Palm Hotel & Spa 5* en optionele verlenging naar Mauritius - Petite Ile - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een charmant en elegant resort om helemaal tot rust te komen met een panoramisch uitzicht op de oceaan
  • Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad na een intense dag vol ontdekkingen
  • Geniet van een smakelijk diner, bereid met lokale lekkernijen
  • Kies voor de optionele verlenging naar Mauritius voor een stijlvolle afsluiter van uw vakantie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Réunion

Wilt u waanzinnige landschappen ontdekken?
Kom met ons mee naar het betoverende eiland La Réunion waar u de afgrond kunt inkijken boven op een immense klif van zwarte lava, u de duizelingwekkende, groene pieken kunt bewonderen of u omringd bent door indrukwekkende watervallen. De natuur is hier adembenemend mooi!

We nemen u mee naar de zuidkust van het eiland waar het Palm Hotel & Spa helemaal geïntegreerd is in de natuur en waar idyllische stranden wachten!

En dankzij deze aanbieding krijgt u de kans om niet één, maar 2 pareltjes te bezoeken. Wat denkt u van een optionele verlenging naar Mauritius? Het woord paradijs lijkt wel te zijn uitgevonden voor dit eiland met betoverende lagunes, witte zandstranden en weelderige natuur, zonder de rijke cultuur te vergeten.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf op Réunion

Aanbieding 2: Verblijf op Réunion + verlenging naar Mauritius:
- 10 nachten waarvan 5 nachten op Réunion + 5 nachten in Mauritius
- 12 nachten waarvan 5 nachten op Réunion + 7 nachten in Mauritius
- 14 nachten waarvan 5 nachten op Réunion + 9 nachten in Mauritius

Klaar voor vertrek?

Uw hotel

U droomt van luxe, paradijselijke stranden en pure verwennerij? Wij hebben het perfecte hotel voor u gevonden! Het Palm Hotel & Spa 5* heeft met zijn ligging midden in de natuur, omringd door exotische palmbomen, zijn naam zeker niet gestolen. U logeer aan de zuidkust van La Réunion dicht bij Grande Andse in Petite-Île.

Hier vindt u elk modern comfort dat u kunt wensen en geniet u van een vakantie die bovendien nog eens goed is voor het milieu dankzij het eco-vriendelijke concept. In alle sereniteit ontdekt u gezellige kamers, lekkere smaken en KAH Beach, een ontspanningsruimte van 1200 m². Kom snel met ons mee!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer, Deluxe Kamer of Suite
  • Upgrade naar een Deluxe Kamer voor elk verblijf van minimaal 5 nachten tussen 01/04 en 04/7, met uitzondering van de volgende data: 19/04, 20/04, 21/04, 25/04, 08/06 en 09/06

Superior Kamer (34 m²)

Deze prachtige kamers werden onlangs in een nieuw jasje gestopt tijdens een eco-friendly renovatie en bevinden zich midden in de immense tropische tuin van het hotel. Uw kamer ligt op de eerste verdieping of de begane grond van 6 charmante Creoolse villa's. De inrichting is met veel oog voor detail verzorgd om een gezellige en aangename sfeer te creëren. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht op de tuin.

Maximale kamercapaiteit van een Superior Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Deluxe Kamer (41 m²)

Uw Deluxe Kamer ligt net als de Superior Kamer op de eerste verdieping of begane grond van een mooie villa midden in de tuin, maar beschikt over nog meer luxe en de meest moderne voorzieningen. Hier komt u tot rust in uw eigen woonkamer met een groot raam dat uitkijkt op de natuur.

Suite (ongeveer 55 m²)

Kies voor een vakantie in ultieme luxe in een fantastische suite, gelegen in een magnifieke Creoolse villa. Hier vindt u een prachtige badkamer, een buitendouche en een veranda met solarium, zen-ruimte en bubbelbad!

