Klassieke en minder bekende sites in China - 16 dagen/13 nachten - Sjanghai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een privérondreis met chauffeur en plaatselijke gidsen
  • Ontdek de belangrijkste steden van het land: Peking, Shanghai en Hong Kong
  • Bewonder de indrukwekkende rijstterrassen, authentieke dorpjes en prachtige natuur
  • Reis en stijl met de nachttrein in eerste klasse en comfortabele hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... China

Wilt u een betoverend en fascinerend land ontdekken met een unieke cultuur?
We nemen u mee naar het hartje van China, langs de grote steden en het adembenemende platteland, zodat u de contrasten van dit immense land kunt ontdekken! U reist van Shanghai naar Peking via het historische Xi'an om te eindigen in Hong Kong, waar u onder de indruk zult zijn van zijn grootsheid, dynamische sfeer en moderniteit. De landschappen die u tegenkomt, laten u sprakeloos achter en brengen vast de poëet in u naar boven!
Pak snel uw koffers!

Reisbeschrijving

Samen met een Engelstalige gids in elke stad, bezoekt u de mooiste plekjes van het land, waarvan verschillende geklasseerd zijn als Unesco Werelderfgoed. Tussendoor kunt u zich vergapen aan de meest spectaculaire panorama's, proeft u van de heerlijke keuken en ontmoet u de vriendelijke bevolking.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Vertrek naar China
Dag 2: Shanghai
Dag 3: Shanghai - Tongli - Shanghai
Dag 4: Shanghai - Peking
Dag 5: Peking
Dag 6: Peking - Xi'an
Dag 7: Xi'an
Dag 8: Xi'an - Guilin
Dag 9: Guilin - Longsheng
Dag 10: Longsheng - Sanjiang - Zhaoxing
Dag 11: Zhaoxing - Rongjiang
Dag 12: Rongjiang - Langdezhen - Kaili
Dag 13: Kaili - Guiyang
Dag 14: Guiyang - Kanton
Dag 15: Hong Kong - Vertrek

Dag 1: Vertrek naar China
Vandaag stapt u aan boord van uw vlucht naar Shanghai.
Maaltijden en overnachting aan boord.

Dag 2: Shanghai
Aankomst op de internationale luchthaven van Shanghai waar u wordt opgewacht door uw chauffeur. Transfer naar het hotel en vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht.

Maaltijden vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 3: Shanghai
Ontbijtbuffet in het hotel. Deze ochtend vertrekt u richting het Fuxing Park waar de Chinezen hun ochtendgymnastiek doen, kaartspellen spelen of gaan roken en praten, een kans om het gewone dagelijkse leven te aanschouwen.

Daarna zet u koers richting het dorpje Tongli (ongeveer 1,5 uur rijden) waar u het 'Venetië van het oosten' ontdekt. Dit plekje heeft deze bijnaam gekregen dankzij het grote aantal kanalen en prachtige bruggen. De rust en gezellige sfeer zullen u zeker charmeren. Dit dorpje ligt ook vlak bij het Grand Canal en het Taihu meer, maar wordt omringd door maar liefst 5 grote meren en bestaat uit 15 kleine eilandjes die met elkaar verbonden zijn via 40 stenen bruggen, die gebouwd werden door de verschillende dynastieën die hier ooit regeerden. U bezoekt de Tuisi Tuin, neemt de lunch in in een plaatselijk restaurant en vaart met een gondel over de kanalen van Tongli om de traditionele stenen huizen te bewonderen. Na de middag bezoekt u nog een zijdefabriek waar de verschillende stappen van het productproces uit de doeken worden gedaan. 

Diner vrij te nemen.

's Avonds geniet u van een spektakel met dans en acrobaten die de wetten van de zwaartekracht trotseren. U ontdekt ook de traditionele Chinese opera die een kunstvorm is op zichzelf.

Overnachting in het hotel.

