Sulamani en Gubyaukgyi tempels. Bij zonsondergang bewondert u de kleuren van de omgeving vanaf het bovendek van het schip met een feestelijke avond en een afscheidsdiner in het Strand restaurant.
Overnachting aan boord.

Dag 5: The Strand Cruise - Bagan
Na het ontbijt vertrekt u van Old Bagan naar uw hotel en brengt u een bezoek aan de kleurrijke markt van Nyaung U, waar locals elke dag samen komen om producten te kopen en verkopen. Ga verder naar het dorp Myinkaba voor een korte wandeling naar de Manuha en Nan Paya tempels. Geniet van uw vrije tijd om andere tempels of ambachtelijke winkels te bezoeken of keer terug naar uw hotel om te ontspannen tijdens de hitte van de middag.
Vanmiddag bezoekt u het dorpje Minnanthu, één van de minst bezochte regio's van Bagan. Hier kunt u de Payathonzu, Lemyentha en Nandamannya tempels bezoeken. Terugkeer naar uw hotel in de late namiddag en rest van de dag vrij.
Overnachting in Bagan.

Optionele excursie:
Ballonvlucht over Bagan: Begin de dag met een geweldige ballonvlucht over de vlakten van Bagan bezaaid met tempels. Geniet van een snack met croissants, thee en koffie, totdat de ballon is opgeblazen. Stap aan boord en geniet van het uitzicht over duizenden gouden stoepa's en tempels met de indrukwekkende Irrawaddy-rivier op de achtergrond. Een onvergetelijke en unieke ervaring.
Belangrijke opmerkingen:
- Beschikbaar van eind oktober tot eind maart, indien het weer het toelaat
- Gezien de grote vraag naar dit product in het hoogseizoen, is het aan te raden om een ​​aantal maanden van tevoren te reserveren. 
Supplement: 295 USD / persoon (315 USD / persoon tijdens kerst- en nieuwjaar)
Dag 6: Bagan - Nyaung U / Heho - Inlemeer
Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven van Nyaung U (zonder gids) voor uw vlucht naar Heho. (indicatief tijdschema, aan verandering onderhevig: ochtendvlucht).
Vanuit Heho is het een uur rijden naar Nyaung Shwe, de toegangspoort naar het Inlemeer. Onderweg stoppen we bij het houten Shwe Yan Pyay klooster en de markt van Nyaung Shwe. U gaat aan boord van een privéboot en vaart over een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Myanmar, het Inlemeer. U vaart door de dorpen die op palen zijn gebouwd en ziet de drijvende tuinen en bijzondere vissers. 
Ook bezoekt u de Phaung Daw Oo pagode, een van de belangrijkste heiligdommen van het meer, en het Nge Phe klooster met een schitterende collectie Boeddha beelden. In de namiddag bezoekt u een weefworkshop in het dorp Inpawkhone, een traditionele sigarenfabriek en een koperslagersworkshop. Als de tijd het toelaat kunt u nog een wandeling maken langs het meer. Terugkeer naar het hotel in de late namiddag.
Overnachting aan het Inlemeer.
Dag 7: Inlemeer
Na het ontbijt beginnen we de dag met een bezoek aan de ochtendmarkt, die elke 5 dagen van locatie veranderd. (Let op: er is geen markt tijdens volle maan of zwarte maandagen). Deze dagelijkse markt trekt mensen van alle kanten van het meer, die samenkomen om hun goederen te kopen en te verkopen - als u geluk heeft, kunt u de Pa-Oh, Inthar en Shan stammen zien, gekleed in hun traditionele klederdracht. Wandel langs de kraampjes waar uw gids uitleg zal geven over de lokale producten.
Vanuit het midden van het meer, gaat u door een klein kanaal dat leidt naar het Pa-Oh dorp in Indein. Verken het gebied te voet, wandel in het dorp en in de prachtige Alaung Sitthou tempel. Alaung Sitthou is gevuld met schilderachtige oude stupas en biedt een prachtig uitzicht op het meer. Terugkeer naar het hotel in de namiddag om te genieten van het zwembad.
Overnachting aan het Inlemeer.

