South Palms Resort Panglao 4* met optionele stopover in Dubai - Panglao Island - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dit zalig toevluchtsoord is gelegen aan het langste strand van Panglao - een tropisch eiland met een rijk onderwaterleven.
  • Bezoek het authentieke Azië met 1 overnachting in het bruisende Manilla gevolgd door 6, 9 of 11 nachten voor ontspanning aan het strand op Panglao Island
  • Om uw reis nog onvergetelijker te maken, kunt u optioneel kiezen voor een stopover in Dubai!
  • Kies ook - met toeslag - voor de extra excursies om het prachtige gevarieerde landschap van de Filipijnen te ontdekken. 

Welkom in ... Manilla en op Panglao Island

Manilla

De hoofdstad Manilla is gelegen in het grootste en meest noordelijk gelegen deel van de Filipijnen.
Manilla is een doolhof van energie, waar u 24 uur per dag kunt eten, drinken, winkelen en zingen (in één van de vele karaoke bars!). Met chaotisch verkeer dat luidruchtig toetert, straatkraampjes waarvan de geuren van heerlijke gebakken lekkernijen u tegemoet komen en torenhoge wolkenkrabbers aan de skyline.

Ondanks sommige stadswijken met extreme armoede, is Manilla een kosmopolitisch centrum van meer dan 12 miljoen inwoners. De grootste bezienswaardigheid is de oude Spaanse omwalde stad 'Intramuros', terwijl u naar hartenlust musea en geschiedkundige artefacten kunt vinden in Rizal Park.

Panglao Island

Het eiland Panglao, gekend om zijn uitzonderlijke onderwaterwereld, ligt in de Filipijnse Bohol provincie, dat enkele van de meest populaire en prachtige eilanden omvat, en biedt u weelderige jungle, duiken van wereldklasse en maagdelijk witte stranden.

Alona Beach, de meest populaire toeristische plek, is te bereiken met de shuttle service van het hotel.
 U vindt er tal van hotels, restaurants, winkels en duikcentra om u te vermaken, of u kunt gewoon ontspannen op het prachtige strand. Naast de toeristische trekpleisters is Panglao ook een eiland met een ongerepte, wilde natuur zowel geliefd bij strandliefhebbers, natuurmensen of mensen die zich gewoon rustig willen ontspannen. 

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Manilla & Panglao Island
- 7 nachten: 1 overnachting in Manilla + 6 nachten op Panglao Island
- 10 nachten: 1 overnachting in Manilla + 9 nachten op Panglao Island
- 12 nachten: 1 overnachting in Manilla + 11 nachten op Panglao Island

Aanbieding 2: Dubai, Manilla & Panglao Island
- 10 nachten: 3 nachten in Dubai + 1 nacht in Manilla + 6 nachten op Panglao Island
- 13 nachten: 3 nachten in Dubai + 1 nacht in Manilla + 6 nachten op Panglao Island
- 15 nachten: 3 nachten in Dubai + 1 nacht in Manilla + 6 nachten op Panglao Island

Diamond Hotel 5* Manilla

Bij de aankomst in de luchthaven van Manilla wordt u opgewacht door onze verantwoordelijke met verfrissingen (water en handdoek) die u vervolgens naar het Diamond Hotel 5* brengt voor 1 overnachting met ontbijt.
Dit adembenemende hotel dompelt u onder in een wereld van luxe bij aankomst in de Filipijnen. Het fantastische zicht op de spectaculaire baai van Manilla doet u al uw zorgen vergeten. 

Wilt u zichzelf revitaliseren? Neem dan een verkwikkende duik in het enorme zwembad van het hotel of ga lekker relaxen in de outdoor jacuzzi. U kunt ook kiezen voor overvloedige weelde en een bezoekje brengen aan de Spa, die beschikt over een sauna, hamam en jacuzzi.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer. 

Standaard Kamer

De Standaard Kamer heeft een kenmerkende stijl met geweldige voorzieningen en een buitengewone service voor een verblijf met uitzonderlijk comfort. Zachte bedden, warme aardse tinten, grote erkers en een adembenemend zicht op de zonsondergang boven de baai van Manilla, wat wilt u nog meer voor een onvergetelijke reis?

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

U geniet van een heerlijk ontbijt voor u een binnenlandse vlucht neemt naar Panglao Island.

