Cruise in 7 nachten vanaf Corfu - Corfu - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dompel u onder in de Griekse cultuur tijdens een cruise op een traditionele boot
  • Profiteer van momenten van ontspanning op het zonnedek of op de stranden
  • Vaar van eiland tot eiland en laat u verrassen door hun charme
  • Ga op zoek naar verborgen lagunes

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

Stap aan boord van een traditionele zeilboot en vertrek 8 dagen / 7 nachten lang op avontuur. Ontdek kleurrijke dorpjes en zwem in kristalhelder water ... Dit wordt een fantastische reis!

 

UW ROUTE

Dag 1: Corfu - Kasiopi

Dag 2: Sivota Mourtos

Dag 3: Parga

Dag 4: Antipaxos

Dag 5: Gaios - Paxos

Dag 6: Lakka - Paxos

Dag 7: Corfu

Dag 8: Vertrek

Uw cruise

Dag 1: Corfu - Kasiopi

U komt aan op Corfu. Uw avontuur gaat van start bij de plezier haven van NAOK of de Oude Haven (afhankelijk van de beschikbaarheid), waar vele tavernes en winkeltjes te vinden zijn. Dit is een van de vele tekenen van het koloniale erfgoed van Corfu dat u zult zien. De oude stad van Kerkyra, deel van het Unesco Werelderfgoed, is een charmante plek die u perfect kunt verkennen voor het begin van uw cruise, met kronkelende geplaveide straatjes, oude stenen muren en pastelkleurige luiken voor de ramen. Omwille van late aankomsten verlaat u de haven van Corfu niet op maandag, maar de dag nadien.

Dag 2: Sivota Mourtos

De Ionische Eilanden zijn de vochtigste onder de Griekse Eilanden. Vergeet dus de typische rotsachtige kustlijnen van Griekenland, want deze eilanden zullen u verrassen met hun weelderige bossen, groene heuvels met olijfboomgaarden, kristalhelder water en stralende witte zandstranden. De Blue Lagoon zit verstopt tussen de Sivota-eilanden en is het hoogtepunt waar u zult lunchen met een prachtig uitzicht, met het naar het westen gerichte hoofddorp dat een idyllische promenade met tavernes en een mooie zonsondergang biedt. Optioneel neemt u deel aan een Sivota-kookles.

Dag 3: Parga

Met twee kristalheldere baaien aan weerszijden van de hoofdstad en een Venetiaans kasteel op de achtergrond, wordt Parga soms beschreven als het mooiste dorp van de Ionische Eilanden. De vele strandbars en watersporten in de grote baai in het westen van de stad maken deze plek ideaal voor een namiddag ontspanning voor dat u, indien nodig, de watertaxi naar de stad neemt voor een Grieks lunchfeest en wat traditionele gastvrijheid aan boord. Optioneel kunt u deelnemen aan een wijnproeverij in Parga.

Dag 4: Antipaxos

Het kleine eiland Antipaxos is een verborgen juweeltje en vormt een unieke ervaring. De lunch aan boord maakt uw dag af. Vandaag verkent u de stranden van Voutoui en Vrika en kunt u snorkelen in het ongelooflijk heldere water. Dineer daarna in een pop-uptaverne op het strand in een afgelegen baai en bewonder de schitterende avondhemel vanaf het dek van de boot.

DAG 5: GAIOS - PAXOS

Tot voor kort stond Paxos het meest bekend omwille van zijn uitstekende olijfolie, die een van de beste varianten ter wereld zou zijn! U luncht aan boord, en bewondert vervolgens het groene platteland van dit eilandje met een motorfiets op weg naar een afgelegen baai. Zonnebaden en zwemmen staan deze middag op het programma voordat u terug naar de stad keert voor verse zeevruchten van de lokale visserboten in een van de uitstekende lokale tavernes in de haven.

 

DAG 6: LAKKA - PAXOS

Dit deel van het eiland Paxos is bezaaid met afgelegen baaitjes en zeegrotten en is daarmee een geliefde plek voor wie graag nieuwe dingen ontdekt. Op weg naar Lakka geniet u van een heerlijk lunch. Lakka is een levendig dorpje met bekende ondiepe wateren die bekend staan als populaire hotspot voor duikers die de onderwaterwereld willen verkennen. Met vele bars en tavernes aan de kustlijn is Lakka een belichaming van de typische 'old school' Griekse charme. U brengt de nacht door in een leuke baai in Lakka. De boot kan niet aanmeren in de haven in deze zone. Vanavond geniet u bovendien van een diner van de kapitein.

 

DAG 7: CORFU

Vandaag bezoekt u het strand van Benitses en geniet u van uw lunch aan boord. U komt terug aan bij de haven van Corfu en maakt een wandeling door de oude stad vanaf de plezierhaven, in de richting van het oude Venetiaanse fort. Bewonder het uitzicht op de stad en, als u enkele uurtjes tijd over heeft, kunt u aandenkens gaan kopen, musea bezoeken en kerken bezichtigen. U overnacht in Corfu. Optioneel kunt u een bezoek aan Corfu met de bus en een Griekse avond reserveren.

