Residentie Caraïbes Bonheur 4* - Deshaies - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in het hart van Guadeloupe, vlakbij het charmante vissersdorp Deshaies
  • Koester de rust van de residentie, gelegen in een weelderige tropische tuin
  • Geniet van een ruimte voorzien van alle comfort, voor een verblijf op uw eigen ritme
  • En ook... Verwen uw smaakpapillen en proef van lokale beignets, gegrilde vis, colombo's, kreeften en kokossorbet

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Guadeloupe

Snakt u naar volledige rust en ontspanning?
Reis dan mee naar de Kleine Antillen en ontdek Guadeloupe en één van de mooiste plekjes op dit eiland: Basse-Terre. Maak kennis met het mooiste en het grootste eiland van de archipel, afwisselend gewiegd door de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee.

Exotische stranden, een oogverblindende onderwaterwereld en een immer aanwezige zon... Een vakantie op Guadeloupe is de perfecte manier om uw batterijen opnieuw op te laden, ver weg van de dagelijkse realiteit. 
Klaar voor vertrek?


Wij bieden u graag volgende twee mogelijkheden aan:
- Aanbieding 1: verblijf in een Studio voor 2 personen, inclusief een huurauto categorie A, met of zonder vlucht
- Aanbieding 2: verblijf in een Suite voor 3 tot 4 personen, inclusief een huurauto categorie C, met of zonder vlucht

Klaar voor vertrek?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw residentie

De Residentie Caraïbes Bonheur bevindt zich in een magnifiek kader aan de noordzijde van Basse-Terre, op 4 kilometer van het bos in de vallei van Deshaies.

Vanuit de residentie is het nauwelijks 300 meter wandelen naar het strand van Bas Vent en 30 minuten rijden naar Pointe-à-Pitre.

Beleef een exotische vakantie en profiteer volop van het grote buitenzwembad en de weelderige tropische tuinen. Deze residentie werd reeds door velen getest... En goedgekeurd!

Uw accommodatie

Reist u als koppel of met uw hele gezin? U heeft de keuze tussen een Studio voor 2 personen (ongeveer 35 m²) of een Suite voor 3 tot 4 personen (ongeveer 50 m²).

Studio voor 2 personen
Temidden van een dichtbegroeide tropische tuin met fruitbomen en duizenden bloemen, beschikt deze studio over een terras en een volledig uitgeruste buitenkeuken. Van hieruit kunt u op elk moment van de dag de Caribische Zee, de Kawane-eilanden, Antigua en Montserrat bewonderen. Deze studio is ruim en voorzien van alle comfort. Het zal niet lang duren vooraleer u zich thuis voelt in deze exotische omgeving!

Uw studio voor 2 personen bestaat uit:
Op de begane grond, 1 slaapkamer, een zithoek, een badkamer en een terras met een volledig uitgeruste buitenkeuken.

Suite voor 3 tot 4 personen:
Deze ruime en comfortabele suite is de gedroomde plaats om te bekomen na een actieve of net uiterst ontspannen dag. Geniet vanop uw terras van het adembenemende uitzicht over de baai. Dit sublieme kader staat garant voor een revitaliserend verblijf!

Uw suite voor 3 tot 4 personen bestaat uit:
2 slaapkamers met 2 privébadkamers, een woonkamer groot genoeg voor twee eenpersoonsbedden en een ruim terras met volledig uitgeruste buitenkeuken.

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is voor een verblijf met inbegrepen ontbijt.

Geniet elke ochtend aan de receptie van een heerlijk ontbijt. Dit bestaat uit Franse en Creoolse specialiteiten waaronder verschillende soorten gebak, warme dranken, lokale fruitsappen en ambachtelijke confituren.

Voor uw diners kunt u beroep doen op een cateringservice. Eventuele bestellingen worden rechtstreeks geleverd aan uw accommodatie.
Op 200 meter van de residentie is er een kleine supermarkt, handig voor uw kleine boodschappen.

