Magische Autotour – Québec & Ontario - Montreal - Pierre Elliott Trudeau - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een onvergetelijke rondreis door het prachtige Canada met als hoogtepunten Québec en Ontario
  • Bewonder walvissen in hun natuurlijke omgeving in de baai van Sainte Catherine
  • Maak een unieke cruise aan de Niagara watervallen en ontdek de minder bekende landschappen van de Eastern Townships
  • En ook... Begin deze unieke reis in de bruisende stad Montréal en eindig in het fascinerende Toronto

Welkom in... Canada

Droomt u ervan om het buitengewone Canada te ontdekken? Dan hebben wij de perfecte reis voor u samengesteld!
Tijdens deze unieke autotour ontdekt u Ontario, Québec en krijgt u de impressionante Niagara Falls van dichtbij te zien. Een bezoek aan Toronto mag natuurlijk niet ontbreken, deze schitterende stad voelt meer Amerikaans aan dan Canadees en zal u charmeren met zijn ligging aan het prachtige Ontariomeer. In Ottawa kunt u prachtige architectuur en een natuurlijke omgeving bewonderen.

Voor nog meer magie staat een ontmoeting met walvissen op het programma en ontdekt u de meest adembenemende landschappen. Dit alles ontdekt u op uw eigen ritme dankzij de inbegrepen huurauto.
Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Dankzij deze rondreis van 12 nachten en 13 dagen kunt u op uw eigen tempo de mooiste plekjes van het land ontdekken. Kies zelf waar u stopt voor een foto te nemen of nog wat langer van het landschap wilt genieten en bezoek de belangrijkste steden van dit adembenemende land.

Dag 1 : Aankomst in Montréal
Aankomst in de luchthaven van Montréal. Ophalen van de huurauto en de rest van de dag vrij om de Frans-Canadese stad te ontdekken. 
Overnachting in Montréal.

Dag 2 : Montréal
Ontdekking van de bruisende en kosmopolitische stad. Maak een wandeling door de verschillende wijken, ontdek de Mont-Royal, de ondergrondse stad en de eilanden St.Hélène en Notre-Dame. Ook de levendige Chinese wijk en de winkels op de rue Sainte-Catherine zijn een bezoekje waard. Het Olympisch stadion dat werd gebouwd voor de spelen van 1976 is nog steeds te bewonderen en de stad telt ook tal van groene parken waar u even kunt ontsnappen aan de drukte.
Overnachting in Montréal.

Dag 3 : Montreal - Eastern Townships (125 km – ongeveer 1u30)
's Ochtends hebt u nog de tijd om de oude haven te bezoeken en de Notre-Dame basiliek te bewonderen. 's Middags begint u uw rondreis met een bezoek aan de Eastern Townships. Ontdek de Engelse charme van deze regio in een typisch Nieuw-Engelse stijl. Gevormd door de aanwezigheid van de Amerikaanse loyalisten in de negentiende en twintigste eeuw werd de regio daarna nog binnengevallen door de Engelsen, Ieren, Schotten en later ook Fransen. Al deze volkeren hebben hun stempel gedrukt op de rijke cultuur van dit bijzondere gebied.
Overnachting in Orford.

Dag 4 : Eastern Townships
Deze dag kunt u doorbrengen in de Magog-Orford regio. Hier vindt u onder andere een gerenommeerde golfbaan, een majestueus meer met mooie strandjes en tal van restaurants, bars en winkels. Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandel- en fietspaden om de prachtige omgeving te ontdekken.
Overnachting in Orford.  
Dag 5 : La Malbaie (380 km – ongeveer 4h45) 
Na uw ontdekking van het Canadese binnenland, rijdt u verder langs prachtige routes door de Charlevoix regio richting Québec. Onderweg kunt u stoppen bij de spectaculaire waterval van Montmorency, of het Île d’Orléans.
Overnachting in La Malbaie

Dag 6 : La Malbaie - Québec (280 km – ongeveer 3h30) 
's Ochtends maakt u een onvergetelijke boottocht op zoek naar indrukwekkende walvissen en krijgt u meer uitleg over deze bijzondere dieren door natuurgidsen. Daarna volgt u de rivier van Saint-Laurent tot aan Québec, de enige versterkte stad ten noorden van Mexico. De rest van de dag kunt u deze fascinerende stad op uw eigen ritme ontdekken.
Overnachting in Québec.

