4* combinatie: Tahiti Pearl, Tahaa Private Island en Tikehau Pearl - Moorea - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Gecombineer 3 zorgvuldig geselecteerde hotels voor een unieke vakantie in Frans-Polynesië
  • Verblijf in Tahiti en ontdek de mooiste sites van het eiland
  • Bezoek Tahaa en Tikehau, 2 eilanden buiten de gebaande paden
  • Kies voor optionele excursies voor een complete onderdompeling in het hart van de Polynesische natuur en cultuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Tikehau Pearl Beach Resort: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Tahaa Private Island Resort & Spa: Traveller's Choice Award van Tripadvisor

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt alleen uitgereikt aan het beste van het beste.

Welkom in... Frans-Polynesië

Op zoek naar een Robinson-avontuur? Ga dan met ons mee naar Frans-Polynesië, in het midden van de Grote Oceaan, en ver weg van het dagelijks leven! Prachtige landschappen, paradijselijke stranden met fijn zand en turquoise lagunes staan hier op u te wachten. Polynesië herbergt vele archipels verspreid in de Stille Zuidzee. Tijdens deze droomvakantie ontdekt u 3 van de mooiste eilanden en overnacht u in schitterende 4* hotels. Gaat u mee naar het paradijs?

Tahiti

Uw paradijselijke vakantie begint en eindigt op het eiland Tahiti. Het beroemdste eiland van Polynesië is een bestemming om van te dromen. U wordt met open armen ontvangen en ontdekt een geweldige en opwindende cultuur. Geniet van ontspannende momenten op de idyllische stranden en duik de oceaan in met snorkel en masker om het onderwaterleven te bewonderen. Maak wandelingen over het strand en neem deel aan lokale evenementen om exotische smaken te proeven.

Tahaa

Het eiland Tahaa is een enorme kleurrijke en geurige tuin waar u de zoete geur van vanille kunt opsnuiven. Het eilang wordt omgeven door een rif en een geweldige lagune, en heeft al zijn charme en authenticiteit in het midden van deze weelderige natuur bewaard. Ontmoet de vriendelijke eilandbevolking en ontdek de traditionele levensstijl van de Polynesische bewoners.

Tikehau

Ver weg van de drukte van Papeete, op een paar kilometer van Rangiroa, biedt de Tikehau-atol een onwerkelijke schoonheid van 26 km lang. Tussen witte en roze stranden, kristalhelder water en turkoise lagune, worden dromen hier werklijkheid. Met de bijnaam "het huis van een stille wereld" of de parel van Tahiti, zal Tikehau u ongetwijfeld blijven verbazen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 3 nachten op Tahiti
- 3 nachten in Tahaa
- 4 nachten in Tikehau
- 1 nacht zonder maaltijden op Tahiti

* De volgorde van de eilanden kan worden omgekeerd, afhankelijk van de beschikbaarheid van binnenlandse vluchten.

Tahiti Pearl Beach Resort 4*

Dit prachtige hotel ligt perfect geïntegreerd in een weelderige omgeving en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. Het Tahiti Pearl Beach Resort 4* is gelegen aan de oostkust van Tahiti op 7 kilometer van Papeete en op 20 minuten van de luchthaven. Het resort kijkt uit op het natuurlijke vulkanische strand Lafayette en ligt verscholen in de baai van Matavai. Geniet van een hartelijk welkom en een verblijf vol ontspanning en rust.

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Ocean View Kamer (43 m²)

Geniet van uw eigen terras met uitzicht op het strand van Lafayette en de baai van Matavai. Uw ruime kamer is elegant ingericht in een eigentijdse stijl met Polynesische accenten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

In Tahiti kunt u genieten van uitstekende lokale en internationale gerechten die worden geserveerd in Hiti Mahana. Zin in een zoete pauze met een verfrissend drankje? Ga dan naar de Bay Bar waar u de zonsondergang over de oceaan kunt bewonderen.

