Magische rondreis langs Vietnam met 5* verlenging in Siem Reap - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Reis langs de grootste steden van Vietnam zoals Hanoi, Hue, Hoi An en ontelbare plaatsen erkend als Unesco werelderfgoed
 • Kies tijdens uw rondreis of u verblijft in 4* of 5* hotels
 • Geniet extra van uw vakantie dankzij de verlenging in Siem Reap in het culturele Cambodja
 • Logeer in een hotel met een koloniaal ontwerp te midden van de prachtige Cambodjaanse natuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Azië !

Zin in een dosis magie? Wij hebben precies wat u nodig heeft! Tijdens deze reis ontdekt u twee universums in één, ongelooflijk maar waar! Begin uw rondreis in Vietnam, een land met een warme en gastvrije bevolking. Eindig uw reis met een verlenging in Cambodja, een harmonieus land met artistieke kenmerken gedragen door een cultuur die de natuur als de bakermat van onze wereld beschouwt. 
Als u op zoek bent naar een reis vol avontuur, natuur, cultuur en ontspanning, kijk dan niet verder. Dit is de reis van uw dromen!

Vietnam

Heeft u zin in een vakantie in een compleet andere cultuur?
Kom met ons mee naar het bijzondere Vietnam dat u zal fascineren met landschappen tussen de zee, groene rijstvelden en de vruchtbare oevers van de Mekong rivier. Hier vindt u ook moderne steden die zowel hedendaagse architectuur als eeuwenoude tempels combineren.

Neem de tijd om het koloniale Ho Chi Minhstad te ontdekken en de bruisende sfeer in de straatjes van Hanoi op te snuiven, laat u verbazen door de schoonheid van de wereldbekende Ha Long Bay en mis de rijke geschiedenis van Hoi An en Hué niet. U ontdekt verschillende gezichten van het 'Land van de rijzende Draak' tijdens een rondreis met privégids. Bent u klaar om verbaasd te worden?

Siem Reap

Droomt u ervan de tempels van Angkor te bezoeken? Reis met ons mee naar Cambodja, voor een magisch verblijf in Siem Reap, in het noordwesten van het land.

In het hart van de natuur, op een steenworp afstand van de archeologische vindplaatsen die deze regio beroemd hebben gemaakt, kunt u een frisse neus halen in de mythische hoofdstad van het Khmerrijk. Hier heeft de omgeving zijn landelijke schoonheid weten te behouden, vooral dankzij de vele rijstvelden, de drijvende dorpen en andere ornithologische reservaten. Pak snel uw koffers, de tempels van Angkor wachten op u!

Reisbeschrijving

Ga van de gebaande paden af en beleef een reis dicht bij de cultuur en de lokale bevolking voor een levenservaring die uw kijk op de wereld zal veranderen. Dompel uzelf onder in de fascinerende cultuur en het dagelijkse leven van de Vietnamezen. Laat u leiden door uw gevoel en dwaal door de drukke straten van Hanoi, geniet van de rust van Ha Long Bay, keer terug in de tijd in de Keizerlijke Stad van Hue en ervaar het verleden van de bruisende Ho Chi Minhstad, een wereldstad vroeger ook wel bekend als Saigon.

U heeft de volgende opties voor uw reis:
- Rondreis van 11 nachten in Vietnam en een verlenging van 3 nachten in Siem Reap
- Rondreis van 11 nachten in Vietnam en een verlenging van 5 nachten in Siem Reap
- Rondreis van 11 nachten in Vietnam en een verlenging van 7 nachten in Siem Reap

Uw reisprogramma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi bezoeken
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay - Da Nang - Vlucht naar Hoi An
Dag 5: Hoi An 
Dag 6: Hoi An – Hué
Dag 7 : Hué bezoeken
Dag 8 : Hué -  Vlucht naar Ho Chi Minhstad
Dag 9: Ho Chi Minhstad - Cu Chi Tunnels
Dag 10:  Ho Chi Minhstad – Ben Tre – Can Tho 
Dag 11: Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Ho Chi Minhstad
Dag 12: Ho Chi Minhstad - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en naar uw hotel gebracht in het stadscentrum. Vervolgens bent u vrij om een eerste keer op verkenning te gaan in de stad. Als u op tijd aankomt in het hotel, kunt u genieten van een traditionele Vietnamese massage in de Sen Garden (duur ongeveer 2 uur). Indien u te laat aankomt, wordt de massage u aangeboden de volgende dag. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in Hanoi. 

