Galleria 10 Hotel Bangkok 4* en Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 5* - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar het bruisende Bangkok waar een ultramodern hotel wacht met zwembad op het dak
  • Ga daarna richting een luxueus adresje in Siem Reap waar u helemaal tot rust komt in de spa
  • Logeer op beide bestemmingen in een luxueuze en charmante kamer
  • Vertrek zeker op verkenning naar de magische tempels van Angkor Wat

Een voorproefje ...

Welkom in ... Bangkok en Siem Reap!

Bangkok

De Thaise hoofdstad biedt een eclectische mix tussen heden en verleden. Denk aan eeuwenoude, met goud beklede tempels, typische straatverkopers, enorme winkelcentra en een chaotisch verkeer met tuktuks, bromfietsen, auto's en bussen. Bangkok is vast en zeker uniek!

Ontdek het Koninklijk Paleis en de meest betoverende tempels waar de monniken u begroeten in hun typische gewaden. Stap aan boord van een longtail boot op de Chao Phraya rivier die door de stad loopt en bewonder de architectuur aan de andere kant van de rivier met onder andere Wat Arun en traditionele paalwoningen. Op de talrijke markten kunt u op zoek gaan naar een leuk souvenir en even aan de drukte ontsnappen kan in de weelderige parken of in een heus shoppingcentrum met airconditioning en designerwinkels.
Omarm alle bijzonderheden van deze stad met een bruisende sfeer ... Een plek die u niet snel zult vergeten! 

Siem Reap

Voor het tweede deel van uw reis nemen we u mee naar de buitenwijken van Siem Reap, waar u in alle luxe verblijft omringd door de natuur. Hier kunt u helemaal tot rust komen op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven en met makkelijke toegang tot de stad.

Cambodja is een nog onbekende parel met een rijke cultuur en fascinerende geschiedenis. Siem Reap is dan weer de poort naar Angkor Wat, het grootste tempelcomplex ter wereld! Majestueuze architectuur doorspekt met eeuwenoude verhalen en een flinke dosis spiritualiteit, en omringd door weelderige jungle ... Dit is een echt pareltje dat u moet gezien hebben!

Terug in de stad moet u zeker de fantastische markten bezoeken en het authentieke Cambodjaanse street food proberen. 's Avonds kunt u een traditioneel Aspara dansspektakel bijwonen dat ode brengt aan de hindoe en boeddhistische mythologie. De perfecte combinatie tussen cultuur, natuur en traditie! 

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 4 nachten in Siem Reap
- 8 nachten waarvan 4 nachten in Bangkok en 4 nachten in Siem Reap
- 9 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 6 nachten in Siem Reap
- 10 nachten waarvan 4 nachten in Bangkok en 6 nachten in Siem Reap
- 11 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 8 nachten in Siem Reap
- 12 nachten waarvan 4 nachten in Bangkok en 8 nachten in Siem Reap

Galleria 10 Hotel Bangkok 4*

Het Galleria 10 Hotel Bangkok By Compass Hospitality is een chic boetiekhotel in het hartje van Bangkok. Hier vindt u een opwindende mix van een modern en retro design die samen gezellige, bruisende en eclectische ruimtes creëren. Uw hotel ligt in de Sukhumvit wijk omringd door restaurants, entertainment en winkels. Op wandelafstand vindt u tal van attracties en met het openbaar vervoer bezoekt u makkelijk de rest van de stad.

Bij uw terugkeer na een bewogen dag, kunt u terecht in de Leapfrog Bar and Grill waar u in stijl kunt dineren of genieten van een drankje met uitzicht op de skyline van de stad. Of wat denkt u van een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras? Hier kan het allemaal!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Chill Kamer 

Deluxe Chill Kamer

Stap binnen in een levendige wereld met een modern design en comfortabel meubilair. Uw Deluxe Chill Kamer is uniek met ultra-moderne voorzieningen zoals een LCD TV, minibar en een badkamer met inloopdouche. De perfecte oase van rust in de meest opwindende Aziatische stad!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 20% korting op eten en drinken
  • Twee alcoholvrije drankjes per kamer per verblijf in het NOMAD restaurant
Uw ochtenden in de Thaise hoofdstad beginnen met een lekker ontbijt in het hotel. Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor halfpension (ontbijt en 3-gangen lunch OF diner, exclusief drankjes).

De Leapfrog Bar and Grill serveert een internationaal, verfijnd menu met het uitzicht op de stad als achtergrond.

Op de benedenverdieping van het hotel vindt u de @g Restaurant and Bar, een plek waar het lekkerste uit de Thaise keuken vergezeld wordt van de beste wijnen en andere drankjes. Er zijn ook Europese specialiteiten te verkrijgen en een ruime keuze aan tapas. Dit is ook de plek waar 's morgens uw ontbijt geserveerd wordt.

