Hotel Etoile Saint Honoré 4* - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis naar de stad van de liefde en ontdek de ware betekenis van elegantie en schoonheid
  • Wandel over brede boulevards, bezoek iconische monumenten en musea en rust uit in de prachtige parken
  • Bezoek de beroemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Montmartre of het Louvre 
  • Verblijf in een prachtig 4* hotel op slechts een steenworp afstand van de Champs-Elysées en de beroemde Arc de Triomphe

Welkom in ... Parijs!

Romantiek, elegantie, cultuur, gastronomie...  Welkom in Parijs! De Franse hoofdstad biedt alles wat u nodig heeft om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Struin over de brede boulevards en bewonder de schoonheid van fenomenale gebouwen met een eeuwenoude geschiedenis, wandel langs de oevers van de Seine om de prachtige Eiffeltoren te bereiken, ontdek de ziel van Montmartre en gun uzelf een korte pauze met uw favoriete drankje op een van de fantastische terrassen... Parijs stelt niet teleur!

Profiteer van de uitstekende ligging van het zorgvuldig uitgekozen Hotel Etoile Saint Honoré 4*, gelegen in het 8e arrondissement en dichtbij de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe. Waar wacht u nog op?

Kerstmis in Parijs

Welkom in ... Parijs!
Maak uw citytrip nog extra onvergetelijk door naar Parijs te komen tijdens de kerstperiode! De lichtstad gaat nog een stapje verder in december met zo'n 150.000 lichtjes die de Champs-Élysées verlichten, elke patisserie en winkel die u probeert te verleiden met tal van lekkernijen en prachtige kerstversiering overal waar u kijkt! En natuurlijk kunt u genieten van de heerlijke gastronomie van het land: verse oesters uit Bretagne, heerlijke 'vin chaud' en geroosterde kastanjes vindt u op elke kerstmarkt. Kerst in Parijs is een ervaring die u niet mag missen!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • VIP verwelkoming (bericht en macarons)
Hotel Etoile Saint Honoré 4* ligt in het hart van Parijs, aan de beroemde Rue du Faubourg Saint Honoré. Dit eco-vriendelijke hotel biedt luxueuze kamers en een loungeruimte en is zorgvuldig tot in detail ontworpen door grote artiesten zoals Jean-Philippe Nuel.

Op wandelafstand van de Avenue des Champs-Elysées is Hotel Etoile Saint-Honoré het ideale vertrekpunt voor alles wat u in de Franse hoofdstad wilt bezichtigen. Ontdek de elegante inrichting, de warme sfeer, de schitterende faciliteiten en de bruisende buurt en dompel uzelf onder in de typische Parijse sfeer. Bezoek één van de talrijke musea in de stad of kom helemaal tot rust in de prachtig ingerichte ruimtes... U zult geen spijt hebben van uw keuze!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Privilege Kamer of Triple Privilege Kamer
  • Nespresso op de kamer

Privilege Kamer (20-25 m²)

U kunt er ook voor kiezen om te overnachten in een Privilege Kamer. Een moderne en ruime kamer, waar u de elegantie en de Parijse charme zult voelen. Begin de dag met een lekkere kop koffie op uw kamer gemaakt met uw Nespresso-apparaat.

Maximale kamercapaciteit van de Privilege Kamer

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Maximale kamercapaciteit van de Triple Privilege Kamer:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Start de dag met een lekker ontbijt dat in buffetvorm geserveerd wordt in het restaurant van het hotel. Verblijft u in het weekend? Dan kunt u rustig wakker worden want elke zaterdag en zondag staat het ontbijt tot 11.00 uur voor u klaar.