Maximale kamercapaciteit van een Deluxe Kamer en een Suite:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in halfpension (ontbijt en diner, geserveerd in het restaurant Le Deck, voor-, hoofd-, nagerecht en koffie, exclusief drankjes)
Het Palm Hotel & Spa laat u kennismaken met verschillende smaken. Voor een lekkere maaltijd met uitzicht op de Indische Oceaan en de baai van Grande Anse is het hoofdrestaurant Le Makassar uw perfecte adresje! Hier worden alle maaltijden klaargemaakt met plaatselijke en verse producten. De menukaart barst van de regionale smaken en de formule "op uw maat gemaakt" zorgt ervoor dat u altijd de perfecte gerechten op uw bord krijgt.

Bar & Lounge Kokoa
 heet u welkom in een omgeving waar hout en stenen de hoofdrol spelen en brengt lekker hapjes in een gezellige, chique sfeer. Het prachtige panorama op de baai van Grande Anse krijgt u er gratis bij! Elke zondag wordt hier bij zonsondergang Sunday@Sunset georganiseerd met livemuziek van een dj, een bordje tapas en cocktails...

Het Kah Beach restaurant tenslotte, ligt vlak aan het strand en is het ideale plekje om een lunch te nemen met uw voeten in het zand of op een groot terras van 120 m².

Activiteiten

Uw dagen op Réunion zijn goed gevuld: ontdekkingen, ontspanning, genieten... Profiteer van de talrijke voorzieningen van uw hotel om uw batterijen weer helemaal op te laden. Of u nu kiest voor een relaxmoment in de AKEA Spa & Beauty, een muzikale avond of een excursie in de weelderige natuur van het eiland, u zult het zeker naar uw zin hebben! De behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis van het eiland met producten op basis van kokosnoot, ylang-ylang of vanille! Daarnaast heeft u ook vrije toegang tot de hamam, jacuzzi en het solarium. Wedden dat u zo goed als nieuw weer naar huis gaat?

Uw hotel beschikt ook over 2 zwembaden en een strand van 1200 m², een fitness en tal van spelletjes zoals biljart, petanque en videogames. En als u het eiland op een unieke manier wilt zien, helpt de conciërge u met het boeken van een helikoptervlucht die vertrekt op het helistation van uw hotel. Het wordt zonder twijfel een opwindende vakantie!

Uw optionele verlenging naar Mauritius

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Spa-aanbieding: bij aankoop van een behandeling van 30 minuten tussen 9.00 en 15.00 uur, profiteert u van 15 extra minuten, en bij aankoop van een behandeling van 60 minuten tussen 9.00 en 15.00 uur, profiteert u van 20 extra minutenRug-, hoofd- of schoudermassage van 20 minuten in april
Welkom in deze unieke wereld! Het SO Sofitel Mauritius 5* combineert moderne voorzieningen met lokale invloeden. Uw verblijf is helemaal compleet met onvergetelijke feesten in So Groove en ontspannende momenten in de So Spa.

Dit gastvrije hotel is ontworpen door de architect Lek Bunnag en overal in het hotel vindt u exclusieve ontwerpen van Kenzo Takada met kleurrijke accenten en vloeiende lijnen. Tussen de turquoise lagune, het zwembad en het strand, voelt u zich als een vis in het water in een echte oase van rust omringd door de weelderige natuur. Ook de typische cultuur van het eiland heeft een plaats in dit uitzonderlijke adresje met een ecologisch design dat voorzien is van schitterende faciliteiten. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Uw kamer
Om uw verblijf als een droom te laten voelen, hebben we speciaal voor u de Lushury Kamer geselecteerd.
Welkom in het paradijs... Meteen als u de deuren opent, zult u versteld staan van de grootte van de kamer, de inrichting en de schitterende faciliteiten. De natuurlijke omgeving van het hotel is prachtig en uw kamer heeft een luxueuze privétuin. U zult heerlijke slapen dankzij het "My Bed" Sofitel, u kunt uw favoriete afspeellijst beluisteren met het Bose Wave-systeem en iPod docking station terwijl u heerlijk ontspant in uw eigen buitenbad.

Uw pension 
Voor een extra ontspannen verblijf, hebben we een upgrade naar volpension (zonder drankjes) voor u geregeld. 
Begin de dag met een heerlijk So gourmand ontbijt voordat u het eiland gaat ontdekken. Bij terugkomst kunt u ontspannen op het strand of aan het zwembad met een lekkere cocktail van bar Takamaka. Tijdens het diner proeft u van verschillende Mauritiaanse specialiteiten restaurant La Plage of in het meer intiemere Le Flamboyant.

