Casas Particulares en Melia Las Dunas 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de lokale cultuur tijdens uw verblijf bij een lokale bewoner in Havana, Cienfuegos, Trinidad en Remedios
  • Kuier door de kleurrijke straten van Havana en snuif de unieke en bruisende sfeer op
  • Maak kennis met het authentieke Cuba in Trinidad
  • Sluit uw vakantie af met een all-inclusiveverblijf aan de exotische stranden van Cayo Santa Maria

Welkom in... Cuba

Wilt u een verblijf als geen ander terwijl u ontdekking en nietsdoen combineert? Ga op een onvergetelijk avontuur in Cuba!

Havana

Uw vakantie in Cuba start in Havana. Laat u verleiden door deze historische koloniale stad en verken de typische smalle straatjes, de adembenemende architectuur, de feestelijke sfeer en de prachtige historische gebouwen. En de rode draad? De opzwepende ritmes van de rumba, salsa en reggae onder de heerlijke Cubaanse zon natuurlijk!

Trinidad

Na Cienfuegos reist u door naar Trinidad. Deze stad ligt aan de Caribische kust van het eiland is prachtig bewaard gebleven. U ontdekt zelf waarom dit bijzondere plekje zijn plaats op de Werelderfgoedlijst van Unesco verdiend heeft. Wandel door de geplaveide straatjes en luister naar Cubaanse muziek... Op en top vakantie!

Cayo Santa Maria

Afsluiten doet u in alle rust op de zonovergoten stranden van Cayo Santa Maria. Dit paradijselijk plekje, een klein eilandje in de archipel 'Jardines del Rey', werd uitgeroepen tot biosfeerreservaat door Unesco. Gegarandeerd magische en ontspannen momenten!
Just for you
Onderhandeld voor jou:
Wifikaart van 5 uur per persoon
Assistance tijdens verblijf

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 2 nachten in Havana + 2 nachten in Trinidad + 2 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana 
- 10 nachten: 2 nachten in Havana + 2 nachten in Trinidad + 5 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana
- 12 nachten: 2 nachten in Havana + 2 nachten in Trinidad + 6 nachten in Cayo Santa Maria + 2 nachten in Havana
- 14 nachten: 2 nachten in Havana + 2 nachten in Trinidad + 8 nachten in Cayo Santa Maria + 2 nachten in Havana

Klaar voor vertrek?

Casas Particulares in Havana en Trinidad

Stel u het volgende beeld voor: schommelstoelen op een veranda, rum cocktails, latino muziek en een gemoedelijke sfeer tussen bewoners en gasten. Voor uw ontdekkingen van de steden in het hart van de Cubaanse cultuur, overnacht u in Casas Particulares die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen.


Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Hier beleeft u een unieke en onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden. In Havana logeert u in het hart van de historische wijk.

Wat de situatie in Havana betreftde Casas Particulares van de historische wijk van Havana hebben een traditionele charme en dompelen u onder in het kleurrijke maar bescheiden dagelijks leven van de Cubanen. Wat betreft de Casas Particulares die zich buiten het historische hart bevinden: deze zijn zeer comfortabel ingericht, gelegen nabij een cultureel centrum en slechts enkele minuten per taxi van het centrum verwijderd.

Ter info: alle kamers beschikken over airconditioning, een ventilator en een privébadkamer. Sommige eigenaars praten geen Engels of Frans. Hoewel zij u hoe dan ook hartelijk zullen verwelkomen, zou u op voorhand enkele woorden Spaans kunnen leren om de communicatie te vergemakkelijken.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer.

In elk huis zorgt het meubilair, de inrichting en de sfeer ervoor dat u helemaal ondergedompeld wordt in het Cubaanse leven. U wordt uitgenodigd in een comfortabele en verzorgde ruimte met alle voorzieningen die u nodig heeft. Ontdek dit fascinerende land op een andere manier dankzij dit unieke verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Overdag bent u vrij om de steden te verkennen en de lokale sfeer op te snuiven. Proef van overheerlijke gerechten en maak kennis met de lokale bevolking in één van de vele bars en restaurants in het oude stadsdeel van Havana. Als u in de nieuwe wijk van de stad verblijft, kunt u het historische centrum gemakkelijk met de taxi bereiken.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
Begeleid bezoek aan koloniaal en modern Havana met lunch (exclusief drankjes)
Droomt u ervan om door de kleurrijke straatjes te kuieren, de plaatselijke architectuur te bewonderen en de vriendelijke bewoners te ontmoeten die een echte Cubaanse sigaar staan te roken voor hun huis? Grijp deze kans om op een andere manier te reizen en het echt Cuba te ontdekken! 

Melia Las Dunas 5* in Cayo Santa Maria

Zet na uw reis langs Havana, Cienfuegos, Trinidad en Remedios uw koffers neer in het prachtige Melia Las Dunas 5*. Dit is een waar paradijs aan eindeloze lange zandstranden.... Entertainment, een zwembad en complete ontspanning... Wat wilt u nog meer?

