Sowell Hotels Le Pas du Loup 4* - Isola 2000 - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een charmant hotel midden in de bergen
  • Neem deel aan een breed scala aan activiteiten voor jong en oud
  • Ontdek het gebergte en de prachtige omgeving
  • Trek uw skilatten aan en maak de pistes onveilig

Het skigebied

Hoogte: 1800 - 2610 meter
Pistes: 120 km
Skistation: 2000 meter hoogte

Klik hier voor een plattegrond van uw skidomein.

Isola 2000 is een prestigieus skigebied in de Zuidelijke Alpen met meer dan 120 km aan skipistes voor elk niveau. Hier bent u zeker van de beste sneeuwkwaliteit en op 800 meter wandelt u naar het gezellige dorpje met bars, restaurants en winkels. Geniet van het aangename klimaat met een stralende zon, ontdek de fantastische opties om te skiën, snowboarden of freestylen, maak een wandeling met sneeuwschoenen of trek eropuit met een sneeuwscooter. Onderweg kunt u de mooiste panorama's bewonderen op het Écrinsmassief en de Middellandse Zee. Dit is de ideale bestemming voor uw volgende wintersportvakantie met het hele gezin! 
 
Praktische informatie over het skidomein:
- 3 gebieden
- 45 pistes waarvan 3 zwarte, 13 rode, 22 blauwe en 7 groene
- 20 skiliften waarvan 1 kabelbaan, 2 gondelliften, 7 stoeltjesliften en 10 sleepliften
- 1 snowpark
- 1 boardercross
- 3 km langlaufpistes 
- 1 mini-boarder
- 1 familiepark
- 2 skischolen
- 250 sneeuwkanonnen
- Handiski: 2 zitjes voor 'tandem ski'

Ski- en snowboardmateriaal

In samenwerking met Skiset, bieden wij materiaal aan dat is aangepast aan alle niveaus en alle leeftijden, met kortingen tot 50%! Skiërs, snowboarders, beginners, experts, klein of groot, kies voor de nummer 1 in het verhuren van ski's en krijg recent en kwalitatief materiaal dat is aangepast aan je niveau en leeftijd. Je vindt ongetwijfeld wat je nodig hebt! Reserveer nu, kies zelf je Skiset-winkel uit en haal je materiaal op tijdens je verblijf. Ontdek de verschillende beschikbare pakketten!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor het eerste kind van 3/11 jaar dat een kamer deelt met twee volwassenen

Neem uw intrek in het Sowell Hotels le Pas du Loup en laat u verrassen door de stijlvolle en moderne inrichting, de schitterende faciliteiten en de warme ontvangst. U verblijft er met een prachtig uitzicht op de bergen. In de winter bevindt u zich vlak bij de skipistes in het hartje van het Isola 2000 skigebied en in de zomer kunt u een van de vele wandelpaden nemen om door de groene bergen te wandelen. Het is de ideale plek voor liefhebbers van de Alpen!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer of Superior Kamer voor 2 of 3 personen

Classic Kamer (16 m²)

De aangename en goed uitgeruste Classic Kamer, gelegen op de begane grond, biedt u al het comfort dat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een actieve dag in de frisse berglucht.
 
De kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Comfort Kamer (20 m²)

Voor nog meer ruimte kiest u voor de charmante Comfort Kamer! Geniet van rustgevende momenten in deze kamer die is uitgerust met voorzieningen van hoogwaardige kwaliteit.
 
De kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Superior Kamer (2 personen) (20 m²)

Of kies voor de Superior Kamer voor 2 personen om te ontspannen in uw gezellige kamer of op uw balkon. Dit is de perfecte pied-à-terre voor een gedenkwaardige skivakantie in Isola 2000.
 
Let op:
- De Superior Kamer voor 2 personen is uitgerust met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Superior Kamer (3 personen) (20 m²)

Of kies voor de Superior Kamer voor 3 personen om te ontspannen in uw gezellige kamer of op uw balkon. Dit is de perfecte pied-à-terre voor een gedenkwaardige skivakantie in Isola 2000.
 
Let op:
- De Superior Kamer voor 3 personen is uitgerust met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een slaapbank (190 cm x 80 cm).

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

U geniet van een zorgeloze vakantie dankzij een verblijf op basis van all-inclusive. 

Geniet van lekkere maaltijden in het elegante restaurant of op het zonnige terras om energie op te doen voor een dag vol activiteiten. U kunt een hapje en een drankje doen met prachtig uitzicht op de bergen of na een dag vol avontuur heerlijk te genieten met vrienden of het gezin.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het openbare zwembad bij een verblijf vanaf 3 nachten (vanaf 01/07/23)
  • Fietsverhuur (duur afhankelijk van verblijfsduur)

Op deze plek vindt u zowel een breed scala aan activiteiten als voldoende mogelijkheden voor ontspanning. Profiteer van het kleine zwembad na een dag wandelen of skiën in de bergen, afhankelijk van het seizoen. Het hotel biedt allerlei activiteiten aan zodat zowel jong als oud zich niet zullen vervelen tijdens de vakantie.

Uw reis

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Isola 2000!

Wilt u een van de meest karakteristieke oorden van de Zuidelijke Alpen ontdekken?

 

Ontdek het skigebied Isola 2000, een fantastisch domein van 2000 hectare. U verblijft in het hartje van het Mercantour Nationaal Park op slechts anderhalf uur van de zee, waardoor u hier geniet van een mediterraan klimaat en een stralende zon. Bewonder de fantastische panorama's op 15 besneeuwde pieken tussen 2450 en 2974 meter hoogte, wandel naar het charmante dorpje om de plaatselijke cultuur en gastronomie te ontdekken en geniet van de gezellige sfeer.

Het weer

Jan
min : 0°C max : 5°C
Feb
min : 0°C max : 8°C
Mrt
min : 4°C max : 12°C
Apr
min : 6°C max : 16°C
Mei
min : 11°C max : 21°C
Jun
min : 13°C max : 25°C
Jul
min : 15°C max : 27°C
Aug
min : 15°C max : 26°C
Sep
min : 11°C max : 13°C
Okt
min : 8°C max : 17°C
Nov
min : 3°C max : 10°C
Dec
min : 0°C max : 7°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 116

Check-in: 16:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 0,42 per persoon per nacht, voor gasten vanaf 18 jaar) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Lift
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Tv
  • Bad
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Koffiemachine

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Bar

De all-inclusiveformule omvat:

- Brunch tot 13.00 uur

- Snack

- Diner in de vorm van een themabuffet

- Van 10.00 tot 22.00 uur: frisdrank, water, vruchtensap, bier, wijn, thee en koffie (m.u.v. espresso)

- Van 12.00 tot 13.30 en van 18.30 tot 22.00 uur: kir, anijsdrank, whisky, gin, wodka, rum, vermouth

De all-inclusiveformule is geldig vanaf het diner op de dag van aankomst tot en met de brunch op de dag van vertrek. Drankjes worden enkel in het hotel geserveerd.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sowell Hotels Le Pas du Loup 4*