Hotel Brady - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op slechts 15 minuten wandelafstand van het Canal Saint-Martin en dicht bij het Gare de l'Est
  • Start uw dagen met een heerlijk ontbijtbuffet
  • Profiteer van een bezoek aan de Eiffeltoren naargelang de gekozen aanbieding
  • Trakteer uzelf op één of meerdere optionele excursies en ontdek de Franse hoofdstad vanuit een andere invalshoek

Welkom in ... Parijs!

Reis mee naar de betoverende 'stad van de liefde' en laat u meeslepen door zijn legendarische en romantische charme. Ga 's avonds naar de top van de iconische Eiffeltoren en bewonder de duizenden fonkelende stadslichtjes, of geniet van een heerlijke Bourgondische wijn in een van de bars van Montmartre. Ook Van Gogh, Derain en Picasso waren hier lang geleden vaak geziene gasten!

Parijs biedt enkele van 's werelds beste kunstgalerijen, waaronder Centre Pompidou, het Musée d'Orsay en het Louvre-museum, en verschillende historische monumenten zoals de Basilique Sacré-Coeur, de kathedraal Notre-Dame en de Arc de Triomphe. 

Neem plaats in een gezellige bistro en waag u aan sublieme foie gras, maak een chocoladetour langs de beste chocolaterieën van Parijs, vaar met een authentieke kanaalboot op de Seine met een glaasje champagne in de hand of ga winkelen op de luxueuze Champs-Elysées.
Wat u ook doet, deze magnifieke stad zal hoe dan ook uw hart veroveren!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Delicatessen op de kamer bij aankomst en onbeperkt warme drankjes
Welkom in het Hotel Brady, gelegen in de buurt van het Gare de l'Est en het Gare du Nord. U kunt er genieten van de gezellige wijk en de vele nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het Cire Grévin museum en het Canal Saint-Martin, dat op ongeveer 15 minuten wandelafstand ligt.

Dit etablissement dompelt u onder in het hart van de magie van Parijs en laat u genieten van een moderne inrichting met eigentijdse lijnen. Met 54 kamers biedt Hotel Brady u rust en comfort voor een geslaagd verblijf in de Franse hoofdstad. Waar wacht u nog op?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer, Superior Kamer of Deluxe Kamer

Classic Kamer (10 m²)

In deze oase van rust ontspant u van top tot teen na een intense dag vol ontdekkingen. U beschikt er over een badkamer met een douche, een HD TV en een bureau.

Superior Kamer (12 m²)

Absoluut comfort ... Dat is waaraan u zich mag verwachten in deze magnifieke kamer, waar u onder andere profiteert van koffie- en theefaciliteiten.

Maximale kamercapaciteit van een Classic en Superior Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Deluxe Kamer

Bent u op zoek naar meer ruimte? Deze ruimere Deluxe Kamer biedt plaats aan 3 volwassenen en is voorzien van een twee- en een eenpersoonsbed. Ideaal voor een stedentrip met het gezin! Indien u voor 3 personen wilt reserveren, neemt u dan van tevoren contact op met het hotel.

Maximale kamercapaciteit van een Deluxe Kamer:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Bij deze aanbieding profiteert u van een inbegrepen ontbijt, geserveerd in buffetvorm tussen 7.00 en 10.30 uur. Warme drankjes, vers fruit, gebak en charcuterie ... Ideaal om de dag vol energie te starten!

Grijp de kans om nieuwe smaken te ontdekken en kennis te maken met de Franse gastronomie. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 bezoek aan de Eiffeltoren per persoon per verblijf (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
Dankzij de ideale ligging van uw hotel om de brede waaier aan bezienswaardigheden te ontdekken. Start uw dag met een wandeling in de omliggende wijk, om vervolgens vanuit het nabijgelegen metrostation Château d'Eau rechtstreeks naar het kloppend hart van de stad te reizen. Struin door de Galeries Lafayette, doorkruis de Marais-wijk en wandel door Saint-Germain of in een van de vele weelderige parken ... U zult niet weten wat eerst te doen!

Bovendien profiteert u, naargelang de gekozen aanbieding, van een Open Bus Tour. Ideaal om Parijs vanuit een andere invalshoek te ontdekken!

Uw inbegrepen excursie (afhankelijk van de gekozen aanbieding)

RONDLEIDING MET GIDS VAN 1,5 UUR AAN DE EIFFELTOREN MET BEZOEK AAN DE TOP

Uw inbegrepen excursie (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
Geniet van een bezoek met gids van 1,5 uur om de bekende Eiffeltoren te ontdekken en een prachtig uitzicht op Parijs te bewonderen. Het bezoek begint naast de Eiffeltoren met een korte voorstelling van de geschiedenis van dit wereldbekende monument. Daarna gebruikt u uw voorrangsticket om tot de tweede verdieping te gaan waar de gids leuke feiten en anekdotes vertelt over de "IJzeren Dame". Vervolgens kunt u verder rondkijken op uw eigen ritme en geniet u van een toegang tot de hoogste verdieping voor een uitzonderlijk panorama op de Franse hoofdstad.