Uw kamer

U verblijft in een Classic Kamer (41 m²).

Uw kamer heeft een gastvrije en warme inrichting. U vindt er meubels van hoge kwaliteit gemaakt van hout en smeedijzer, maar ook rustgevende kleuren in pastelkleuren en grote ramen die een zacht en aangenaam licht geven. Ontspanning verzekerd!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een all-inclusiveformule.

In Cayo Santa Maria hoeft u aan helemaal niets te denken... Behalve dan in welk restaurant u gaat eten! Er is een ruime keuze aan internationale gerechten, Caribische specialiteiten, Italiaanse klassiekers, enzovoort. Profiteer ook van een lekkere cocktail in een van de bars. Proost!

Activiteiten

Uw verblijf in Cayo Santa Maria staat volledig in het teken van uw welzijn en ontspanning. U kunt een beetje sporten, relaxen bij het zwembad en vooral natuurlijk profiteren van het waanzinnige strand!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief als volgt:
- Privétransfer met oldtimer van de luchthaven van Havana naar het Casa Particular in Havana
- Privétransfer tussen het Casa Particular in Havana en het Casa Particular in Trinidad
- Privétransfer tussen het Casa Particular in Trinidad en uw hotel in Cayo Santa Maria
- Collectieve transfer van het hotel in Cayo Santa Maria naar het Casa Particular in Havana
- Privétransfer tussen het hotel in Havana en de luchthaven in Havana 

Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursies

Exclusieve transfer per vintage auto

Uw inbegrepen excursies
Bij aankomst op de luchthaven van Havana, wordt u per vintage auto naar uw hotel gebracht. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de fascinerende Cubaanse cultuur!

Koloniaal en modern Havana

Uw inbegrepen excursies
Ontdek de belangrijkste plekken van de stad met een unieke tour door zowel het oude als moderne deel van Havana. Deze tour begint met een bijzondere rit van 1 uur in een vintage auto, gevolgd door een wandeling door het historische centrum (3 uur). U neemt de lunch in een plaatselijk restaurant.


Het programma:

- Vertrek om 9u (onder voorbehoud) aan uw hotel in de vintage auto met gids
- Rit van 1 uur in de klassieke auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero
- Wandeling van 3 uur door het koloniale centrum, dat gesticht werd in 1515 en sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek het Plaza de Armas, het Plaza de San Francisco, het Plaza de la Catedral,... U ontdekt de belangrijkst straten en bezienswaardigheden in de oude stad, en brengt een bezoek aan het Spaanse fort en de Spaanse bouwwerken die werden gebouwd tussen de 16e en 19e eeuw.

De terugweg naar het hotel is niet inbegrepen.

Extra opties

Om Cuba nog beter te leren kennen, kiest u voor één van onze opties!

Beleef een muzikaal spektakel in de Bunea Vista Social Club Havana.
Opmerkingen: dag 2 van 20.00 tot 00.00, vanaf 18 jaar, exclusief retourtransfers

Geniet van muziek, dans en lekker eten tijdens het diner in restaurant Comedor Aguiar met optredens van dansers en musici.
Opmerkingen: dag 2 van 20.00 tot 00.00, vanaf 18 jaar, exclusief retourtransfers

Ontdek Viñales Valley tijdens een speciale excursie vertrekkend vanuit Havana.
Opmerkingen/ exclusief voor aanbiedingen van 12 en 14 nachten, minimaal 2 personen


Ligging

Casa Particular: het exacte adres wordt u ter plaatse meegedeeld - Uw casa particular is steeds gelegen in het centrum van de stad waar u verblijft
Melia Las Dunas: Cayo Santa Maria, Caibarien, Villa Clara | Jardines del Rey, Villa Clara, Cuba

De afstand tussen de luchthaven van Havana en uw Casa Particular in Havana bedraagt 21 km.
De reistijd tussen Havana en Trinidad is ongeveer 4 uur
De reistijd tussen Trinidad en Cayo Santa Maria is ongeveer 3 uur
De reistijd tussen Cayo Santa Maria en Havana is ongeveer 7 uur.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over de Casas Particulares:
De Casas Particulares zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: verschillend per accommodatie
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

De Casas Particulares beschikken over*:

  • Meerdere openbare ruimtes en salons
  • Dagelijkse schoonmaak

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Zeep en shampoo

Alle praktische informatie over het Melia Las Dunas:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 925
Check-in: 15.00u 
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Valutawissel
  • Parking
  • Kinderoppas (met toeslag)
  • Was- en strijkservice (met toeslag)
  • Airconditioning
  • Boetiek
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Televisie
  • Kluis
  • Telefoon
  • Toiletartikelen
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Strijkmateriaal

Activiteiten bij het hotel*:

  • 4 zwembaden, waarvan 1 voor kinderen
  • Club House
  • Yoga en Tai Chi
  • Activiteiten en animatie
  • Schoonheidssalon
  • Massages
  • Kapsalon
  • Mani- en pedicure
  • Fitness
  • Waterzone

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casas Particulares en Melia Las Dunas 5*