Na uw avonturen in de Parijse straten keert u terug naar het hotel voor een heerlijk drankje en zoete lekkernijen in een elegant kader terwijl u de belevenissen van de dag nog eens op een rijtje zet. Elke dag wordt er eind van de middag een 'Gourmet Table' aangeboden met gebakjes, snoepjes en nog meer lekkers.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x toegang tot het parfummuseum met testparfums
  • 1 voorrangsticket voor de Arc de Triomphe per persoon en per verblijf voor elke reservering van de Discovery aanbieding
Ontdek de vele bezienswaardigheden van deze schitterende wereldstad op uw eigen ritme en beleef een onvergetelijke vakantie! Uw hotel ligt op een ideale locatie in het hartje van het achtste arrondissement in Parijs. Talloze belangrijke Parijse monumenten, zoals de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe. zijn eenvoudig bereikbaar. 

Inbegrepen optie bij de Discovery aanbieding

Voorrangsticket voor de Arc de Triomphe

Inbegrepen optie bij de Discovery aanbieding
Te midden van de mooiste laan ter wereld ligt de Arc de Triomphe, een prachtig monument gebouwd in opdracht van keizer Napoleon zelf, kort na zijn overwinning in Austerlitz. Geïnspireerd door de prachtige grote bogen van het oude Rome, is het ontstaan als eerbetoon aan hen die voor Frankrijk vochten en stierven. De namen van alle Franse overwinningen en generaals zijn op de binnen- en buitenkant gegraveerd en onder het gewelf staat het graf van de onbekende soldaat uit de Eerste Wereldoorlog. Met een totale hoogte van 50 meter is de Arc de Triomphe een van de hoogste ter wereld. Het uitzicht vanaf de top geeft u een bevoorrechte positie op Parijs en biedt u een adembenemend panorama (dag of nacht). Het is dus zeker de moeite waard om de 284 treden te beklimmen. Daarnaast is er een niet te missen tentoonstelling die het symbolische belang van dit monument duidelijk maakt.

- Ga direct naar de Arc de Triomphe met het e-Ticket dat u per e-mail ontvangt
- Voorrangstickets tot het dak van Arc de Triomphe + toegangsprijzen voor de Arc de Triomphe 
- De toegang tot het museum is gratis op de eerste zondag van elke maand van 1 november tot 31 maart.
- Dit is geen rondleiding, maar een kaartje voor de Arc de Triomphe.
- Houd er rekening mee dat de lift naar de top is gereserveerd voor mindervaliden. De lift gaat naar het winkelniveau en er zijn nog 50 treden om het dak te bereiken
.- De laatste toegang tot het Arc vindt plaats 45 minuten voor sluitingstijd.
- Houd er rekening mee dat uw ticket altijd een jaar geldig is.
- Personen die jonger zijn dan 18 jaar en ingezetenen van de EU die jonger zijn dan 26 jaar komen gratis binnen met een geldig identiteitsbewijs.
- Om veiligheidsredenen zijn tassen groter dan 40 cm x 40 cm x 20 cm niet toegestaan. Er is geen bagagekluisje bij het monument.

... verder lezen

Extra opties

CENTRE POMPIDOU - VOORRANGSTICKET VOOR PERMANENTE EN TIJDELIJKE COLLECTIES

Extra opties
Bewonder de tentoonstellingen van het Centre Pompidou en de grootste collectie hedendaagse kunst ter wereld met uw e-ticket! Profiteer van dit bezoek om de stijlen en uitdrukkingen van vele kunstenaars te ontdekken. Verspil uw tijd niet in de wachtrijen door rechtstreeks toegang te krijgen met uw voorrangsticket. Wandel vervolgens door de galerie zoals u dat wenst en bekijk kunstwerken uit het begin van de 20e eeuw tot nu.

De prijs is inclusief:
E-ticket voor het Centre Pompidou, toegang tot alle permanente en tijdelijke expositieruimtes en toegang tot de Vue de Paris.
Geldigheid: Dagelijks behalve dinsdag (behalve 1 mei en uitzonderlijke gevallen).
Bij uw reservering wordt u gevraagd om een voorlopige datum aan te geven. U kunt uw ticket echter wel gebruiken op de datum van uw keuze (vervaldatum: 18 januari 2019). Het gekochte ticket is geregistreerd, een identiteitsbewijs kan worden gevraagd.