De grootste troef van het NOMAD Restaurant restaurant is de ligging op de achtste verdieping van het hotel met een fantastisch dakterras waar u van het internationale menu kunt proeven. Uw maaltijd wordt vergezeld van leuke muziek en een adembenemend uitzicht op de stad.

Activiteiten

Ga ook richting het dakterras als u zin heeft in een verfrissende duik in het zwembad, compleet met prachtig uitzicht op de stad. Dit is de perfecte manier om uw dag te starten of af te sluiten na uw ontdekkingen in de straten van Bangkok. Uw hotel beschikt ook over een fitness op de achtste verdieping met moderne apparatuur en airconditioning.

24 uur per dag kunt u het personeel vragen om een tuktuk te bellen voor u als u op verkenning wilt in de stad. En de perfecte afsluiter van de avond? Een Serenity Massage in een persoonlijke massageruimte!

Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 5*

Het Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat is een milieuvriendelijk boetiekhotel met een fris eco-chic design. Deze oase van rust beschikt over drie zwembaden, waaronder een 18 meter lang zwembad met zoet water, een zoutwater loungebad en een lagunevormig zwembad met een kindvriendelijk plonsbad. Ook de exotische tuinen dragen bij tot het gevoel dat u zich midden in een tropisch paradijs bevindt. U kunt zich culinair laten verwennen in het restaurant of heerlijk ontspannen in de spa. Meer heeft u niet nodig om uw vakantie in schoonheid af te sluiten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Explorer Kamer

Explorer Kamer

Met onberispelijk wit linnen, comfortabel meubilair en een inrichting met kunstvoorwerpen die gemaakt werden door de stammen op de grens met Laos, is uw Explorer Kamer perfect om tot rust te komen. Uw kamer bevindt zich in een van de drie paviljoens en zijn uitgerust met een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, een privéterras en uitzicht op de tuin en het zwembad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Geniet bij het opstaan van een lekker ontbijt in het hotel.

Voor uw andere maaltijden proeft u van lekkere gerechten die worden klaargemaakt met plaatselijke, verse seizoensproducten waarvan een groot deel uit de moestuin van het hotel zelf komen. Zowel de typische Khmer als Italiaanse smaken komen aan bod, net als tal van andere gerechten uit de internationale keuken. U geniet van elke hap in de open setting met een rieten dak.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 keer transport met een tuktuk (heen en terug) naar Angkor Wat
Profiteer van complete ontspanning in de Navutu Spa en probeer enkele van de luxueuze behandelingen voor lichaam, gezicht en geest. Een typische Khmer massage of Thaise massage misschien. Of toch liever een South Pacific schoonheidsbehandeling, inclusief Queen Bee Facial? U hoeft niet te kiezen, u kunt genieten van alles wat de spa te bieden heeft! Ook holistische behandelingen zijn mogelijk, net als een dagelijkse yoga-sessie om uw lichaam te stretchen bij het krieken van de dag.

Daarna moet u een duik nemen in een van de drie zwembaden, met een zwembad waar u perfect baantjes kunt zwemmen of een meer ontspannen, familievriendelijk zwembad. Opdrogen onder de stralende zon om daarna op verkenning te gaan naar Angkor Wat ... Er is geen betere manier om uw verblijf in Cambodja door te brengen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief, zowel in Bangkok als in Siem Reap.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Angkor Thom - Angkor Wat per tuktuk

Extra opties
Breng een bezoek aan Angkor Thom en Angkor Wat met een tuktuk en Franstalige/Engelstalige gids.

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Ligging

Galleria 10 Hotel Bangkok: 21 Sukhumvit 10 Alley, Khlong Toei Nuea, Watthana, Krung Thep Maha Nakhon 10110, Thailand
Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat: 
Navutu Rd, Siem Reap, 17251, Cambodja

De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en het Galleria 10 Hotel Bangkok bedraagt 27,8 km.
De afstand tussen de luchthaven van Siem Reap en het Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat bedraagt 13,9 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Galleria 10 Hotel Bangkok:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 188
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Conciërge
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Express in- en uitchecken
  • Limousineservice
  • Valet parkeerplaats
  • Excursiebureau
  • Wasservice
  • Vergader- en feestzaal
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • HDMI easy plug-in
  • Telefoon met gratis internationale gesprekken
  • LCD TV met satellietzenders
  • Bureau
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Drinkwater
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Regendouche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Serenity Massage in een privé massageruimte
  • Zwembad op het dakterras
  • Tuktuk pendeldienst (24u/24)
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 28
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Fietsverhuur
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • LCD satelliet TV
  • Houten vloer
  • Kleerkast
  • Minibar
  • Badkamer met douche
  • Biologische toiletartikelen
  • Uitzicht op de tuin en het zwembad

Activiteiten bij het hotel*:

  • Navutu Spa
  • 3 buitenzwembaden waaronder een familiezwembad met plonsbad voor kinderen
  • Yoga

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Galleria 10 Hotel Bangkok 4* en Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 5*