Autoreis Quebec met het gezin en optionele verlenging naar New York - New York - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Overnacht tijdens elke etappe in een hotel in het hart van de natuur, speciaal uitgekozen voor gezinnen
  • Ontdek dankzij de inbegrepen huurauto zes van de grote regio's van de provincie Quebec op uw eigen tempo 
  • Ga op ontdekking in Quebec, een pareltje van een stad die terecht op de werelderfgoedlijst van Unesco staat
  • En ook... Fiets samen met uw gezin rond de prachtige nabijgelegen meren

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Quebec

Deze zomer kunt u genieten van een fantastische reis! 
Ontsnap aan de drukte en volle stranden van Europa en bezoek een land waar frisse lucht, natuur en traditie hoogtij vieren. 
Quebec is wild en imposant, een plezier voor de hele familie, met zijn enorme verlaten wegen, grote meren en het platteland bezaaid met levendige dorpen en bruisende steden, zoals Montreal en Quebec.
Ga op een uitdagende autoreis van 9 nachten en verken dit schitterende land!
Klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Stap in uw huurauto voor een authentieke reis vol Canadese tradities. Bezoek de 6 mooiste regio's in het oosten van Canada op uw eigen tempo in 9 nachten/10 dagen. Ontdek de rustige meren en rivieren tussen de maagdelijke vlakten en steile bergen. Er is geen twijfel mogelijk, Canada is een absoluut openluchtparadijs!


Uw reisroute
Dag 1: Luchthaven van Montreal / Sant Sauveur
Dag 2: Saint-Sauveur
Dag 3: St. Saviour / Sainte-Emelie-de-Energy
Dag 4: Sainte-Emelie-de-Energy
Dag 5: Sainte-Emelie-de-Energy / Saint-Félicien
Dag 6: Saint-Félicien / Saguenay
Dag 7: Saguenay / Valcartier
Dag 8: Valcartier
Dag 9: Valcartier / Trois-Rivières
Dag 10: Trois-Rivières / Montreal / Montreal Airport

Staat u al te trappelen?

Uw reisprogramma

Dag 1: Luchthaven van Montreal / Saint-Sauveur (70 km - ongeveer 1 uur)
Aankomst op de internationale luchthaven Pierre Elliott Trudeau van Montreal. Ontvangst van uw auto en reis naar de pittoreske Laurentian regio en de stad Saint-Sauveur. Geniet van de prachtige streek van bergen, meren en open ruimtes op ongeveer 1 uur van Montreal en profiteer van de natuur en de frisse lucht! U kunt genieten van winkels met een bijzondere karakter, de "outlets" in het hart van het dorp, diverse galeries, goede restaurants en vele outdoor-activiteiten. Verblijf in het Hotel Manoir Saint-Sauveur, dicht bij alle attracties. Met een rustieke Scandinavische stijl, drie restaurants, een lounge bar, intieme charme, sportveld, binnen- en buitenzwembaden en Nordic baden is dit landhuis is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de streek.

Dag 2: Saint-Sauveur
Begin de dag met een wandeling in het charmante dorpje Saint-Sauveur. U zult gecharmeerd zijn door de authenticiteit en de verscheidenheid van de sportieve en culturele activiteiten van de omgeving: fietspaden, een waterpark, een boomcircuit, galeries en nog veel meer! Winkelliefhebbers gaan naar de "outlets" in het hart van het dorp en kunnen daar genieten van de vele koopjes. U kunt ook de omliggende kleine landelijke dorpjes verkennen per auto of fiets zoals Sainte-Adele, Sainte-Agathe-des-Monts en Val-David, bekend om zijn zomer markt en tentoonstelling met 1001 potten van 7 juli - 13 augustus 2017. Of ga naar het noorden in de richting van de toeristische plaats Mont Tremblant. Dwaal door het pittoreske autovrije dorp aan de voet van de Mont Tremblant en ontdek de winkels, restaurants en activiteiten in de buitenlucht. U kunt ook de top van de berg bezoeken, aan boord stappen van een telecabine (optionele activiteit) en een prachtig landschap ontdekken. Eenmaal boven kunt u heerlijk wandelen, genieten van de natuur en de zichten en deelnemen aan een van de activiteiten (optioneel). Plezier gegarandeerd voor het hele gezin. 
Overnachting in Hotel Manoir Saint-Sauveur.

