Hotel K29 in Athene en Labranda Riviera & Spa 4* in Malta - Athene - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Neem uw intrek in een modern hotel in het hart van Athene
  • Val als een blok voor de charme van de typische en kleurrijke gastronomie
  • Pak voor het tweede deel van uw vakantie uw koffers uit in een aangenaam en ideaal gelegen hotel in het noorden van Malta
  • Profiteer naargelang uw reisdata van een inbegrepen huurauto in Malta en laat u aangenaam verrassen door adembenemende landschappen

Welkom in ... Athene en Malta!

Zin in een combinatiereis naar twee formidabele bestemmingen? 
Dan is deze aanbieding iets voor u! U reist eerst naar de bruisende Griekse hoofdstad Athene, waarna u van zon, zee en strand kunt genieten op het prachtige eiland Malta.

Athene

Eeuwenoud, maar ook modern, bruisend en multicultureel ... De Griekse hoofdstad weet iedereen te overtuigen! Athene bracht drama, geschiedenis, poëzie en filosofie de wereld in en was ooit de thuishaven van enkele van de machtigste rijken ter wereld. Vandaag is de stad een pareltje voor liefhebbers van archeologische schatten uit de oudheid, prachtige architectuur en fantastische ruïnes ... Een waar openluchtmuseum! Mis zeker het wereldbekende Parthenon niet, een ode aan de godin Athena Parthenos, bovenop de indrukwekkende Akropolis.

Maar dat is niet alles ... Hier ontdekt u ook een trendy gezicht met eigentijdse wijken, restaurants, bars en de goedaardige charme van de locals. 

Malta

De prachtige zee, het aangename klimaat en de fascinerende geschiedenis maken van het eiland Malta de ideale vakantiebestemming in de Middellandse Zee. U verblijft aan de prachtige noordkust met uitzicht op de zustereilanden Gozo en Comino.

Ontdek de idyllische stranden, de pittoreske charme en de culturele bezienswaardigheden van de streek. Laat u charmeren door de prachtige natuur en adembenemende landschappen. Aan de mooie kustlijn vindt u enkele van de beste plekken om te zwemmen en duiken van het eiland. Paradise Bay en Mellieha Bay, twee prachtige baaien met eindeloze zandstranden, liggen op slechts 1 km.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 5 nachten: 2 nachten in Athene + 3 nachten in Malta
- 6 nachten: 3 nachten in Athene + 3 nachten in Malta
- 7 nachten: 2 nachten in Athene + 5 nachten in Malta
- 7 nachten: 4 nachten in Athene + 3 nachten in Malta
- 8 nachten: 3 nachten in Athene + 5 nachten in Malta
- 9 nachten: 2 nachten in Athene + 7 nachten in Malta
- 9 nachten: 4 nachten in Athene + 5 nachten in Malta
- 10 nachten: 3 nachten in Athene + 7 nachten in Malta
- 11 nachten: 4 nachten in Athene + 7 nachten in Malta

Klaar voor vertrek?

Hotel K29 in Athene

Welkom in het Hotel K29 in het kloppend hart van Athene. U verblijft er in een moderne, stedelijke en comfortabele omgeving, ideaal voor een onvergetelijke stedentrip. Dankzij het strakke decor, de aangename sfeer en de uitstekende faciliteiten mag u zich verwachten aan een geslaagd verblijf!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer
  • Fles wijn in de kamer bij aankomst

Classic Kamer

De minimalistische decoratie, de strakke lijnen en de heldere kleuren geven een uniek karakter aan deze aangename en rustgevende kamer. Ontspanning verzekerd!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Bij deze aanbieding profiteert u dagelijks van een inbegrepen ontbijt, geserveerd in het nabijgelegen (400 meter) hotel Wyndham Grand Athens. Zo neemt u een energieke start van de dag!

In de kitchenette van uw kamer kunt u lekkere kleine maaltijden bereiden en uw verblijf organiseren zoals u verkiest. Grijp zeker ook de kans om van lokale specialiteiten te proeven, zoals spanokopita, dolmades en tzatziki.

Het Premier Cafe - Bar is de ideale locatie om uw dag in stijl af te sluiten, met een kopje thee of een ander drankje. Puur genot!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de fitness
  • 10% korting in de spa van het Wyndham Grand Athens, per persoon en per verblijf
Dankzij de centrale ligging van uw hotel kunt u makkelijk de bezienswaardigheden van Athene verkennen. Van de Akropolis tot het Parthenon en het Herodes Atticus Theater ... Deze unieke stad heeft vele verrassingen voor u in petto! 

Wilt u ook op vakantie in topvorm blijven? Dan is een sportieve pauze in de fitness van het hotel iets voor u. Veel plezier in Athene!

Labranda Riviera & Spa 4* in Malta

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Inbegrepen huurauto tot 30/06/2020, met uitzondering van 04/04/2020 tot 20/04/2020
  • Assistentie ter plaatse
Het Labranda Riviera Premium Resort & Spa 4* heeft in juli 2017 opnieuw de deuren geopend na een grondige renovatie. Zo brengt u uw vakantie door in een modern interieur vlak bij de zee en kunt u genieten van schitterende faciliteiten zoals twee grote zwembaden, een kinderbad, parasols en ligstoelen en een chill-out zone.