Het Diamond Hotel 5* beschikt over een ruime keuze aan restaurants, waarvan één geclassificeerd als een van de meest authentieke Japanse restaurants in Manilla, in het Diamond Hotel 5* vindt u zeker iets naar uw smaak. 
In de 'Lobby Lounge' kunt u heerlijk relaxen met een glaasje of ga langs 'Bar 27' voor een lekkere cocktail of ontsnap aan de hitte en geniet van een verfrissing in de bar aan het zwembad

South Palms Resort Panglao 4*

Na uw aankomst in de luchthaven van Tagbilaran wordt u met een transfer naar uw hotel in Panglao gebracht voor een verblijf van 6, 9 of 11 nachten. 

Een hotel - verspreid over 45 hectare - vlak bij het strand maakt van het South Palms Resort Panglao 4* de ultieme bestemming voor een zalige strandvakantie. Met op de achtergrond een weelderige groene vegetatie en uitkijkend over de ongerepte witte zandstranden, is dit het langste privéstrand op het eiland. Achter de zanderige oevers schuilt een onderwaterwereld bruisend van het leven die op u wacht!

De 90 kamers van het hotel kenmerken zich door lokaal vakmanschap en tonen een glimp van het Boholaanse erfgoed. 

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Garden View Kamer, Deluxe Pool View Kamer of Deluxe Beach Front Kamer.
Speciaal voor u:
- Fles wijn

- Bloemstukjes op de kamer
- Opgevouwen handdoeken

Deluxe Garden View Kamer, Deluxe Pool View Kamer of Deluxe Beach Front Kamer

U overnacht in een Deluxe Kamer met zicht op de tuin, zicht op het zwembad of vlak aan het strand. 
U overnacht in een ontspannende sfeer in een tropische kamer met een authentiek interieur dat opvalt door het typische Boholaanse vakmanschap. U vindt er alle moderne voorzieningen zoals gratis wifi en een flatscreen TV, een minibar en thee-en koffiefaciliteiten. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

U kunt iedere ochtend genieten van een verrukkelijk ontbijt.  
Indien u dit wenst kunt u optioneel - met toeslag - kiezen voor halfpension (met ontbijt en lunch of ontbijt met diner). Ook kunt u optioneel  - met toeslag - kiezen voor een Chinees Nieuwjaarsdiner op 5 februari of een Valentijnsdiner op 14 februari. 

Het hotel vlak bij zee, leent zich uitstekend om te genieten van verse visgerechten! Iedere dag worden de maaltijden bereid met verse producten en lokale vis. De specialiteit van het hotel is de gegrilde vis met een saus van kruiden en lente-uitjes, maar in het Oceanica Seafood Restaurant kunt u ook kiezen voor een à-la- carte-menu of andere speciale gerechten. 

Nip van een verfrissende cocktail in de chique sfeer van de Coast Pool Bar en geniet van de betoverende uitzichten op de Pamicalan en Siquijor eilanden. 

Activiteiten

Speciaal voor u:
- Gratis 20 minuten peddelsurfen of kajakken (mits beschikbaar en naargelang de  weersomstandigheden)
- Gratis gebruik van bamboefietsen voor 3 uur (mits beschikbaar en naargelang de weersomstandigheden)
- Pendeldienst naar Alona Beach (volgens rijschema)

Ga op verkenning langs de tropische paradijselijke stranden van Panglao Island. U kunt heerlijk luieren in de hangmatten met een goed boek en laat uzelf wegdrijven in uiterste ontspanning. 

Het hotel beschikt ook over allerlei faciliteiten waaronder een Spa, een beeldschoon openluchtzwembad met zicht op het strand en verschillende optionele excursies

Maak zeker gebruik van de gratis pendeldienst naar Alona Beach, het meest gekende strand van Panglao.

Optionele Stopover Dubai

U kunt kiezen om uw verblijf te starten met 3 overnachtingen in het Crowne Plaza Dubai Festival City 5* hotel met ontbijt.

Welkom in... Dubai

Optionele Stopover Dubai
Dubai is, naast modern, spannend en bruisend van wereldse faciliteiten, een oase die vlakbij de diepe waters van de Arabische golf gelegen is. De stad heeft zichzelf succesvol getransformeerd van een kleine vissersplaats naar een buitengewone vakantiebestemming. Met het hoogste gebouw ter wereld én het grootste winkelcentrum ooit, staat de stad er om bekend records te verbreken.