Dag 2: Hanoi bezoeken (ontbijt en lunch)
Deze dag begint met een bezoek aan het Ho Chi Minh Mausoleum Complex waar het graf van de stichter van de Democratische Republiek Vietnam te vinden is, gebouwd in marmer en graniet, waar in 1945 de onafhankelijkheid werd uitgeroepen. U brengt een bezoek aan de One Pillar Pagode, een houten constructie uit de elfde eeuw gebouwd op 1 pilaar in het water, naar het beeld van een lotusbloem. Daarna bezoekt u de Tempel van de Literatuur en de eerste Vietnamese universiteit gebouwd in 1070 door koning  Ly Nhan Tong ter ere van Confucius. Lunch in een plaatselijk restaurant.
Na de middag gaat het richting het Etnologiemuseum, het grootste museum in de stad waar u bijzonderheden te zien krijgt van meer dan 54 minderheden in het land. Daarna maakt u een ritje met een fiets-/ elektrische taxi door de oude wijken van Hanoi waar de straten de naam dragen van de goederen die er ooit verkocht werden. Onderweg houdt u halt om de Ngoc Son Tempel te bezoeken.
Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt vertrekt u omstreeks 8.00 uur naar Ha Long Bay, door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed en gekend om zijn betoverende natuurlijke schoonheid. U rijdt door de vruchtbare regio van de delta van de Rode Rivier en ziet talrijke rijstvelden en waterbuffels. 
Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele jonk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U ziet de unieke rotsformaties die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommige niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, andere groter met een weelderige begroeiing. De cruise stopt soms om verrassende grotten te bezoeken. Bezoek een drijvend vissersdorpje, ontmoet en praat met lokale bewoners en ga vervolgens zwemmen of vul uw vrije tijd naar keuze in. U geniet van het diner aan boord.
Overnachting aan boord.
Dag 4: Ha Long Bay - Da Nang - Vlucht naar Hoi An (brunch)
In de voormiddag vaart u een laatste keer door de baai voorbij de kleine dorpjes, alvorens terug te keren naar Ha Long. De lichte lunch aan boord wordt geserveerd in brunchvorm, de perfecte afsluiter voor deze schitterende cruise. De jonk zal tenslotte aanmeren rond 10.30 uur.
Vervolgens wordt u overgebracht naar de luchthaven van Hanoi, voor uw vlucht naar Da Nang. Bij aankomst in Da Nang wordt u naar uw hotel in Hoi An gebracht.
Overnachting in Hoi An.

Dag 5: Hoi An (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in uw hotel ontdekt u Hoi An en de prachtige haven tijdens een wandeling door de stad. Volg de smalle straatjes met huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische bezienswaardigheden zoals de Japanse brug, Phuc Kien en de lokale vismarkt. Rondom de stad ziet u talrijke galerijen van kunst- en kleermakerswinkels. Ondanks 200 jaar van oorlogen en onlusten is het stadscentrum verrassend goed bewaard gebleven.
Tenslotte brengt u nog een bezoek aan het huis van een plaatselijke kunstenaar die traditionele lantaarns maakt, waar u meer uitleg krijgt over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis, de kleuren en het productieproces. U krijgt ook de kans om uw eigen lantaarn te maken en te versieren en mee te nemen als souvenir. Lunch in een lokaal restaurant.
Na de lunch brengt u een bezoek per fiets of per auto (naar uw keuze) aan een dorp met biologische tuinen en het vissersdorpje Tra Nhieu.
Overnachting in Hoi An.

