Casas Particulares en Hotel Ocean Vista Azul 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de echte ziel van Cuba tijdens een verblijf bij locals thuis in Havana, Trinidad en Santa Clara
  • Sluit uw Cubaanse avontuur af in een gloednieuw hotel aan de paradijselijke stranden van Varadero
  • Geniet van de unieke combinatie van bruisende steden, weelderige natuur en pure ontspanning
  • En ook... Bezoek de tabaksplantages en proef van een echte Cubaanse sigaar

Welkom in... Cuba

Wilt u historische en culturele ontdekkingen combineren met ontspanning aan het strand?
Cuba is een gevarieerde vakantiebestemming met grote tegenstellingen, tussen eenvoud en weelderigheid, tussen heden en verleden en tussen bruisende steden en adembenemende natuur. Laat u charmeren door de Cubanen met hun warme persoonlijkheid en gastvrijheid.

Dit avontuur begint in de hoofdstad Havana, waar u de perfecte mix vindt tussen cultuur, geschiedenis, gastronomie en opzwepende ritmes. De cultuur draagt de stempel van verschillende invloeden uit Europa, Afrika en de Amerika's. De kasseistraatjes bruisen met gezellige cafeetjes, bars en de zwoele tonen van de rumba. Ook in de architectuur komt de multiculturele kant van deze koloniale stad naar voren, met een mix van barok, neoclassicisme en art deco in de oude stad (UNESCO Werelderfgoed) en het contrast met meer moderne stadsgedeelte. 
Vervolgens gaat het richting Trinidad, een prachtige koloniale stad aan de Caraïbische kust die prachtig bewaard is gebleven. Met een fascinerende geschiedenis, adembenemende architectuur en een bruisende cultuur, heeft deze stad zijn lijst op de Werelderfgoedlijst van UNESCO zeker en vast verdiend. Slenter door de smalle straatjes, geniet van de plaatselijke gastronomie en laat u verleiden door de Cubaanse muziek.
Santa Clara ligt centraal op het eiland en is een onmisbare halte voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers. Deze stad biedt de perfecte combinatie tussen oud en nieuw en is de plek waar u het mausoleum van guerrillaleider Che Guevara vindt, net als de Plaza de la Revolución en het monument van de  gepantserde trein.

U sluit dit Cubaanse avontuur in schoonheid af aan de paradijselijke witte zandstranden van Varadero. Deze eindeloze stranden zijn wel 20 km lang en grenzen aan het meest intense, azuurblauwe water dat u ooit gezien heeft. Dit is de ideale plek om te relaxen en te genieten... Maar ook zwemmen tussen de dolfijnen, een bezoek aan prachtige grotten of het natuurreservaat van Punta Hicacos behoren tot de mogelijkheden. 

Uniek en ontspannen, opzwepend en zwoel, opwindend en fascinerend, adembenemend en onvergetelijk... Cuba is een land dat niet met één woord te beschrijven is!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Trinidad, 1 nacht in Santa Clara en 4 nachten in Varadero
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Trinidad, 1 nacht in Santa Clara en 6 nachten in Varadero
14 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Trinidad, 1 nacht in Santa Clara en 8 nachten in Varadero

Het traject tussen Havana en Trinidad duurt ongeveer 4 uur, tussen Trinidad en Santa Clara ongeveer 2 uur, Santa Clara en Varadero liggen op zo'n 3,5 uur van elkaar en van Varadero naar Havana bent u zo'n 2 uur onderweg. 

Reizen in Cuba blijft altijd een beetje een avontuur, de vertrekuren van de bussen kunnen elke dag veranderen en zijn dus niet gegarandeerd. Maar dankzij de warmte van de mensen en de prachtige landschappen geniet u ook onderweg van een unieke ervaring! 

Tijdens uw reis door dit prachtige land geniet u van de voordelen van de inbegrepen toeristische kaart en een wifi-kaart van 5u per persoon (die u ontvangt op de luchthaven).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Casas Particulares in Havana, Trinidad en Santa Clara

Stel u het volgende beeld voor: schommelstoelen op een veranda, rum cocktails, latino muziek en een gemoedelijke sfeer tussen bewoners en gasten. Voor uw ontdekkingen van de steden in het hart van de Cubaanse cultuur, overnacht u bij locals thuis in Casas Particulares die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen.

Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Hier beleeft u een unieke en onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden. In Havana logeert u in het hart van de historische wijk.

Let op: Sommige bewoners spreken geen Engels. U zult hartelijk worden ontvangen maar een paar woorden Spaans kunnen goed van pas komen om de communicatie te vergemakkelijken.

Standaard Kamer

Voor een complete ervaring met lokale charme, hebben we gekozen voor een Standaard Kamer in een Casas Particulares. De inrichting, de sfeer en het meubilair dompelen u helemaal onder in het echte Cubaanse leven. Ontdek het land op een andere manier dankzij dit uniek verblijf!

Hotel Ocean Vista Azul 5* in Varadero

Met uitzicht op de azuurblauwe oceaan geniet u van de pure rust van deze paradijselijke bestemming. Dit gloednieuwe hotel biedt een adembenemend uitzicht op zee, moderne faciliteiten en ongekende smaaksensaties. Laat u charmeren door de moderne en elegante inrichting, de schitterende all inclusive-formule en complete verwennerij.