Activiteiten

In het hotel worden veel activiteiten georganiseerd om onvergetelijke avonden te garanderen. Kies tussen een Marquisiaanse show en een traditionele Polynesische show (volgens programma) en woon Bay Bar Sunset Live-feesten bij. U heeft toegang tot het zwembad en de goed uitgeruste fitness.

Voor nog wat extra ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de sauna en de stoomcabine. Er vindt ook een markt in het hotel plaats waar u de lokale ambachten te ontdekken. Er zijn pendelbussen beschikbaar om het stadscentrum van Papeete te bereiken.

Tahaa Private Island & Spa 4*

Tahaa Island Resort & Spa ligt in de prachtige lagune van Tahaa, op 5 minuten varen van het gelijknamige eiland. Dit intieme en opmerkelijk goed bewaard gebleven hotel, ontworpen in een Polynesische stijl, is een schitterend toevluchtsoord. De lucht is geparfumeerd met een betoverende geur van vanille en de lagune glinstert met zijn kristalheldere water... U bent aangekomen in het paradijs!

Uw kamer

U verblijft in een Taha'a Overwater Bungalow (90 m²).

Uw perfect uitgeruste en ingerichte Overwater Bungalow biedt een prachtig uitzicht op de oceaan met zicht op de eilanden Tahaa en Raiatea. Comfort, luxe en uw voeten in het warme water... Wat wilt u nog meer?

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Speciaal voor u: 1 tweegangendiner (exclusief drankjes).

De Franse chef heeft een liefde voor Polynesië, en zal u verrassen met zijn zonnige mediterrane keuken met lokale invloeden. Verse ingrediënten, eenvoud en kwaliteit worden schitterend geserveerd. Ondertussen geniet u ook van een prachtig uitzicht op de lagune en de eilanden eromheen. Een verwennerij voor alle zintuigen.

Activiteiten

Bewonder de schitterende onderwaterwereld vanaf het strand van het hotel. Deze kleurrijke koraaltuin barst van tropische vissen, anemonen en andere onderwaterschatten. Volgens het programma van het hotel kun u zelfs een Polynesische avond bijwonen, georkestreerd door de inwoners van het dorp Tapuamu.

Voor een moment van pure ontspanning kunt u zonnebaden aan het zwembad of als u liever in beweging blijft kunt u terecht in de fitness of op de tennisbaan.

Tikehau Pearl Beach Resort 4*

Tikehau betekent "vreedzame aankomst" en u zult snel begrijpen waarom. Dit charmante etablissement ligt in het hart van een ruig kokosnootbos aan een roze zandstrand en dompelt u onder in het hart van de pure ongerepte schoonheid van de atol. Naast de idyllische locatie, beschikt het resort over een nette Polynesische inrichting met alles wat u maar nodig heeft voor een heerlijk verblijf.

Uw kamer

U verblijft in een Beach Bungalow (55 m²).

Speciaal voor u: 1 fles Tahitiaanse wijn op uw kamer.

Kom tot rust in een exotische bungalow op het strand, met uitzicht op de lagune. Geniet in uw open badkamer of op uw terras van het rustgevende geluid van de golven en het geritsel van kokospalmen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

In het Poreho Restaurant, dat uitkijkt op de lagune, wordt er fusion cuisine geserveerd met Polynesische traditie en lokale producten. De Tianoa Bar is de perfecte plek voor een romantisch drankje, met uitzicht op het strand aan de ene kant en het zwembad aan de andere kant.

Activiteiten

Een infinity pool, een prachtige turquoise lagune, een traditionele spa en waterrecreatie zullen uw dagen vullen. Ontdek de lokale tradities, bewonder de fauna en flora, neem deel aan activiteiten of leer duiken. Na een volle dag maakt u kennis met de kunst van de Polynesische massage!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Droomdag in Bora Bora

Extra opties
Tijdens deze excursie ontdekt u per motorboot kleurrijke tropische vissen, pijlstaartroggen en zwarte punthaaien in hun natuurlijke omgeving. U vaart over de mythische lagune van Bora Bora naar het privé-eiland Motu waar u kunt genieten van een heerlijk samengestelde typische Tahitaanse maaltijd. 