Optioneel tegen bijbetaling:
Traditionele massage: Ontspan met een traditionele Birmaanse massage van een uur in de Sanctuary Spa van het hotel. Supplement: $50 per persoon
Dag 8: Inle Lake - Heho / Yangon
Na het ontbijt in het hotel wordt u overgebracht naar de luchthaven van Heho Airport voor uw vlucht naar Yangon. (tijdschema onder voorbehoud: ochtendvlucht). 
Yangon, voorheen bekend als Rangoon, is een relatief rustige en charmante stad. Het indrukwekkende koloniale en spirituele erfgoed maakt het tot de meest fascinerende steden in Zuidoost-Azië. 
Na de lunch (niet inbegrepen) bezoeken we de Kyaukhtatgyi Pagoda, die een 70 meter lange Boeddha herbergt. Dit bezoek geeft u een goed beeld van het boeddhisme, dankzij de muurschilderingen over het leven van Boeddha. Op de voeten van de Boeddha staan 108 heilige tekens zien en veel locals komen hier om te bidden.U gaat verder naar een lokale theewinkel. U kunt kiezen uit een scala van drankjes en genieten van een kopje koffie of thee tussen een gezelschap zakenlieden, groepen vrienden en families die in de winkel verzamelen voor een praatje of om zaken te doen.
Van daaruit gaat u verder met de Shwedagon Pagoda, de meest gerespecteerde boeddhistische tempel in Myanmar. Hoewel de oorsprong van de pagode onduidelijk is, zegt de lokale legende dat de oorspronkelijke structuur 2500 jaar geleden werd gebouwd, en meerdere malen werd verbouwd tot het zijn huidige vorm aannam in de 15e eeuw. De centrale stoepa is 99 meter hoog en wordt omringd door 64 kleinere stoepa's. Uw gids zal u het enorme complex laten zien en uitleggen waarom deze tempel zo wordt vereerd. Geniet van een prachtig uitzicht op de gouden stoepa.
Overnachting in Yangon.

Dag 9: Yangon - Vertrek
Ontbijt in het hotel. Afhankelijk van uw vertrektijd krijgt u de gelegenheid om in de ochtend een rondleiding door de stad te maken (ongeveer 45 minuten). Bezoek het treinstation van Yangon. Deze excursie is de gelegenheid om het kleurrijke en levendige leven van de Birmanen te observeren. U gaat naar het station Insein en bezoekt de Insein-markt waar u een praatje kunt maken met de lokale verkopers en de lokale producten kunt ontdekken. Terugkeer naar Yangon met de auto. In de namiddag bezoekt u de markt van Bogyoke ook wel bekend als de Scott Market. Met meer dan 2000 winkels en kraampjes kunt u hier de mooiste handgemaakte producten vinden zoals edelstenen (jade, robijnen en saffieren), gevlochten bamboe, poppen en antiek. (De markt is op maandag gesloten, evenals op feestdagen en volle maansdagen).
Transfer naar de internationale luchthaven van Yangon voor uw retourvlucht.

Uw strandverlenging

Dag 9: Yangon / Thandwe - Ngapali
Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven van Yangon of Heho voor uw vlucht naar Thandwe. (tijdschema onder voorbehoud: ochtendvlucht). Aankomst op luchthaven Thandwe. Ontvangst en transfer naar het strand van Ngapali (ongeveer 20 minuten).
Ngapali Beach is een rustig wit zandstrand van 3km omringd door kokospalmen. Het heldere, warme water is perfect voor watersporten zoals snorkelen en er zijn verschillende kleine eilanden dichtbij bereikbaar per boot.
Vrije tijd (geen gids of auto).
Overnachting in Ngapali.

Dag 10 en 11: Ngapali
Ontbijt in het hotel. Vrije tijd om te genieten van de heerlijke faciliteiten in uw hotel of de prachtige stranden (geen gids of auto).
Overnachting in Ngapali.

Dag 12: Ngapali - Thandwe / Yangon - Vertrek
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Thandwe voor uw vlucht naar Yangon en uw internationale vlucht naar huis. Dit is alweer het einde van een indrukwekkende reis naar het nostalgische Myanmar.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Voor voldoende rust tijdens deze indrukwekkende reis, hebben we 4* en 5* luxe accommodaties geselecteerd.

Uw accommodatie tijdens de tour:
Mandalay: Mandalay Hill Resort 4* in Deluxe Hill View Kamer of vergelijkbaar
Ayeyarwaddy: The Strand Deluxe 5* Cruise in Deluxe Cabine of Strand Cabine
Bagan: Bagan Lodge Deluxe 5* in Villa Kamer of vergelijkbaar
Inlemeer: Sanctum Inle Resort Deluxe 5* in Cloister Deluxe Kamer of vergelijkbaar
Yangon: The Strand Deluxe 5* in Deluxe Kamer of vergelijkbaar

Uw accommodatie tijdens de strandverlenging:
Ngapali Bay Deluxe Villa 5* in een Deluxe Zeezicht Villa of vergelijkbaar

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

U maakt gebruik van het pensioen volgens het programma, inclusief ontbijt of halfpension (exclusief drankjes) tijdens de tour (Dag 1 en Dag 5 tot 9) en volpension (exclusief drankjes) tijdens de cruise (Dag 2 tot Dag 4).

Tijdens de strandverlenging, verblijft u op basis van een ontbijtformule.

The Strand

Een elegante sfeer, onberispelijke service, geraffineerd interieur en culinaire hoogtepunten... dit is wat u kunt verwachten op het opmerkelijke cruiseschip, The Strand. U geniet van een luxe cruise over de Irrawaddy Rivier en ontdekt authentieke landschappen, schitterende pagodes en lokale dorpjes.

