Privérondreis Cambodja met of zonder strandverlenging - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Phnom Penh, de tempels van Angkor en het pittoreske Battambang
  • Overnacht in comfortabele en luxe 4* of 5* hotels
  • Ontdek de bijzondere cultuur van dit schitterende land
  • En ook... Bewonder de schoonheid van het Cambodjaanse platteland 

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Cambodja

Schitterende tempels, weelderige natuur en een gastvrije bevolking... Cambodja heeft het allemaal! Een land van rust en wonderen met een geweldige levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. Bezoek op uw eigen tempo alle belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja, een prachtig land met een bewogen geschiedenis.

Ga van het bruisende Phnom Penh naar het legendarische Siem Reap (Angkor). Ontdek het beste van het Khmer Koninkrijk en val voor de charme van het uitzonderlijke culturele en natuurlijke erfgoed. Uw volgende bestemming is Battambang, met enkele staaltjes van typische Frans-koloniale architectuur, gelegen in een pittoreske, groene omgeving. 

Om uw bijzondere reis in Zuidoost-Azië nog wat uit te breiden, kunt u kiezen voor 4 extra nachten in het prachtige Sihanoukville op de mooiste stranden van Cambodja. Vertrek op de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Bereid u voor op verrassende landschappen, gouden tempels en eeuwenoude standbeelden in een unieke sfeer op uw eigen tempo met privéchauffeur! Beleef een ongelooflijke reis en bewonder de boeddhistische tempels, het Khmer paleis, mythische rivieren en heilige grotten. Wilt u meer? Verleng uw vakantie dan met een strandverlenging in Sihanoukville!

De transfers zijn inbegrepen en u heeft de keuze tussen 4* of 5* hotels voor maximaal comfort. 

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Dag 2: Siem Reap - Tempels van Angkor
Dag 3: Siem Reap - Tempels van Angkor
Dag 4: Siem Reap - Beng Mealea - Koh Ker
Dag 5: Siem Reap - Battambang
Dag 6: Battambang
Dag 7: Battambang - Phnom Penh
Dag 8: Phnom Penh
Dag 9: Phnom Penh - Vertrek

Uitbreiding in Sihanoukville
Dag 9: Phnom Penh - Sihanoukville
Dag 10-12: Sihanoukville
Dag 13: Sihanoukville - Phnom Penh - Vertrek

Uw programma

Dag 1: Siem Reap - Aankomst  
Bij aankomst in Siem Reap International Airport, wordt u verwelkomd door een gids en overgebracht naar uw hotel. Welkomstdiner met Apsara dansvoorstelling in een restaurant.
Overnachting in Siem Reap, diner inbegrepen. 

Dag 2: Siem Reap
Na het ontbijt zal uw chauffeur u ophalen om het tempelcomplex van Angkor te bezoeken:
- Banteay Srei "de citadel van vrouwen", een site met bijzondere charme in een opmerkelijke staat en met prachtige decoratieve sculpturen van roze zandsteen
- Banteay Samre met roze zandsteen gekleurde muren versierd met sculpturen en reliëfs, dit is een van de mooiste tempels in Angkor
- Ta Prohm, een fantastische tempel, omarmd door de wortels van enorme bomen en reusachtige lianen
- Prasat Kravan, met zijn 5 stenen torens met unieke sculpturen
- Srah Srang, de Koninklijke Baden
- Banteay Kdei, een groot 12e eeuws boeddhistisch klooster gelegen ten zuiden van Ta Promh

Terug in het hotel geniet u van een vrije avond om te gaan winkelen op de avondmarkt of te wandelen door de bruisende straten van Siem Reap met de vele pubs en restaurants.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Siem Reap - Angkor
Vandaag bezoekt u een aantal van de minder bezochte bezienswaardigheden van Angkor. Om deze wereldarchitectuur te bereiken, steekt u de jungle over door de plaatselijke dorpjes. Het is een bijzondere dag, omdat u enkele van de mooiste tempels van Angkor zult verkennen.