Dag 7 : Québec
Vandaag hebt u de hele dag de tijd om de mooiste plekjes van deze stad te ontdekken. Les plaines d’Abraham, de Citadel, de historische stad (bestaande uit Haute-Ville en Basse-Ville), de Notre-Dame basiliek en het Parlement zijn absoluut niet te missen hoogtepunten. Wandel 's avonds door de voetgangerswijken en proef de bruisende sfeer van deze stad die verbazend Europees aanvoelt.
Overnachting in Québec.
Dag 8 : Québec - Montebello (365 km – ongeveer 3h30)
Vandaag rijdt u door de Outaouais regio richting Montebello om het Hotel Fairmont Le Château Montebello te bezoeken. Het grootste kasteel ter wereld gemaakt van hout is een waar meesterwerk en in het restaurant ontdekt u ongekende smaaksensaties gemaakt van streekproducten.
Overnachting in Montebello.

Dag 9 : Montebello
Dit charmante stadje is makkelijk te voet te bezoeken en het Parc Oméga is een absolute must-see voor liefhebbers van weelderige natuur en wilde dieren. Ook uw smaakpapillen worden verwend dankzij de chocolaterie, de kaaswinkel en de gezellige brasserie.
Overnachting in Montebello.

Dag 10 : Montebello - Kingston  (280 km – ongeveer 3h)
Deze ochtend steekt u de grens met Ontario over en is het tijd om de hoofdstad Ottawa te bezoeken. Hier vindt u tal van impressionante monumenten en musea, maar ook prachtige groene parken. Een voorbeeld van de schitterende architectuur is te vinden in het Parlementsgebouw en tijdens een cruise op het Rideau Canal krijgt u een uniek perspectief over de stad.
Vervolgens gaat het verder richting Kingston, de eerste hoofdstad van Canada tussen 1841 en 1844. Hier ontdekt u de prestigieuze Queen's University, de pittoreske straatjes en de gezellige winkels. Ga langs het Henry Fort of maak een boottocht langs de Thousands Islands.
Overnachting in Kingston.
Dag 11 : Kingston - Toronto (265 km – ongeveer 2h45)
Vandaag zet u route richting Toronto waar u de CN toren en het Rogers Centre (voorheen SkyDome) kunt bezoeken. Slenter rond in de gezellige haven of maak een cruise. Misschien bent u wel te vinden voor een theaterbezoek of gaat u liever shoppen in het Eaton Centre.
Overnachting in Toronto.
Dag 12 : Toronto - Niagara Falls - Toronto (260 km – ongeveer 2h45)
Tijdens de rit richting het zuiden komt u prachtige landschappen en eindeloze wijngaarden tegen die zeker een foto waard zijn. Het charmante en historische dorpje, Niagara-on-the-Lake, is fier op zijn rijke culturele erfgoed uit de negentiende eeuw en zal u zeker weten te bekoren.
Maar het hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld een bezoek aan de spectaculaire Niagara watervallen, dankzij de inbegrepen cruise krijgt u dit impressionante natuurfenomeen van dichtbij te zien. Langs schitterende rotsformaties komt u uiteindelijk bij de Horseshoe Falls. De overweldigende kracht van het water laat u sprakeloos achter...
Overnachting in Toronto.
 
Dag 13 : Terugvlucht
Afhankelijk van het vertrekuur van uw vlucht, hebt u nog wat vrije tijd in de stad. Vervolgens is het tijd om de huurauto binnen te brengen aan de luchthaven van Toronto en u klaar te maken voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens de hele reis verblijft u in luxueuze en comfortabele hotels in een Standaard Kamer. De hotels bevinden zich allemaal op een ideale locatie om optimaal te genieten van de omgeving.

De hotels tijdens de reis:
- Montréal :  Marriott Château Champlain 4* (of gelijkwaardig)
- Orford : Hotel Chéribourg 3* (of gelijkwaardig)
- La Malbaie : Fairmont Le Manoir Richelieu 4* (of gelijkwaardig)
- Québec : Palace Royal 4* (of gelijkwaardig)
- Montebello : Fairmont Le Château Montbello 4* (of gelijkwaardig)
- Kingston : Four Points by Sheraton Kingston 3* (of gelijkwaardig)
- Toronto  : Chelsea Hotel 4* (of gelijkwaardig) 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Om u een rondreis in alle vrijheid aan te bieden, hebben we geen pension gekozen voor uw tijd in Canada. Het is mogelijk om met bijbetaling het ontbijt bij te boeken voor de hele rondreis.

