Privérondreis Cambodja met mogelijke uitbreiding Vietnam - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek Cambodja op uw eigen tempo en beleef ongewone ervaringen en authenticiteit
  • Ontdek Angkor Wat, een van de mooiste tempels ter wereld
  • Kom in contact met de lokale bevolking in Phnom Penh en ontspan op het platteland van Kep tussen peperplantages en stranden
  • En ook... Vergroot uw ontdekking aan de oevers van de Mekong Delta, van Can Tho naar Ho Chi Minh in Vietnam

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Cambodja

Tempels, uitbundige natuur en lachende mensen... Cambodja heeft het allemaal! Een land van rust en wonderen met een geweldige levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. Bezoek op uw eigen tempo alle belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja, een prachtig land met een bewogen geschiedenis.

Ga van het legendarische Siem Reap (Angkor) naar het bruisende Phnom Penh en ga verder naar het platteland van Kep. Ontdek het beste van het Khmer Koninkrijk en val voor de charme van het uitzonderlijke culturele en natuurlijke erfgoed. 

Per tuk-tuk, per boot, per quad of per auto... U doorkruist tijdloze landschappen, observeert het dagelijkse leven in de drijvende dorpjes aan de oevers van Tonle Sap, wandelt op het eiland Koh Dach en ontmoet de lokale bevolking in de bruisende straten van Siem Reap en op de nachtmarkten in Phnom Penh. Sluit af in Kep aan zee en proef de beroemde krab met Kampot-peper en relax!

Om uw bijzondere reis in Zuidoost-Azië nog wat uit te breiden, kunt u kiezen voor 4 extra nachten in Vietnam aan de Mekong Delta. Bezoek de drijvende markten, Can Tho, Ben Tre en Ho Chi Minh... Vertrek op de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Deze privérondreis van 9 nachten wordt een ontdekking van ongelooflijk cultureel erfgoed en een authentieke levensstijl.

Geniet van een reis in alle vrijheid op uw eigen tempo met een privévoertuig met chauffeur en een Engelstalige gids in Siem Reap en Phnom Penh zodat u een goed inzicht krijgt in het lokale leven en de mooiste tempels van Cambodja. In Kep zult u genieten van momenten van ontspanning zonder gids.

Tijdens uw vrije tijd kunt u gaan wandelen, winkelen of fietsen! De keuze is volledig aan u! Voor nog meer ontdekkingen, kunt u kiezen voor 4 nachten verlenging in de Mekong Delta in Vietnam.

Uw reisroute

Rondreis van 9 nachten
Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Dag 2: Siem Reap - Angkor Thom - Ta Prohm - Angkor Wat
Dag 3: Siem Reap - Quad bike
Dag 4: Siem Reap - Siem Reap platteland - Floating Village
Dag 5: Siem Reap - Phnom Penh
Dag 6: Phnom Penh 
Dag 7: Phnom Penh - Silk Island (Koh Dach)
Dag 8: Phnom Penh -Kep
Dag 9: Vrije dag in Kep
Dag 10: Kep - Phnom Penh - Vertrek

Als u kiest voor de verlenging van 4 nachten in de Mekong Delta in Vietnam:
Dag 10: Kep - Ha Tien - Tra Su Sanctuary - Kan Tho
Dag 11: Kan Tho - Ben Tre
Dag 12: Ben Tre - Ho Chi Minh
Dag 13: Ho Chi Minh
Dag 14: Ho Chi Minh - Vertrek

Uw programma

Dag 1: Siem Reap - Aankomst  
Bij aankomst in Siem Reap International Airport, wordt u verwelkomd door een gids en overgebracht naar uw hotel. Welkomstdiner met Apsara dansvoorstelling in een restaurant. 
Overnachting in Siem Reap, diner inbegrepen.


Dag 2: Siem Reap - Angkor 
Vandaag bezoekt u een aantal van de minder bezochte bezienswaardigheden van Angkor. Om deze wereldarchitectuur te bereiken, steekt u de jungle over door de plaatselijke dorpjes. Het is een bijzondere dag, omdat u enkele van de mooiste tempels van Angkor zult verkennen. 