En tenslotte... U kunt Guadeloupe niet verlaten zonder de alombekende huisgemaakte Ti' punch geproefd te hebben, klaargemaakt volgens een lokaal recept!

Activiteiten

Het spreekt voor zich dat deze omgeving de ultieme plaats voor ontspanning is. U zult dan ook niet lang kunnen weerstaan aan de lokroep van de eindeloze stranden en de azuurblauwe zee...

Ook het binnenland heeft enkele aangename verrassingen voor u in petto: neem de tijd om de lokale fauna en flora te ontdekken tijdens een wandeling in het Nationaal Park, of neem een duik in de zee en bewonder er de kleurrijke vissen en verschillende koraalsoorten.

Uw huurauto

Ontdek het eiland op uw eigen ritme dankzij de inbegrepen huurauto.

U heeft de keuze tussen een voertuig categorie A van het type Renault Twingo (of gelijkwaardig) en een voertuig categorie C, aangeraden vanaf 3 personen, van het type Peugeot 308 (of gelijkwaardig).

Indien u kiest voor een verblijf met twee personen met een voertuig categorie A, kunt u uzelf nog meer comfort gunnen door te kiezen voor een huurauto categorie C, op aanvraag en met bijbetaling.

Uw voertuig moet opgehaald en teruggebracht worden op de luchthaven. De wegen van het eiland wachten op u!
Openingsuren luchthaven: alle dagen van 7u tot 22u.

Het weer

Jan
min : 19°C max : 28°C
Feb
min : 19°C max : 28°C
Mrt
min : 19°C max : 29°C
Apr
min : 21°C max : 29°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 23°C max : 30°C
Jul
min : 23°C max : 30°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 23°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 21°C max : 30°C
Dec
min : 20°C max : 29°C

Details over de residentie:

Alle praktische informatie over de residentie:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 22
Check-in: 15u  
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (ongeveer €1,00 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Opmerking: bij aankomst dient u een schoonmaakkost van ongeveer €29 voor een Studio voor 2 personen en €39 voor een Suite voor 3 tot 4 personen te betalen.

De residentie beschikt over:

  • Informatiebalie
  • Excursiebalie
  • Kruidenier
  • Wifi
  • Parking
  • Wasserij (met bijbetaling)

De accommodaties zijn uitgerust met:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Badkamer, gerenoveerd in 2017
  • Kluis
  • Kabeltelevisie en lokale zenders
  • Volledig uitgeruste keuken (magnetron, vitrokeramische kookplaat, koelkast, diepvries, kookgerei, keukenlinnen, broodrooster, waterkoker)
  • Handdoeken en beddengoed
  • Haardroger (op aanvraag)
  • Strijkijzer (op aanvraag)

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad
  • Tropische tuin

Uw huurauto

Belangrijke informatie:
- Huurauto categorie A of C gedurende uw verblijf
- Minimumleeftijd: 22 jaar (extra supplement voor jonge bestuurders tussen 22 en 24 jaar: €25/dag, maximum gefactureerd bedrag: €250)
- Minimum geldigheidsduur van het rijbewijs: 2 jaar
- Inbegrepen: ongelimiteerd aantal kilometers, verplichte verzekering en belastingen, diefstal met franchise, schade/ongeval, 24-uursbijstand, BTW en de luchthavenbelasting)
- De brandstof en de superdekking zijn niet inbegrepen in de huur
- De waarborg dient met een bankkaart op naam van de klant te gebeuren (VISA, MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS op naam van de bestuurder worden aanvaard; Electron, Maestro of Kyriel worden niet aanvaard)
- De franchise is de verantwoordelijkheid van de klant in geval van een ongeval waarvoor de klant aansprakelijk is of indien er geen derde partij geïdentificeerd kan worden
- De klant dient de huurauto met een volle brandstoftank terug te brengen
- Huur per 24u. Voor elk bijkomend uur kan een extra supplement gevraagd worden

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U profiteert van een inbegrepen huurauto. De afstand tussen luchthaven Pointe à Pitre en uw hotel bedraagt ongeveer 35 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Residentie Caraïbes Bonheur 4*