Uw cabine

The Strand
Het is aan u om te kiezen hoe u deze 3 magische nachten beleeft: in de Deluxe cabine (16 m²) of in de Strand cabine (23 m²). Geniet in uw luxe cabine van een panoramisch uitzicht op de rivier. Naast de landschappen die achter het grote raam voorbij trekken, zult u de harmonieuze inrichting van teakhouten, Birmaanse meubels waarderen. Vanuit uw balkon of comfortabel bed kunt u ontspannen in volledige privacy.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Dankzij een volpensionformule (exclusief drankjes), krijgt u een culinaire ervaring aan boord van uw cruise.
Profiteer van een panoramisch uitzicht terwijl u geniet van Aziatische gerechten en wereldse smaken die worden klaargemaakt door ervaren en bekende chef-koks

Aan boord

The Strand
Als u terugkomt van uw excursies, kunt u wat lengtes maken in het zwembad of genieten van de landschappen met een verfrissende cocktail in de bar.  In deze chique en gezellige sfeer zult u moeiteloos kunnen ontspannen. U heeft zelfs de mogelijkheid om een massage te nemen in de Spa. Deze cruise aan boord van The Strand is gegarandeerd een unieke ervaring!

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in een tweepersoonskamer (3 nachten cruise en 5 nachten in 4/5 * hotels)
- Ontbijt of halfpension (exclusief drankjes) tijdens de tour en volpension (exclusief drankjes) tijdens de cruise
- Binnenlandse vluchten in Economy Class met Air KBZ, Yangon Airways, Asian Wings of Mann Yadanarpon, Golden Myanmar Airline 
- Engelstalige gids tijdens de tour behalve tijdens de cruise
- Privétransfers in auto voorzien van airconditioning met chauffeur
- Gemotoriseerde pirogue transfers en excursies op het Inlemeer
- De toegangsprijzen vermeld in het programma
- 1 welkomstgeschenk: traditionele Shan tas met 2 postzegels, gedetailleerde kaart van Myanmar, verfrissende doekjes
- Mogelijke verlenging van 3 nachten in Ngapali in een 5* hotel inclusief ontbijt

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden niet vermeld in het programma
- Optionele extra's die in het programma worden voorgesteld
- Extra's, drankjes, tips
- Verplichte visumkosten
- Toegangskosten voor andere bezoeken die niet in het programma vermeld zijn
- Extra kosten die kunnen gelden tijdens vakantieperiodes zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Waterfestival, etc.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de cruise:
Type boot: Rivier cruiseschip.
Lengte: 61 m
Aantal hutten: 27
Check in tijd: vanaf 10:00 uur, cabine beschikbaar vanaf 12:00 uur
De boot is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud
De naam van de boot is als indicatie en kan lokaal veranderen voor een boot van soortgelijke categorie.
Foto's van de boot zijn niet contractueel.

Opmerkingen:
- Op de boot is casual kleding verplicht. Schoenen zijn verplicht op publieke plaatsen. Bij het bezoeken van religieuze plaatsen is het nodig om een broek te dragen en de schouders te bedekken. Wij raden u aan geschikte schoenen te dragen als u op uitstapjes gaat.
- Fooien niet inbegrepen. Op de laatste dag van de reis wordt er een envelop beschikbaar gesteld in elke cabine. De gewenste valuta is de Amerikaanse dollar. Wij raden u aan om een ​​tip van 10 dollar per persoon per dag te geven, die aan de bemanning wordt geschonken.
- In Myanmar kan gebrek aan respect voor de nationale religie beledigend zijn. Boeddhistische tempels verwelkomen bezoekers en laten ze foto's maken, maar voordat ze binnenkomen, moeten ze schoenen en sokken verwijderen. Wijs niet met uw voeten naar het hoofd of bovenlichaam van iemand. Kruis nooit de benen in het gezelschap van monniken, ouderen en vrouwen kunnen niet bij de monniken zitten. Schud geen handen met monniken, nonnen en andere mensen in het algemeen, tenzij een hand naar u wordt gestrekt. Het is raadzaam om te lachen en te knikken. Korte broeken en rokken moeten over de knieën vallen, het is toegestaan ​​om de armen te onthullen.
- De officiële munteenheid aan boord is de Amerikaanse dollar. De kosten voor service of verbruik aan boord moeten aan het einde van de reis worden betaald. Betalingen met MasterCard, Visa en US Dollar worden geaccepteerd.

De cabines zijn uitgerust met:

  • Tweepersoonsbed om te zetten in 2 eenpersoonsbedden
  • Schuifdeur
  • Wifi
  • Welkomstgeschenkjes
  • Telefoon
  • Flatscreen televisie met kabelzenders
  • Balkon
  • Bureau
  • Wisselkantoor
  • Kluis
  • Badjas en slippers
  • Grote spiegel
  • Badkamer met inloopdouche en toilet

Faciliteiten op het cruiseschip:

  • Internet toegang in openbare ruimten en hutten
  • Gratis kranten in het Engels op digitale tabletten
  • 220 volt, Europese stekkers
  • Wasservice
  • Zonneterras met een zwembad, stoelen en ligstoelen
  • Avondshows
  • Spa
  • Roomservice
  • The Strand Restaurant
  • Wijnkelder
  • Sarkies bar

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise en privérondreis met mogelijke strandverlenging