U begint bij de westelijke ingang van Angkor Thom:
- De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw)
- De zuidelijke ingang, de Bayon Tempel, uniek voor zijn 54 torens met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokitesvara
- Phimeanakas en Celestial Palace
- Het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning

Danarna brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat. Deze majestueuze werelderfgoedsite is sinds 1992 beroemd om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat heeft het langste doorlopende reliëf in de wereld, die langs de muren van de buitenste galerij loopt en verhalen vertelt over de hindoe-mythologie. Terugkeer naar uw hotel in de late namiddag.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Siem Reap - Quad Tour
Na het ontbijt zal uw chauffeur u ophalen om het tempelcomplex van Angkor te bezoeken:
- Banteay Srei "de citadel van vrouwen", een site met bijzondere charme in een opmerkelijke staat en met prachtige decoratieve sculpturen van roze zandsteen
- Banteay Samre met roze zandsteen gekleurde muren versierd met sculpturen en reliëfs, dit is een van de mooiste tempels in Angkor
- Ta Prohm, een fantastische tempel, omarmd door de wortels van enorme bomen en reusachtige lianen
- Prasat Kravan, met zijn 5 stenen torens met unieke sculpturen
- Srah Srang, de Koninklijke Baden
- Banteay Kdei, een groot 12e eeuws boeddhistisch klooster gelegen ten zuiden van Ta Promh

Om 17.00 uur, zal een tuk-tuk u ophalen bij het hotel en u overbrengen naar het verzamelpunt van de Quad bikes. Na een korte veiligheidsinstructie en training begint u aan uw tocht door meerdere dorpen en rijstvelden in de buitenwijken van Siem Reap, waar u het leven op het Cambodjaanse platteland kunt waarnemen. U maakt meerder stops voor prachtige zonsondergangen. De tour eindigt terug op het verzamelpunt. Na een verfrissend drankje, wordt u teruggebracht naar uw hotel.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 4: Siem Reap - Siem Reap platteland - Drijvende Dorpen 
Ontbijt in het hotel. U vertrekt per Tuk Tuk om een ​​van de lokale dorpen te bezoeken, waar u de dagelijkse activiteiten van de bewoners kunt zien. U maakt een wandeling in het dorp en ontmoet de lokale bevolking. Veel kinderen en volwassenen zullen vriendelijke glimlachen en 'hallo' zeggen. Op de lokale markt zult u een mix van kleuren, geuren en geluiden ervaren als u door de steegjes loopt om de lachende Khmer-mensen te ontmoeten. Lunch in een restaurant. In de middag stapt u aan boord van een motorboot aan de pier in Tonle Sap en vaart u richting Kompong Phluk, een drijvend dorp (ongeveer 30 minuten). U maakt een kleine wandeling in het dorp waar u het rustige lokale leven kunt zien, en u brengt een bezoek aan de pagode van het vissersdorp, het enige gebouw dat gemaakt is van harde steen. De inwoners zijn georganiseerd om in harmonie te leven rond het meer. Na het bezoeken aan de Pagoda kunt u een praatje maken met de schoolkinderen en schoolbenodigdheden doneren. U gaat verder door de mangroven en maakt een tochtje met de sampan door deze prachtige natuur. Na afloop keert u terug naar het dorp en neemt u de boot terug naar de pier. U wordt overgebracht naar Siem Reap en heeft de rest van de dag vrij.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 5: Siem Reap - Phnom Penh 
Na het ontbijt heeft u vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven (zonder gids) voor de vlucht naar Phnom Penh. Bij aankomst brengt uw chauffeur u naar uw hotel. Na het inchecken heeft u vrije tijd om de stad zelf te verkennen. U kunt een wandeling maken langs de Mekong waar u het lokale leven van de Cambodjanen kunt ontdekken.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Phnom Penh 
In de ochtend na het ontbijt leert u meer over de Khmer Rouge periode van 1975-1979. U brengt een bezoek aan het Nationaal Museum gebouwd in 1917. Het bevat een rijke verzameling Khmerbeelden uit twee perioden: pre-Angkorian (4e eeuw) en post-Angkorian (14e eeuw). Daarna brengt u een bezoek aan het koninklijk paleis, gebouwd door koning Norodom in 1866, waarin de zilveren pagode gevestigd ligt. Lunch in een restaurant. U bezoekt de Wat Phnom tempel, het symbool van de populaire hoofdstad, en maakt een mooie wandeling naar de heuvel. U sluit de dag af met een bezoek aan de Russische markt.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 7: Phnom Penh - Silk Island Koh Dach
Ontbijt in uw hotel. Uw gids zal u ophalen aan uw hotel en neemt u mee op excursie naar het Silk Island Koh Dach. Dit eiland in het midden van de Mekong op 15km van Phnom Penh, is beroemd buiten de Cambodjaanse grenzen voor zijn zijdeweven. U bezoekt het eiland te voet en met de fiets voor aangename en zeer authentieke momenten. De tour vindt plaats op het platteland, tussen fruitbomen en velden aan de oevers van de Mekong. Lunch in een restaurant op het eiland. In de namiddag keert u terug naar Phnom Penh en heeft u de rest van de dag vrij.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 8: Phnom Penh - Kep 
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar Kep (zonder gids). Na 4 uur rijden komt u aan in Kep. U checkt in op uw kamer en geniet de rest van de dag van vrije tijd om deze schitterende omgeving te verkennen.
Overnachting in Kep, ontbijt inbegrepen.