Voor complete ontspanning en verwennerij moet u richting de luxueuze spa en op het privéstrand van het hotel kunt u eindeloos genieten van de zon. Wie de onderwaterwereld wilt verkennen, kan in het duikcentrum terecht. Tenslotte geniet u culinair in de restaurants van het hotel en neemt u een drankje aan een van de gezellige bars.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer met zicht op het zwembad

Standaard Kamer met zicht op het zwembad (18 - 24 m²)

Licht, ruim en voorzien van kwalitatief beddengoed ... In deze prachtige kamer mag u rekenen op een geslaagd verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
Bij deze aanbieding profiteert u van een inbegrepen formule in halfpension (exclusief drankjes).
Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een all-inclusiveformule.

Het resort beschikt over verschillende gastronomische opties waar u kunt proeven van een waaier aan smaken. In het hoofdrestaurant neemt u de maaltijden in buffetvorm en hebt u de keuze uit zowel warme als koude gerechten. De Sol e Mar Bistro is de plek om te proeven van de Italiaanse keuken met een prachtig uitzicht. Kies uit pizza, pasta, salades en nog veel meer, allemaal klaargemaakt met verse ingrediënten.

Overdag of bij avondzon trakteert u zichzelf op een heerlijke cocktail of snack in de bar of in de lobbybar!

NB: Drankjes worden per glas geserveerd.

Activiteiten

Voor momenten van pure ontspanning beschikt het hotel over een mooie spa. Deze herbergt de beste schoonheids- en wellnessfaciliteiten, waaronder een zwembad met zeewater, een UV-zonnebank, een sauna en een stoombad. Zwemliefhebbers gaan naar een van de twee zwembaden van het hotel en sportievelingen kunnen zich wagen aan een sessie kajakken of waterfietsen

Aangezien het hotel vrij ver van het openbaar vervoer ligt, is het aangeraden om een auto te huren om het eiland te verkennen.

Extra optie in Malta

Mini-cruise

Extra optie in Malta
Kies voor deze cruise en ontdek het rijke en kleurrijke verleden van Malta. Zeil rond Marsamxetto Harbour en de Grand Harbour - Malta's twee natuurlijke havens rond de hoofdstad Valletta.Deze mini-cruise laat u kennismaken met de schoonheid van de natuurlijke havens van Valletta - Marsaxmett en de Grand Harbour, twee strategische locaties die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Malta. Gezien vanuit de zee verschijnt Valletta in al zijn pracht en praal en biedt fotografen een unieke kans om originele foto's te maken. Na deze anderhalf uur durende mini-cruise heeft u tijd om langs de waterkant en het winkelgebied van Sliema te slenteren om te winkelen of te relaxen op het terras van een van de vele cafés.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, zowel in Athene als in Malta. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

In Malta profiteert u wel van assistentie ter plaatse.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto in Malta naargelang uw reisdata

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto van Aquarius Rent tijdens uw verblijf, indien u kiest voor een aanbieding met vlucht (met uitzondering van 04/04/20 tot 20/04/20). Uw huurauto moet de dag na aankomst tussen 7.00 en 10.00 uur opgehaald worden en nadien terug ingeleverd worden bij het hotel.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Ligging

Hotel K29: 29 Agiou Konstantinou, Athene 10437, Griekenland
Labranda Riviera & Spa 4*: Marfa Bay, Mellieha, Malta

Hotel K29: de afstand tussen de luchthaven van Athene en uw hotel bedraagt 34 km.
Labranda Riviera & Spa 4*: de afstand tussen de luchthaven van Malta - Luqa en uw hotel bedraagt 28 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel K29:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 29
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting (€ 0,50 per nacht per kamer) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Wasservice
  • Parkeerplaats

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Badkamer met glazen douche
  • Airconditioning
  • Hoofdkussenmenu
  • Kitchenette
  • Magnetron
  • 2 kookplaten en afzuigkap
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Satelliet TV
  • Minikoelkast
  • Kluisje
  • Telefoon

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness
  • Spa in het hotel Wyndham Grand Athens (op ongeveer 400 meter afstand)

Alle praktische informatie over het Labranda Riviera & Spa 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 349
Check-in: 14.00 uur 
Check-out: 11.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (bedrag zal ter plaatsen worden gecommuniceerd) en een milieubijdrage (€ 0,50 per persoon 18+ per dag, maximaal € 5 per persoon voor de accommodatie) moeten ter plaatse betaald worden en zijn niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis wifi
  • Gratis parkeerplaats
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wasservice
  • Droogkuis

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Centrale airconditioning / verwarming
  • Minibar
  • Satelliet TV
  • Telefoon met rechtstreekse buitenlijn
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • 3 zwembaden, waarvan 1 voor volwassenen
  • Ontspanningsruimte met jacuzzi, sauna, hamam en fitness
  • Duikcentrum
  • Animatie
  • Club Hola Beach (in renovatie)
  • Kajaks en pedalo's
  • Kinderclub

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel K29 in Athene en Labranda Riviera & Spa 4* in Malta