Village Pierre & Vacances Port Bourgenay - Talmont Saint Hilaire - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer op een prachtig domein aan een meer en met 2 18-holes golfbanen
  • In de zomer kunt u profiteren van een indrukwekkende verwarmde waterpret-zone
  • Geniet van uw verblijf in alle rust vanuit een comfortabel appartement of huisje
  • Breng een bezoekje aan Sables d'Olonne en relax op het enorme strand

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in ... Vendée

Bent u op zoek naar een leuk vakantieadresje voor de hele familie?
In de buurt van Sables-d'Olonne vindt u Village Pierre & Vacances Port-Bourgenay, de perfecte plek voor uw droomvakantie met het hele gezin! Ga heerlijk ontspannen met familie of vrienden in een groene omgeving te midden van een domein van 90 hectares gelegen tussen zee en dennenbossen. 
Het vakantiedorp ligt rond een meer en een 18-holes golfbaan en is een echt dorp met winkeltjes, restaurants en alles wat u nodig heeft voor een ideale vakantie. U kunt het strand makkelijk te voet bereiken of met het kleine treintjes voor nog meer plezier.
Waar wacht u nog op?!

Uw hotel

Reeds bij u aankomst zult u betoverd worden door het indrukwekkende natuurlijke domein. Het Village Pierre & Vacances Port-Bourgenay ligt op een domein van 90 hectares aan een jachthaven en een prachtig golfterrein, slechts door een dennenbos verwijderd van de zee en het strand. Wandelen in de natuur, zwemmen, sporten,.. u kunt het hier allemaal! Kalmte en rust bepalen het ritme van uw vakantie.

De aaneengesloten appartementen en huisjes zijn onderverdeeld in 5 wijken of 'quartiers' met elk een unieke charme:
- De 'quartier du Lac' ligt in het midden van het vakantiedorp, dichtbij de winkels en de animatie. 
- De 'quartier Les Portes de l’Océan' ligt recht tegenover de jachthaven.
- De 'quartier du Golf' zoals de naam het al zegt, ligt tegenover de golfbanen en het meer. De architectuur van de huizen in de wijk is geïnspireerd op de belle époque-stijl met mooie pastelkleuren gemengd met tonen van wit en met geverfde houten borstweringen.
- De 'quartier du Bocage' ligt in een kalm en groen kader. De huizen bieden een prachtig uitzicht op de golfbanen en de groene omliggende hagen.
- De 'quartier du Domaine du Moulin' ligt in een rustige en ongerepte natuurlijke groene omgeving van meerdere groene hectares. De architectuur van de wijk is gebaseerd op de typische stijl van de badplaatsen van deze streek en de kenmerkende stijl van de belle époque. In het verlengde van het dorp wordt de verbinding tussen deze nieuwe wijk en het centrale deel van het dorp vergemakkelijkt door de ontwikkeling van een ondergrondse tunnel voor voetgangers en fietsen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Standaard Appartement of Huisje met 1 tot 2 slaapkamers voor 4 tot 6 personen
  •  Schoonmaakkit 
  •  Beddengoed, handdoeken
  •  Eindschoonmaak (exclusief keuken en vaatwas)
  •  Basis toegang Wifi (tot 5 apparaten, e-mails en zoekfuncties internet)

De stijl van de huizen en appartementen is gebaseerd op de badplaatsen uit de Belle Époque periode met pastelkleuren, houten gevelbekleding en boogramen. In de avond kunt u vanaf uw balkon of terras genieten van een prachtige zonsondergang in bijzijn van familie of vrienden. 

Voor een zorgeloos verblijf stellen wij u beddengoed, handdoeken en een schoonmaakkit ter beschikking en eveneens basis toegang tot Wifi

Voor nog meer comfort, kunt u optioneel en met toeslag kiezen voor opgemaakte bedden. 

Standaard Appartement met 1 of 2 slaapkamers voor 4 tot 6 personen (26 - 38 m²)

Uw Standaard Appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen beschikt over:
- Woonruimte met 1 slaapbank
- 1 slaapkamer met tweepersoonsbed
- 1 volledig uitgeruste keuken
- 1 badkamer met bad en WC

Ter info:
Dit appartement bevindt zich in de quartier du Golf of op het Domaine du Moulin. 
 Appartementen worden willekeurig toegewezen. Indien u zelf de locatie van uw appartement wenst te kiezen, neemt u voor aankomst contact op met de receptie om een voorkeurslocatie te reserveren.


Uw Standaard Appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen beschikt over:
- Woonruimte met 1 slaapbank en een uitschuifbaar bed (geschikt voor kinderen)
- 1 slaaphoek met een stapelbed
- 1 slaapkamer met tweepersoonsbed
- 1 volledig uitgeruste keuken
- 1 badkamer met bad en WC

Ter info:
Dit appartement bevindt zich uitsluitend in de quartier du Golf.