Activiteiten
Na een heerlijk zonnebad op het strand is toch niets fijner dan even de benen te strekken op de golfbaan? (5 minuten van het hotel). Terug in het hotel kunt u een duik nemen in het zwembad en u lekker laten verwennen in het bekroonde So Spa.
Reist u alleen? Ontdek alle watersporten, de typische dansen van het eiland en alle evenementen die worden georganiseerd!
Reist u met uw geliefde? Geniet van een behandeling in de spa of kom tot rust in de hamam, sauna en met een heerlijke massage. 
Reist u met de hele familie? Laat de kinderen de tijd van hun leven beleven in de miniclub met talloze activiteiten en spellen. In de tussentijd gaat u aan de slag in de fitness, profiteert u op het zonovergoten strand of proeft u alle lekkere gerechten van dit eiland.In de Spa wordt gebruik gemaakt van verschillende fruitsoorten en kruiden uit Mauritius, onder andere de Hibiscus bloem. Het fitness centrum, So FIT, is volledig ingericht en gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving.
Vergeet ook zeker niet kennis te maken met het kitesurfen, de Mauritiaanse saga te ontdekken en deel te nemen aan de activiteiten die u worden aangeboden, zoals de So Groove muzikale avond op het strand elke zaterdagavond. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Réunion:
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Mauritius:
De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht van 10/12/14 nachten boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Informatie over de transfers in Mauritius:
Onze transfers over land (inclusief bij de aanbiedingen met vlucht, optioneel voor de aanbiedingen zonder vlucht) zijn voor maximaal 1 koffer + 1 stuk handbagage per persoon. Indien u andere bagage, zoals bijvoorbeeld een golftas of een surfplank, wilt meenemen, dient u op voorhand onze klantendienst te contacteren.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto op Réunion

Voor nog meer vrijheid, kunt u, op aanvraag en met bijbetaling, een auto huren tijdens uw verblijf op Réunion. Indien beschikbaar is deze optie zichtbaar tijdens de tweede stap van uw boeking.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Extra opties op Réunion

Helikoptervlucht

Extra opties op Réunion
Een absolute must tijdens uw verblijf op La Réunion! Kies voor een helikoptervlucht van 45 minuten met vertrek aan de helibasis Éperon in Saint-Gilles. over de mooiste sites van het eiland, ontdekt adembenemende panorama's zoals de cirque van Cilaos, Salazie en Mafate tot aan Piton en Fournaisse. Onderweg kunt u de prachtige kust met zijn turquoise lagunes bewonderen... een onvergetelijke ervaring!

Het bezoek bestaat uit 3 baaien, de spectaculaire watervallen van Trou de Fer met zijn waterval van 300 meter hoog. Rood, groen, geel en blauw... u ontdekt alle kleuren van het eiland!

Kinderen jonger dan 15 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene en krijgen geen korting.
Kinderen jonger dan 2 jaar zijn niet toegestaan.
Maximumgewicht: 120 kg per passagier (volgens de standaard voorschriften in de luchtvaart)

Cirque de Salazie

Extra opties op Réunion
Vertrek op ontdekking aan de oostkust met de Cirque de Salazie en Hell-bourg, het enige dorpje dat de titel draagt van "mooiste dorp van Frankrijk" buiten het Franse vasteland. Dit typische creoolse dorp ligt in het hartje van de Cirque de Salazie en heeft zijn authentieke charme weten te behouden. Uw gids neemt u te voet mee door de oude straatjes tot aan de thermen, langs de typische creoolse huizen. U kunt een bezoek brengen aan het Maison Folio met zijn prachtige tuin en het Maison Mornge waar het museum van muziekinstrumenten gevestigd is. 
Typische lunch in het dorp.

Op de terugweg houdt u halte aan de Roulof plantage in Saint-André, de oudste vanilleplantage van het eiland waar echte bourbon vanille gekweekt wordt.

