Melia Cohiba 5*, La Union by Melia 4*, Melia Buenavista 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een bijzondere ervaring in Cuba vanuit het comfort van 3 Mélia-hotels 
  • Ontdek de authenticiteit in Havana en Cienfuegos
  • Wandel door de straatjes van de hoofdstad en proef van de traditionele smaken in een plaatselijk restaurant
  • En ook... Geniet zonder zorgen tijdens uw strandverblijf met all inclusive in Cayo Santa Maria!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Melia Cohiba 5* en Melia Buenavista 5*: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Cuba

Op naar HavanaFascinerend, opwindend, betoverend en vol contrasten... De hoofdstad van dit eiland combineert een koloniale geschiedenis, Unesco Werelderfgoed, opzwepende ritmes, een unieke cultuur en moderniteit.

Loop verloren in de typische straatjes met kleurrijke gevels, kuier over de bekende Malecón, bewonder de koloniale architectuur en ervaar zelf de feestelijke sfeer in de vele gezellige bars. Met een oude Amerikaanse oldtimer, met de coco taxi of te voet, u kunt op verschillende manieren in de voetsporen van Hemmingway treden.

Havana vat perfect de complexiteit van Cuba samen in een stad die balanceert tussen heden en verleden en tussen grootsheid en eenvoud, maar die u nooit onverschillig laat!
Vervolgens nemen we u mee naar Cienfuegos, een koloniale stad met een typische Caraïbische sfeer die gesticht werd in 1819 door de Franse immigranten. Het historische centrum is geklasseerd als Unesco Werelderfgoed en is een prachtig voorbeeld van de neoklassieke architectuur in Cuba. Wandel door de bruisende straten met koloniale gevels terwijl de zee nooit veraf is...
Het laatste gedeelte van uw reis staat in het teken van volledige ontspanning. U vertrekt richting de zonnige stranden van Caya Santa Maria, een klein eiland ten noordoosten van Cuba. Het is een waar paradijs, dat door UNESCO is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Neem uw tijd, droom weg in het zand en kom volledig tot rust terwijl u uitkijkt over de turquoise-blauwe Caribische Zee.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 2 nachten in Havana + 2 nachten in Cienfuegos + 2 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana
- 10 nachten waarvan 2 nachten in Havana + 2 nachten in Cienfuegos + 2 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana
- 12 nachten waarvan 2 nachten in Havana + 2 nachten in Cienfuegos + 2 nachten in Cayo Santa Maria + 2 nachten in Havana
- 14 nachten waarvan 2 nachten in Havana + 2 nachten in Cienfuegos + 2 nachten in Cayo Santa Maria + 2 nachten in Havana

Tijdens uw reis door dit prachtige land geniet u van de voordelen van de inbegrepen wifi-kaart van 5 uur per persoon (die u ontvangt op de luchthaven) en een toeristische kaart.

Reizen in Cuba blijft altijd een beetje een avontuur, de vertrekuren van de bussen kunnen elke dag veranderen en zijn dus niet gegarandeerd. Maar dankzij de warmte van de mensen en de prachtige landschappen geniet u ook onderweg van een unieke ervaring!  

De reis tussen Havana en Cienfuegos duurt ongeveer 2,5 uur.
De reis tussen Cienfuegos en Cayo Santa Maria duurt ongeveer 3 uur.
De reis tussen Cayo Santa Maria en Havana duurt ongeveer 7 uur.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Hotel Melia Cohiba 5*

Dit hotel ligt op een ideale locatie aan zee in de wijk Vedado, op wandelafstand van de bekende Malecón boulevard, waar tal van winkels, restaurants en bars te vinden zijn. Van hieruit bezoekt u makkelijk het historische centrum en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. 

Laat u charmeren door de traditionele inrichting van het hotel, de grootse en elegante ruimtes, de moderne faciliteiten en inbegrepen wifi voor een verblijf in alle comfort in de Cubaanse hoofdstad. Het hotel biedt bovendien ook een gratis pendeldienst naar Oud-Havana.
Uw ruime Classic Kamer met zeezicht (27 m²) is gezellig ingericht met warme kleuren, een vintage Cubaanse stijl en comfortabel meubilair. Door de grote ramen komt veel natuurlijk licht binnen en de moderne faciliteiten zorgen voor een verblijf dat u niet snel zult vergeten.

Hotel La Union managed by Melia International 4*

Met zijn strategische ligging en unieke charme is Hotel La Union een verplichte stop in Cienfuegos. Dit legendarische hotel ligt in het hart van de historische stad en biedt een elegante en goed bewaard gebleven koloniale architectuur. U kunt prima ontspannen op de patio's en in de kleurrijke lounges, of bij het zwembad onder de schaduw van de exotische vegetatie.
U overnacht in een Standaard Kamer, gelegen tussen de 1e en 3e verdieping, aan de kant van de stad of de binnenplaats. Uw kamer dompelt u onder in een klassieke Cubaanse sfeer. U zult profiteren van moderne voorzieningen terwijl u geniet van een charmante ouderwetse stijl.

