- Saint Raphaël - Tot -70% | Voyage Privé

Uw hotel

Domaine de l'Esterel ligt in het hart van een mediterraan dennenbos. Het is een oase van rust, gericht op wellness en ontspanning, tussen de bekende steden aan de Franse Riviera: Cannes, Sainte-Maxime en Saint-Tropez. Alles is blauw: van de hemel tot uw verfrissende zwembad. Ziet u zich al zitten onder de schaduw van een dennenboom, om niets anders te doen dan volledig te genieten van de zon en de natuur?

Uw pension

Elke dag aan de Côte d'Azur begint met een ontbijt, inbegrepen in deze aanbieding. Als u wenst nog wat extra romantiek toe te voegen aan uw verblijf, kiest u optioneel voor een diner voor twee personen en van een halve fles champagne. Geniet van de Franse keuken aan de rand van het zwembad in restaurant Côté Pinède , of neem een cocktail bij bar Le Dolmen . Hier voelt u zich even helemaal van de wereld. Het restaurant Côté Pinède is 7/7 geopend tot eind september. Het is gesloten op zondag in oktober en november, op zondag en maandag in december en januari en alleen op zondag in februari en maart.

Activiteiten

Rust en ontspanning zijn de sleutelwoorden voor dit verblijf. Laat de zon uw neus verkleuren, en neem als het te warm wordt een duik in één van de twee zwembaden . Voor nog meer ontspanning kunt u terecht in de sauna (gesloten op de maandagen), het bubbelbad of de spa . U heeft elke dag 2 uur toegang tot de spa per persoon en per dag. Neem de tijd om te wandelen, tennis te spelen, te golfen en uw groene omgeving ontdekken. Naast wonderlijke natuur vindt u hier ook hunebedden, overblijfselen uit een tijd die al lang achter ons ligt. Hier vindt u rust zoals nooit tevoren!

De badplaats Saint-Raphaël is een van de paradepaardjes van de Côte d'Azur. Op de grens tussen de Var en de Maritieme Alpen ontvangt de badplaats Saint-Raphaël u met open armen voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden of gewoon gezellig met z’n tweetjes.
Geniet van de levendigheid van deze zonnige stad en de vele stranden in de omgeving. Op een steenworp afstand ligt het Esterelmassief, waar u heerlijk kunt wandelen in het koele, weelderige bos en het uitzicht vanuit de hoogte kunt bewonderen.
Voor de kust ligt het eiland Ile d’Or, dat bekend staat als de inspiratiebron voor de Kuifje-strip “De Zwarte Rotsen”. In de buurt kunt u vele andere steden ontdekken, zoals Fréjus, Saint-Tropez of Cannes. Dankzij de lange kustlijn, wilde baaien en het aangename klimaat, is deze regio een paradijs voor duik- en snorkelliefhebbers. Van Capo Rosso tot de Corniche d'Or ... Tijdens uw verblijf kunt u rekenen op enkele van de mooiste uitzichten op de Middellandse Zee!

Ligging

805 Boulevard Darby, 83700 Saint-Raphaël, Saint Raphaël, Frankrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 95

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Saint Raphaël - Tot -70% | Voyage Privé