Bij aankomst in  Bora Bora  vertrekt u per boot naar de Coral Garden en ontdekt u snorkelend de wonderen van de lagune van Bora Bora! De Fauna en flora zorgen voor een weelde van kleuren. Vervolgens observeert u de roggen en haaien en kunt u zwemmen met hen in ondiep water. Lunch op het eiland Mothu. U krijgt een heerlijk buffet met lokale specialiteiten: gegrilde vis en vlees, bijgerechten: taro, bananen, zoete aardappelen, rauwe vis met kokosmelk, vers fruit en een  typisch Tahitiaans dessert: het po'e. In de namiddag heeft u vrije tijd op het eiland Mothu zodat u kunt genieten van de zon of een laatste duik voordat u terugkeert naar Tahiti.

Maximaal 8 deelnemers voor de garantie van een geslaagde dag.

Praktische info:
- Inclusief retourtransfer naar de luchthaven van Tahiti, retourvluchten naar Papeete / Bora Bora, lokale gidsen, snorkeluitrusting, strandhanddoeken, lunchbarbecue met drankjes (lokaal bier, vruchtensap, frisdranken) water)
- Engelstalige begeleiding
- Gemotoriseerde en overdekte kano (12 plaatsen). Om operationele redenen kunnen excursies worden verzorgd per motorboot, 12 plaatsen van het type Blouin.
- Dagelijks beschikbaar

Tahiti eilandtour - 1/2 dag / namiddag

Extra opties
Ontdek de wonderen van Tahiti tijdens een complete eilandtour. Begin aan de westkust en bezoek de beroemde Marae Arahurahu, een religieuze plaats waar in de oudheid belangrijke ceremonieën werden gehouden ter ere van de gerespecteerde goden. Ga vervolgens verder met een bezoek aan de prachtige tuinen van Vaipahi en hun waterval in een weelderige omgeving. U bezoekt ook de waterval aan de oostkust en natuurlijke sites die onlangs werden gerehabiliteerd voor passerende bezoekers, maar ook de beroemde Pointe Venus, de plek waar Captain James Cook landde. U sluit de dag af met een uitzonderlijk panorama met het uitzicht op Taharaa.    

De tour omvat:
- Transfers
- Rondleiding met gids
- Dagelijks beschikbaar

4x4 safari door de bergen

Extra opties
Deze excursie begint aan de oostkust waar u de belangrijkste krater in de Papenoo-vallei ontdekt. Bewonder een weelderige vegetatie met reusachtige varens en planten met meerdere kleuren. Stap in een 4x4 en steek rivieren over en rijd langs verschillende watervallen en mistige bergen. Tijdens deze excursie is een lunchpauze gepland op een prachtige locatie (ter plaatse te betalen), met een buitengewoon panorama over de vallei. De middag zal gewijd zijn aan het bezoeken van archeologische vindplaatsen en ontdekking van plaatselijke flora en fauna. Terugkeer naar uw hotel aan het einde van de dag.

Praktische info:
- Zwangere vrouwen zijn niet toegestaan voor deze rit
- Beschikbaar elke dag behalve op zon- en feestdagen

Ontdekking van de Teahupoo Golf - 1/2 dag (exclusief lunch en drankjes)

Extra opties
U wordt opgehaald  bij de receptie van uw hotel met een privéshuttle voor een transfer van 45min naar het schiereiland van Tahiti. Bewonder de verschillende landschappen en kleurenpaletten op weg naar Tahiti Iti.(Klein Tahiti). Aankomst in de jachthaven van Teahupoo waar u wordt verwelkomd met een cocktail. 