Dag 3: Saint-Sauveur / Sainte-Emelie-de-Energy (95 km - ongeveer 1u45)
Vandaag bezoekt u de prachtige streek van Lanaudière. Met zijn grote en ongerepte natuurgebieden, talrijke meren en rivieren, watervallen, vlaktes en bergen is deze regio is ongetwijfeld een outdoor paradijs! Verblijf voor twee nachten in het hart van de natuur, in de Auberge du Vieux-Moulin. U zult gecharmeerd zijn door de warme gastvrijheid van deze fantastische accommodatie van hoge kwaliteit. Terwijl de kinderen zich vermaken aan het meer of op de grote trampoline, kunt u genieten van een ontspannende tijd op het strand.
Dag 4: Sainte-Emelie-de-Energy
Geniet van de vele activiteiten binnen handbereik in Auberge du Vieux-Moulin. U kunt kiezen uit: een duik in het meer of in het overdekte zwembad, mountainbike, kano, waterfietsen, roeien of kajakken, wandelen in de natuur, een partijtje volleybal, jeu de boules , cricket of badminton. Of geniet van een moment om te ontspannen in de whirlpool of in de sauna. Andere activiteiten (tegen betaling) die worden aangeboden op het terrein zijn een ontspannende spa-behandeling, quadrijden, forel vissen, paardrijden, het huren van een waterscooter, enz. Van 's morgens tot' s avonds vindt u tal van activiteiten voor het hele gezin! Overnachting Auberge du Vieux-Moulin.

Dag 5: Sainte-Emelie-de-Energy / Saint-Félicien (405 km - ongeveer 5 uur)
Vertrek naar het Lac Saint-Jean langs de kronkelende rivier de St. Maurice. Lac Saint-Jean is een echte binnenzee van 1.350 km2 en wordt omringend door landbouw. Veldbonen en bosbessen zijn de traditionele culturen van de regio, maar de dag vandaag zijn er vooral melkveebedrijven vertegenwoordigd. Stop in het Bostonians River Park om de benen te strekken tijdens een korte wandeling. Als de tijd het toelaat kunt u een bezoek brengen aan het historische dorp Val-Jalbert. Overnachting in St-Félicien.

Dag 6: Saint-Félicien / Saguenay (135 km - ongeveer 1u45)
Zet uw reis verder en ontdek St-Félicien. Hier kunt u Canadese wilde dieren spotten in hun natuurlijke omgeving. Onder de dieren in het wild, wolven, bizons en muskusossen. Vervolgens wordt u uitgenodigd om het voeren van de zeehonden, ijsberen, apen en tijgers bij te wonen. Op het platteland van Quebec staat de zomer synoniem met plukken. In Saguenay openen diverse producenten hun deuren voor het publiek om sappige aardbeien, frambozen of bosbessen te gaan plukken. Bovendien krijgen de inwoners van Lac Saint-Jean de liefkozende bijnaam "Les Bleuets". Ga verder naar de Saguenay. Overnachting in Saguenay.

Dag 7: Saguenay / Valcartier (205 km - ongeveer 2u15)
Vandaag vertrekken we naar de regio Quebec doorheen het Laurentides wildreservaat, een uitgestrekt gebied van bos. U passeert het Nationaal Park Jacques Cartier, een van de mooiste en meest spectaculaire glaciale valleien van Quebec. Bij aankomst in Valcartier, kunt u genieten van een outdoor waterpark met bijna 35 glijbanen, 2 thema rivieren, golfslagbaden, beachvolleybal en animatie (optionele activiteit) of het Bora Park, een groot overdekt waterpark in hotel Valcartier (optionele activiteit). Overnachting in Hotel Valcartier in 4-sterren suites, geschikt voor families.

