- Marseille - Tot -70% | Voyage Privé

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Gelegen in een van de mooiste baaien aan de Middellandse Zee, biedt het Hotel nhow Marseille 4* u een stralend panoramisch uitzicht over de kliffen van Calanques en het fort 'Chateau d'If' samen met een overvloed van stranden in de buurt. Het hotel werd volledig opnieuw ontworpen in 2018 en wordt overweldigd door zijn kunstwerken en eigenzinnige ruimtes die de Canaille zijde van de stad mengen met de natuurlijk inspirerende omgeving van de Côte d'Azur.... nhow Marseille zal u verbazen!

Uw pension

In het nhow Marseille vindt u verscheidene plekjes waar u zich kunt te goed doen aan allerlei lekkernijen. Begeef u naar de vrolijk ontworpen Cactus Bar of de opvallende Tunnel Bar met zijn gedurfd interieur of ga langs de Sky Bar voor een heerlijke cocktail waar u vanaf het terras een spectaculair uitzicht heeft op de zee. Als u honger krijgt, breng dan een bezoekje aan het restaurant van het hotel om te proeven van de typische Franse keuken met de beste,verse en natuurlijke ingrediënten.

Activiteiten

Het buitenzwembad van het hotel ligt net aan de kust en is de perfecte plek om weg te dromen met een cocktail in een hand en een bestseller in de andere...De enige afleiding die u heeft, is een verfrissende duik in het zwembad of een drankje bestellen aan de bar! Het hotel beschikt ook over een Wellnessruimte met Jacuzzi, sauna en solarium om uzelf weer helemaal op te laden.

Welkom in ... Marseille!

“Ik ben ervan overtuigd dat Marseille de mooiste stad van Frankrijk is. Ze is zo anders dan alle anderen”, wist Duits filosoof Arthur Schopenhauer. Wil je zelf ontdekken waarom hij dat zei? Er is altijd iets te zien en te beleven in Marseille, zowel in de zomer als in de winter! De paleizen, de kathedralen, de forten, het water … Laat je verrassen door de rijkdom van de stad!

 

Maak een boottocht op zee en ontdek de Îles du Frioul en het Chateau D'If. Terug op het vasteland kun je door de sfeervolle straatjes van de wijk Le Panier wandelen, plaatsnemen in een van de talrijke cafés of het MuCEM bezoeken. Tijdens je verblijf krijg je ook de kans om de geheimen van de bekende Marseille zeep te ontrafelen, bijvoorbeeld in zeepfabriek Le Fer à Cheval. 

 

Vervolgens moet je zeker richting de kleine baaien in de buurt zoals in Anse des Phocéens of Port-Pin. Om te zonnebaden met de hele familie kun je dan weer naar Prado, waar compleet uitgeruste stranden, groene zones en recreatieve voorzieningen te vinden zijn. Nog een kleine tip voor vertrek: Vergeet niet om de bewaakster van de stad te bezoeken: de Notre-Dame de la Garde die hoog boven de stad uittorent!

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 9°C max : 18°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 26°C
Jul
min : 19°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 15°C max : 25°C
Okt
min : 12°C max : 21°C
Nov
min : 7°C max : 15°C
Dec
min : 3°C max : 11°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 150

Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • Parkeren (buiten)
  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Bagageopslag

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Marseille - Tot -70% | Voyage Privé