Dag 4: Shanghai - Peking
Ontbijtbuffet in het hotel, gevolgd door een transfer naar het station van Shanghai waar u de trein naar Peking neemt in tweede klasse. Onthaal en transfer naar de stad voor een eerste oriëntatietour. Lunch vrij te nemen.

Bezoek het bekende Tiananmenplein, de grootste agora (marktplein) ter wereld, dat uitkijkt op de indrukwekkende Verboden Stad. Dit plein wordt ook wel eens de 'Poort van de Hemelse Vrede' genoemd. U ontdekt de Verboden Stad, het symbool van het Middenrijk en het paleis van de laatste 2 heersende dynastieën voor 24 keizers van de Ming en Qing dynastie. De architectuur volgt de regels van het taoïsme en bestaat uit maar liefst 9000 stukken. U zult zeker en vast verbaasd zijn door dit Unesco Werelderfgoed meesterwerk!

Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 5: Peking
Na het ontbijtbuffet in het hotel is het tijd om hét icoon van het land te bezoeken: de Chinese Muur in Juyongguan, op zo'n 90 km van Peking. In het Chinees heet dit indrukwekkend bouwwerk de "Lange Muur van 10.000 li" en strekt zich uit van de Shanhaiguan Pass aan de oostkust tot de Gobiwoestijn in het westen. De bouw van de 6000 km lange muur begon zo'n 2000 jaar geleden en er waren honderdduizenden manschappen voor nodig. Een interessant weetje is dat de muur lange tijd vergeten werd door de Chinezen en pas dankzij het toerisme terug op de kaart werd gezet. Voor vele locals is het eerder een symbool van tirannie dan van schoonheid. De bouw begon in de 5e eeuw voor Christus, maar de laatste hand werd gelegd in 220 voor Christus door Qin Shi Huangdi, de eerste keizer va China.

Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de middag bezoekt u een cloisonnéfabriek, een traditionele manier van emailleren voor vazen, porselein en tal van andere voorwerpen waarbij koper gebruikt wordt, versierd met bloemen- of dierenmotieven. Daarna gaat het terug naar Peking met een fotohalte voor het Olympische dorp uit 2008 met de kans om de buitenkant van het indrukwekkende Nationaal Stadion of "Vogelnest" te bewonderen en het zwembad dat omgedoopt werd tot "Water Cube". Tenslotte gaat het nog naar het Zomerpaleis, waar de keizers de zomermaanden doorbrengen, omringd door een prachtig park met een meer. 

Voor het diner kunt u proeven van gelakte Pekingeend.
Overnachting in het hotel.
Dag 6: Peking - Xi'an
Ontbijtbuffet in het hotel. Vrije dag om zelf op verkenning te gaan in de Chinese hoofdstad. 's Avonds wacht dan uw transfer (zonder begeleiding) naar het station in Peking waar u de nachttrein neemt richting Xi'an in eerste klasse, in een slaapwagon met 4 bedden.

Overnachting aan boord.

Dag 7: Xi'an
Bij aankomst wordt u opgewacht door uw gids die u begeleidt naar het hotel, waar u ook het ontbijt neemt. Vervolgens zet u koers richting Pingmayon, de plek waar u het bekende Terracottaleger kunt bewonderen, de bewakers van het graf van de eerste keizer van China: Qin Shi Huangdi. U bezoekt de zalen waar de voorwerpen tentoongesteld worden die tijdens de eerste opgravingen ontdekt werden en leert meer over de geschiedenis. Deze site werd ontdekt in 1974 door enkele boeren die uiteindelijk één van de belangrijkste archeologische ontdekkingen deden uit de twintigste eeuw. Vandaag bewondert u hier enkele duizenden realistische beelden van krijgers en hun paarden en koetsen, elk met een eigen gelaatsuitdrukking en haartooi en gehuld in typische klederdracht.

