Marriott Chateaux Champlain Montreal 4* met optionele stop-over in New York - Montreal, Quebec - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar Montreal voor een bruisende vakantie in een prachtige stad, heerlijk eten en prachtige natuur
  • U logeert op een bevoorrechte locatie met makkelijke toegang tot het stadscentrum
  • En ook... Kies ervoor om eerst halte te houden in New York voor 3, 4 of 5 nachten om 2 fantastische Noord-Amerikaanse steden te ontdekken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Beide hotels werden bekroond met het Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Montreal

Wilt u één van de mooiste steden ter wereld ontdekken?
De Canadezen verwelkomen u met open armen in de grootste stad van Quebec die een levendige en open sfeer uitademt. Met de perfecte combinatie tussen Europese charme en Amerikaanse grootsheid, heeft Montreal een unieke persoonlijkheid.  

Ontdek de verschillende buurten met elk hun eigen karakter en leer de typische gastronomie van het land kennen. Vanaf de iconische Mount Royal krijgt u een schitterend uitzicht op de Quebec metropolis. Prachtige architectuur, een bruisende cultuur, schitterende musea en een duidelijke artistieke kant, zijn maar enkele van de troeven van Montreal!

Bovendien bieden we u de kans om vooraf halt te houden in New York City zodat u 2 totaal verschillende, maar even fascinerende steden van Noord-Amerika kunt ontdekken in 1 onvergetelijke reis.
Wacht niet langer!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk als u kiest voor de optionele stop in New York:
- 6 nachten waarvan 3 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 3 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal 
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 4 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal  OF 4 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 3 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal
- 8 nachten waarvan 4 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 4 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal  OF 5 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 3 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal
- 9 nachten waarvan 5 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 4 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal 
- 10 nachten waarvan 5 nachten in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East en 5 nachten in Hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotel

Met zijn bijzondere architectuur, uitmuntende service en luxueus interieur, is het Hotel Marriot Château Camplain Montreal 4* de ideale uitvalsbasis om het mooie Montreal te verkennen. De indrukwekkende hal heet u onmiddellijk welkom en de klassieke inrichting geeft een elegante sfeer aan de gezellige ruimtes. 

Dankzij de centrale ligging bent u in een mum van tijd bij de belangrijkste bezienswaardigheden, restaurants bars en tal van winkels. Met moderne faciliteiten die een extra luxueus gevoel geven, brengt u een vakantie in alle comfort door in dit fantastische hotel dat beschikt over één van de mooiste uitzichten van de stad.

Uw kamer

Uw nachten in Montreal brengt u door in een comfortabele Standaard Kamer.

Elke kamer is voorzien van een groot raam met een adembenemend uitzicht over de stad en de keuze tussen 1 kingsize bed of 2 tweepersoonsbedden. Verder vindt u hier wifi, luxueus beddengoed, strijkvoorzieningen, dagelijkse schoonmaak en een moderne badkamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Om u een verblijf in alle vrijheid aan te bieden, hebben we geen pension voorzien. 

U kunt terecht in het restaurant Samuel de Champlain, waar u in een elegant kader proeft van de innovatieve creaties van de chef die een menu brengt dat geïnspireerd werd op Mediterrane smaken en plaatselijke producten.

In de Piano Bar Le Sénateur geniet u nog na van een mooie dag met een heerlijk drankje terwijl u onderuit zakt in de comfortabele fauteuils. Hier kunt u ook terecht voor een lichte lunch.

Activiteiten

Heeft u na een dag sightseeing nood aan wat ontspanning? Dan kunt u een duik nemen in het binnenzwembad of gewoon relaxen in de gezellige ruimtes van het hotel. Als u toch nog wat energie over, heeft, kunt u richting de volledig uitgeruste fitness met de allernieuwste apparatuur.

Uw optionele stop-over in New York

We bieden u de unieke mogelijkheid om te kiezen voor een verblijf van 3, 4 en 5 nachten in New York City waar u verblijft in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East. Zo ontdekt u de iconische Big Apple in alle comfort voor u richting Montreal vertrekt.

Dit is uw kans om de meest tot de verbeelding sprekende stad ter wereld te bezoeken!
New York
 is een plek waar alle culturen ter wereld elkaar ontmoeten, waar superlatieven u om de oren vliegen en echt alles mogelijk is! De Big Apple is een stad die u gezien moet hebben met iconische monumenten, kleurrijke buurten, musea en kunstgalerijen van wereldklasse, weelderig groene parken, de laatste nieuwe mode en oneindig veel restaurants...