Dag 6: Hoi An – Hué (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om te ontspannen en te genieten van uw hotel.
In de namiddag wordt u naar Hue gebracht. Op weg naar Hue, steekt u het Lang Co-strand over - een van de mooiste stranden van Vietnam en de Hai Van Pass, die op de top een prachtig panorama van de centrale kustlijn biedt. Onderweg bezoekt u een vissersdorp.
Aan het einde van de namiddag komt u aan in Hue en heeft u de rest van de dag vrij.
Overnachting in Hue.


Dag 7 : Hué bezoeken (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in uw hotel brengt u een bezoek aan de overdekte brug Thanh Toan. Bij terugkeer in de stad bezoekt u de keizerlijke citadel (Unesco werelderfgoed), waaronder de Hat Tower, de Ngo Mon Gate en het Thai Hoa Palace.
Na de lunch vaart u de Parfumrivier (Huong Rivier) af naar de Thien Mu Pagode en het graf van koning Minh Mang op de linkeroever van de rivier. 
Overnachting in Hue.
Dag 8 : Hué -  Vlucht naar Ho Chi Minhstad (ontbijt)
Vanochtend brengt uw gids u na het ontbijt naar de luchthaven waar u de vlucht richting Ho Chi Minhstad neemt. Bij aankomst zal uw chauffeur u ontmoeten en u naar uw hotel in het stadscentrum brengen (let op: check-in vanaf 14.00 uur).
Vrije tijd en overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 9: Ho Chi Minhstad - Cu Chi Tunnels (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrekt u op verkenning naar een bijzonder stukje van de Vietnamese geschiedenis, de Cu Chi Tunnels in de Hoc Mon provincie. Dit ondergrondse netwerk van tunnels werd gegraven tijdens de Vietnamoorlog en vormt een heuse ondergrondse stad met slaapruimtes, keukens, opslagruimtes, winkels, ziekenhuizen en commandocentra.
Tijdens de Amerikaanse oorlog - zoals de Vietnamoorlog hier genoemd wordt - was de zone rond Cu Chi de meest gebombardeerde regio, vandaar deze tunnels. Op het hoogtepunt van de oorlog, boden te tunnels onderdak aan maar liefst 16.000 personen. Tijdens dit bezoek krijgt u een uniek inzicht in het leven tijdens deze verschrikkelijke oorlogstijd. 
Terugkeer naar het centrum voor een lunch na een excursie van bijna 4 uur. Lunch in een lokaal restaurant. In de middag bezoekt u de Chinese wijk met de Thiên Hậutempel en het museum van traditionele geneeskunde Fito. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad. 

Dag 10:  Ho Chi Minhstad – Ben Tre – Can Tho (ontbijt en lunch)
Na een heerlijk ontbijt vertrekt u naar de weelderig groene Mekongdelta. Aankomst in de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie na ongeveer 2,5 uur rijden. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook een van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze neemt en geniet van vers fruit. U gaat verder met een fiets of tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Vervolgens vaart u  verder met een roeiboot langs de Mekongdelta.
De lunch wordt geserveerd met specialiteiten van de Mekong in een plaatselijk restaurant. 
Nadien keert u terug met de boot waar een chauffeur u opwacht om u naar Can Tho te brengen. 
Overnachting in Can Tho. 

Dag 11: Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Ho Chi Minhstad (ontbijt en lunch)
's Ochtends vroeg na het ontbijt, maakt u een boottocht naar de Cai Rang drijvende markt. Grote, verankerde boten creëren kronkelende paden voor de kleintjes. Er heerst een levendige en vreugdevolle sfeer die bezoekers aantrekt. De meeste boten hier zijn vol met producten van boerderijen uit aangrenzende gebieden, zoals groenten, kokosnoot, bananen, watermeloen, pompelmoes, drakenfruit, en nog meer. U vaart voorbij enkele dorpen om een molen te bezoeken waar de rijst gepeld wordt of u bezoekt de Ba Cong tuinen. U gaat van boord in de wijk Ninh Kieu en bezoekt de Ong Pagode en een lokale markt. 
U keert dan terug naar Ho Chi Minhstad en onderweg neemt u de lunch. 
Na de lunch gaat u naar uw hotel in de stad en heeft u de rest van de dag vrij. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 12: Ho Chi Minhstad - Vertrek (ontbijt)
Geniet van een laatste ontbijt en vrije tijd om aankoopjes te doen of de stad te bezoeken. Na het uitchecken (12.00 uur) wordt u per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis. 

