- Deshaies - Tot -70% | Voyage Privé

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek natuur en authenticiteit op Guadeloupe
  • Verblijf in een gezellige en buitengewone accommodatie in het hartje van een tuin
  • Ga op verkenning boven en onder het wateropporvlak van een prachtig eiland

Uw residentie

Bij Jardin des Colibris lijkt de tijd stil te staan ... U verblijft midden in de natuur aan de rand van het bos op enkele minuten van idyllische stranden. Deze unieke plek werd door het Nationaal Park als "Esprit Parc" erkend omwille van zijn inspanningen om de kwaliteitsvolle accommodatie volledig te integreren in de natuurlijke omgeving en de biodiversiteit te behouden. Bovendien heeft Au Jardin des Colibris de eerste 'Palme verte du tourisme' in ontvangst genomen, een prijs in het teken van het behoud van de biodiversiteit die wordt uitgereikt door het Comité des îles de la Guadeloupe.

Geniet in alle intimiteit en op uw eigen ritme in de charmante huisjes, de kleurrijke bungalows en de bijzondere hutten met uitzicht op de exotische bloemen en planten in de weelderige tuin. Dit is de perfecte uitvalsbasis om Guadeloupe te verkennen in alle vrijheid met z'n tweetjes, met de hele familie of met vrienden.

 

Gerust op vakantie in Au Jardin des Colibris

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw pension

Elke accommodatie beschikt over een keuken om al uw maaltijden te bereiden. In het Colibrinestje beschikt u over een kleine 'kitchenette' zonder kookplaat en zonder gootsteen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

In de tuin vindt u een zwembad met houten solarium, waar in alle rust kan geluierd, gelezen en afgekoeld worden.

 

Na enkele minuten lopen bereikt u enkele van de mooiste stranden van het eiland, waaronder Grande Anse, La Perle, Leroux en Riflet. Neem zeker uw snorkelmateriaal en ga de magische onderwaterwereld bewonderen.

 

Verder kunt u eindeloos op ontdekking gaan in de regio van Deshaies. Aarzel niet om tips te vragen aan het personeel voor dinerideetjes, mooie duikplekken of leuke wandelroutes.

 

Tot slot behoort ook relaxen met een heerlijke massage in de spa tot de mogelijkheden bij Au Jardin des Colibris.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 16

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 0,80 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Bagageopslag

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Excursiebalie

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Deshaies - Tot -70% | Voyage Privé