U begint aan de westelijke ingang van Angkor Thom:
- De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw)
- De zuidelijke ingang, de Bayon Tempel, uniek voor zijn 54 torens met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokitesvara
- Phimeanakas en Celestial Palace
- Het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning

Danarna brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat. Deze majestueuze werelderfgoedsite is sinds 1992 beroemd om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat heeft het langste doorlopende reliëf in de wereld, die langs de muren van de buitenste galerij loopt en verhalen vertelt over de hindoe-mythologie. Terugkeer naar uw hotel in de late namiddag.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 4: Siem Reap - Beng Mealea - Koh Ker
Na het ontbijt in uw hotel, komt uw gids u ophalen en wordt u direct naar Beng Mealea gebracht. U brengt een bezoek aan deze prachtige tempel midden in de jungle waar scènes van de film "Les Deux Frères" van Jean-Jacques Annaud in 2004 werden opgenomen. Lunch in een lokaal restaurant.
Vervolgens gaat u door naar de Koh Ker en bezoekt u de Prasat Thom, gebouwd door King Jayavaraman IV (AD 928-942). Deze tempel van meer dan 30 meter hoog domineert het volledige gebied. Uit de stenen is een gigantische Garuda uitgehouwen, een mythisch half-mens en half-vogel. Koh Ker is ook een zeldzaam bezochte archeologische site, en de voormalige hoofdstad van het Khmerrijk. Terugkeer naar Siem Reap in de late namiddag.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 5: Battambang 
Ontbijt in het hotel en transfer naar Battambang waar u na een rit van ongeveer 3 uur zult aankomen in uw hotel. Onderweg stopt u in het dorp Pourka, op 15 km van Siem Reap, voor een bezoek aan de Angkor Silk Farm of PUOK waar u alle fasen van de zijdeproductie ontdekt. Lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag brengt u een bezoek aan Battambang met zijn koloniale huizen.
Overnachting in Battambang, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 6: Battambang
Na het ontbijt in uw hotel, krijgt u een rondleiding door Battambang:
- Het huis van de gouverneur van de provincie
- Gerechtsgebouw
- Het voormalige Chinatown en de stadsmarkt.
Loop langs de oever van de rivier de Sangkè om de Phnom Banon en een kleine wijngaard te bezoeken waar u lokale rode wijn die door een familie wordt geproduceerd, kunt proeven. Lunch in een lokaal restaurant.

Bezoek aan Vat Ek Phnom en terugkeer naar Battambang. Onderweg stopt u in een kleine traditionele rijstfabriek en maakt u een tochtje in de Bamboo Trein. Deze kleine trein neemt u mee over een gedeelte van de spoorlijn die Battambang met Phnom Penh verbindt. U zult genieten van de zonsondergang op het omliggende platteland.
Overnachting in Battambang, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 7: Battambang - Phnom Penh
Na het ontbijt vertrekt u naar naar Phnom Penh via de nationale weg N5 met een stop in de provincie Pursat, een provincie beroemd om de exploitatie van marmer. De reis gaat verder en op 40 km van Pursat, stopt u bij het grote drijvende dorp Kompong Luong (12.000 inwoners) aan het Tonlé Sapmeer. Bezoek aan het dorpje met een privéboot.  
Lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch gaat u verder naar de provincie Kampong Chhnang, waar aardewerk wordt vervaardigd. We zullen daar stoppen, om een van de belangrijkste activiteiten van de streek te zien, vissen. Aankomst in de avond in Phnom Penh.
Overnachting in het hotel, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 8: Phnom Penh
In de ochtend brengt u een bezoek aan Tuol Sleng - het museum gewijd aan de volkerenmoord. Dit museum is de voormalige Tuol Svey Prey High School die van 1975 tot 1979 werd getransformeerd tot een detentiecentrum tijdens de Khmer Rouge. U gaat verder naar Choeung Ek, het uitroeiingskamp dat op 15 km van het stadscentrum ligt. Vervolgens bezoekt u het Nationaal Museum dat in 1917 is gebouwd. Het bevat een rijke verzameling Khmerbeelden uit twee perioden: pre-Angkorian (4e eeuw) en post-Angkorian (14e eeuw).
Ga verder met een bezoek aan het koninklijk paleis, gebouwd door koning Norodom in 1866, en de Zilveren Pagode. Daarna bezoekt u nog de Mekong Rivier en de Tonle Sap Rivier.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 9: Phnom Penh - Vertrek
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd tot uw transfer naar het vliegveld in Phnom Penh voor uw retourvlucht (zonder gids).