Praktische informatie:
- U kunt uw ticket niet op voorhand afhalen bij de Eiffeltoren
- De tour gaat door bij regenachtig weer
- Uw voorrangsticket is enkel geldig tot de tweede verdieping (en dus niet voor de derde verdieping)
- De gids gaat maar met u mee tot de tweede verdieping
- De toegang tot de derde verdieping kan afgesloten worden om veiligheidsredenen of onderhoud en geweigerd worden aan personen met een beperking. In het geval dat het bezoek aan de top niet doorgaat, kunt u nog steeds genieten van het bezoek met gids tot de tweede verdieping en wordt u terugbetaald voor het bezoek aan de top.
- Vertragingen kunnen optreden bij de wachtrij door veiligheidschecks en capaciteit van de liften
Kinderwagens (niet plooibaar) en koffers kunnen geweigerd worden
- Messen, scherpe objecten, glazen flessen, hangsloten en vlaggen zijn niet toegelaten op de Eiffeltoren
- Taal: Engels
- Afspraak bij de souvenirwinkel: 19 avenue de la Bourdonnais 75007 Paris
- U dient 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn
- Elke dag beschikbaar

... verder lezen

Extra opties

Open Tour met de bus

Extra opties
Verken de elegante hoofdstad van Frankrijk met een tweedaagse hop-on, hop-off buspas. Ontdek het beste van Parijs met 48 uur onbeperkte toegang tot een hop-on, hop-off sightseeing bus, met een keuze uit twee schilderachtige routes.  De bus bezoekt de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Eiffeltoren, Champs Elysees, de Sacré-Cœur, het Pigalle en het Louvre. Leer interessante feiten over de stad dankzij een meertalige audiogids .

Praktische informatie:
- Elke dag mogelijk, audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels
- De cruise is alleen geldig voor een heen- en terugreis

CENTRE POMPIDOU - VOORRANGSTICKET VOOR PERMANENTE EN TIJDELIJKE COLLECTIES

Extra opties
Bewonder de tentoonstellingen van het Centre Pompidou en de grootste collectie hedendaagse kunst ter wereld met uw e-ticket! Profiteer van dit bezoek om de stijlen en uitdrukkingen van vele kunstenaars te ontdekken. Verspil uw tijd niet in de wachtrijen door rechtstreeks toegang te krijgen met uw voorrangsticket. Wandel vervolgens door de galerie zoals u dat wenst en bekijk kunstwerken uit het begin van de 20e eeuw tot nu.

De prijs is inclusief:
E-ticket voor het Centre Pompidou, toegang tot alle permanente en tijdelijke expositieruimtes en toegang tot de Vue de Paris.

Geldigheid:
Dagelijks behalve dinsdag (behalve 1 mei en uitzonderlijke gevallen).
Bij uw reservering wordt u gevraagd om een voorlopige datum aan te geven. U kunt uw ticket echter wel gebruiken op de datum van uw keuze. Het gekochte ticket is geregistreerd, een identiteitsbewijs kan worden gevraagd.

... verder lezen

PARIJS OP EEN E-BIKE (4 UUR)

Extra opties
Met een groep van maximaal 12 personen kunt u met deze 4 uur durende tocht op een elektrische fiets de belangrijkste toeristische attracties van Parijs ontdekken. Ontmoet uw gids op het ontmoetingspunt en begin met een veiligheidsinformatiebijeenkomst. Ontdek de bezienswaardigheden van Parijs tijdens een leuke en unieke reis. Vanuit het Louvre komt u langs plaatsen zoals Notre-Dame, het Musée d'Orsay, de Eiffeltoren ...

Uw gids vertelt u meer over zijn verhaal en geeft u anekdotes over al deze plaatsen. Tijdens het bezoek stopt u in een authentieke Franse bakkerij om de beste croissant van Parijs te proeven. Vervolg uw tocht langs de oevers van de Seine enontdek haar verborgen schatten. U ontdekt de Invalides, het Grand Palais en de Champs-Élysées. U eindigt uw bezoek in een charmant park om te genieten van een van de beste uitzichten op de Eiffeltoren.

- Taal: Engels
- In een groep van maximaal 12 personen
- 4 uur met de fiets
- Bezoek aan de stad met een gids
- Plaats van ophalen: 23 rue d'Aboukir 75002 Parijs en terug naar het startpunt.

... verder lezen

Informatie over uw treinreis

U kunt er ook voor kiezen om met de Thalys in tweede klas te reizen, indien u kiest voor vertrek vanuit Amsterdam of Brussel.

U heeft de mogelijkheid om een stuk bagage toe te voegen tijdens het boekingsproces. Indien u extra bagage wilt bijboeken kunt u hiervoor na uw reservering telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. In verband met veiligheidsmaatregelen raden wij u aan om tussen de 30 en 45 minuten voor vertrek van de trein op het perron aanwezig te zijn. De actueel geldende voorschriften voor de toegestane bagage kunt u vinden op de website van Thalys.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Ligging


31 Boulevard de Strasbourg, 75010 Parijs, Frankrijk

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 54
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn toegestaan. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

De toeristenbelasting (€ 1,88 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Kranten

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Bureau
  • Tweepersoonsbed
  • Badkamer met douche
  • HD TV
  • Haardroger

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Brady