Inbegrepen: 
- Road Book
- Bezoek met gids aan het dorp (afspraak om 10.00u - duur: 2uur)
- Bezoek aan de vanilleplantage Roulof (11.00u, 14.00u, 15.00u of 16.00u)
- Lunch in Relais des Cimes

Piton de la Fournaise vulkaan

Extra opties op Réunion
U neemt de enige weg die het eiland van oost naar west doorkruist tot aan de Plaine des Cafres om één van de meest actieve vulkanen ter wereld te ontdekken. We raden u aan om vroeg te vertrekken om het panorama te bewonderen voor de wolken zich vormen rond de middag. Op de terugweg bezoekt u de Cité du Volcan, een interactief museum waar u meer uitleg krijgt over de vulkanische activiteit op het eiland. 

Inbegrepen:
- Road Book
- Vrij bezoek aan de Cité du Volkan + 4D cinema
- Lunch in de Gite du Volcan of l'Auberge du Volkan

Het ongerepte zuiden

Extra opties op Réunion
Vertrek op ontdekking naar het ongerepte zuiden langs een kustlijn die gevormd werd door opeenvolgende lavastromen en waar de natuur stilaan weer grip op krijgt. U reist door weelderig groene landschappen met prachtige bloemen, maar ook door woestijnachtige landschappen en ontdekt de vele facetten van de oceaan. Bezoek de uitkijkpunten van Grande Anse, Manapany les Bains, Cap Méchant, Puits des Anglais,... en de waterval van Langevin.

Inbegrepen:
- Road Book
- Bezoek met gids aan de kruidentuin (vertrek om 10.30u of 14.30u - duur: 1,5 uur)
- Lunch in restaurant Etoile de mer in Cap Méchant

Cruise-safari - 2 uur

Extra opties op Réunion
Profiteer van een cruise-safari van 2 uur om de plaatselijke zeebewoners zoals dolfijnen, bultruggen (seizoensgebonden), schilpassen, kleurrijke vissen en zeevogels te ontmoeten.

Vertrek in de ochtend of middag (afhankelijk van het seizoen)
Inbegrepen: snacks en drankjes aan boord

Cruise met de Cat'Ananas - 3 uur

Extra opties op Réunion
Cat'Ananas is een catamaran die tot 12 personen kan verwelkomen voor een mooie tocht en een moment van ontspanning.

Inbegrepen in de cruise:
- Observatie van de plaatselijke fauna: dolfijnen, schildpadden, vogels en bultruggen
- Initiatie zeilen en navigatie

Extra opties in Mauritius

Zwemmen met dolfijnen

Extra opties in Mauritius
Een droom die uitkomt... zwemmen met dolfijnen! Wij bieden de mogelijkheid om met deze geweldige dieren te zwemmen bij de "Spinner Dolphins" van Tamarin Bay. Natuurlijk is fysiek contact met de dieren verboden, maar met respect voor de dieren kunt van deze prachtige dieren genieten. 
Vanaf 5 jaar.

Catamaran Cruise naar Île aux Benitiers

Extra opties in Mauritius
Vaar vanaf de zwarte rivier naar de westkust tot de baai van Tamarin waar vaak dolfijnen in de natuur worden gespot. Dit zijn Spinner dolfijnen: bekend door hun draai terwijl ze in de lucht springen - tot wel 10 draaien per sprong!
De cruise gaat verder naar de prachtige turquoise lagune Morne. Hier kunt u de onderwaterwereld van de Indische Oceaan ontdekken. De boot ligt bij ’île Aux Bénitiers, onderaan de berg Morne Brabant. Ondertussen wordt een barbecue voor u klaargemaakt (vlees en vis) met salades. In de namiddag kunt u ontspannen. 
Inclusief: transport, hele dag op de catamaran, barbecuelunch en drankjes aan boord

Catamaran tocht naar het eiland Ile aux Cerfs

Extra opties in Mauritius
Deze excursie vertrekt aan de Zwarte rivier aan de westkust van het eiland richting de Tamarin baai waar regelmatig dolfijnen gespot worden. Daarna gaat de cruise verder naar de prachtige turquoise lagune van Morne. Vervolgens kunt u de magische onderwaterwereld ontdekking in de lagune aan het Bénitiers eiland, gelegen aan de voet van de Morne Brabant berg. Na het duiken of snorkelen kunt u genieten van een heerlijke barbecue (vis en vlees), vergezeld van salades. Na de maaltijd is er tijd om te relaxen. 
Inbegrepen in de prijs: transport naar de pier, volledige dag aan boord van de catamaran, lunch en drankjes aan boord.