Dag 9: Kep - Vrije dag
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om te ontspannen of de stad te verkennen.
Onvernachting in Kep, ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Kep - Phnom Penh - Vertrek
Ontbijt en vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven van Phnom Penh (zonder gids) voor uw terugvlucht naar huis (ongeveer 4 uur rijden).

Uw uitbreiding naar Vietnam (4 nachten)

Dag 10: Kep - Ha Tien - Tra Su - Can Tho
Na het ontbijt wordt u om 8:00 uur overgebracht naar Prek Chad (40 minuten rijden) waar u de grens oversteekt naar Vietnam. Bij de grens in Ha Tien in Vietnam kunt u geen visumaanvraag doen dus zorg ervoor dat al uw formaliteiten op voorhand in orde zijn. Een lokale vertegenwoordiger zal u helpen met de formaliteiten in het immigratiebureau van Cambodja en Vietnam. Bij aankomst aan de grens van Prek Chad passeert u de douane van Cambodja en neemt u de auto voor ongeveer 5 minuten naar de Ha Tien-grens in Vietnam. Eenmaal voorbij de immigratie staat een chauffeur u op te wachten.

U gaat verder naar Tra Su (110 km, ongeveer 3 uur rijden). Onderweg krijgt u de mogelijkheid om een vers palmvruchtensapje te proeven (afhankelijk van het seizoen: mei - juli). U zult een bezoek brengen aan het Tra Su Bird Sanctuary per motorboot door het mangrovebos. Na afloop geniet u van lunch in een lokaal restaurant in Hong Phuc (8 km van Tra Su). Na de lunch, rijdt u naar Can Tho waar u rond 18:00 uur zult aankomen.
Overnachting in Can Tho, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 11: Kan Tho - Drijvende Markt - Ben Tre
Na het ontbijt gaat u per boot langs de kleine pittoreske zijrivieren van de Mekong. U bezoekt de drijvende markt van Cai Rang (de meest typische markt met veel boten). U zult de gelegenheid hebben om de schoonheid van de landschappen en de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking te bewonderen die langs de kanalen van de Mekong leven. U stopt bij een aantal dorpen om een bezoek te brengen aan een lokale rijstfabriek en de Ba Cong-tuin. U stap van boord in Ninh Kieu en gaat verder naar een lokale markt en de Ong Pagoda. Na afloop wordt u overgebracht naar Ben Tre. Lunch onderweg. In de late namiddag komt u aan in Ben Tre en heeft u de rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in Ben Tre, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 12: Ben Tre - Ho Chi Minh 
Na het ontbijt vertrekt u naar de haven van Hung Vuong op ongeveer 2 rijden van het hotel. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 
U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u overgebracht naar Ho Chi Minh. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 13: Ho Chi Minh
In de ochtend bezoekt u de Chinese buurt Cho lon, Binh Tay Markt, Thien Hau Pagoda, het War Museum en een lakwerkfabriek. Lunch in een restaurant. In de namiddag maakt u een wandeling door de stad. Bezoek aan de oude koloniale wijk, het stadhuis, het Herhenigingspaleis, de Basiliek van Notre Dame, het koloniale kwartier en de markt van Ben Thanh.
Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 14: Ho Chi Minh - Vertrek
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om te ontspannen tot uw transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis (Let op: check-out is om 12:00 uur).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Tijdens uw volledige reis kunt u kiezen voor 3*, 4* of 5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. U overnacht in een Standaard Kamer.