Dag 8: Valcartier
Geniet van een dag in Quebec en ontdek een van de parels van de UNESCO Werelderfgoedlijst. De belangrijkste historische bezienswaardigheden: de Plains of Abraham, de muren, het Chateau Frontenac, Place Royale, de Citadel en de wijk Petit Champlain. Laat u verleiden door de straten en steegjes van deze stad met onmiskenbare charme. Neem de veerboot naar Levis voor een uitzonderlijk uitzicht van Cap Diamant. Maak een wandeling op het eiland van Orléans, voorheen Windigo. Bezoek dee 10.000 zeedieren in het Aquarium van Quebec: vissen, reptielen, amfibieën, ijsberen, walrussen en zeehonden zullen u voorzien van unieke momenten. Assisteer bij hun maaltijden of training (optionele activiteit). De Montmorency Falls Park ligt op slechts 20 minuten van Quebec City. Overnachting in Valcartier.

Dag 9: Valcartier / Trois-Rivières (150 km - ongeveer 1u35)
In de ochtend kunt u een wandeling maken door de oude stad of een bezoek brengen aan de traditionele site in Wendake Huron (optionele activiteit). Leer meer over de Native American cultuur  in Huron traditionele site in de meest authentieke recreatie van een Indisch dorp in Quebec. In het hart van de enige Huron gemeenschap van Wendake Canada heeft u de mogelijkheid om de geschiedenis, cultuur en levenstijl van vandaag en vroeger te ontdekken. Daarna rijden we verder naar de regio Mauricie en Trois-Rivières. Trois-Rivières is een van de oudste steden van het land, genoemd naar de drie kanalen die de Saint-Maurice River vormen. Bezoek Borealis, het historisch centrum van de papierindustrie. Borealis is gelegen in het oude fabriek van de Canadian International Paper (CIP) van Trois-Rivières, Borealis presenteert het menselijke gezicht van de papierindustrie. Een eerbetoon aan de duizenden houthakkers, chauffeurs en werknemers die hun leven gaven voor hun vak (optionele activiteit). Ontdek de stad en haar levendige historische wijk, het havenpark met een prachtig uitzicht op de St. Lawrence Rivier, cafés, winkels en gezellige restaurants. Overnachting in Trois-Rivieres.

Dag 10: Trois-Rivières / Montreal / Luchthaven van Montreal (160 km – ongeveer 1u55)
In de ochtend vertrekt u naar Montreal, een kosmopolitische en levendige stad die de twee culturen van de stichtende volkeren van Canada combineert. Bezoek verschillende wijken in de stad: het Plateau Mont-Royal, de ondergrondse stad, de Ste-Hélène en de Notre-Dame, het Quartier Latin, Chinatown. Zorg ervoor dat u een bezoek brengt aan de rue de Sainte-Catherine en bewonder en de intense commerciële activiteit, het business center en hoge gebouwen van glas en staal in het prestigieuze rue Sherbrooke. Wandel door de oude haven, breng een bezoek aan de Notre-Dame Basilica en het oude Montreal. Ga naar het Olympisch Park waar in 1976 de spelen hebben plaatsvonden en rust even uit in Mount Royal Park, de groene long die bijnaam "de berg" van Montreal krijgt. Ervaar de opwinding van een van de meest opwindende steden in Canada. Vrije tijd, terug naar de luchthaven van Montreal en inleveren van uw huurauto.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Omdat u iedere avond moe zult zijn van de reis en de opwinding van het onbekende, overnacht u in comfortabele Standaard Kamers in 3* en 4* hotels. Geniet van uw welverdiende rust en begin iedere dag weer fris en uitgerust!

U mag zich in ieder hotel verwachten aan een rustieke stijl, een warm welkom en een traditionele sfeer, 100% made in Canada. Deze bijzondere reis, vol met cultuur en natuur, zult u zich nog lang herinneren!

