Tribe Paris Batignolles 4* - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een 4* designhotel in het hart van de Quartier des Batignolles
  • Relax moe maar voldaan in de binnentuin na een dagje citytrippen
  • Reserveer een excursie voor een unieke ervaring in de hoofdstad van Frankrijk

Uw hotel

Het TRIBE Paris Batignolles 4* is genesteld in het hartje van de levendige wijk Batignolles en dompelt u onder in een universum van gesofisticeerd design. Ontdek een uniek hotel waar aan alles is gedacht om op elk moment comfort en gezelligheid te garanderen.

 

Uw uitvalsbasis voor uw citytrip in Parijs bevindt zich tegenover het Martin Luther King-park en vlak bij het Square des Batignolles. Zo kunt u gemakkelijk de stad verkennen vanuit het zeventiende arrondissement van Parijs, in een mix van natuur, dorpsgeest en typische cafeetjes ...

 

Gerust op vakantie in TRIBE Paris Batignolles

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Comfort Kamer aan straatkant, Comfort Kamer met tuinzicht of Comfort Twin Kamer met tuinzicht

Comfort Kamer aan straatkant (17 m²)

Ontdek een echte design cocon tijdens uw vakantie in Parijs. De Comfort kamer aan de straatkant zal u vanaf het eerste moment bekoren met zijn rustgevende sfeer en zijn luxe uitrusting. Perfect om uw batterijen in alle rust op te laden.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Comfort Kamer met tuinzicht (17 m²)

Wanneer u de Comfort Kamer met tuinzicht binnenstapt, valt het op maat gemaakte interieur, bedacht door designer Thierry D'Istria, meteen op. Hier bent u zeker van een comfortabel verblijf!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x Cocktail en bitterballen aan de bar per persoon per verblijf vanaf 3 nachten

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Zin om even te ontspannen? De bar en het terras zijn daar de ideale plek voor. Laat u leiden door de barman en proef een van de lekkere cocktails die Matthias Giroud heeft bedacht. Een lekker hapje erbij en uw avond kan niet meer stuk!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Rewind wandeltour met smartphone bij een verblijf vanaf 3 nachten

Na uw ontdekkingen in de stad is het een leuk idee om plaats te nemen in de aangename binnentuin van het hotel voor een momentje van rust. Liefhebbers kunnen hun resterende energie nog kwijt in de fitnessruimte.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw inbegrepen opties

Rewind wandeltour met smartphone

Uw inbegrepen opties

Verken samen met uw smartphone te leukste plekken van Parijs dankzij de Rewind wandeltour. Uw eigen smartphone verandert in een heuse gids die u Parijs helpt ontdekken.

Kies voor een extra optie

Helikoptervlucht over Parijs en Versailles

Kies voor een extra optie

Ga aan boord van een helikopter vanaf de Paris Heliport voor een onvergetelijke vlucht van 25 minuten. Ontdek het Parc des Princes, de Tour Montparnasse, Trocadéro en het Château de Versailles vanuit de lucht.

Toegang tot het Château de Versailles en zijn tuinen met audiogids

Kies voor een extra optie

Kom en ontdek het majestueuze kasteel van Lodewijk XIV, de magische Spiegelzaal en de Franse tuinen.

Dit aanbod omvat:
- Toegang tot het Château met reservering en audiogids (Appartementen van de Koning, galerijen van het Museum van de Franse Geschiedenis...)
- Tijdelijke tentoonstellingen
- De tuinen
- Het domein van Trianon (Grand Trianon, Petit Trianon, Hamlet van de koningin en hun tuinen)

Geldigheid: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag tussen 9.30 uur en 15.30 uur (laatste toegang), afhankelijk van de beschikbaarheid.

... verder lezen

Crazy Horse: 'Totally Crazy' solo show

Kies voor een extra optie

Beleef de mythe van de grote Parijse cabarets in de beroemde Crazy Horse. De intieme zaal garandeert u een zeer goed zicht op de show "Totally Crazy" en zijn sensationele visuele effecten. Een betoverende ode aan de vrouw, een bedwelmende viering van sensualiteit, een kleurrijk creatief universum, gerenommeerde gasten... en nog veel meer.

Toegang Musée Rodin (met voorrang)

Kies voor een extra optie

Laat je meevoeren door de unieke sfeer van het Musée Rodin, op een steenworp afstand van de Eiffel Toren en de Invalides! In een 18e-eeuws herenhuis en een tuin van bijna 3 hectare ontdek je de beelden van Rodin en beleef je een tijdloos moment in het hart van de hoofdstad.

Rondvaart op de Seine

Kies voor een extra optie

Vertrek voor een 1 uur durende sightseeingcruise met het bedrijf Bateaux Parisiens! Vertrek vanaf de voet van de Eiffel Toren en commentaar zal worden uitgezonden via een individuele audiogids (14 talen beschikbaar) in de boot. 

Uitkijkpunt Tour Montparnasse

Kies voor een extra optie

Bekijk Parijs vanuit een ander perspectief vanaf het uitkijkpunt op de Tour Montparnasse en maak unieke foto's.

Toegang Arc de Triomphe

Kies voor een extra optie

Ontdek één van de symbolen van de hoofdstad door het dak te betreden waarop een formidabel 360° uitzicht over Parijs op je wacht: bewonder een uniek panorama op de Champs Élysées bij dag en nacht!  

Welkom in ... Parijs!

Volg ons op ontdekking in de Franse hoofdstad Parijs waar je een dag, een weekend, een hele week of langer kunt verblijven en nog steeds nieuwe dingen zult ontdekken, zowel in de winter als in de zomer!

 

De Eiffeltoren, een cruise op de Seine, een bezoek aan het Louvre en een wandeling op de Champs-Élysées mogen natuurlijk niet ontbreken, maar Parijs heeft nog zoveel meer te bieden. Kunst, of het nu traditioneel of innovatief en modern is, is hier een tweede natuur en ’s nachts bruisen de verschillende wijken met eclectische muziek, verschillend in iedere buurt. En wist je dat de lichtstad ook tal van oases van rust heeft met grote parken en het bos van Vincennes?

 

Ook de Parijse gastronomie zal je charmeren in de talrijke typische cafés, overdekte hallen en culinaire restaurants. Ga met ons mee en (her)ontdek de Franse hoofdstad!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 79

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Lift

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Douche
  • Badjassen
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger
  • Tv
  • Afwasmachine
  • Koffiemachine

Restaurants en bars in het hotel:

  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Tribe Paris Batignolles 4*