- Chailly-sur-Armançon - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

In het hartje van het Bourgondische platteland zet u uw koffers neer in een historisch kasteel. De tijd lijkt wel stil te staan in Hotel Golf Château de Chailly 4* en neemt u mee naar de weelderige 16e eeuw . Maar vergis u niet, behalve tonnen authentiek karakter heeft deze plek elk modern comfort dat u kunt wensen. En ook voor golfliefhebbers is er goed nieuws, want het kasteel ligt midden in een golfbaan die bovenaan de lijst staat van de Golf World Ranking. Hier vindt u dus zowel sport, ontspanning als complete rust, omringd door het rijke verleden van de streek. Een adresje om nooit meer te vergeten!

Uw pension

Om u culinair te verwennen tijdens uw verblijf in Hotel Golf Château de Chailly, heeft u toegang tot 2 restaurants in een historische setting. Voor verfijnde maaltijden moet u in restaurant L’Armançon zijn, waar de typische streekgerechten in een creatief jasje worden gestopt en klaargemaakt worden met verse seizoensingrediënten. U heeft de keuze om uw maaltijden binnen te nemen in een elegant decor met een knipoog naar de Renaissance, of buiten op het terras. Bistrot le Rubillon stelt u een eenvoudige en traditionele keuken voor en serveert elke zondag een uitgebreide brunch. Voor een pauze in de middag of avond heeft u keuze tussen 3 bars: Lion's Bar, Sports Bar en de Golf's Pro Shop Snack Bar.

Activiteiten

De 18-holes golfbaan van Château de Chailly is het ideale plekje voor zowel professionele spelers, amateurs en wie voor het eerst op een golfballetje slaat. Er zijn professionals beschikbaar om u wegwijs te maken en uw swing te perfectioneren! De rustige sfeer van deze plek zet zich verder in de Spa Vinésime et Charme d'Orient van het hotel. Wissel af tussen de jacuzzi, sauna, hamam en fitness of kies voor één van de aangeboden massages om echt alle zorgen te vergeten. En tijdens de zomer kunt u de middag doorbrengen bij het verwarmde buitenzwembad (van mei tot oktober) met uitzicht op de golfbaan.

Ligging

3 rue du Dessous,, Chailly-sur-Armançon, Frankrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 45

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.>

Formaliteiten

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Chailly-sur-Armançon - Tot -70% | Voyage Privé