Casas Particulares en Golden Tulip Aguas Claras Resort 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer bij een lokale bewoner en snuif de authentieke sfeer op van 4 mythische steden: Havana, Cienfuegos, Santa Clara en Trinidad
  • Leer meer over de Cubaanse geschiedenis tijdens een Franstalige rondleiding door koloniaal Havana, inclusief een rit met een oldtimer en een lekkere lunch
  • Geniet op het einde van uw reis van een all-inclusiveformule aan het paradijselijke strand van Cayo Santa Maria
  • En ook... Ervaar de pure essentie van de Cubaanse muziekcultuur tijdens een optionele nachtshow in Havana  

Welkom in... Cuba

Uw vakantie in Cuba start in Havana, waar u 2 nachten verblijft (plus 1 extra nacht op de laatste dag). Laat u verleiden door deze historische koloniale stad en verken de typische smalle straatjes, koloniale architectuur, feestelijke sfeer en prachtige historische gebouwen. En de rode draad? De heerlijke Cubaanse zon natuurlijk!
Vervolgens gaat het richting Cienfuegos voor 1 nacht. Deze koloniale stad met Caribische sfeer werd in 1819 gesticht door Franse immigranten. Het historische centrum, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een mooi voorbeeld van de neoklassieke architectuur in Cuba.
Na Cienfuegos reist u door naar Trinidad voor een verblijf van 2 nachten. Deze stad gelegen aan de Caribische kant van het eiland is prachtig bewaard gebleven. Het staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO! Wandel door de geplaveide straatjes en luister naar Cubaanse muziek... Op en top vakantie!
Nadien vertrekt u voor 1 nacht naar Santa Clara. Deze stad ligt in het midden van het eiland en is een niet te missen bezienswaardigheid in Cuba. Naast het koloniale verleden en het modernisme, is deze stad ook een trekpleister voor Che Guevara fans; bezoek het Plaza de la Revolución en het monument van de gepantserde trein!
En om af te sluiten... Gedurende 3, 5 of 7 dagen heerlijk nietsdoen in een 5-sterrenhotel: een 100% ontspannen verblijf op de zonnige stranden van Cayo Santa Maria (ongeveer 7 uur rijden van Havana)!
Neem uw intrek in het hotel Golden Tulip Aguas Claras Resort Cayo Santa Maria 5* voor een vakantie waar luxe centraal staat.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten: 2 nachten in Havana + 1 nacht in Cienfuegos + 2 nachten in Trinidad + 1 nacht in Santa Clara + 3 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana, met of zonder vluchten
- 12 nachten: 2 nachten in Havana + 1 nacht in Cienfuegos + 2 nachten in Trinidad + 1 nacht in Santa Clara + 5 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana, met of zonder vluchten
- 14 nachten: 2 nachten in Havana + 1 nacht in Cienfuegos + 2 nachten in Trinidad + 1 nacht in Santa Clara + 7 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana, met of zonder vluchten

U krijgt ook nog een wifikaart voor 5u internet per persoon per verblijf (ontvangst op de luchthaven).

Staan uw koffers al klaar?

Cuba is een eiland in volle verandering. Vergeet vooral niet dat zich verplaatsen in Cuba nog steeds een avontuur is! De routes en schema's van de busmaatschappijen worden elke ochtend voor de dag zelf gepland door de overheid.
Dankzij de schoonheid van het land en de warmte van de mensen zult u deze kleine ongemakken ongetwijfel snel vergeten! 

- Havana/Cienfuegos: ongeveer 2u30
- Cienfuegos/Trinidad: ongeveer 1u30
- Trinidad/Santa Clara: ongeveer 2u
- Santa Clara/Cayo Santa Maria: ongeveer 2u
- Cayo Santa Maria/Havana: ongeveer 7u

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Casas Particulares in Havana, Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara

Sluit uw ogen en stel het u voor: schommelstoelen onder een veranda, gasten en eigenaars die rumcocktails delen met een modieuze melodie op de achtergrond... Voor een citytrip in het hart van de Cubaanse cultuur, verblijft u in Casas Particulares die we speciaal voor u hebben geselecteerd.

