Casas Particulares Superior Havana en Hotel Melia Varadero 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar Cuba om zowel de bruisende hoofdstad als de zonovergoten stranden te ontdekken
  • Ervaar de authentieke cultuur met een verblijf bij de locals thuis in Havana
  • Maak een sightseeing tour om alle pareltjes van de stad te bewonderen
  • Geniet vervolgens van een all-inclusivevakantie aan de paradijselijke witte stranden van Varadero

Welkom in ... Cuba!

Havana

"Vamos a Havana!" Fascinerend, opwindend, betoverend en vol contrasten ... De hoofdstad van dit eiland combineert een koloniale geschiedenis, Unesco Werelderfgoed, opzwepende ritmes van de rumba, een unieke cultuur en moderniteit.

Loop verloren in de typische straatjes met kleurrijke gevels, wandel over de bekende Malecón, bewonder de koloniale architectuur die een combinatie biedt tussen barokke, neo-klassieke en art deco invloeden, en ervaar zelf de feestelijke sfeer in de vele gezellige bars. Met een oude Amerikaanse auto, met de coco taxi of te voet, u kunt op verschillende manieren in de voetsporen van Hemmingway treden ... Havana vat perfect de complexiteit van Cuba samen in een stad die balanceert tussen heden en verleden en tussen grootsheid en eenvoud en tussen verwondering. Deze stad laat u niet onverschillig!

Varadero

U sluit dit Cubaanse avontuur in schoonheid af aan de paradijselijke witte zandstranden van Varadero. U verblijft aan een eindeloos strand met de naam Playa Azul aan het meest intense, azuurblauwe water dat u ooit gezien heeft. Dit is de ideale plek om te relaxen en te genieten ... Maar ook zwemmen tussen de dolfijnen, een bezoek aan prachtige grotten of het Varahicacos Ecological Reserve behoren tot de mogelijkheden. Neem een goed boek mee en geniet van een zacht zeebriesje onder een wuivende palmboom ...

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 6 nachten waarvan 2 nachten in Havana en 4 nachten in Varadero
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Havana en 4 nachten in Varadero
- 8 nachten waarvan 3 nachten in Havana en 5 nachten in Varadero
- 10 nachten waarvan 3 nachten in Havana en 7 nachten in Varadero
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Havana en 9 nachten in Varadero
- 14 nachten waarvan 4 nachten in Havana en 10 nachten in Varadero

Reizen in Cuba blijft altijd een beetje een avontuur, de vertrekuren van de bussen kunnen elke dag veranderen en zijn dus niet gegarandeerd. Maar dankzij de warmte van de mensen en de prachtige landschappen geniet u ook onderweg van een unieke ervaring!   

Het traject tussen Havana en Varadero duurt ongeveer 3 uur.

Casa Particular Superior

Voor wie op zoek is naar de authentieke ziel en de onweerstaanbare charme van Cuba, is een verblijf in een Casa Particular Superior perfect! Deze traditionele huizen zijn met veel zorg ingericht door de bewoners zelf en bieden u de kans om het dagelijkse leven van de Cubanen zelf mee te maken in een koloniaal pand.

Stel u het volgende beeld voor: schommelstoelen op een veranda, rum-cocktails, latino-muziek en een gemoedelijke sfeer tussen bewoners en gasten. Voor uw ontdekkingen van de steden in het hart van de Cubaanse cultuur, overnacht u in Casas Particulares die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen.

Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Hier beleeft u een unieke en onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden. 

Alle kamers beschikken over airconditioning, een ventilator en een privébadkamer. Sommige eigenaars praten geen Engels of Frans. Hoewel zij u hoe dan ook hartelijk zullen verwelkomen, zou u op voorhand enkele woorden Spaans kunnen leren om de communicatie te vergemakkelijken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer

In elk huis zorgt het meubilair, de inrichting en de sfeer ervoor dat u helemaal ondergedompeld wordt in het Cubaanse leven. U wordt uitgenodigd in een comfortabele en verzorgde ruimte met alle voorzieningen die u nodig heeft. Ontdek dit fascinerende land op een andere manier dankzij dit unieke verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

U bent vrij om uw dagen in te vullen zoals u dat wilt, maar start de ochtend toch vol energie met een ontbijt in uw Casa Particular, dat wordt klaargemaakt door uw gastheer of gastvrouw en geserveerd in de "comedor" of op het terras. Kies uit een selectie aan vers fruit, warme dranken, brood, eieren ... Uw smaakpapillen worden heerlijk verwend van bij het ontwaken!