Hotel Hilton Garden Inn Midtown East 4*

Dit is een gezellig, stijlvol en modern adresje in de meest levendige buurt van Midtown Manhattan. U logeert op enkele minuten van het Rockefeller Centrum, de Radio City Music Hall, tal van theaters en winkels.

Het warme onthaal zorgt ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt en dankzij de schitterende faciliteiten komt u echt helemaal tot rust na een dag in de straten van Manhattan. Kortom, de ideale uitvalsbasis om te ontdekken wat NYC allemaal te bieden heeft!

Uw kamer

Voor uw verblijf in Hotel Hilton Garden Inn Midtown East, hebben we een King Kamer (30 m²) gereserveerd. 

Ontdek het comfort van uw kamer met een modern inrichting, eigentijds meubilair en alle voorzieningen die u nodig heeft. Na een dag in de straten van de stad, is dit een ware oase van rust…

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Ook tijdens uw verblijf in New York geniet u van alle vrijheid zonder pension. 

New York slaapt nooit en dat telt ook voor de restaurants en bars. Op elk moment van de dag kunt u het perfecte adresje vinden om uw honger te stillen en dorst te lessen. Behalve de ruime selectie aan restaurants met menu’s van over de hele wereld, is vooral het streetfood de absolute troef voor foodies. Aan de talrijke food trucks koopt u veel meer dan hamburgers, hotdogs en donuts. 

Heeft u zin in een charmant diner met vrienden? Ga dan naar het restaurant van het hotel, Garden Grill, voor een lekkere maaltijd in een gezellige sfeer.

Activiteiten

U werkt ook graag op vakantie aan uw conditie? Dat kan in de fitness van het hotel. Daarna gaat u vol energie op verkenning naar het Rockefeller Center en al de andere bezienswaardigheden van de Big Apple. En vergeet zeker niet om het bruisende nachtleven in te duiken! I want to be a part of it, New York, New York!

Details over het hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 611
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

Alle belastingen zijn inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Lift
  • Gratis wifi
  • Kranten
  • Winkel
  • Was- en strijkservice
  • Zakencentrum
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Donzen dekbedden
  • Premium beddengoed Marriott Revive
  • Kingsize bed of 2 tweepersoonsbedden
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kabel en à-la-carte TV
  • Radio
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Haardroger
  • Airconditioning

Activiteiten bij het hotel:

  • Binnenzwembad
  • Fitness

Details over het Hotel Hilton Garden Inn Midtown East:

Alle praktische informatie over het hotel: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 206 
Check-in: 15.00u 
Check-out: 12.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Alle belastingen zijn inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. 

Praktische informatie over de kamer: 
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Bureau
  • Koelkast
  • Magnetron
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Strijkvoorzieningen

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Montreal en hotel Marriott Chateaux Champlain Montreal luchthaven en uw hotel bedraagt ongeveer 17 km. De afstand tussen de luchthaven in New York en Hotel Hilton Garden Inn Midtown East:
- JFK internationale luchthaven: ongeveer 20 km 
- La Guardia internationale luchthaven: ongeveer 9 km 
- Newark luchthaven: ongeveer 20 km 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Extra maatregelen Verenigde Staten

Wij raden u aan het reisadvies voor de Verenigde Staten regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over uw situatie, verzoeken wij u om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in België of Nederland.

ETA-reistoestemming Canada

Wij informeren u over het feit dat reizigers die naar Canada vliegen of hier een tussenstop maken, een Electronic Travel Authorization (eTa) nodig hebben. Dit is een visum dat verplicht is gesteld vanaf 10 november 2016.
Het eTa kost $7 CAD en is geldig tot 5 jaar of tot aan de geldigheidsdatum van het paspoort die u heeft gebruikt bij de aanvraag van uw eTa. De eTa zal u toestemming geven om meerdere keren naar Canada te reizen en hier te verblijven tot een maximum van 6 maanden.

Hierbij een link die u kunt gebruiken voor meer informatie en de eventuele aanvraag: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Marriott Chateaux Champlain Montreal 4* met optionele stop-over in New York