... verder lezen

OPEN TOUR MET DE BUS

Extra opties
Verken de elegante hoofdstad van Frankrijk met een tweedaagse hop-on, hop-off buspas. Ontdek het beste van Parijs met 48 uur onbeperkte toegang tot een hop-on, hop-off sightseeing bus, met een keuze uit twee schilderachtige routes.  De bus bezoekt de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Eiffeltoren, Champs Elysees, de Sacré-Cœur, het Pigalle en het Louvre. Leer interessante feiten over de stad dankzij een meertalige audiogids .

Praktische informatie:
- Elke dag mogelijk, audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels
- De cruise is alleen geldig voor een heen- en terugreis

PARIJS OP EEN E-BIKE (4 UUR)

Extra opties
Met een groep van maximaal 12 personen kunt u met deze 4 uur durende tocht op een elektrische fiets de belangrijkste toeristische attracties van Parijs ontdekken. Ontmoet uw gids op het ontmoetingspunt en begin met een veiligheidsinformatiebijeenkomst. Ontdek de bezienswaardigheden van Parijs tijdens een leuke en unieke reis. Vanuit het Louvre komt u langs plaatsen zoals Notre-Dame, het Musée d'Orsay, de Eiffeltoren, ... 

Uw gids vertelt u meer over zijn verhaal en geeft u anekdotes over al deze plaatsen. Tijdens het bezoek stopt u in een authentieke Franse bakkerij om de beste croissant van Parijs te proeven. Vervolg uw tocht door de oevers van de Seine en zijn verborgen schatten te ontdekken. U ontdekt de Invalides, het Grand Palais en de Champs-Élysées. U eindigt uw bezoek in een charmant park om te genieten van een van de beste uitzichten op de Eiffeltoren. 

- Taal: Engels
- In een groep van maximaal 12 personen
- 4 uur met de fiets
- Bezoek aan de stad met een gids
- Plaats van afhaling: 23 rue d'Aboukir 75002 Parijs en terug naar het startpunt.

LOUVRE EXCLUSIEF

Extra opties
Ontdek de niet te missen bezienswaardigheden van het Louvre: het Louvremuseum, de legendarische Venus van Milo, de overwinning van Samothracië, de beeldhouwwerken van Michelangelo, de raadselachtige Mona Lisa de Da Vinci en vele andere meesterwerken. 

Sluit u aan bij uw gastheer of -vrouwen in de buurt van de piramide van het Louvre en bespaar kostbare tijd door lange rijen te vermijden. Eenmaal binnen bent u vrij om te bezoeken en te blijven zolang u wilt.

- Dagelijks behalve dinsdag, elk half uur van 10.30 tot 12.30 uur.  
- Plaats: ruiterstandbeeld van Lodewijk XIV, Cours Napoléon, naast de piramide.
- Ontvangst door een gastheer + voorrangsticket tot het Louvre
- Rondleiding door het museum

1,5 uur RONDLEIDING DOOR DE EIFFELTOREN MET TOEGANG TOT DE TOP VAN DE EIFFELTOREN

Extra opties
Een rondleiding van anderhalf uur met gids om te genieten van een adembenemend uitzicht over Parijs. De tour begint naast de Eiffeltoren met een korte presentatie van de gids over de geschiedenis van de toren. Vervolgens gaat het bezoek verder naar de tweede verdieping waar de gids unieke anekdotes vertelt over de IJzeren Dame. De gids laat de klanten in hun eigen tempo genieten van de Eiffeltoren en geeft hen een ticket voor de top voor een nog indrukwekkender uitzicht. 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Ligging

214 Rue du Faubourg Saint-Honoré, 75008 Parijs, Frankrijk

De afstand tussen de luchthaven en uw hotel bedraagt 33 km.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 85
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting (€2,88 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel is uitgerust met:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Wasservice
  • Lift
  • Wifi
  • Espressomachine
  • Businesscorner

De kamers zijn uitgerust met:

  • Queensize bed of 2 aparte bedden
  • Satelliet TV
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Kleerkast
  • Badkamer met douche en bad
  • Haardroger

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Etoile Saint Honoré 4*