Activiteiten

Droomt u ervan om door de kleurrijke straatjes te wandelen, de plaatselijke architectuur te bewonderen en de vriendelijke bewoners te ontmoeten die een echte Cubaanse sigaar staan te roken voor hun huis? Grijp deze kans om op een andere manier te reizen en het echt Cuba te ontdekken! 

Hotel Melia Varadero 5*

Dit hotel werd opgebouwd als een bloem met zes blaadjes, die helemaal tot leven komt aan het turquoise water en de spectaculaire stranden van Varadero. Een kunstmatige lagune, tropische tuinen, een circulaire lobby, directe toegang tot het strand ... En dan hebben we het nog niet gehad over het prachtige uitzicht op de omgeving en het ruime aanbod aan activiteiten voor iedereen, zowel overdag als 's avonds!

Op slechts enkele meters van uw hotel vindt u de Varadero Golf Club in het complex Las Americas. Stap in de panoramische lift, geniet van de all-inclusiveformule en vooral ... geniet met volle teugen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zeezicht voor verblijven van 06/03 tot 18/10

Classic Kamer (33 m²)

De inrichting van uw kamer tegelijk is traditioneel en elegant met vrolijke, Caraïbische kleuren. U zult zich onmiddellijk thuis voelen. Neem de tijd om uw uitzicht over het zwembad of de tuin te bewonderen vanaf uw balkon ... U vergeet de wereld om u heen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Profiteer van een strandverblijf zonder zorgen met de all-inclusiveformule.

Met maar liefst 18 restaurants en bars is er aan keuze geen gebrek, met Mexicaanse gerechten, Japans of oosters. Geniet van een heerlijk diner in een van de vele restaurants, binnen of buiten! 

Profiteer bijvoorbeeld van het zwembad en de tuinen bij restaurant Habana, of proef zeevruchten in Le Ranchon Trinidad. Vleesliefhebbers dineren bij Las Reses en nachtuilen kunnen altijd terecht bij de snackbar die 24 uur per dag open is.

Drink een cocktail bij een van de zes 
bars en feest erop los op de thema-avonden met live muziek: hier is genoeg te doen!

De all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm in het hoofdrestaurant
- Diners in de themarestaurants (mits beschikbaar)
- Selectie aan alcoholische en niet alcoholische dranken, plaatselijke wijn, thee en koffie
- Snacks in de snackbar

Opmerkingen:
- De openingsuren van de restaurants en bars dient u ter plekke te bekijken
- Alcoholische dranken worden per glas geserveerd
- Alcoholische dranken worden niet geserveerd aan minderjarigen (jonger dan 18 jaar)
- Een lange broek voor heren en een geschikte outfit voor dames is verplicht in het restaurant  

... verder lezen

Activiteiten

U hoeft zich geen moment te vervelen in Hotel Melia Varadero dankzij het ruime aanbod aan activiteiten voor iedereen! Start uw dag op het fijne zandstrand op slechts enkele minuten van uw hotel, gevolgd door een sprong in het zwembad of een duikinitiatie. Sportievelingen kunnen kiezen tussen twee tennisbanen en een golfbaan om uw swing te oefenen. Ondertussen amuseren de kinderen zich in de Mini Club en de dag afsluiten kan met pure verwennerij in de YHI Spa met een massage, schoonheidsbehandeling en meer.

Uw inbegrepen excursie

Sightseeing Tour van 45 minuten met een oldtimer in Havana

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de mooiste plekjes van de stad tijdens een rit van 45 minuten in de klassieke vintage auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero. 

Extra opties

ONTDEKKING VAN DE VIÑALES-VALLEI

Extra opties
Profiteer van deze optie om de pittoreske gebieden van Vinales te bezoeken, met Las Barrigona en zijn tabaksplantages, de prehistorische ruïnes van Pita en de Sierra de Los Organos.