Als u in Canada bent, moet u zeker proeven van pannenkoeken met de beroemde ahornsiroop, of het typische gerecht 'poutine', waarbij frieten bedekt worden met kaas en de bekende vleessaus die men 'gravy' noemt.

Extra opties

Dag 2 : Geleide wandeling door de oude stad van Montréal (3 uur)

Extra opties
Met een professionele gids ontdekt u het levendige stadscentrum van Montréal en bezoekt u het oude stadsgedeelte gedurende een tour van 3 uur. Het entreegeld voor de Notre-Dame basiliek en een proeverij van streekproducten zijn inbegrepen. U krijgt meer uitleg over de fascinerende geschiedenis van deze stad, de prachtige architectuur en ontdekt de mooiste plekjes.
De wandeling begint aan het Square Dorchester en gaat via de binnenstad verder naar de ondergrondse stad (RESO, Réseau Piétonnier Intérieur), het grootste ondergrondse netwerk van gangen ter wereld dat wel 33 km lang is. Deze fascinerende tour langs verschillende districten binnen de stad, eindigt aan de impressionante Notre-Dame basiliek.

Draag wandelschoenen en makkelijke kleding aangepast aan het weer voor deze tour.

Minimaal 2 deelnemers
Vertrek aan Squar Dorchester, Montreal (1255 Peel Street)
De tocht duurt 3 uur en eindigt aan de Notre-Dame Basiliek
Deelnemers moeten 24 uur op voorhand contact opnemen met de aanbieder om hun aanwezigheid te bevestigen
Deelnemers moeten 15 tot 30 minuten van tevoren aanwezig zijn
Kinderen jonger dan 13 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene

Dag 2 : Observatiedek boven op de place Ville-Marie (90 min) - Montréal

Extra opties
Sinds de zomer van 2016 kunt u boven op de Place Ville-Marie een observatiedek bezoeken. Vanop dit iconische gebouw krijgt u een prachtig uitzicht over de Saint-Laurent rivier, Mont-Royal, het Quartier des spectacles en de prachtige omgeving. Een interactief parcours zal u meer uitleg geven over deze bijzondere stad. Daarna kunt u een ongekende culinaire ervaring meemaken in het restaurant Les Enfants Terribles op de 44ste verdieping.

Dagelijks geopend
De ingang van het observatorium bevindt zich op 3 Place Ville-Marie, toegang via Rue Carthcart
De kassa sluit een uur voor het sluiten van het observatorium.
Het bezoek van het observatorium en de permanente tentoonstelling neemt ongeveer een uur in beslag

Dag 9: Parc Oméga

Extra opties
Op 80 km van Ottawa en 130 km van Montréal vindt u dit unieke park met een bijzondere fauna en flora. Hier kunt u wilde dieren ontmoeten zoals bizons, elanden, beren, herten en wolven in hun natuurlijke habitat. Met de auto rijdt u door het park op de 12 km lange weg langs een gevarieerd landschap van meren, weilanden, bossen en heuvels. Via de radio krijgt u meer uitleg over de omgeving en de dieren die u te zien krijgt. Het is ook mogelijk om een wandeling door het bost te maken en een historische boerderij uit 1847 te ontdekken die stijlvol gerestaureerd werd. Een ideale uitstap voor het hele gezin!

Trek ongeveer 1h tot 3h de tijd uit om het park te bezoeken
In de zomer zijn de piekuren tussen 11h en 15h, daardoor kan het bezoek langer in beslag nemen
Het is verboden om de auto te verlaten tijdens de rit door het park, zelfs om foto's te nemen
De ramen van het voertuig mogen maximaal de helft geopend worden om te voorkomen dat dieren het hoofd door het raam kunnen steken
Dieren kunnen worden gevoederd met wortelen die verkocht worden in de winkel van het park, gelieve geeen andere etenswaren mee te nemen
Het is toegelaten de herten en elanden te voederen, maar het is verboden om de buffels en wilde zwijnen te voederen Tijdens de bronsttijd (september tot half november) mogen herten- en elandenmannetjes niet benaderd worden
Huisdieren zijn niet toegelaten

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Het programma kan worden aangepast volgens de weersomstandigheden, vluchtverkeer of elk ander geval van overmacht

