Hotel Martinez in The Unbound Collection by Hyatt 5* - Cannes - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Herontdek de betekenis van luxe door te verblijven in een legendarisch hotel dat de Rivièra van de Roaring Twenties belichaamt, gebouwd aan de beroemde Croisette in 1929.
  • Bewonder de interieurs die zijn gerenoveerd door architect Pierre-Yves Rochon en het aangrenzende Plage Martinez.
  • Neem een intrek in een kamer in art-decostijl, met rustgevende tinten geïnspireerd door de geest van het zeilen
  • Geniet van een bevoorrechte omgeving aan de Middellandse Zee, met uitzicht op de baai van Cannes en de Lérins-eilanden

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Hotel Martinez 5*, The Unbound Collection by Hyatt

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Eén welkomstcocktail van de hotelbar per persoon per verblijf

Het Hotel Martinez 5*, The Unbound Collection by Hyatt is ideaal gelegen aan de kust en de beroemde Croisette in Cannes en belichaamt sinds 1929 Franse elegantie en de Roaring Twenties aan de Côte d'Azur.

De 410 onlangs gerenoveerde kamers en suites zijn ingericht in een eigentijdse en art-decostijl. Sommige bieden een adembenemend uitzicht op zee. Wit gelakt meubilair, subtiele vleugjes hemelsblauw of lichtgeel, elegante decoratie, elk detail creëert de zachte en ontspannen sfeer van een "mediterrane droom" aan de legendarische Croisette.

Meer dan ooit vindt Hôtel Martinez zichzelf opnieuw uit als een essentieel icoon van de Franse Rivièra.

Het hotel maakt deel uit van The Unbound Collection by Hyatt. Een doordachte selectie van verhalen om te verzamelen. Of het nu een modern wonder, een historisch juweeltje of een revitaliserend toevluchtsoord is, elk pand biedt stimulerende omgevingen en ervaringen die gasten inspireren die op zoek zijn naar een verhoogde maar onbeschreven service wanneer ze reizen.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer of Premium Kamer met zicht op de stad

Deluxe Kamer (31 m²)

Ervaar een Deluxe Kamer met Oasis View, volledig gerenoveerd in Art Deco stijl, met subtiele hedendaagse accenten. De ruimte wordt vergroot door een spel van spiegels, die de volumes en het licht benadrukken. Het witgelakte meubilair wordt versterkt door beige of lichtgele tinten, afhankelijk van de kamer. De marmeren badkamer zorgt voor nog meer welzijn, met een tropische regendouche. Geniet elke dag van een prachtig uitzicht over de Oasis du Martinez. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

JUNIOR SUITE (45 m²)

Ontspanning en sereniteit staan centraal in deze ruimte ... Deze elegant ingerichte suite biedt u alle comfort voor een geslaagd verblijf! Kies voor de Junior Suite als u een vakantie wilt met net dat ietsje extra luxe.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In een elegante en eigentijdse setting is het restaurant Le Sud, gelegen in het hart van het hotel, een mijlpaal in het leven in Cannes, met een keuken met mediterrane invloeden. Geniet dag en nacht van heerlijke en gedenkwaardige momenten.

La Plage du Martinez biedt een chique, filmische sfeer en heerlijke gerechten uit de riviera en de mediterrane keuken. Dit alles onder leiding van de nieuwe chef-kok Jean Imbert, hoofd van de keukens van het restaurant.

Activiteiten

Neem een pauze in L'Oasis du Martinez, de nieuwe weelderige tuin, ontworpen als een botanische tuin met een modern wellnessgedeelte, geopend in het voorjaar van 2022. Voel je lichaam en geest loslaten door een van de luxe professionele behandelingen te boeken in de Spa by Carita, verzorgd door deskundige handen, nadat je hebt genoten van de andere faciliteiten van dit kleine groene paradijs, de hamam, het fitnesscentrum en het verwarmde buitenzwembad.

Dankzij de ideale locatie van het 5-sterrenhotel Martinez in The Unbound Collection by Hyatt aan de Croisette kun je Cannes en de wonderen van de Rivièra verkennen. Trakteer jezelf op een wandeling over de rode loper bij het Palais des Festivals, wandel langs de stranden of laat je verleiden tot een uitstapje naar de Lérins-eilanden.


En om je verblijf compleet te maken zonder dat je ergens zorgen over hoeft te maken, kun je een beroep doen op de Clefs d'Or Conciërgerie, die de perfecte dag voor je kan samenstellen.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Cannes!

“Wat opvalt aan Cannes, is het enthousiasme, de liefde voor de film”, zei acteur Clint Eastwood, en met reden! Cannes is vooral bekend om het jaarlijkse filmfestival waarbij de rode loper wordt uitgerold voor tal van beroemdheden. Voeg daar het ideale klimaat, de fantastische ligging aan zee en de fijne zandstranden aan toe, en je hebt de perfecte vakantiebestemming!

 

Behalve een plaats van glitter and glamour is deze Franse stad ook ideaal voor liefhebbers van watersporten en heerlijk relaxen. Voor of na de drukte van de zomer kun je hier in alle rust genieten van de pittoreske charme van de Côte d’Azur. Bezoek zeker de forten, de citadel en de wijk Suquet waar de smalle straatjes de heuvel op kronkelen en je prehistorische overblijfselen ontdekt. Of je nu met het hele gezin komt, met je partner of met vrienden, de iconische promenade La Croisette zal zeker indruk maken!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 410

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 70 per dier per nacht)
De toeristenbelasting (€ 4,02 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • Wasservice
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Badjassen
  • Minibar
  • Kluisje
  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Le Sud
  • La Plage du Martinez

Openingstijden van restaurant Le Sud :

Ontbijt | 7h00 - 11h00

Lunch | 12h00 - 19h00

Diner | 19h00 - 22h30

Bar | 12h00 - 1h00

 

Openingstijden van La Plage du Martinez :

Lunch | 12h00 - 16h00

Bar | 10h00 - 17h00

 

Houd er rekening mee dat het restaurant La Palme d'Or momenteel wordt gerenoveerd en eind mei 2024 weer open zal gaan.

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Privéstrand
  • Buitenzwembad
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Martinez in The Unbound Collection by Hyatt 5*