Caïque cruise met vertrek uit Corfu in 7 nachten - Corfu - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Maak kennis met de eeuwenoude Griekse cultuur tijdens een formidabele cruise aan boord van een traditionele caïque
 • Kom helemaal tot rust in een adembenemende omgeving
 • Geniet onderweg van talrijke excursies naar wondermooie eilanden
 • Ga op zoek naar verborgen kristalheldere lagunes

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... de Ionische Eilanden!

Is van eiland naar eiland varen iets voor u?
Reis met ons mee naar de Ionische Eilanden voor de westkust van Griekenland. Deze eilandengroep bestaat uit zeven hoofdeilanden en talrijke kleinere eilanden, bekend om hun weelderige mediterrane vegetatie en ongerepte stranden.
Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Van verlaten stranden tot verborgen lagunes en een onderdompeling in de Griekse cultuur ... Vlieg mee naar Griekenland en bewonder de juwelen van de Ionische Zee van dichtbij! U verblijft gedurende 7 nachten aan boord van een traditionele caïque en profiteert van een inbegrepen begeleid bezoek aan de stad Corfu en talrijke tussenstops waarbij u kunt afkoelen in de kristalheldere zee ... 

U heeft de keuze tussen:
- Een cruise in 8 dagen / 7 nachten zonder vlucht
- Een cruise in 8 dagen / 7 nachten met vlucht en transfers

Uw reisroute
Dag 1: Corfu
Dag 2: Meganissi / Scorpio (ongeveer 5 uur varen)
Dag 3: Atokos / Ithaca (ongeveer 3 uur varen)
Dag 4: Kefalonia (ongeveer 3 uur varen)
Dag 5: Lefkada / Gerakas (ongeveer 3 uur varen)
Dag 6: Antipaxos / Paxos (ongeveer 5 uur varen)
Dag 7: Corfu (ongeveer 3.30 uur varen)
Dag 8: Vertrek uit Corfu

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Corfu
Ontvangst op de luchthaven van Corfu en transfer naar de haven van Naok (voor aanbiedingen met vlucht). Inscheping aan boord van de boot en vertrek naar Lakka op het eiland Paxos (ongeveer 2,5 uur varen).
Overnachting aan boord.

NB: In geval van late aankomst, zal de eerste nacht aan de kade in Naok zijn, vertrek van de boot op maandagochtend. Excursies worden aangeboden op de boot (optioneel en tegen betaling).
Dag 2: Meganissi / Scorpios (ongeveer 5 uur varen)
Vertrek naar Meganissi, een klein eiland ten oosten van Lefkada met zwemstop onderweg. Bezoek aan het eiland Scorpios (privé-eiland dat toebehoorde aan Onassis).
Overnachting aan boord in de haven van Meganissi of Spartochori.

Dag 3: Atokos / Ithaca (ongeveer 3 uur varen)
Vroeg vertrek met zwemstop op het kleine eiland Atokos, bij Lefkada. Vervolgens vaart u verder naar Ithaca.
Overnachting aan boord, in de haven van Kioni.

Dag 4: Kefalonia (ongeveer 3 uur varen)
Vroeg vertrek met zwemstop, waarna u verder vaart naar Kefalonia. Stop bij de haven van Sami of Fiskardo.
Overnachting aan boord.

Dag 5: Lefkada / Gerakas (ongeveer 3 uur varen)
's Ochtends vaart u naar het eiland Lefkada, gescheiden van het vasteland door een smalle zeestraat. Van daaruit vaart u naar Gerakas, een kleine baai aan de kust van Epirus in continentaal Griekenland. U profiteert er van wat vrije tijd om te zwemmen. Overnachting aan boord.

Dag 6: Antipaxos / Paxos (ongeveer 5 uur varen)
Vandaag vaart u naar Antipaxos. Onderweg kunt u zwemmen in verlaten baaien met turquoise wateren. Vanuit Antipaxos vaart u verder naar Paxos. Overnachting aan boord, in de mooie haven van Gaio (Paxos).

Dag 7: Corfu (ongeveer 3,5 uur varen)
Vroeg vertrek naar het eiland Vido, waar u kunt zwemmen. Overnachting aan boord in Vido, of verder naar de haven van Naok in Corfu en vrije tijd of optionele excursie om de stad Corfu te ontdekken, en overnachting aan boord in Corfu.

Dag 8: Vertrek vanuit Corfu
Na het ontbijt ontscheept u. Indien u gekozen heeft voor een aanbieding met vlucht, wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

... verder lezen

De reisroute kan gewijzigd worden ten gevolge van slechte weersomstandigheden, aanlegmoeilijkheden of onvoorziene omstandigheden. Deze beslissing wordt genomen naar goeddunken van uw kapitein, afhankelijk van de veiligheid van de groep en het schip. Navigatie is onmogelijk bij windkracht hoger dan 5 beaufort.

