- Cannes - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Hotel Le Canberra Ocre Et Azur 4* ligt in het bruisende centrum van Cannes aan de prestigieuze Rue d'Antibe. Deze chique buurt verbindt het strand met de stad en de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Uw hotel dateert uit 1835 en werd gerenoveerd met de stijl uit de jaren 50 in gedachten, door architect JP Nuel. Spring in het verwarmde zwembad omringd door bamboeplanten en bougainvillea en kom helemaal tot rust op het zonnige terras. Wanneer u niet aan het relaxen bent, kunt u richting de fitness gevolgd door een bezoekje aan de sauna. De Lounge Bar heeft de typische glamour uit 1950 en is de perfecte plek voor een hapje en een drankje.

Uw pension

Geniet van de unieke sfeer uit de jaren 50 in Le Café Blanc met designfauteuils, een zwarte parketvloer, witte gordijnen en een indrukwekkende menukaart met gerechten van over de hele wereld. Dit elegante restaurant is open van april tot oktober. De Lounge Bar is het hele jaar open en de perfecte plek om bij te komen van da avonturen van de dag. Hier geniet u niet alleen van een selectie aan heerlijke drankjes op het terras, maar ook van een lekkere hap.

Activiteiten

Ook als u niet op verkenningstocht bent in Cannes, hoeft u zich geen moment te vervelen. Breng bijvoorbeeld de hele dag door in het wellnesscentrum waar u een reeks moderne voorzieningen vindt in een ontspannende sfeer. Ga van de sauna naar het verwarmde binnenzwembad of kies voor een workout in de fitness. Midden in de weelderige tuin van het hotel vindt u het buitenzwembad met zonneterras , ideaal om te genieten op een warme dag.

Ligging

rue d'Antibes, 120, Cannes, Frankrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 35

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Cannes - Tot -70% | Voyage Privé