Daarna ontdekt u in een halve dag de meest karakteristieke plekken van Tahiti Iti (Klein Tahiti). U kunt naar hartelust wandelen naar de  Vaiote-rivier, de grot van Vaipoiri, door een bos van mapé (Tahitian kastanjebomen) en naar de indrukwekkende kliffen van Te Pari.Keer terug naar de jachthaven voor de lunch. De shuttle brengt u naar een van de nabijgelegen restaurants. Aarzel niet om de verse vis te proeven voordat u terugkeert naar uw hotel.

Praktische info:
- Inclusief transfers en snorkeluitrusting (masker, snorkel)
- Engelstalig
- Vervoer in motorboot met 10 stoelen
- Dagelijks beschikbaar

Ontdekking van vanille-eiland, de rhumerie van Tahaa en een parelboerderij (lunch inbegrepen)

Extra opties
Ontdek alle hoogtepunten van het "vanille-eiland" tijdens een fantastische excursie. Begin met een bezoek aan een parelboerderij, de rhumerie van Tahaa en een vanilleplantage. Vervolgens rijdt u verder naar de lagune voor een observatie van zwarte punthaaien en pijlstaartroggen. U geniet van een heerlijke lunch met lokale smaken. De dag gaat verder met snorkelen in een van de mooiste koraaltuinen van Polynesië.

Praktische info:
- Rondleiding, picknick lunch, masker en snorkel, water tijdens de tour
- Beschikbare talen - Engels, Frans
- Transfers in minibus met airconditioning en motorboot
- Elke dag beschikbaar
- Min. 4 personen en max. 17 personen

Ontdekking van het eiland Tetiaroa aan boord van Ohana, de grootste catamaran in Polynesië

Extra opties
Ontdek het eiland Tetiaroa aan boord van Ohana, de grootste catamaran van Polynesië (20m lang en 10m breed). Tetiaroa of de Marlon Brando Atol ligt op slechts 2,5 uur van Tahiti. Tijdens de overtocht geniet u van muziek, snacks en drankjes en krijgt u de mogelijkheid om te vissen. Ter plaatse kunt u een deel van het eiland verkennen en krijgt u een smakelijke lunch aan boord van de boot. Tijdens de terugreis naar Tahiti geniet u van een cocktail om de dag te eindigen.

Transfer met de bus van uw hotel naar de pier van Papeete.
05:45 uur: aan boord en ontbijt
06.00 uur: vertrek naar Tetiaroa
09.00 uur: aankomst
09.30 uur: begeleide wandeling over het eiland
12:00 uur: lunch aan boord van de Ohana
13.30 uur: vrije tijd
14.45 uur: vertrek naar Tahiti
17.30-18.00 uur: Aankomst in Papeete

Praktische info:
- De reis is inclusief retourtransfers van het hotel naar de jachthaven, ontbijt, lunch, verfrissende drankjes en hapjes tijdens de overtocht, een bezoek aan het eiland, snorkeluitrusting
- De overtocht kan hectisch zijn, deze tour wordt niet aanbevolen voor mensen die last hebben van zeeziekte.
- De overtocht kan worden gewijzigd of geannuleerd in geval van slechte weersomstandigheden.
- Beschikbaar op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen
- Reisplan en volgorde kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, afhankelijk van het weer of andere omstandigheden.

Duiken in de Tuherahera-lagune

Extra opties
Ontdek deze prachtige lagune, bewoond door een veelvoud aan kleurrijke tropische vissen. Als de omstandigheden goed zijn, vindt de duik plaats op de site van mantaroggen, waar u hun prachtige waterballet kunt bekijken. Een voorstelliing die u niet mag missen! Gedurende 30 minuten en op een maximale diepte van 6 meter, beweegt u in het water vergezeld door uw duikinstructeur.