Uw hotels tijdens de tour:
- Saint-Sauveur: Manoir Saint-Sauveur 4* (of vergelijkbaar)
- Sainte-Emelie-de-Energy: Auberge du Vieux Moulin 3* (of vergelijkbaar)
- Saint-Félicien: Hotel Boréalie 3*  (of vergelijkbaar)
- Saguenay: Hotel Le Montagnais 3* (of vergelijkbaar)
- Valcartier: Hotel Valcartier 4* (of vergelijkbaar)
- Trois-Rivieres: Delta Trois-Rivières 4 * (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

In deze rondreis is geen pension inbegrepen.

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw dag te beginnen met een ontbijt en kunt u optioneel kiezen voor een ontbijtpakket. Canada is niet bepaald gekend om zijn gastronomie, maar u zult verrast worden door de traditionele en originele smaken zoals ham met ahornsiroop of shepherd's pie. De kinderen zullen natuurlijk dol zijn op pannenkoeken met ahornsiroop. De "blueberry juice" (bosbessensap) is de specialiteit van de regio Saguenay.

Uw inbegrepen huurauto

Stap met het hele gezin familie in uw inbegrepen huurauto en geniet van de natuur van Quebec. Gezien de variatie van landschappen, reist u niet naar een bestemming maar is uw reis de vakantie op zichzelf.

Als onderdeel van onze aanbieding, kunt u profiteren van een huurauto klasse C  voor 2 betalende volwassenen of een huurauto klasse E voor 3-4 betalende volwassenen voor een periode van 10 dagen. 

Uw auto dient opgehaald en teruggebracht te worden bij de luchthaven van Montreal.

Uw optionele verlenging naar New York in 4 of 5 nachten

Uw optionele verlenging naar New York in 4 of 5 nachten
Volg ons naar het centrale en levendige district NoMad in Manhattan! Dit is waar uw hotel The Paul 4* ligt, de ideale plek voor elke nieuwsgierige reiziger die zich als een echte New Yorker wil voelen.

Dit 4* hotel, gunstig gelegen nabij belangrijke bezienswaardigheden zoals het Empire State Building en Madison Square Garden, zal u onderdompelen in het bruisende stedelijke universum van New York. Dit moderne, comfortabele en ruime hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van The Big Apple.

Pak uw koffers uit in een moderne Empire Queen Kamer (ongeveer 18 m²) met een nieuw en kleurrijk New York-decor en een geweldig uitzicht op de omliggende wijken. Vanuit uw grote ramen kunt u bovendien genieten van een adembenemend uitzicht op het Empire State Building!

Voor een verblijf in volledige vrijheid, bent u vrij om zelf te beslissen waar u wilt eten en is er in deze aanbieding geen pension inbegrepen. Uw kamer is voorzien van een koelkast, zodat u eventuele snacks vers kunt houden. Gasten kunnen ook genieten van een diner of een cocktail in The Paul Bar & Restaurant. In New York zijn er honderden goede restaurants en bars. Proef zeker ook eens van street food, de beroemde New Yorkse hotdog, pretzels en kleurrijke donuts!

Zin in een drankje? In de Arkanebar, gelegen op de 22e verdieping van het hotel, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht met een cocktail in de hand... Een echte aanrader! 

Het is algemeen geweten, New York is dé stad die nooit slaapt! U hoeft dus alleen maar de drempel van uw hotel over te steken om alles te ontdekken dat The Big Apple u te bieden heeft. Trakteer uzelf op een shoppinguitje op de wereldberoemde 5th Avenue, neem een ​​culturele pauze in het theaterdistrict van Broadway en geniet van enkele van de beste burgers van de stad in Manhattan. En tenslotte... Een citytrip in New York is niet volledig zonder een bezoek aan het Vrijheidsbeeld of de Empire State Building. Veel plezier!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Details over het de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Dit programma kan onderhevig zijn aan veranderingen ten gevolge van gewijzigde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht.