Deluxe Kamer

Neem plaats in uw lichte, ruime en moderne kamer met een luxueus design. Dankzij het gebruik van zachte kleuren en pasteltinten, het comfortabele meubilair en de hedendaagse faciliteiten, is dit een ware oase van rust voor uw strandverblijf. Door de grote ramen valt veel natuurlijk licht binnen en geniet van een mooi uitzicht over de omgeving.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Casas Particulares in Havana, Trinidad en Santa Clara
Tijdens uw verblijf in deze Cubaanse steden, geniet u van een heerlijk ontbijt dat vers wordt bereid door uw gastheer of gastvrouw. Neem plaats aan tafel en deel een uniek moment vol gezelligheid! De rest van de dag bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt om de unieke Cubaanse gastronomie te leren kennen. De oude stad van Havana bruist van de restaurants en bars waar u proeft van de plaatselijke specialiteiten en een praatje maakt met de vriendelijke bevolking.

Hotel Ocean Vista Azul in Varadero 
Tijdens uw strandverblijf geniet u zonder zorgen van nieuwe smaaksensaties dankzij de all inclusive-formule. Het hotel beschikt over maar liefst 6 restaurants en 7 bars, waaronder een buffetrestaurant met showcooking en thema-avonden en het Boca Restaurant, waar u van de typische streekspecialiteiten proeft. Aan de rand van het zwembad geniet u van een verfrissende cocktail of een lichte snack en de avond sluit u af met uw lievelingsdrankje en een onvergetelijke zonsondergang.

Activiteiten

Casas Particulares in Havana, Trinidad en Santa Clara
Bewonder de kleurrijke straten van deze fascinerende steden op uw eigen ritme, ontdek de authentieke huizen en bijzondere architectuur. Ervaar de plaatselijke cultuur terwijl u de Cubanen voor hun huis ziet zitten met een sigaar in de mond. Dankzij uw verblijf in een Casa Particular, ontdek een andere manier van reizen en de warme sfeer die zo kenmerkend is voor Cuba!

Hotel Ocean Vista Azul in Varadero 
Ook tijdens uw verblijf aan de paradijselijke stranden van Varadero, hoeft u zich niet te vervelen dankzij de ruime keuze aan sport, watersport, ontspanning en verwennerij. Een verfrissende duik krijgt nog een bijzondere toets in het schitterende infinity pool met uitzicht op de oceaan. Daarna is het tijd om u te laten verwennen in de spa met een massage of behandeling en 's avonds geniet u van de animatie en de typische Cubaanse ritmes.

Uw excursies

Dag 1: Exclusieve transfer in een oldtimer

Uw excursies
Wie Havana zegt, zegt prachtige oldimers! Uw transfer van de luchthaven naar de Casa Particulares krijgt een uniek karakter dankzij het transport in een exclusieve oldtimer.

Dag 2: Havana City Tour

Uw excursies
Ontdek de belangrijkste plekken van de stad met een unieke tour door zowel het oude als moderne deel van Havana. Deze tour begint met een bijzondere rit van 1 uur in een vintage auto, gevolgd door een wandeling door het historische centrum (3 uur). U neemt de lunch in het Rum Rum Paladar restaurant of gelijkwaardig.


Het programma: 
- Vertrek om 9u (onder voorbehoud) aan het casa particular in de vintage auto met gids. 
- Rit van 1 uur in de klassieke auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero. 
- Wandeling van 3 uur door het koloniale centrum, dat gesticht werd in 1515 en sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek het Plaza de Armas, het Plaza de San Francisco, het Plaza de la Catedral,... U ontdekt de belangrijkst straten en bezienswaardigheden in de oude stad, en brengt een bezoek aan het Spaanse fort en de Spaanse bouwwerken die werden gebouwd tussen de zestiende en negentiende eeuw.
Transfer terug naar de accommodatie niet inbegrepen

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de Casas Particulares:
De Casas Particulares zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : verschillend per accommodatie
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Alle praktische informatie over het Hotel Ocean Vista Azul:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 470
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De Casas Particulares beschikken over:

  • Gemeenschappelijke zitruimtes
  • Dagelijkse schoonmaak

Het Hotel Ocean Vista Azul beschikt over:

  • Receptie
  • All inclusive (24/7)
  • Internetcorner (met bijbetaling)
  • Winkels
  • Wisselkantoor
  • Autoverhuur
  • Wasserij
  • Medische dienst (met bijbetaling)
  • Kinderopvang (met bijbetaling)

De all inclusive-formule in het Hotel Ocean Vista Azul bestaat uit
- Ontbijt, lunch en diner in het buffetrestaurant
- Toegang tot de à la carte restaurant
- Selectie aan nationale en internationale dranken (alcoholisch en niet alcoholisch)
- Selectie aan snacks

De kamers van de Casas Particulares zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Shampoo en zeep

De kamers van Hotel Ocean Vista Azul zijn uitgerust met:

  • 1 kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Slaapbank
  • Terras of balkon
  • LCD televisie met internationale zenders
  • Minibar
  • Koffiezetapparaat
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Plafondventilator
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Volledig uitgeruste badkamer
  • Haardroger
  • Roomservice van 11u tot 23u

Activiteiten bij de Casas Particulares:

  • Centrale ligging
  • Plaatselijke cultuur

Activiteiten bij Hotel Ocean Vista Azul:

  • 2 zwembaden waarvan 1 infinity pool
  • Directe toegang tot het strand
  • Spa
  • Jacuzzi
  • Fitnessruimte
  • Kinderclubs
  • Animatie
  • Avondentertainment
  • Tennis
  • Basketbal
  • Watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Uw luchthaventransfers en de transfers tussen de hotels zijn voorzien. U wordt vervoerd in een eigen auto, de transfer naar de luchthaven van Havana is in een bus.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Om Cuba in te komen, dient u over de volgende documenten te beschikken: 

- Geldig paspoort

- Toeristenvisum of, bij gebreke daarvan, een visum afgegeven door de overeenkomstige Cubaanse consulaire autoriteiten.

- Retourticket

- Bewijs van een ziektekostenverzekering


Heeft u een paspoort en visum nodig?
Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!



Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casas Particulares en Hotel Ocean Vista Azul 5*