Huisje met 2 slaapkamers voor 4 tot 5 personen (31 m²)

Uw Huisje met 2 slaapkamers voor 4 tot 5 personen beschikt over:
- Woonruimte met 2 slaapbanken waarvan 1 een uitschuifbaar bed is (geschikt voor kinderen)
- 1 slaapkamer met tweepersoonsbed
- 1 volledig uitgeruste keuken
- 1 badkamer met bad en WC

Ter info:
Dit huisje bevindt zich uitsluitend op het Domaine du Moulin. 
De kamers van het huisje bevinden zich op de eerste verdieping.

Uw pension

Bij deze aanbieding is geen pension voorzien, maar u kunt optioneel en met toeslag wel kiezen voor een ontbijt voor de ganse duur van uw verblijf in de vorm van een ontbijtbuffet. 

Profiteer van uw volledig uitgeruste keuken om de lokale recepten uit te proberen en gezellige momenten met familie of vrienden te beleven!

Wanneer u reserveert, kunt u terecht in restaurant 'Le Green' in het clubhuis aan de golfbaan. Vanaf april tot eind september kunt u hier proeven van verse zeevruchten op het terras of in de lichte eetruimte en genietn van het prachtige uitzicht op de golfbanen. In juli en augustus kunt u ook kiezen om eten in de pizzeria aan het meer (met leveringen aan huis).

Op het domein kunt u proeven van een traditionele en lokale keuken in de verschillende etablissementen naar keuze: bar, bakker, winkeltjes, ijssalon en verscheidene restaurants. 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Toegang tot het zwembad (tot 10 september), speeltuinen, voetbal-, handbal- en basketbalveld
  •  Animatie voor volwassenen (overdag en in de avond): fitness, toernooien, thema-avonden
Voor een vakantie met 100% plezier bent u aan het juiste adres! Met de enorme waterpret-zone met verwarmde zwembaden voor klein en groot, glijbanen en speeltuigen zult u zich tijdens de zomermaanden juli en augustus niet vervelen! 
Ook het strand van Veillon is vlakbij en kunt u makkelijk te voet, met de fiets of met de auto bereiken. 
Voor de golfliefhebbers is de 18-holes golfbaan op een steenworp afstand van het domein de ideale plek om uw swing te oefenen! 
Of kies om op verkenning te gaan in de omgeving... 
Er is super veel te beleven voor jong en oud!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Voor nog meer vrijheid, kunt u, op aanvraag en met bijbetaling, een huurauto van categorie A (type Renault Twingo of gelijkwaardig) of categorie C (type Peugeot 308 of gelijkwaardig) huren tijdens uw verblijf. Indien beschikbaar is deze optie zichtbaar tijdens de tweede stap van uw boeking.

Het weer

Jan
min : 2°C max : 8°C
Feb
min : 3°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 12°C
Apr
min : 6°C max : 15°C
Mei
min : 9°C max : 18°C
Jun
min : 12°C max : 22°C
Jul
min : 14°C max : 24°C
Aug
min : 14°C max : 24°C
Sep
min : 12°C max : 22°C
Okt
min : 9°C max : 17°C
Nov
min : 5°C max : 12°C
Dec
min : 3°C max : 9°C

Ligging

519 rue des Vacances, Port-Bourgenay, Talmont-Saint-Hilaire, 85440,Vendée, Frankrijk

De afstand tussen de luchthaven van Nantes en uw hotel bedraagt 105 km.

De afstand tussen het TGV treinstation Sables-d'Olonne en uw hotel bedraagt 9 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het domein:

Receptie (juli/augustus):
Van zondag tot vrijdag van 09.00u tot 12.00u en van 14.00u tot 19.00u
Zaterdag van 08.00u tot 21.00u

Receptie (rest van het jaar):
Van maandag tot vrijdag van 08.00u tot 12.00u en van 14.00u tot 19.00u
Zaterdag van 08.00u tot 21.00u en zondag van 08.00u tot 20.00u

Teruggave sleutels:

- Kort verblijf:
Aankomst: 16.00u
Vertrek: 12.00u

Afhankelijk van de beschikbaarheid kan het appartement worden vrijgehouden tot 17.00 uur - informeer bij de receptie.

- Verblijf van een week:
Aankomst: 17.00u
Vertrek: 10.00u

Sommige appartementen zijn toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.

Huisdieren zijn toegestaan op vertoon van het paspoort van het dier en voor 70€/dier/week of 11€/dier/dag (bij een verblijf van 1 tot 6 nachten). Verder wordt er u een accessoire-set aangeboden voor uw huisdier (vanaf 5 nachten). Let op: honden van categorie 1 of 2 worden niet toegestaan.

