- Berlijn - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Hotel Otto legt de nadruk op stijl, excellente service en individualiteit. Het Otto-concept is ontwikkeld door Zwitserse creatieve consultants, die stijlvolle meubels combineerden met felle tonen voor een ‘urban chic’ effect. De recent gerenoveerde kamers geven u maximaal comfort, hedendaags design en moderne voorzieningen voor een rustgevend verblijf. Start elke dag goed met een heerlijk fris seizoensontbijt dat de hele morgen geserveerd wordt. Er is een selectie van mooie cadeaus te vinden in de Otto-winkel. Daarnaast zijn er verschillende fantastische stadsgidsjes gratis op te halen bij de receptie!

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt. De Etage 07 lounge biedt u een geweldig uitzicht over de daken van de stad, en is de perfecte plek voor een relaxed ontbijt tussen 7 uur en 12 uur ’s ochtends. Er is ook elke dag een selectie aan snacks te verkrijgen, ook voor zowel vegetariërs als veganisten!

Activiteiten

Ontdek de stad te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer of met een hop-on hop-off bus. Er zijn tal van mogelijkheden! Degenen die op zoek zijn naar kunst en cultuur kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan musea en eveneens genieten van talloze creaties in de vorm van street-art. Lokale bezienswaardigheden zijn: Brandenburger Tor (4.5 km), Reichstag (4.7 km), Schloss Charlottenburg (3 km), Sammlung Boros (5.6 km) en East Side Gallery (9 km).

Ligging

Knesebeckstraße 10, Berlijn, Duitsland

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 46

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan

Faciliteiten in het hotel:

 • Conciërgedienst
 • Wifi
 • Lift
 • Wasservice

Activiteiten bij het hotel:

 • Huurfietsen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. - Berlijn - Tot -70% | Voyage Privé