Na dit bijzondere bezoek gaat het nog naar een jade fabriek, de belangrijkste edelsteen van het land en symbool van de stad Xi'an. Daarna staat een bezoek aan het mooie museum van de provincie Shaanxi op het programma, waar een prachtige collectie aan voorwerpen te zien is die werden gevonden in archeologische sites in de regio. Het museum vertelt de geschiedenis van de provincie vanaf de prehistorie tot aan de Qing dynastie.

Diner met de typische ravioli, een streekspecialiteit van Xi'an.
Overnachting in het hotel. 
Dag 8: Xi'an - Guilin 
Na het ontbijtbuffet in het hotel volgt de transfer naar de luchthaven van Xi'an waar u de vlucht neemt naar Guilin. Ontvangst door uw chauffeur die u naar het hotel brengt.

Maaltijden vrij te nemen. Overnachting in het hotel.


Dag 9:
 Guilin - Longsheng
Ook deze ochtend geniet van een lekker ontbijtbuffet in het hotel om vervolgens een excursie te maken naar Longsheng, een regio waar bergen en rijstvelden elkaar afwisselen. U bezoekt het dorpje van de Yao en Huangluo minderheden waar de vrouwen prachtig lang, zwart haar hebben.

Na de lunch leert u meer over de rijke cultuur van deze streek en bezoekt u de terrassen van Longji, die al bewerkt worden sinds de 13e eeuw onder de Yuan dynastie. Deze terrassen liggen op een bergflank van 1916 meter hoogte met de hoogste terrassen op 1180 meter en het laagste op zo'n 800 meter.
 Longji beslaat een oppervlakte van 71,6 km² en bestaat uit 2 delen waarvan één in Ping'an en een ander in Jinkeng. Tijdens een wandeling kunt u de adembenemende panorama's bewonderen, met uitzichten die elk seizoen veranderen. In de lente worden de rijstterrassen overstroomd met water, in de zomer zijn de bergen weelderig groen met bijna volgroeide rijst en in de herfst kleuren de terrassen geel. Tijdens de winter kunt u hier weleens sneeuw tegenkomen!

Inchecken in uw accommodatie in het dorpje Ping'an, een plek die enkel te voet bereikbaar is via een klein pad (makkelijke wandeling). Dankzij de ligging op een bergflank, geniet u hier van een fantastisch uitzicht en kunt u de duizenden sterren aan de hemel zien na zonsondergang. De meeste huizen zijn hier gemaakt van hout. We raden u aan om slechts een kleine reistas mee te nemen voor deze etappe.

Diner vrij te nemen. overnachting in de herberg.

Dag 10: Longsheng - Sanjiang - Zhaoxing
Ontbijt in de herberg en vertrek richting Sanjiang. U brengt een bezoek aan het minderhedendorpje van de Dong en de Chengyang Wind en Regen Brug. Lunch tijdens de excursie.

Daarna gaat het naar Zhaoxing met onderweg een stop bij het Tang'an dorpje van de Dong minderheden.

Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 11: Zhaoxing - Rongjiang
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar Rongjiang in de provincie Guizhou. Onderweg stopt u bij het dorpje van de Basha waar de mannen hun haar in een knotje dragen. De lunch neemt u onderweg.

U rijdt langs de dorpjes waar de Dong Huanggang en Zhanli minderheden wonen en waar u de typische architectuur kunt bewonderen. De plaatselijke boeren zijn ook echte artiesten met hout. u kunt de 'dai lei' torens bewonderen van 2 tot 6 verdiepingen in hout, waar bovenaan een trommel hangt die wordt bespeeld bij gevaar of om bijeenkomsten aan te duiden. Hier worden ook regelmatig festivals gehouden waar u de traditionele "Lusheng" dans kunt zien.

Het land van de Dong ligt in de provincies Guizhou en Guangxi, een regio die 14 eeuwen lang van de rest van de wereld afgesneden was. Elk dorpje heeft zijn eigen "brug van regen en wind" en "trommeltoleren", de perfecte plek om de eeuwenoude legendes te horen van de locals.