Hotel Melia Buenavista 5*

Het Melia Buenavista 5* is een waar paradijs voor mensen die willen genieten van ultieme rust. De exceptionele voorzieningen en de stijlvolle inrichting zorgen ervoor dat u nooit meer weg wilt. Het vriendelijke personeel stelt u geheel op uw gemak en u zult niet anders kunnen dan genieten. Het is een oase van verleidelijke rust!
Voor uw strandverblijf hebben we een Junior Suite The Level (62 m²) gereserveerd. Deze charmante en luxueuze kamers liggen op de hoogste verdiepingen van het hotel waardoor u een prachtig uitzicht krijgt op de tuin.

De moderne inrichting met warme kleuren wordt aangevuld met alle eigentijdse voorzieningen die u nodig heeft voor een verblijf in alle comfort met een flatscreen TV, wifi, airconditioning en zelfs een bad met hydromassage waterstralen.

Uw exclusieve "The Level" voordelen:
- Conciërgeservice, op het strand en bij het zwembad
- Butlerservice
- Vroege check-in en late check-out
- Aromamenu, ontbijt/lunch en een à-la-cartediner
- Gratis wifi
- 20% korting op massages in de Yhi Spa
- Express-wasservice, 24-uursroomservice en dineren op uw kamer
- Lokale pendeldienst

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Hotel Melia Cohiba 5*
Uw dagen beginnen met een heerlijk 
uitgebreid ontbijt en voor uw andere maaltijden bent u helemaal vrij om zelf op ontdekking te gaan naar de rijke gastronomie van de stad. In het hotel proeft u van verschillende keukens in verschillende sferen. Kies tussen een buffetmaaltijd, de mediterrane keuken, de Italiaanse keuken of typisch Mexicaans eten.

Hotel La Union managed by Melia International 4*
In Cienfiegos hebben we ontbijt inbegrepen. In de koloniale setting van restaurant 1869 begint u de dag met een internationaal ontbijtbuffet. Overdag kunt u genieten van een drankje terwijl u even tot rust komt op een van de mooiste binnenplaatsen van het hotel. Ga naar Dame Bleue, de bar naast het zwembad die 24 uur per dag geopend is. Om een magisch uitzicht op de stad Cienfuegos en de baai te bewonderen, gaat u naar de terrasbar Venus Negra. Het is de ideale plek om aan het eind van de dag te ontspannen met een Cubaanse cocktail!

Hotel Melia Buenavista 5*
Voor uw verblijf in dit hotel hebben we voor u een all-inclusiveformule geregeld.
Het hotel heeft 3 restaurants en 3 bars waar u nieuwe smaken kunt ontdekken. Vanuit Los Caribes geniet u van een betoverend uitzicht over de baai van Punta Madrugilla. Proef van de Franse keuken in het Los Navegantes, geniet van de sublieme in het Los Marinos en van de chique sfeer in La Notte.

Activiteiten

Hotel Melia Cohiba 5*
Beleef de kleurrijke sfeer van de fascinerende hoofdstad op uw eigen ritme en bewonder de authentieke huizen en koloniale architectuur. Na een dag in de stad laat u zich verwennen in de schoonheidssalon, neemt u een duik in het zwembad of werkt u aan uw conditie in de fitnessruimte of op de squashbaan. 's Avonds worden er shows en optredens georganiseerd in het hotel.
Hotel La Union managed by Melia International 4*
Dankzij de uitstekende ligging in het historische centrum van de stad Cienfuegos, kunt u genieten van de unieke sfeer van de stad. Struin door de steegjes van het historische centrum met kleurrijke huizen die doen denken aan New Orleans... Of rust uit op het dakterras waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en Cubaanse muziek. Voor een verfrissende pauze tussen de uitstapjes door, kunt u een duik nemen in het prachtige zwembad van het hotel.
Hotel Melia Buenavista 5*
Begin de ochtend vroeg en zwem een baantje in één van de twee zwembaden. Het blauwe zwembad, de blauwe lucht, het turquoise-blauw van de zee... Het is zeker geen straf om de dag zo te beginnen! De rest van de dag kunt u compleet besteden aan ontspanning en rust: aan het strand, in de schoonheidssalon of in de spa. Of bent u liever actief? Blijf in vorm in het fitnesscentrum, doe mee aan één van de vele watersporten of sla een balletje op de tennisbaan. Er is voor ieder wat wils!

Exclusief voor u: kortingsbonnen ter waarde van $ 1000 voor elk verblijf van meer dan 7 nachten tot 31/10 per kamer per verblijf

Vouchers zijn niet overdraagbaar, kunnen niet worden verzameld, terugbetaald of geïnd. Ze kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van dranken buiten het menu. Ze zijn ook niet geldig voor de aankoop van extra diensten van groepen, bonussen of pakketten.