Inbegrepen in de prijs:
- Verblijf in de in het programma vermelde hotels (of vergelijkbaar) gedurende 9 nachten
- Toegang tot de dierentuin van Saint-Félicien
- Huurauto van Avis categorie C voor 2 betalende volwassenen of categorie E voor 3 tot 4 betalende volwassenen gedurende een periode van 10 dagen
- Verlies-, schade-aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (tot $1 miljoen)
- Luchthaven- en voertuigbelasting
- Toeslag voor airconditioning en ongelimiteerd aantal kilometers in alle deelnemende etablissementen
- Telefonische assistentie (7 dagen op 7, van 8.30u tot 21.30u / Jonview-klantendienst op 1-888-566-8439)
- Canadese belastingen en eventuele restituties

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden en niet-vermelde bezienswaardigheden
- Optionele activiteiten
- Brandstof voor de huurauto
- Huur van GPS
- Waarborg voor de huurauto (uitsluitend per kredietkaart)
- Reisdocumenten (met uitzondering van vouchers)
- De vergoeding van CAD $ 7 per persoon te betalen voor elektronische autorisatie 
- Persoonlijke uitgaven
- Alles wat niet als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw inbegrepen huurauto

- Autoverhuurbedrijf Avis: categorie C voor 2 betalende volwassenen of klasse E voor 3 tot 4 betalende volwassenen voor een periode van 10 dagen (ophalen en terugbrengen op de luchthaven van Montreal).
- Minimum leeftijd: 22 jaar
- Min geldigheid van het rijbewijs: 2 jaar
- De huur is inclusief: verzekeringen verliezen en schade en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (tot 1 miljoen euro), de kosten van de luchthavenbelasting, royalty-vergoedingen in verband met faciliteiten, voertuiglicentie vergoeding, airconditioning overbelasting en onbeperkte kilometers
- Borg via credit card klant.
- Klanten moeten de auto inleveren.
- Huur per 24 uur. Eventuele extra tijd zal waarschijnlijk worden onderworpen aan een toeslag.
- De chauffeur die de huurovereenkomst ondertekent moet een licentie met een goede reputatie van zijn land hebben. Hoewel niet verplicht, is een internationaal rijbewijs aanbevolen.
- Iedere toevoeging bij het ophalen van het voertuig moet direct worden betaald.
- Reserveringen moeten worden gemaakt op naam van de persoon (bestuurder), die de huurovereenkomst zal ondertekenen.
- Het is verboden te roken in alle voertuigen.
- Een vergoeding voor winterbanden van toepassing 12 maanden per jaar. Voor klasse A tot E auto's bedraagt de toeslag ​​$ 3,24 per dag voor alle andere categorieën $ 4,24 per dag. Dit supplement moet ter plaatse te worden betaald en kan wordenn gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Deze prijs is niet inclusief:
- Benzine
- GPS
- De borg voor de huurauto (creditcard verplicht)
- Persoonlijke verzekeringen (IPA) voor de huurauto

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder).
Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren.
Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden.
Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

Details over uw optionele verlenging naar New York:

Praktische informatie over uw hotel in New York:
Het hotel is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.  
Aantal kamers in het hotel: 122
Check-in: 15.00u
Check-out: 11.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 
Toeristenbelasting inbegrepen: 14,75% van het bedrag van uw verblijf + $ 3,50  

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het hotel beschikt over:

  • Gratis wifi
  • Openbare parking (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Gratis wifi
  • Televisie
  • Wekdienst
  • iPod-dockingstation
  • Strijkmateriaal
  • Koffiezetapparaat
  • Koelkast

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. In Canada haalt u uw huurauto op bij de luchthaven van Montreal. In New York zijn transfers optioneel bij te boeken in de tweede stap van de reservering, indien u met vluchten boekt. De reistijd tussen de luchthaven JFK en uw hotel in New York bedraagt ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autoreis Quebec met het gezin en optionele verlenging naar New York