Uw hotels

Tijdens deze ontdekkingstocht door het magische Vietnam, hebben we ervoor gezorgd dat u elke avond in alle rust en comfort kunt bijkomen van de avonturen van de dag. U overnacht in een Standaard Kamer in 4* of 5* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun comfort, voorzieningen en ligging.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi : La Belle Vie
- Ha Long Bay: V’spirit Premier cruise
- Hue : Thanh Lich Royal Boutique 
- Hoi An : Rosemary Hoi An 
- Ho Chi Minhstad : Central Palace
- Can Tho : TTC Premium

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi : Melia Hotel
- Ha Long Bay: Perla Dawn Cruise
- Hue : Pilgrimage Village
- Hoi An : Allegro Hoi An
- Ho Chi Minhstad: Nikko Saigon
- Can Tho : Vinpearl Can Tho

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van maaltijden (exclusief drankjes) volgens het reisprogramma tijdens uw rondreis waaronder 11 x ontbijt, 7 x lunch en 1 x diner. 

De maaltijden worden geserveerd in lokale restaurants zodat u de verscheidene smaken van de Vietnamese keuken kunt ontdekken. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om de rijkdom van de Vietnamese gastronomie te ontdekken. Neem de tijd om te genieten van kleurrijke en verfijnde gerechten die fijnproevers zullen verwennen en perfect geschikt zijn voor iedereen!

Uw verlenging in Siem Reap

Just for you
Speciaal voor u:
 • Deluxe Kamer
 • Ontbijt
 • 1 x diner voor 2 personen (exclusief drankjes) in The Mansion (per verblijf)
 • 15% korting op eten en drinken tijdens uw verblijf
 • 1 massage van 30 minuten voor 2 personen (per verblijf)
Uw hotel
Open de deuren van een prachtig hotel in het hart van een grote botanische tuin met prachtige bloemen en tropische planten. In deze ideale uitvalsbasis voor reizigers, journalisten en filmsterren ontmoet een postkoloniaal design de Cambodjaanse natuur.

Het FCC Angkor 5* Hotel ligt in het centrum van Siem Reap, direct naast de voormalige residentie van de Franse gouverneur en de Siem Reap rivier.  Bezoek het Angkor museum, waar de prachtige beelden van de tempels worden tentoongesteld. Met de tuk tuk bent u binnen 5 minuten in het centrum van de oude stad.

Uw kamer
Deze romantische, comfortabele en luxueuze Deluxe Kamer zal uw oase van rust zijn in het hart van de Cambodjaanse natuur. Betreed de cultuur van het land in een ruimte met Cambodjaanse meubels en ontspan in alle comfort met alle nodige voorzieningen.

Uw pension
Tijdens uw verblijf in Siem Reap geniet u iedere ochtend van een heerlijk ontbijt.

Ontdek het beste van Siem Reap in FCC Angkor, waar bezoekers en de lokale bevolking samenkomen om te genieten van de authentieke Khmer cuisine en fusion Aziatische gerechten, of creatieve grills en cocktails.

Het Scribe restaurant serveert gegrilde lekkernijen en smakelijke hapjes, gecombineerd met verse groenten en salades. Aan de bar kunt u terecht voor innovatieve cocktails, ambachtelijk bier, natuurlijke wijn en ambachtelijke sake als u uw dorst wilt lessen.

Voor Aziatische smaken en internationale specialiteiten, heet The Mansion restaurant u welkom. Enkele van de beste Khmer-gerechten van de stad worden geserveerd buiten in de tropische tuin, gedomineerd door eeuwenoude bomen, of binnen waar live muziek, sport op het grote scherm en oude foto's de aandacht trekken. Probeer zeker ook de specials van de dag en de week.