De vouchers zijn als volgt te gebruiken:
- $ 200 beschikbaar in 4 vouchers van $ 50, geldig voor massages en spabehandelingen van 50 minuten of meer (één voucher per service).
- $ 200 beschikbaar in 10 vouchers van $ 20 voor drankjes (één voucher per fles - niet cumuleerbaar).
- $ 200 beschikbaar in 4 vouchers van $ 50 voor speciale diners (één per persoon - geldig voor een kreeftdiner en romantische diners).
- $ 400 beschikbaar in slechts 1 voucher, geldig voor een upgrade naar een superior kamer voor minimaal 7 nachten (afhankelijk van beschikbaarheid)

Uw inbegrepen excursie

Citytour door Havana (inclusief gids)

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de belangrijkste plekken van de stad met een unieke tour door zowel het oude als moderne deel van Havana. Deze tour begint met een bijzondere rit van 1 uur in een vintage auto, gevolgd door een wandeling door het historische centrum (3 uur). U profiteert van een lunch in het Rum Rum Paladar restaurant of gelijkwaardig.


Het programma (onder voorbehoud):

- Vertrek om 9u bij uw casa particular in een oldtimer met gids. 
- Rit van 1 uur in de oldtimes door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero. 
- Wandeling van 3 uur door het koloniale centrum, dat gesticht werd in 1515 en sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek het Plaza de Armas, het Plaza de San Francisco, het Plaza de la Catedral,... U ontdekt de belangrijkst straten en bezienswaardigheden in de oude stad, en brengt een bezoek aan het Spaanse fort en de Spaanse bouwwerken die werden gebouwd tussen de zestiende en negentiende eeuw.
Transfer terug naar de accommodatie niet inbegrepen

Extra opties

Buena Vista Social Club Havana Café-Hotel Cohiba

Extra opties
Tijdens uw verblijf in Cuba mag een spetterend muziekoptreden niet ontbreken. U woont een voorstelling bij van een schitterend orkest in de Buena Vista Social Club die de klassieke Cubaanse muziek brengen. Laat u meeslepen door de typische ritmes van Celia Cruz, Benny More, Compay Segundo, Ibrahim Ferrer en Pio Leyva. Van 21 uur tot middernacht.

Transfers van en naar het hotel zijn niet inbegrepen. Enkel beschikbaar voor volwassenen van 18 jaar en ouder.

Night Show Parisien Cabaret

Extra opties
Kies voor een diner om 20u in het Comedor Aguiar restaurant van Hotel Nacional, één van de meest prestigieuze en elegante adresjes in Havana. Hier proeft u van de verfijnde Cubaanse en internationale keuken in een chique sfeer met plafonds in Renaissance-stijl. Om 22u brengen dansers en muzikanten een spetterende show met inspiratie uit de Spaanse, Afrikaanse en Cubaanse cultuur.

Van 20u tot middernacht. Enkel beschikbaar voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Transfers van en naar het hotel zijn niet inbegrepen.

Uitstap naar Vinales (enkel voor verblijven van 12 en 14 nachten)

Extra opties
Maak een dagtrip naar één van de mooiste valleien van Cuba, het land dat de beste tabak ter wereld produceert. Bewonder de prachtige omgeving en proef van overheerlijke Creoolse gerechten, maak een boottocht op een ondergrondse rivier en bezoek een sigarenfabriek (gesloten tijdens het weekend).

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in Hotel Melia Cohiba: 462
Aantal kamers in Hotel La Union managed by Melia International 4: 100
Aantal kamers in Hotel Melia Buenavista: 105
Check-in: 16u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel Melia Cohiba beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Wisselkantoor
  • Bagageservice
  • Assistentie (24/7)
  • Niet-rokersgedeelte
  • Wifi

Het hotel La Union by Melia beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Internethoek
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Valutawissel

Het hotel Melia Buenavista beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Wisselkantoor
  • Parking
  • Bagageservice
  • Wifi
  • Dokter

De kamers van hotel Melia Cohiba zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Kingsize bed/2 1-persoonsbedden
  • Toiletartikelen
  • Kluis
  • Haardroger
  • TV
  • Minibar

De kamers van hotel La Union by Melia zijn uitgerust met:

  • Flatscreen TV
  • Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed
  • Haardroger
  • Minibar
  • Badkamer met ligbad

De kamers van hotel Melia Buenavista zijn uitgerust met:

  • Kingsize bed/2 1-persoonsbedden
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • TV
  • Kluis
  • Minibar (dagelijks bijgevuld)
  • Strandhanddoeken
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badjas en slippers

Activiteiten bij hotel Melia Cohiba:

  • Buitenzwembad
  • Jacuzzi
  • Spa
  • Sauna
  • Massages
  • Fitnessruimte
  • Animatie
  • Squashbaan

Activiteiten bij hotel La Union by Melia:

  • Zwembad
  • Sauna (toeslag)
  • Massage (toeslag)

Activiteiten bij hotel Melia Buenavista:

  • Yhi Spa
  • 2 zwembaden
  • Fitnessruimte
  • Club House
  • Tennisbaan
  • Niet-gemotoriseerde watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Melia Cohiba 5*, La Union by Melia 4*, Melia Buenavista 5*