Citadines Kleber Strasbourg - Straatsburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een moderne accommodatie in het hart van Straatsburg
  • Kies tussen een studio of een appartement en geniet van goed gezelschap
  • Profiteer van de inbegrepen toegang tot Europa-Park voor een dag puur plezier in een van de grootste parken van Europa
  • Ontdek de hoofdstad van de Elzas, van de wijk Petite France tot de majestueuze kathedraal

De beoordeling van onze klanten

Citadines Kleber Strasbourg

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats bij het hotel (max. 1 parkeerplaats per kamer)

Je verblijft in het Citadines Kleber Strasbourg, een modern en gezellig hotel. De residentie maakt indruk met haar eigentijdse stijl en verfijnde inrichting. Geniet van de ideale ligging en ontdek de interessante stad te voet. Een geweldige plek om te ontspannen!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Studio voor 2 personen, Appartement voor 3 personen of Appartement voor 4 personen

Studio voor 2 personen (20 m²)

Je verblijft in een comfortabele, lichte en ruime Studio voor 2 personen. Modern en volledig uitgerust met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en een stijlvolle, eigentijdse kitchenette, is het ideaal om te ontspannen na een drukke dag in Europa-Park.

Maximale kamercapaciteit

Appartement voor 3 of 4 personen (36 m²)

Als je met het hele gezin reist, of gewoon met vrienden, kun je kiezen voor een Appartement voor 3 of 4 personen, ideaal om echte gezellige momenten te delen.

 

De appartementen zijn eigentijds en voorzien van een keuken inclusief moderne apparatuur en staan garant voor comfort en ontspanning.

 

Het appartement omvat:

  • een keuken met eethoek
  • een woonkamer met bureau en een slaapbank voor twee personen 
  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Onbeperkt warme dranken in het hotel tussen 7.00 en 22.00 uur
  • 20% korting in een selectie van typische restaurants in het centrum van Straatsburg

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Geniet in alle vrijheid dankzij je volledig uitgeruste keuken of laat je verleiden door de typische restaurants in het stadscentrum om de specialiteiten uit de Elzas te proeven!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 dag toegang tot Europa-Park (per persoon, per verblijf)
  • 1 souvenirfoto in Europa-Park (per kamer, per verblijf)

Profiteer na je bezoek aan Europa-Park van je verblijf om Straatsburg te ontdekken! Met zijn vele culturele schatten, monumenten en musea, zul je je niet vervelen. Vergeet niet de verschillende lokale specialiteiten te proeven, zoals Flammekueche of zuurkool!

 

Een wandeling door Europa in Europa-Park

Geniet van een croissant in Frankrijk voor het ontbijt, reis per trein van Rusland naar Spanje en drink 's middags een heerlijke cappuccino op een Italiaans piazza ...

 

Met zijn unieke sfeer trekt Europa-Park al tientallen jaren jong en oud aan. Opgericht in 1975 door Franz Mack en zijn zoon Roland, is het park uitgegroeid tot het beste pretpark ter wereld. Het park opent zijn deuren op 23 maart 2024, met meer dan 100 attracties en shows. Dit jaar zullen bezoekers voor het eerst het Kroatische themadistrict ontdekken, waar de nieuwe multi-aandrijving achtbaan "Voltron Nevera powered by Rimac" uitzonderlijke sensatie biedt. Daarnaast zijn de familieattracties "Enzian Alps Express" en "Tyrolean Rapids" terug.

 

De nieuwe themawijk: Kroatië

Een Kroatische sfeer met antieke gevels en een opwindende achtbaan!

In 2024 kun je door de smalle straatjes van het nieuwe themadistrict wandelen en genieten van de authentieke Kroatische sfeer terwijl je een heerlijke lekkernij proeft bij het nieuwe ijsverkooppunt "Sunce i Lavanda". Maar daarvoor of daarna is het aan jou om te beslissen of je jouw moed wilt testen aan boord van de nieuwe "Voltron Nevera powered by Rimac" achtbaan. Wanneer de nieuwe coaster opent in het zomerseizoen van 2024, troont er een 28 meter hoge toren boven het station - het middelpunt van de experimenten van uitvinder Nikola Tesla, geboren in wat nu Kroatië is. De toren katapulteert je tijdens de rit vol actie door de Kroatië wijk!

 

Nieuwe attracties

Bezoekers kunnen genieten van de eerste zonnestralen tijdens de idyllische boottocht "Josefina en haar magische reis" door de Oostenrijkse wijk.

Maar wie zijn die kleine groene elfjes die overal kattenkwaad uithalen? Deze mythische wezens, ook wel bekend uit de "Magische Wereld van Yomi Diamanten", maken nu hun debuut in een nieuwe film van de Enchanted Forest Cinema, gebaseerd op de sprookjes van Grimm.

Met "Nikola Tesla's Beautiful Croatia", de nieuwe 360° avonturenfilm vanuit de "Dome of Dreams" in de Griekse wijk, vergezellen kijkers de visionair Nikola Tesla tijdens zijn revolutionaire experimenten met elektriciteit aan het einde van de 19e eeuw en verkennen ze samen met hem de meest opmerkelijke plekken in zijn geboorteland Kroatië en in deze zeer gewilde vakantiebestemming.

Ook dit seizoen zullen de 13 achtbanen van Europa Park jong en oud weer in vervoering brengen. In veel attracties zullen bezoekers een verwijzing naar hun schepper Franz Mack kunnen ontdekken.

 

Let op: De fotovoucher en de kortingsbonnen moeten op de dag van aankomst bij de hotelreceptie worden opgehaald.
Wij vragen je begrip voor het feit dat er geen restitutie zal plaatsvinden indien je dit vergeet.

Inbegrepen excursies

Dagticket Europa-Park

Inbegrepen excursies

Profiteer van je inbegrepen dagticket voor Europa-Park.

Optionele excursies

2-dagenticket Europa-Park

Optionele excursies

Geniet van een extra dag toegang tot Europa-Park met een 2-dagenticket.

Welkom in ... Straatsburg!

De Franse stad Straatsburg is niet alleen de wereldberoemde plek waar het Europese Parlement samenkomt, het is ook een bruisende stad met een fascinerende cultuur, een prachtige architectuur en een unieke sfeer. Dankzij de ligging op de grens tussen Frankrijk en Duitsland ontdek je hier het beste van beide landen!


Met haar rijke culturele en historische erfgoed, de pittoreske straatjes aan de Rijn, de overheerlijke gastronomie en de indrukwekkende bouwwerken, zoals de Notre-Dame kathedraal, heeft deze stad haar vermelding op de Werelderfgoedlijst van Unesco vast en zeker verdiend.


Wandel met je geliefde door de straten van het oude stadscentrum, of over de Vauban Dam, badend in het maanlicht. Stap aan boord van een bootje om alle gezichten van deze authentieke stad te bewonderen, waaronder La Petite France. Vaar mee op het poëtische ritme van de levendige steegjes en vakwerkhuizen.

 

Straatsburg is ongetwijfeld een van de mooiste steden van Europa!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 107

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Haardroger
  • Tv
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Afwasmachine
  • Kluisje
  • Koelkast

Wekelijkse schoonmaakdienst.

Europa Park parkeertarief 7 € per voertuig (indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen).

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Specifieke annuleringsvoorwaarden

Dit aanbod wordt niet terugbetaald.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Citadines Kleber Strasbourg