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels volgens het programma (of gelijkwaardig) voor 12 nachten
- Cruise aan de Niagara watervallen
- Boottocht walvissen spotten
- Huurauto van verhuurbedrijf Avis voor 13 dagen
- Verzekeringen voor schade, verlies en burgerlijke aansprakelijkheid (tot 1 miljoen)
- Luchthaventaxen, herstelkosten en depannage kosten
- Airconditioning en onbeperkte kilometers
- Telefonische bijstand (7 dagen op 7 van 8h30 tot 21h30)
- Toeristenbelasting

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden en toeristische attracties, behalve degene vermeld in het programma 
- De huur van een GPS 
- Borg voor de huurauto (enkel met kredietkaart)
- Persoonlijke verzekeringen
- Reisdocumenten
- Vergoeding van 7 CAD voor het verzoek elektronische autorisatie
- Persoonlijke uitgaven
- Alle andere kosten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Meer informatie over de huurauto

- De huur van een auto van verhuurbedrijf Avis categorie C voor 2 betalende volwassenen of categorie E voor 3 tot 4 betalende volwassenen voor 13 dagen
- Ophalen van de huurauto aan de luchthaven van Montréal en terugbrengen aan de luchthaven van Toronto
- Minimum leeftijd van de bestuurder: 22 jaar
- De bestuurder dient minimum 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
- Inbegrepen: verzekering voor schade, verlies en burgerlijke aansprakelijkheid tot 1 miljoen, de taxen voor het ophalen en terugbrengen op de luchthaven, kosten voor herstellingen en depannage, onbeperkte kilometers, kosten voor de airconditioning
- De borg wordt afgehouden van de kredietkaart van de klant
- De auto wordt opgehaald en teruggebracht met een volle brandstoftank
- Verhuur per 24, extra uren worden aangerekend
- De bestuurder dient in het bezit te zijn van een rijbewijs uit zijn/haar thuisland. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht maar wel aan te raden
- Extra's moeten ter plaatse betaald worden
- De reservatie moet gebeuren door de bestuurder, hij of zij moet ook het contract ondertekenen
- Het is verboden te roken in het voertuig
- Een bijkomende kost voor winterbanden wordt 12 maanden per jaar aangerekend. Voor categorie A en E is dat 3.24$ per dag en voor de andere categorieën is dat 4.24$ per dag, ter plaatse te betalen
- Niet inbegrepen in de prijs: brandstof, huur van een GPS, borg, persoonlijke verzekering

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht:
Om er zeker van te zijn dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u ons ten laatste 48 uur na uw boeking op de hoogte te brengen van uw vluchturen via het formulier op uw gebruikersaccount. Zonder deze informatie kunnen we niet garanderen dat de huurauto tijdig beschikbaar is.

Belangrijk:
Het origineel rijbewijs moet voorgelegd worden op het moment dat de huurauto afgehaald wordt en moet nog minstens 1 maand geldig zijn.
Een kredietkaart op de naam van de bestuurder is noodzakelijk (Visa Electron en Maestro worden niet aanvaard).
Vermelde bedragen zijn indicatief op het moment van de boeking 

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. Uw auto is op te halen bij de luchthaven van Montreal.
- De Marriott Chateau Champlain ligt op ongeveer 20 kilometer van het internationale airport Pierre Elliott-Trudeau van Montreal.
- Het Chelsea hotel ligt op ongeveer 28 km van de internationale luchthaven van Toronto.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Extra maatregelen Verenigde Staten

Wij raden u aan het reisadvies voor de Verenigde Staten regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over uw situatie, verzoeken wij u om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in België of Nederland.

ETA-reistoestemming Canada

Wij informeren u over het feit dat reizigers die naar Canada vliegen of hier een tussenstop maken, een Electronic Travel Authorization (eTa) nodig hebben. Dit is een visum dat verplicht is gesteld vanaf 10 november 2016.
Het eTa kost $7 CAD en is geldig tot 5 jaar of tot aan de geldigheidsdatum van het paspoort die u heeft gebruikt bij de aanvraag van uw eTa. De eTa zal u toestemming geven om meerdere keren naar Canada te reizen en hier te verblijven tot een maximum van 6 maanden.

Hierbij een link die u kunt gebruiken voor meer informatie:
http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Magische Autotour – Québec & Ontario