De toeristenbelasting (€1/dag/persoon vanaf 13 jaar) en de waarborg voor appartement of huis (€200/appartement) moeten ter plaatse betaald worden en zijn niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het domein beschikt over*:

  • Verhuur van strijkbenodigdheden
  • Verhuur van haardroger
  • Verhuur van beddensteun en trapje
  • Verhuur van beveiliging contactdozen
  • Extra handdoeken (7 € / persoon)
  • Theedoek en 1 extra schoonmaakkit (3 €)
  • Telefoon
  • Gratis basis toegang tot Wifi (in de appartementen)
  • Parkeren
  • Wasservice

De appartementen zijn uitgerust met*:

  • Beddengoed, handdoeken, badmat en theedoek
  • Schoonmaakkit
  • Eindschoonmaak (behalve keuken en vaatwas)
  • Balkon of terras
  • Uitgeruste keuken (keramische kookplaat, oven, vaatwasmachine, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster)
  • Telefoon met directe lijn (met toeslag)
  • Apart toilet
  • TV met nationale zenders
  • Wifi

Activiteiten bij het hotel*:

  • Waterpret-zone: verwarmde zwembaden voor volwassenen en kinderen, glijbanen en speeltuigen met 2 verwarmde baden, gepend van juni tot september
  • Verwarmd zwembad en kinderbad met aangelegd strand (open in juli en augustus, enkel voor gasten van de Bocage wijk)
  • Zwembad van 180 m² en kinderbad met aangelegd strand (open vanaf midden juni tot eind augustus, enkel voor gasten van de Moulin wijk)
  • Strand van Veillon (op 1,5 km en bereikbaar te voet, met de auto of met de fiets via de fietsroute)
  • De boerderij van Bourgenay met konijnen, geiten, schapen,... en een groentetuin en fruitbomen
  • Voetbal, basketbal en strandvolleybal
  • 6 tennisbanen
  • 4 mini tennisbanen
  • Petanque
  • Klein treintje om het strand te bezoeken (enkel tussen midden april en midden september)
  • Sporttoernooien
  • Fitness en fitness lessen
  • Speeltuin
  • Babyclub (van 3 tot 35 maanden), Miniclub (van 3 tot 5 jaar), Kids club (van 6 tot 8 jaar) en Junior club (van 9 tot 12 jaar)
  • Club Spot voor jongeren tussen 13 en 17 jaar
  • Minigolf 18 holes
  • Fietsverhuur, verhuur manuele en elektrische waterfietsen (met toeslag)
  • Wandelroutes en fietsroutes
  • Excursiebureau: Puy-du-Fou, aquarium, paintball (met toeslag)
  • Nachtwandelingen (van midden juni tot midden september)
  • Vuurwerk (iedere week van juli tot augustus)
  • Familieactiviteiten tijdens de dag: natuurwandelingen, sporttoernooien,...
  • Avondactiviteiten: fuif, DJ, spelen, spektakels,...

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Uw optionele huurauto

Als u de optie voor autoverhuur hebt gekozen, vindt u hieronder de bijbehorende voorwaarden:

- Huurauto categorie A (type Renault Twingo 3-deurs, 4 plaatsen of gelijkwaardig) of C (type Peugeot 308 5-deurs, 5 plaatsen of gelijkwaardig) voor de duur van het verblijf
- Minimumleeftijd bestuurder: 21 jaar
- Geldigheid van het rijbewijs: minimaal 1 jaar
- Ophalen en terugbrengen op de luchthaven van Nantes 
- Waarborg dient geregeld te worden met een bankkaart van de huurder
- De huurauto dient teruggebracht te worden met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij het ophalen van het voertuig
- De bestuurder moet een volledig, geldig en leesbaar rijbewijs voorleggen bij het ophalen van het voertuig.
- Verhuur is per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen.

Inbegrepen in de prijs:
- onbeperkt aantal kilometers
- 24-uurs assisentie
- luchthaventoeslag
- burgerlijke aansprakelijkheid
- schade /diefstal/ ongevallenverzekering (met franchise)
- BTW

Niet inbegrepen in de prijs:
- baby / kinderzitje: 55 € / verhuur
- stoelverhoger: 35 € / verhuur
- extra bestuurder: ter plaatse te regelen
- GPS: ongeveer 10 € / dag
- Jonge bestuurder (21 tot 24 jaar): €35/ dag tot max. 350€/verhuur (ter plaatse te betalen)

Franchise ten laste van de huurder in geval van een ongeval in fout of zonder geïdentificeerde derde partij: categorie A MBMR: 850€
categorie C CDMR: 1350€


Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Village Pierre & Vacances Port Bourgenay