Praktische info:
- Minimum 12 jaar
- In het Frans en het Engels
- Minimaal 1 persoon en maximaal 16 personen

 

- De meeste excursies vereisen een goede fysieke conditie. Zwangere vrouwen, mensen met beperkte mobiliteit en gezinnen met baby's moeten op voorhand informeren.
- Deelnemers aan wateractiviteiten moeten kunnen zwemmen en in staat zijn om te gaan met incidentele stromingen. Deelnemers worden geadviseerd om koraalriffen niet aan te raken of er op te lopen, en om geen zeedieren aan te raken vanwege veiligheids- en milieuredenen. We raden rifschoenen aan om letsel of ongemak te voorkomen.
- De observatie van de fauna in zijn natuurlijke omgeving is mogelijk maar kan nooit worden gegarandeerd.
- Al onze activiteiten worden regelmatig getest om nauwkeurige en gedetailleerde informatie en advies te geven. Elke deelnemer wordt gevraagd om de beschrijvingen van de torens te lezen en hun eigen fysieke grenzen correct te beoordelen.
- Het wordt aanbevolen om geschikte en comfortabele kleding en schoenen te dragen tijdens activiteiten, en om zonnebescherming (crème, hoed), antimuggen-spray, zonnebril en een fles water mee te nemen.

Het weer

Jan
min : 22°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 29°C
Mrt
min : 24°C max : 29°C
Apr
min : 23°C max : 29°C
Mei
min : 23°C max : 28°C
Jun
min : 22°C max : 27°C
Jul
min : 21°C max : 27°C
Aug
min : 21°C max : 27°C
Sep
min : 21°C max : 27°C
Okt
min : 22°C max : 28°C
Nov
min : 23°C max : 28°C
Dec
min : 23°C max : 27°C

Ligging

Tahiti Pearl Beach Resort: 7 Lafayette Beach Pk, Arue 98701, Frans-Polynesië
Tahaa Private Island & Spa: Motu Vahine, Tahaa, Archipel de la Société, Frans-Polynesië
Tikehau Pearl Beach Resort: Tuherahera, Frans-Polynesië

De afstand tussen de luchthaven van Tahiti en uw hotel bedraagt 13 km.
De afstand tussen de luchthaven van Raiatea en uw hotel bedraagt 15 km.
De afstand tussen de luchthaven van Tikehau en uw hotel bedraagt 3 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Tahiti Pearl Beach Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€1,16 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Excursiebalie
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Wasserij (toeslag)
  • Airconditioning
  • Souvenirwinkel
  • Lift
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
  • Lounge
  • Balkon
  • Elektrische waterkoker
  • TV
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Massages en behandelingen
  • Fitness
  • Sauna
  • Hamam
  • Yoga, wateraerobics
  • Zwembad

Alle praktische informatie over Tahaa Private Island & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in:15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 1,16 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wasserij
  • Airconditioning
  • Kledingwinkel
  • Shuttle
  • Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize of tweepersoonsbed
  • Badkamer met douche
  • Loungegedeelte
  • Terras
  • Buitendouche
  • Hangmat
  • TV
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

  • Lagune
  • Spa
  • kajaks
  • Windsurfen
  • Stand up paddleboarding
  • Snorkeluitrusting
  • Excursies
  • Volleybal, petanque, bdaminton

Alle praktische informatie over Tikehau Pearl Beach Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Check-in: 15.00u 
Check-out: 12.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting (€ 1,16 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi bij de receptie en in het restaurant
  • Shuttle naar Tikehau Main Island
  • Kledingwinkel

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Directe telefoonlijn
  • Minibar
  • Terras
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Plafondventilator
  • Kluis in de kamer
  • Uitzicht op de oceaan
  • Satelliet-tv
  • Open badkamer met douche
  • Terras

Activiteiten bij het hotel*:

  • Infinity pool
  • Lagune
  • Activiteiten: vinnen, maskers en snorkels, badminton, kajaks en outrigger-kano's, volleybal, ping-pong, petanque, biljart
  • Duiken (toeslag)

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 4* combinatie: Tahiti Pearl, Tahaa Private Island en Tikehau Pearl