Uw strandverlenging

Als u het programma kiest met de strandverlenging van Sihanoukville, is de route identiek tot en met dag 8.

Dag 9: Phnom Penh – Sihanoukville 

Ontbijt in uw hotel. Uw chauffeur zal u ophalen en overbrengen naar Sihanoukville. Vrije tijd om te relaxen op het strand of aan het zwembad.
Overnachting in Sihanoukville, ontbijt inbegrepen.

Dag 10-12: Sihanoukville 
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd om te relaxen op het strand of aan het zwembad.
Overnachting in Sihanoukville, ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Sihanoukville - Phnom Penh - Vertrek 
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd tot de chauffeur u komt ophalen voor uw vertrek naar de luchthaven van Phnom Penh (ongeveer 5 uur) voor uw terugvlucht naar huis. (zonder gids)

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Tijdens uw volledige reis kunt u kiezen voor 4* of 5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. U overnacht in een Standaard Kamer.

Uw 4* hotels tijdens de tour:
Siem Reap : Tara Angkor Hotel of gelijkwaardig
Battambang : Bambu hotel of gelijkwaardig
Phnom Penh : Villa Langka Boutique Hotel of gelijkwaardig 
Strandverlenging Sihanoukville : Tamu Otres of gelijkwaardig


Uw 5* hotels tijdens de tour:
Siem Reap : Méridienne Angkor Hotel of Angkor Palace Resort of gelijkwaardig
Battambang : Battambang resort of gelijkwaardig
Phnom Penh : Sokha Phnom Penh of gelijkwaardig
Strandverlenging Sihanoukville : Sokha Beach Resort of gelijkwaardig 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens de rondreis van 8 dagen geniet u van een halfpensionformule (exclusief drankjes), inclusief ontbijt en lunch of diner in lokale restaurants. Tijdens de strandverlenging in Sihanoukville verblijft u op basis van een ontbijtformule.

Op de 1ste dag in Siem Reap wordt u verwelkomd met een diner in een lokaal restaurant waar u de Apsara dansen kunt bijwonen.

Zorg ervoor dat u de specialiteiten van de streek probeert, zoals gedroogde vis of Samla Khaki soep. Dwaal door de lokale markten met kleurrijke kramen vol exotisch fruit (dragon fruit, ananas, kaneel appels, etc). Deze reis heeft prachtige verrassingen in petto!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen zijn toegestaan vanaf 5 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachting in een standaard kamer in 4* of 5* hotels volgens het programma 
- Halfpension tijdens de rondreis en ontbijt tijdens de strandverlenging 
- Privévervoer in een comfortabel voertuig 
- Entreeprijzen volgens programma 
- Lokale gids
- Twee flessen water per dag per persoon

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken en maaltijden die niet zijn vermeld  
- Toeslag voor speciale verzoeken voor maaltijden  
- Toegangsgelden, transferservice en gids tijdens vrije tijd  
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien  
- Internationale luchthavenbelasting bij vertrek  
- Visum voor Cambodja  
- Alle diensten die niet zijn vermeld  

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis Cambodja met of zonder strandverlenging