Activiteiten
Voor ontspanning en rust beschikt uw hotel over een buitenzwembad met zout water. Als u ook tijdens uw vakantie in vorm wilt blijven, kunt u terecht in de fitness waar u uw grenzen kunt verleggen. Het resort ligt op loopafstand van Pub Street en de nachtmarkt. Vervelen is dus geen optie.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Extra opties in Siem Reap

Bezoek aan de tempels van Angkor Thom en Angkor Wat

Extra opties in Siem Reap
Vertrek om 8.00 uur met een tuktuk richting de minder toeristische delen van het Angkor tempelcomplex. U rijdt door de jungle en langs enkele plaatselijke dorpjes. 

Het bezoek bestaat uit:
- Halte aan de westelijke poort van Angkor Thom uit de 12e eeuw
- Toegang via de zuidelijke poort voor een bezoek aan de Bayon Tempel, ooit het centrum van een versterkte stad met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 gezichten van Avolokitesvara (een reïncarnatie van Boeddha)
- Phimeanakas tempel, een hindoe tempel uit de 10e eeuw
- Olifantenterras van 300 meter lang
- Terras van de Melaatse Koning 
- Lunch in een plaatselijk restaurant 
- Bezoek aan de tempel van Angkor Wat, het grootste religieuze bouwwerk ter wereld en sinds 1992 geklasseerd als werelderfgoed. Hier vindt u het langste bas-reliëf ter wereld op de buitenmuur dat het verhaal van de hindoe mythologie vertelt.

Volledige dag met Engelstalige en Franstalige gids.

Bezoek aan de tempels van Banteay Srei, Banteay Srame en Banteay Kdei

Extra opties in Siem Reap
Na het ontbijt gaat u op pad om de tempels van Angkor te ontdekken met een gids. Banteay Srei betekent letterlijk "citadel van de vrouwen", een bijzonder verborgen pareltje. De bijzondere charme van deze tempel is het compacte formaat, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijke details van de beelden. Ga verder met de hindoetempel van Banteay Samre en de fantastische tempel van Ta Prohm, omarmd door de wortels van enorme vijgenbomen en gigantische klimplanten. Deze boeddhistische tempel gewijd aan de moeder van koning Jayavarman VII werd gebouwd in de 12e eeuw. De tempel van Pre Rup werd gebouwd in de 10e eeuw tijdens het bewind van koning Rajendravarman II. Bezoek dan de tempel van Prasat Kravan en Banteay Kdei. Daarna keert u terug naar Siem Reap.

Tijdens deze excursie bezoekt u onder begeleiding van een gids de tempels Banteay Srei en Banteay Srame in de voormiddag. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant, waarna u ook nog Prasat Kravan, Stah Srang en Banteay Kdei bezoekt.

Inbegrepen: lunch, transfers en Engelstalige gids

Volledige dag met Engelstalige en Franstalige gids.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief zoals vernoemd in het programma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* of 5* hotels 
- Maaltijden (exclusief drankjes) volgens het reisprogramma: 11 x ontbijt, 7 x lunch en 1 x diner
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- 1 nacht op een gedeelde boot in Ha Long Bay
- Gedeelde transfer voor de excursie aan Ha Long Bay voor de 4* optie
- Transfers in een privévoertuig voor de excursie aan Ha Long Bay voor de 5* optie
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Engelstalige gids volgens het reisprogramma
- Binnenlandse vluchten Hanoï / Da Nang en Hue / Ho Chi Minh City volgens het programma in economy klasse met 23 kg bagage en 12 kg handbagage inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw verlenging in Siem Reap

Royal Residence, Next to the Pokambor Ave, Krong Siem Reap, Cambodja

De afstand tussen de luchthaven van Siem Reap en uw hotel bedraagt 8,4 km.

Alle praktische informatie over het FCC Angkor 5*hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 80
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • Wifi
 • Receptie
 • Restaurants

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Badkamer
 • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

 • Spa
 • Fitness
 • Zwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Magische rondreis langs Vietnam met 5* verlenging in Siem Reap