Deze huisjes zijn ingericht op een traditionele manier, met antiek meubilair en authentieke verlichting of soms iets moderner, elk met een persoonlijke inrichting. Hier kunt u meer leren over het dagelijks leven van de doorsnee Cubaan. Beleef een unieke ervaring op een steenworp afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Wat de situatie in Havana betreft: de Casas Particulares van de historische wijk van Havana hebben een traditionele charme en dompelen u onder in het kleurrijke maar bescheiden dagelijks leven van de Cubanen. Wat betreft de Casas Particulares die zich buiten het historische hart bevinden: deze zijn zeer comfortabel ingericht, gelegen nabij een cultureel centrum en slechts enkele minuten per taxi van het centrum verwijderd.

Ter info:
Alle kamers beschikken over airconditioning, een ventilator en een privébadkamer. Sommige eigenaars praten geen Engels of Frans. Hoewel zij u hoe dan ook hartelijk zullen verwelkomen, zou u op voorhand enkele woorden Spaans kunnen leren om de communicatie te vergemakkelijken.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer bij de lokale bewoner.

Dompel onder in het Cubaanse leven... Elke Casa is uniek, met zijn eigen meubels, sfeer en indeling.
Kies voor dit verblijf waar eenvoud centraal staat en ontdek Cuba op een andere manier! 


Hotel Golden Tulip Aguas Claras Resort Cayo Santa Maria 5*

Na enkele dagen in de stad, nodigen wij u uit om te ontspannen in het Golden Tulip Aguas Claras Resort Cayo Santa Maria 5*, een modern luxeresort.

Droom weg op één van Cuba's meest spectaculaire zandstranden en neem een duik in de kristalheldere zee. Dit 5-sterrenhotel is ontworpen in een hedendaagse Caribische stijl en gaat moeiteloos op in zijn idyllische omgeving. Animaties, zwembad, zon, zee en strand... Aan ontspanning geen gebrek!

Uw kamer

Speciaal voor u hebben wij een Junior Garden View Suite (ongeveer 41 m²) onderhandeld.

Deze sobere en elegante suite biedt u al het nodige comfort voor een zorgeloze vakantie. Dankzij de levendige kleuren en het kwalitatieve meubilair zweeft u moeiteloos mee op het Cubaanse ritme!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Casas Particulares in Havana, Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara
In de steden geniet u van een verblijf met inbegrepen ontbijt, geserveerd door uw gastheren. Overdag bent u vrij om de steden te verkennen en de lokale sfeer op te snuiven. Proef van overheerlijke gerechten en maak kennis met de lokale bevolking in één van de vele bars en restaurants in het oude stadsdeel van Havana. Als u in de nieuwe wijk van de stad verblijft, kunt u het historische centrum gemakkelijk per taxi bereiken.

Hotel Golden Tulip Aguas Claras Resort Cayo Santa Maria 5*
Om u een verblijf zonder zorgen te garanderen, hebben we voor u de all-inclusiveformule uitgekozen. Het Palma Real biedt buffetmaaltijden met verschillende soorten gerechten en in de drie à-la-carterestaurants kunt u proeven van Cubaanse, Italiaanse of meer traditionele gerechten: Guiro, Fuego Hielo en Aire de Mar.
In de 24-uurs snackbar La Caleta kunt u terecht voor een snelle hap en de hotelbars zijn de ideale plek om te genieten van een verfrissende cocktail.

Activiteiten

Casas Particulares in Havana, Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara
Kuier door felgekleurde straatjes, bewonder huizen met een unieke architectuur en maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking... Dankzij uw verblijf in een Casa Particular is dit allemaal mogelijk! Grijp deze kans om op een andere manier te reizen en dompel onder in de typisch Cubaanse sfeer!

Hotel Golden Tulip Aguas Claras Resort Cayo Santa Maria 5*
Het ultieme doel van uw verblijf in Cayo Santa Maria is volledige ontspanning! Relax in en rond het mooie zwembad, geniet van de zon op het exotische zandstrand of neem een verfrissende duik in de heldere zee. En goed nieuws voor alle sportievelingen, want dit hotel beschikt ook over verschillende sportfaciliteiten zoals tennis, badminton en een mooie fitnessruimte!

Extra opties

Koloniaal en modern Havana

Extra opties
Ontdek de belangrijkste plekken van de stad met een unieke tour door zowel het oude als moderne deel van Havana. Deze tour begint met een bijzondere rit van 1 uur in een vintage auto, gevolgd door een wandeling door het historische centrum (3 uur). U neemt de lunch in een plaatselijk restaurant.