 

DAG 8: VERTREK

... verder lezen

De reisroute kan GEWIJZIGD worden omwille van slechte weersomstandigheden, aanmeerproblemen en/of onverwachte omstandigheden. Uw kapitein neemt een beslissing op basis van de veiligheid van de groep en het schip. Varen is onmogelijk als de windkracht hoger is dan 5 Beaufort.

Uw schip

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 7 nachten in een Standaard Cabine
  • Halfpension (exclusief drankjes) met dagelijks ontbijt, 6x lunch en 1x diner
  • 1x diner van de kapitein (exclusief drankjes) op de laatste avond
  • Begeleide wandeltour door de stad Corfu
  • Toegang tot privéstranden en tussenstops om te zwemmen

Voor deze cruise op de Ionische Eilanden pakt u uw koffers uit aan boord van de M/S Eros, een zeilboot van 26,50 meter lang, waarvan de elf cabines op het benedendek liggen. Deze traditionele Griekse boot was oorspronkelijk voorzien van roeiriemen of zeilen en functioneert nu voor 99% op motor.

 

Authentieke charme, eenvoudig comfort, gezelligheid en gastvriendelijkheid zijn kenmerkend voor dit houten schip. Neem plaats op het zonnedek, geniet van de groepsmaaltijden en relax ... Veel plezier!

Uw cabine

Standaard Cabine (6 M²)

U overnacht in een Standaard Cabine die recentelijk gerenoveerd werd en uitgerust is met een raam. U beschikt er over een eigen badkamer met douche en wc.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens uw cruise verblijft u op basis van halfpension (exclusief drankjes), bestaande uit dagelijks ontbijt, 6x lunch en 1x diner. Bovendien sluit u uw reis in schoonheid af met een diner van de kapitein op de laatste avond.

Uw maaltijden worden geserveerd in de ruime eetzaal buiten, waar u plaatsneemt op comfortabele kussens, zodat u samen met uw familie en/of vrienden geniet van groepsmaaltijden, ontspannende avonden of leuke zomermomenten.

 

De maaltijden worden vers bereid door het vriendelijke personeel aan boord.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Het leven aan boord

Aan boord vindt u rust en relaxtie ... Maak gebruik van het grote zonnige terras en geniet van de warme zonnestralen of maak het u gezellig op de grote bank met zachte kussens. Verder zijn er spelletjes en een kleine bibliotheek beschikbaar aan boord.

 

Tijdens de cruise maakt u verschillende tussenstoppen om te zwemmen en te relaxen op de prachtige stranden.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de haven zijn inbegrepen bij aanbiedingen met vlucht.

Uw bestemmingen

Welkom op ... de Ionische Eilanden!

Zin om op cruise te vertrekken en van eiland naar eiland te varen? Volg ons naar de Ionische Eilanden die als stralende pareltjes in de zee verspreid liggen langs de westkust van Griekenland.

 

De Ionische Eilanden zijn de verzamelnaam voor zeven hoofdeilanden en verschillende kleinere eilandjes en staan bekend om hun weelderige mediterrane vegetatie en hun prachtige stranden. Hier zorgt de mengkroes van beschavingen voor een unieke multiculturele mozaïek van monumenten.

 

Tijdens deze cruise ontdekt u onder meer de eilanden Parga, Paxos en Corfu en zwemt in rustige baaitjes, verkent u historische centra en bezichtigt u kastelen, kerken of ruïnes ... Komt u mee?

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

Lengte van de boot: 26,5
Aantal cabines op de boot: 11
Maximumaantal reizigers 25
De boot is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Type of boat: Caique

Cabins: 11 cabins

Crew: 4/5 people

Speed: 8/9 knots

Languages ​​on board: English, Italian, Greek

Inbegrepen in de prijs:

  • 7 nachten in een Standaard Cabine
  • Pension volgens het programma (ontbijt, 6x lunch en 1x diner)
  • 1x diner van de kapitein (exclusief drankjes) op de laatste avond
  • Begeleide wandeltour door de stad Corfu
  • Toegang tot privéstranden en tussenstops om te zwemmen
  • Gedeelde transfers tussen de luchthaven en de haven inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringe

- Lokaal vervoer

- Vluchten en transfers voor aanbiedingen zonder vlucht

- Alle andere, niet vermelde diensten

 

De naam van de boot is indicatief en kan ter plaatse vervangen worden door een boot van een gelijkwaardige categorie. Foto's van de boot zijn niet-contractueel.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Activiteiten aan boord:

  • Bibliotheek

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Douche

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise in 7 nachten vanaf Corfu