Bij aankomst in Ronjiang wordt u naar het hotel gebracht.

Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 12: Rongjiang - Langdezhen - Kaili 
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar Kaili waar u de dorpjes Langdezhen - met de lange rokken - en Datang - met de korte rokken - bezoekt. Lunch onderweg en ontdekking van het minderhedenmuseum. Daarna zet u de rit verder naar Kaili.

Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 13: Kaili - Guiyang 
Na het ontbijt ontdekt u de minderhedendorpjes met hun typische paalwoningen en het dorpje Matangge waar papier gemaakt wordt. Na de lunch gaat het naar het dorpje Kala en de rijstterrassen van Gaoyao.

Tenslotte gaat het verder naar Guiyang.

Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 14: Guiyang - Kanton
Ontbijtbuffet in het hotel. Transfer naar de luchthaven va Guiyang voor de vlucht naar Kanton, ook bekend als Guangzhou. Bij aankomst staat uw gids u al op te wachten voor de transfer naar het het hotel. Lunch en diner vrij te nemen.

Overnachting in het hotel.

Dag 15: Hong Kong - Vertrek
Ontbijt in het hotel en transfer naar de terminal in Kanton waar een draagvleugelboot u richting Hong Kong brengt. Bij aankomst in de haven van Hong Kong staat uw gids u al op te wachten om samen naar Victoria Peak te gaan. U beklimt deze berg met de kabellift in de stijl van de 19e eeuw, en vanop het hoogste punt van de stad heeft u een prachtig uitzicht op het Hong Kong Island.

Voor de lunch kunt u proeven van dim sum om daarna naar de Aberdeen wijk te gaan, een plek waar moderniteit en traditionele visserij hand in hand gaan. In de haven ziet u de gemotoriseerde sampans (traditionele boten) terugkeren met hun vangst. U maakt zelf ook een boottochtje in een sampan. Diner vrij te nemen.

Transfer (zonder begeleiding) naar de luchthaven van Hong Kong waar u zich klaarmaakt voor uw terugvlucht.

Uw hotels

U logeert in een Standaard Kamer in 3* of 4* hotels:
- Shanghai: Central Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Peking: Sunworld Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Xi'an: Mercure Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Guilin: Bravo Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Longsheng: Longji One Art Hotel (of gelijkwaardig) 
- Zhaoxing: Indigo Lodge Hotel 3* (of gelijkwaardig) 
- Rongjiang: Dongxiangmi Hotel 2* (het beste in de streek
- Kaili: Grand Metropark Heaven-Sent Resort Hotel 3* Sup (of gelijkwaardig)
- Guiyang: Novotel Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Kanton: Ocean Hotel 4* (of gelijkwaardig) 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief:
- 12 keer ontbijt
- 7 keer lunch
- 2 keer diner

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven of het treinstation en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 2 Binnenlandse vluchten van Xi'an naar Guilin en van Guiyang naar Kanton (belasting van 50 CNY per vlucht inclusief)
- Trein van Shanghai naar Peking in tweede klasse
- Nachttrein in eerste klasse van Peking naar Xi'an (in een slaapwagon met 4 bedden)
- Onthaal en assistentie op de luchthavens en in de treinstations
- Luchthaventransfers en transfers van en naar de treinstations
- Transport in een toeristische bus met toegang tot de sites
- Overnachtingen in een Standaard Kamer in de vermelde hotels of gelijkwaardig (met bad of douche)
- Maaltijden volgend het programma
- Plaatselijke Engelstalige gidsen op elke bestemming (behalve in Guizhou)
- Excursies, bezoeken en entreeprijzen volgens het programma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Toeslag voor een eenpersoonskamer
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien (ongeveer 5 euro per persoon per dag voor de gids en 3 euro per persoon per dag voor de chauffeur)
- Bagagekosten
- Verhogingen ten gevolgde van hogere benzineprijzen voor de binnenlandse vluchten
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Klassieke en minder bekende sites in China - 16 dagen/13 nachten