De stad staat in de top 10 wereldbestemmingen voor zij die komen om te genieten, te werken of om gewoonweg te winkelen. Dubai heeft ook een culturele kant die te ontdekken valt, denk maar aan het Heritage Village, een stad waar lokale Emiratis hun gewoonten en tradities tonen. Ga zeker ook eens een kijkje nemen bij Dubai Creek waar de dhow en abra boten rondvaren op de rivier, en loop daarna verder naar Bastakia of het multiculturele Karama of Satwa; een hele nieuwe wereld valt daar te ontdekken.

Uw hotel

Speciaal voor u:
- Vroege check-in vanaf 08.00u
- 20% korting op een selectie van restaurants (Sirocco, Zest, Anise Restaurant, Zaytoun Restaurant, Vista Bar, Choix Patisserie en The Fish House)
- 20% korting in de Spa InterContinental

Crowne Plaza Dubai Festival City 5*

Optionele Stopover Dubai
Het Crowne Plaza Dubai Festival City 5* hotel biedt een fantastisch uitzicht over het water.
Of u nu onder de palmbomen naast het 
25 meter lange zwembad zit of ontspant in uw chique kamer, u kunt altijd heerlijk over het glinsterende water turen terwijl de abrataxi's voorbij varen. Het interieur van glas en hout creëert een luchtige, moderne sfeer.

Uw kamer

Optionele Stopover Dubai
Tijdens uw verblijf in Dubai overnacht u in een comfortabele Deluxe Kamer
De luxueuze, moderne kamer is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Optionele Stopover Dubai
In Dubai profiteert u van een dagelijks ontbijt in het restaurant Zaytown.

Er is ook een Belgisch Café, waar u naast heerlijke biertjes ook kunt genieten van live entertainment en thema-avonden.

Als u wenst kunt u ook gebruik maken van roomservice.

Activiteiten

Het entertainmentaanbod van Festival City is enorm. De golfbaan en het tennisveld vindt u binnen 3 km afstand van het hotel. Het hotel beschikt over een fitness, een 25 meter lang zwembad en een heerlijke spa - 'Spa Intercontinental' - waar u terecht kunt voor een schoonheidsbehandeling of een bezoekje aan de sauna.

In de buurt van het hotel vindt u iconische attracties, zoals de Burj Khalifa op een afstand van slechts 15 minuten rijden.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Uw optionele excursies in Panglao

Extra opties
Halve dag excursie naar Balicasag Eiland met lunch
Een gemotoriseerde 'outrigger' boot (Filipijns:'banka') brengt u in 45 minuten tot een uur naar het Balicasag eiland in de buurt - een klein eiland van ongeveer 25 hectare groot - voor een halve dag excursie. Verken het eiland en snorkel in het kristalheldere water van het zeereservaat 'Balicasag Island Marine Sanctuary'. 
Deze excursie is inclusief vervoer, entreeprijzen, een Engels sprekende gids en een lunch met ijsthee en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Volledige dag excursie naar Chocolate Hills met lunch
De grootste natuurlijke bezienswaardigheid van de provincie Bohol zijn echter de Chocolate Hills. In een gebied van meer dan 50 vierkante kilometer verspreiden zich de 1.268 vrijwel gelijke kegelvormige heuvels van circa 30 tot 50 meter hoog. Deze kleine heuvels kleuren in de zomer chocoladebruin en doen dan enigszins denken aan reusachtige chocoladebergen. Het zijn kalkstenen overblijfselen van koraalriffen uit de tijd dat het eiland onder water lag tijdens een ijstijd.
Deze excursie is inclusief vervoer, entreeprijzen, een Engels sprekende gids en een lunch met ijsthee en 2 flessen mineraalwater per persoon.