Programma:
Ophalen bij het hotel en transfer per bus met airconditioning volgens het schema
Korte stop bij de ranchón de Las Barrigonas, omgeven door typische boerenhuizen en tabaksplantages.
Observatie van de tabaksproductie.
Wandeling door de vallei van het nationale park Viñales, uitgeroepen tot een door UNESCO beschermd cultureel landschap en een natuurlijk monument, dat opvalt door de schoonheid van de afgeronde bergen en talloze grotten.
Bezoek aan de muurschildering van de prehistorie van kunstwerken van 120 meter getekend op de muur van de Pita-heuvel, waar u het evolutieproces van mensen en dieren in de Sierra de los Organos kunt bewonderen.
Bezoek aan het uitkijkpunt Los Jazmines in de Viñales-vallei.
Creoolse lunch in een lokaal restaurant met country muziek.
Transfer naar de Cueva del Indio en boottocht op de ondergrondse rivier.
Terugkeer naar het hotel in Havana.

Algemene informatie:
De klant is verantwoordelijk voor het bewaren van bezittingen tijdens de reis. Gevallen van diefstal of verlies van eigendommen en dergelijke moeten door de klant worden gemeld aan het dichtstbijzijnde politiebureau. Meeting Point is niet verantwoordelijk voor verlaten voorwerpen in vervoermiddelen en in inrichtingen.
De klant mag zich niet distantiëren van de groep of de gids die hen begeleidt tijdens de activiteiten.
De klant moet worden geïnformeerd en moet de regels van de verschillende plaatsen die hij bezoekt naleven.
De volgorde van het programma kan variëren op basis van externe, atmosferische factoren of het aantal personen.

... verder lezen

Catamarancruise - Vertrek vanuit Varadero

Extra opties
Ga op een onvergetelijke dag op zee aan boord van een catamaran. Vanuit uw hotel in Varadero wordt u naar de jachthaven gebracht waar u per catamaran naar Cayo Blanco zult gaan.

U zult genieten van de open bar aan boord. Tijdens de navigatie stopt u om te snorkelen rond een van de mooiste koraalriffen van de noordelijke regio van Cuba.

U stopt dan bij Cayo Blanco voor de lunch (geserveerd als een buffet) en dan heeft u vrije tijd om te zwemmen.

Bij terugkomst in de jachthaven wordt u naar uw hotel gebracht.

Praktische info:
-Excursie elke dag beschikbaar
-Snorkel- en duikmateriaal inbegrepen
-Dit is een cruise in groep

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

De transfers tussen de hotels en assistentie ter plaatse zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

De transfers zijn als volgt:
- Privétransfer van de luchthaven van Havana naar het Casa Particular Superior
- Groepstransfer van het Casa Particular Superior naar het Hotel Melia Varadero
- Groepstransfer van het Hotel Melia Varadero naar de luchthaven van Havana

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Ligging

Het adres van uw Casa Particular in Havana wordt ter plekke meegedeeld. 
Hotel Melia Varadero: Ctra.de Las Morlas Varadero, Cuba

De afstand tussen de luchthaven van Havana en het centrum van de stad bedraagt ongeveer 25 km.
De afstand tussen de luchthaven van Havana en Hotel Melia Varadero bedraagt 120 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over de Casas Particulares Superior:
De Casas Particulares zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het Casa Particular: verschillend per accommodatie
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het Casa Particular beschikt over*:

  • Dagelijkse schoonmaak
  • Meerdere openbare ruimtes en salons
  • Toiletartikelen (zeep, shampoo)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Zeep en shampoo

Alle praktische informatie over het Hotel Melia Varadero:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 490 
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Telefoon en fax
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Bewaking
  • Internet in de lobby
  • Wifi (met bijbetaling)
  • Souvenirwinkel
  • Valutawissel
  • Taxi's, autoverhuur en fietsverhuur
  • Parkeerplaats
  • Parfumerie
  • Dokter en verpleging voor eerste zorgen
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Directe telefoonlijn
  • Wifi (met bijbetaling)
  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbed
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Minibar (dagelijks bijgevuld met frisdrank, water en bier)
  • Balkon
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badkamer
  • Haardroger
  • Make-up spiegel
  • Toiletartikelen
  • Elektriciteit van 220V/60Hz

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Hydromassagebad
  • Watervallen
  • Zonneterras met ligbedden
  • Kinderbad
  • Jacuzzi met uitzicht op zee
  • Toegang tot het strand
  • Schoonheidssalon
  • Massages
  • Fitness
  • Tennisbaan
  • Beachvolley
  • Watersporten
  • Duikinitiatie in het zwembad
  • Club House
  • Mini Club
  • Pendeldienst naar de Varadero Golf Club

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casas Particulares Superior Havana en Hotel Melia Varadero 5*