In Cambodja:
- Siem Reap: Treasure Oasis resort 3* of vergelijkbaar / Tara Angkor 4* of vergelijkbaar / Le Meridien Angkor 5* of vergelijkbaar
- Phnom Penh: King Grand Boutique Hotel 3* of vergelijkbaar / Patio Hotel and Urban Resort 4* of vergelijkbaar / Sokha Phnom Penh 5* of vergelijkbaar
- Kep: Kep Bay Hotel 3* of vergelijkbaar / Veranda Natural Resort 4* of vergelijkbaar


Als u kiest voor de uitbreiding in de Mekong Delta in Vietnam:
- Kan Tho: The West Hotel 3* of vergelijkbaar / TTC Premium Can Tho Hotel 4* of vergelijkbaar / Vinpearl Can Tho Hotel of Victoria Can Tho Resort 5* of vergelijkbaar
- Ben Tre: Ben Tre Riverside Hotel 4*
- Ho Chi Minh: Ruby River Hotel 3* of vergelijkbaar / Central Palace Hotel 4* of vergelijkbaar / Pullman Saigon Hotel 5* of vergelijkbaar

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens de rondreis van 9 nachten geniet u van de maaltijden volgens het programma inclusief dagelijks ontbijt, 5 lunches en 1 diner (exclusief drankjes).
Als u kiest voor de verlenging in Vietnam geniet u van dagelijks ontbijt en 4 lunches (exclusief drankjes).

Op de 1ste dag in Siem Reap wordt u verwelkomd met een diner in een lokaal restaurant waar u de Apsara dansen kunt bijwonen.

Zorg ervoor dat u de specialiteiten van de streek probeert, zoals gedroogde vis of Samla Khaki soep. Dwaal door de lokale markten met kleurrijke kramen vol exotisch fruit (dragon fruit, ananas, kaneel appels, etc). Deze reis heeft prachtige verrassingen in petto!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen vanaf 5 jaar zijn toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 9 nachten in een standaard kamer in 3*, 4* of 5* hotels 
- Maaltijden volgens programma inclusief ontbijt, 5 lunches, 1 diner
- Toegangsprijzen en bootkosten volgens het programma
- Cruises vermeld in het programma
- Engelstalige gids behalve in Kep
- Binnenlandse vlucht Siem Reap - Phnom Penh in Economy klasse
- Transfers in privévoertuig met airconditioning

De uitbreiding omvat:
- 4 nachten in een standaard kamer in 3*, 4* of 5*
- Maaltijden volgens het programma inclusief dagelijks ontbijt, 4 lunches (behalve drankjes)
- Toegangsprijzen en bootkosten volgens het programma
- Engelstalige gids 
- Transfers in privévoertuig met airconditioning 
- Assistentie aan de grens van Cambodja en Vietnam
- Cruises vermeld in het programma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes en andere maaltijden die niet vermeld worden in het programma
- Supplementen voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Toegangskosten, transfers en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en tips
- Internationale luchthavenbelasting
- Visakosten en het regelen van de vium/visa (Cambodja en/of Vietnam)
- Alle diensten die niet in het programma zijn vermeld
- Gids in Kep

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief indien u met vluchten boekt.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis Cambodja met mogelijke uitbreiding Vietnam