Pamilacan Marine excursie met lunch
In de vroege ochtend vertrekt u met een gemotoriseerde 'outrigger boot' (Filipijns: 'banka') naar het zuidoosten van de stad Tagbilaran. Het water dat het Pamilacan eiland omringd is de thuis van minstens 6 verschillende walvis- en dolfijnensoorten. Indien u geluk heeft kunt u de walvissen zien tussen februari en augustus.  
Deze excursie is inclusief vervoer, entreeprijzen, een Engels sprekende gids en een lunch met ijsthee en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Observeer dolfijnen en walvissen in de zee rond Bohol
In de vroege ochtend vertrekt u met een gemotoriseerde 'outrigger boot' (Filipijns: 'banka') naar het zuidoosten van de stad Tagbilaran. Ontdek het prachtige zeeleven in de regio rond Bohol met deze bijzondere excursie.
Deze excursie is inclusief vervoer, entreeprijzen, een Engels sprekende gids en een lunch met ijsthee en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Uw optionele excursies in Dubai

Dubai Parks and Resorts: 1-dagkaartje voor 2 parken naar keuze

Extra opties
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Burj Khalifa ticket

Extra opties
Bezoek de hoogste toren ter wereld die met zijn 828 meter zeker een indruk nalaat. Vanaf de 124e verdieping bewondert u het 360° panorama over de stad, de woestijn en de zee. Ga tot de 148e verdieping om het hoogste observatieplatform ter wereld te ontdekken.


Transfers niet inbegrepen.
Te kiezen bij de reservering: toegang tussen 9.00 en 15.00u en tussen 19.00 en 23.00u of toegang tussen 15.30 en 18.30u of gewoon ticket tot de 148e verdieping tijdens de reguliere openingstijden.
Duur: halve dag
U dient 30 minuten voor het bezoek aanwezig te zijn, het exacte uur wordt u 48u na de reservering meegedeeld.

City Tour met transfers

Extra opties
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Vertrek tussen 9.00 en 9.30u
Duur: halve dag
Transfers in een voertuig met airconditioning
Engelstalige, Duitstalige of Franstalige gids (andere talen op aanvraag)

Safari in de woestijn met transfers en diner

Extra opties
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij of een henna tatoeage laten zetten... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

Excursie van een halve dag: van 16.00 tot 21.00u
Inbegrepen: Engelstalige chauffeur, diner in buffetvorm met plaatselijke dranken

Het weer

Jan
min : 23°C max : 29°C
Feb
min : 23°C max : 30°C
Mrt
min : 24°C max : 31°C
Apr
min : 24°C max : 32°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 25°C max : 29°C
Aug
min : 25°C max : 29°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 25°C max : 30°C
Nov
min : 25°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Ligging

Diamond Hotel 5* Manilla: Roxas Boulevard cor. Dr. J, Quintos St, Malate, Manila, 1000 Metro Manila, Manilla, Filipijnen

South Palms Resort 4* Panglao: Barangay Bolod Panglao, 6340 Lalawigan ng Bohol, Panglao, Filipijnen

De afstand tussen de luchthaven van Manilla en het Diamond Hotel 5* bedraagt 9 km.
De vlucht tussen de luchthaven van Manilla en de luchthaven van Panglao duurt ongeveer 1u 25 minuten.
De afstand tussen de luchthaven van Panglao en het South Palms resort 4* bedraagt 5 km. 

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Diamond Hotel 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in:  15.00
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Outdoor Jacuzzi
  • Spa
  • Evenementen Lounge

Alle praktische informatie over het South Palms Resort 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 90 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering van een individuele boeking van 21 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 
Bij annulering van een individuele boeking van 30 dagen voor vertrek zal 50% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 


HOOGSEIZOEN
Bij annulering van een individuele boeking van 60 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis Wifi
  • Oceanica Seafood Restaurant
  • Coast Pool Bar

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV
  • Minibar
  • Kluis
  • Wekker
  • Haardroger
  • Zaklamp voor noodgevallen
  • Thee-en koffiefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Duiken
  • Snorkelen
  • Fitness
  • Zwembaden

Alle praktische informatie over het hotel Crowne Plaza Dubai Festival City: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 316
Check-in: 15.00
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Terras
  • Restaurant
  • Bar/Lounge
  • Ontbijt op de kamer
  • Wasservice
  • 24-uursreceptie
  • Valutawissel
  • Excursiebureau
  • Geldautomaat
  • Luchthavenshuttle
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Minibar
  • Badkamer met douche/bad
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Kluis
  • Flatscreen TV met satellietkanalen en DVD-speler
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Badjas
  • Radio
  • Schrijftafel
  • Strijkvoorzieningen
  • Zithoek
  • CD-speler
  • Verwarming
  • Slippers
  • Communicerende kamer(s) beschikbaar
  • iPod-dock

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Wellness
  • Fitness
  • Sauna
  • Kinderopvang

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. South Palms Resort Panglao 4* met optionele stopover in Dubai