- Les Arcs 2000 - Tot -70% | Voyage Privé

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Pak uw koffers uit in het Club Hotel MMV Les Mélèzes Village Vacances , een resort dat goed op weg is om 4* in ontvangst te nemen. Dit hotel is uiterst gezinsvriendelijk en ligt op slechts enkele meters van de skipistes. Deze plek straalt bijgevolg één en al natuur en ontspanning uit! Van het attente hotelpersoneel tot de moderne wellnessruimte , gezellige kamers en entertainment voor jong en oud ... Het zal niet lang duren vooraleer u zich hier helemaal thuis voelt! Klaar voor een betoverende sneeuwvakantie in de Franse Alpen?

Uw pension

Maak uw keuze uit een brede waaier van verse kwaliteitsproducten . Elke week wordt er een Savoyaardse avond georganiseerd zodat u de magie van de regio kunt opsnuiven. Geniet van een raclette, een traditionele fondue of van een lekker hapje na een skisessie of trakteer uzelf op een picknickmand die u de dag ervoor kunt boeken in het hotel. Zo kunt u lunchen op de skipiste! Inbegrepen bij uw formule in volpension: Eten en drinken: - Thema-atmosfeer - Picknickmanden te reserveren voor de lunch op de piste (de dag ervoor voor 18.00 uur te reserveren) - Eten en desserts voor baby's - Namiddagsnack na het skiën - 1 diner in het Savoyaardse restaurant van het hotel (1 keer per week, de dag ervoor te boeken) - Avond van de 30e verjaardag van de MMV's Activiteiten: - Babyclub van 18 maanden tot 3 jaar, gratis buiten de Franse en Belgische schoolvakanties - Miniclub van 4 tot 6 jaar - Junior Club van 11 tot 13 jaar tijdens de Franse en Belgische schoolvakanties - Ados Club van 14 tot 17 jaar tijdens de Franse en Belgische schoolvakanties - Spa (op afspraak en exclusief voor volwassenen: 2 jacuzzi's, een sauna, een hamam en een massagedouche) Babykit (mits reservering en naargelang de beschikbaarheid): babybed, babystoel, luierkussen, potje en badzeteltje) Diensten: - Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes (beperkt verbruik) - Wifi in de kamer (beperkt verbruik) - Complete hotelservice: welkomstproducten in de kamer, schoonmaak en dagelijks opgemaakte bedden, tweemaal per week proper badlinnen - Kluis in de kamer - Skilokaal ter beschikking

Activiteiten

Na een intense dag in de bergen, denkt u maar aan één ding: ontspanning! In Aquarelaxant kunt u uw spieren ontspannen en nieuwe energie opdoen. Geniet van gratis toegang tot l'Espace Sensoriel , exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar. U beschikt er over twee jacuzzi's, een sauna, een stoombad en een hydromassagedouche. Ook aan de kleintjes werd gedacht: er zijn verschillende kinderclubs , van 18 maanden tot 17 jaar: de Baby, Mini, Junior, Teens en Ados (seizoensgebonden). En de kers op de taart? Het hotel biedt transfers voor kinderen naar de skilessen (tot 13 jaar)!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 141

Check-in: 18:00
Check-out: 09:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parkeren (binnen)

Activiteiten bij het hotel:

  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Spa
  • Kinderclub

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Les Arcs 2000 - Tot -70% | Voyage Privé