Auto met chauffeur: 1 dag (8 uur) of 2 dagen (2 keer 8 uur)

Extra opties in Mauritius
Stippel zelf een leuk programma uit en ontdek het eiland dankzij uw eigen auto met chauffeur. Beschikbaar voor 1 dag (8 uur) of 2 dagen (2 keer 8 uur).

Diner bij een lokale bewoner

Extra opties in Mauritius
Maak kennis met de lokale cultuur tijdens een diner bij een lokaal gezin, dicht bij uw hotel. Francis, een voormalige kok van een van de meest prestigieuze hotels van het land, ontvangt u samen met haar man en 9 dochters bij haar thuis. Dit diner is enkel mogelijk op donderdagavond.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 23°C max : 30°C
Apr
min : 22°C max : 29°C
Mei
min : 21°C max : 28°C
Jun
min : 19°C max : 26°C
Jul
min : 18°C max : 25°C
Aug
min : 18°C max : 25°C
Sep
min : 18°C max : 26°C
Okt
min : 19°C max : 27°C
Nov
min : 21°C max : 28°C
Dec
min : 22°C max : 29°C

Ligging

43 rue des Mascarins | Grande AnsePetite-Ile 97429, Réunion

De afstand tussen de luchthaven van Saint-Denis en uw hotel bedraagt 96 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 65
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Congiërgeservice
  • Wifi in het hele hotel
  • Gratis babybedje (op aanvraag, mits beschikbaar)
  • Bagageopslag
  • Parkeren
  • Pendeldienst naar het strand van Grand Anse (met reservatie)
  • Roomservice 24u/24
  • Kinderoppas (op aanvraag)
  • Was- en strijkservice
  • Autoverhuur
  • Winkel
  • Verhuur badhanddoeken (met waarborg: €40)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Queensize bed
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Flatscreen TV
  • DVD-speler (enkel in de suite)
  • Kluisje
  • Minibar
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Nespressomachine (3 capsules per dag)
  • Telefoon
  • Terras
  • Veranda met solarium en jacuzzi (enkel in de suite)
  • Strijkijzer en strijkplank (enkel in de suite)
  • Buitendouche (enkel in de suite)
  • Badkamer
  • Badjassen en badslippers
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Make-upspiegel

Activiteiten bij het hotel*:

  • AKEA Spa & Beauty
  • Hamam
  • Jacuzzi
  • Solarium
  • 2 zwembaden waarvan 1 verwarmd
  • Strand van 1200 m²
  • 2 crosstrainers in het zwembad
  • Fitness
  • Tafeltennis
  • Petanque
  • Biljart
  • Tafelvoetbal
  • Spellenkamer met schaakbord, wii-console, TV en DVD-speler
  • Observeren van walvissen vanaf restaurant Le Makassar
  • Eco-vrijwilligers (van juni tot oktober)

Details over uw optionele verlenging naar Mauritius

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Aantal kamers in het hotel: 92
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Tijdschriften
  • Kluis
  • Bagageopslag
  • Winkels in het hotel
  • Strand
  • Kinderopvang (op aanvraag)
  • Wifi in het hele hotel

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Toegang tot het strand via tropische tuinen
  • Wifi, ook via de TV
  • Airconditioning
  • MyBed (twin of kingsize)
  • Decoratie en toiletartikelen met Kenzo Takada design
  • Douche en ligbad
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Tuin, terras en een eigen patio
  • Espressomachine
  • Minibar
  • Mogelijkheid tot tussendeur
  • Roomservice
  • Docking station voor iPod
  • Geluidsinstallatie Bose Wave
  • Flatscreen TV (kabel / satelliet en gratis films)

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Warme en koude baden SO Spa
  • Massages
  • Onverwarmd buitenzwembad
  • Fitness
  • Kids Club voor kinderen van 3-6 jaar en 6-12 jaar
  • Niet-gemotoriseerde watersporten

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Palm Hotel & Spa 5* en optionele verlenging naar Mauritius