Het programma:

- Vertrek om 9u (onder voorbehoud) vanaf uw Casa Particular in de vintage auto met gids.
- Rit van 1 uur in de klassieke auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero.
- Wandeling van 3 uur door het koloniale centrum, dat gesticht werd in 1515 en sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek het Plaza de Armas, het Plaza de San Francisco, het Plaza de la Catedral,... U ontdekt de belangrijkst straten en bezienswaardigheden in de oude stad, en brengt een bezoek aan het Spaanse fort en de Spaanse bouwwerken die werden gebouwd tussen de zestiende en negentiende eeuw.

Transfer terug naar het hotel niet inbegrepen. 

Buena Vista Social Club Havana Café-Hotel Cohiba

Extra opties
In de bekende Buena Vista Social Club kunt u op de 3e dag van uw reis genieten van een voorstelling van een groep muzikanten, die Cubaanse klassiekers spelen. Ontdek de Cubaanse ritmes, van Celia Cruz tot Benny More, Compay Segundo, Ibrahim Ferrer en Pio Leyva!



Van 21:00 tot 00:00
Enkel gereserveerd voor volwassenen boven de 18 jaar
Transfers niet inbegrepen  

Night Show Parisien Cabaret

Extra opties
U kunt ook kiezen voor een diner op de 3e dag van uw verblijf, om 20:00 uur in het Comedor Aguiar in Hotel Nacional, één van de meest elegante restaurants van Havana. Proef een combinatie van een Cubaanse en internationale keuken terwijl u zich in een chique omgeving bevindt, met plafonds in Renaissancestijl. Vanaf 22:00 uur kunt u een voorstelling van dansers en muzikanten bijwonen.

Van 20:00 tot 00:00 uur
Enkel gereserveerd voor volwassenen boven de 18 jaar
Transfers niet inbegrepen 

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de Casas Particulares:
De Casas Particulares zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers: ongeveer 11, verschillend per casa
Baby's zijn niet toegestaan
Huisdieren zijn niet toegestaan
De foto's van de Casas Particulares zijn slechts een illustratie, het gaat om verschillende huizen in ons assortiment.

Alle praktische informatie over het hotel Golden Tulip Aguas Claras Cayo Santa Maria 5*
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers: 846
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Inbegrepen in de all-inclusiveformule in het hotel Golden Tulip Aguas Claras 5*:
- Ontbijt, middageten en diner
- Alcoholische en alcoholvrije drankjes 24u/24
- Snacks 24u/24
- 1u per dag beoefenen van niet-gemotoriseerde watersport
- Dagelijkse activiteiten
- Avondanimatie

De Casas Particulares beschikken over:

  • Verschillende gemeenschappelijke ruimtes en woonkamers
  • Dagelijkse schoonmaak

Het hotel Golden Tulip Aguas Claras 5* beschikt over:

  • Receptie
  • Internethoek (met bijbetaling)
  • Wifi (met bijbetaling)
  • Wasserij (met bijbetaling)
  • Medische dienst (met bijbetaling)
  • Autoverhuur (met bijbetaling)

De kamers van de Casas Particulares zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer

De kamers van hotel Golden Tulip Aguas Claras 5* zijn uitgerust met:

  • 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden
  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Televisie
  • Badkamer met douche of bad
  • Koffie & thee
  • Minibar
  • Kluis
  • Haardroger

Activiteiten bij hotel Golden Tulip Aguas Claras 5*:

  • 2 zwembaden
  • Fitness
  • Beachvolley
  • 2 tennisvelden
  • Basketbal
  • Petanque
  • Niet-gemotoriseerde watersporten
  • Catamaran, windsurfen, waterfietsen en kajakken
  • Kinderclubs (0 tot 4 jaar en 5 tot 12 jaar)
  • Theater
  • Dag- en avondanimatie

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De transfers zijn als volgt geregeld:
- privé transfer in een vintage auto vanaf de luchthaven van Havana tot het Casa Particular in Havana
- privé transfers in een oldtimer tussen de Casas Particulares in Havana, Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara, en van Santa Clara naar het hotel in Cayo Santa Maria
- een gedeelde transfer per bus van het hotel in Cayo Santa Maria naar het Casa Particular in Havana (reistijd ongeveer 7 uur)
- privé transfer in een vintage auto van het Casa Particular in Havana naar de luchthaven van Havana

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Extra maatregelen Verenigde Staten

Wij raden u aan het reisadvies voor de Verenigde Staten regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over uw situatie, verzoeken wij u om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in België of Nederland.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casas Particulares en Golden Tulip Aguas Claras Resort 5*