Welkom aan boord!

Tijdens deze cruise langs de Ionische Eilanden verblijft u aan boord van de M/S Eros, een traditionele caïque van 26,5 meter lang met 11 cabines op het benedendek. Deze traditionele Griekse boot, oorspronkelijk voorzien van roeispanen of zeilen, wordt nu voor 99% met een motor aangedreven. Laat u charmeren door deze authentieke manier van reizen, die toch comfortabel kan zijn. Aan boord bevinden zich bovendien vriendelijk en een persoonlijk onthaal en een solarium. U mag rekenen op gezellige en ontspannende momenten!

Uw cabine (6 à 7 m²)

Na een dag vol ontdekkingen onder de Griekse zon, komt u in deze mooie en recent gerenoveerde cabine met raam, opnieuw tot rust. U beschikt er over een badkamer met een douche en toilet, individueel regelbare airconditioning en 3G wifi (op basis van beschikbaarheid van het netwerk).

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een halfpensionformule (exclusief drankjes), bestaande uit ontbijt, 6 keer lunch, 1 diner en 1 kapiteinsdiner op de laatste avond.

Uw vers bereide maaltijden worden geserveerd in de ruime eetkamer in openlucht, voorzien van comfortabele kussens. Verse vis, oregano, olijfolie, fruit en vruchtensap ... De Griekse keuken laat niemand onberoerd!

Het leven aan boord

Aan boord staat alles in het teken van rust en ontspanning. Geniet van de warme mediterrane zon, speel een gezelschapsspel of kies een roman uit de kleine bibliotheek. Verder kunt u zich regelmatig verfrissen tijdens een van de vele zwemstops. Veel plezier!

Uw inbegrepen tussenstops

Corfu
De Ionische Zee opent de deuren van een klein en zonnig stukje paradijs. Het eiland Corfu, ook wel het smaragdgroene eiland genoemd, zal u hoe dan ook betoveren met zijn gouden stranden, dichte begroeiing en adembenemende landschappen.
Meganissi
Meganissi heeft zijn authenticiteit behouden. De haven van Vathi heeft een aantal goede tavernes, zoals Asteria. U kunt er zwemmen en vindt er de mooiste stranden in Limenari (oostkust) en Aghios Ioannis (westkust). In het zuiden, op het smalle schiereiland dat naar Kaap Kefali leidt, is de Papanikolis-grot toegankelijk te voet of per excursieboot vanuit Nidri. U bezoekt de dorpen Katomeri en Spartohori te voet, waarvan de inwoners u graag een drankje aanbieden op hun terras.

Skorpios
Dit eiland was ooit eigendom van de Griekse magnaat Aristoteles Onassis en veranderde van eigenaar in de persoon van de Russische miljardair Dimitry Rybolovlev. Hij bood het aan zijn dochter Ekaterina aan en kreeg groen licht van de Griekse interdepartementale investeringscommissie (bestaande uit de ministers van Economie, Financiën, Milieu en Toerisme, Digitaal Beleid) voor het bouwproject dat hij van plan is (tientallen luxe villa's, een spa, een fitnesscentrum en restaurants).

Atokos
Dit verlaten groene eiland met witte kliffen is geliefd omwille van zijn azuurblauwe water en diepgroene vegetale mantel, van waaruit alleen het rode dak van een kerk met zicht op het strand tevoorschijn komt.

Ithaka
Het koninkrijk Ulysses: twee bergachtige schiereilanden, als twee verschillende eilanden met kronkelende kusten, verbonden door een smalle strook land en gescheiden van het grote Kefalonia door een smal kanaal. Ithaca lijkt op het eerste gezicht misschien ruw, maar de dorpshuizen op de heuvel, de droge stenen muren, de prachtige wandelpaden en de ontzettend vriendelijke bewoners zullen bezoekers die houden van de zoetheid van het leven verleiden.

Kefalonia
Dit kalkstenen en bergachtige eiland is het grootste van de Ionische eilanden en biedt rotsachtige kapen, diepe kloven, zandstranden en weelderige landschappen. Het geheel wordt gedomineerd door de berg Enos, het hoogste punt van de Ionische archipel (1.628 m). U zult ook verleid worden door de romantiek die voortkomt uit de ontroerende overblijfselen van een verleden vol geschiedenis.

Lefkada
Lefkada, gescheiden van het vasteland door een kleine zeestraat van enkele tientallen meters breed, is waarschijnlijk het meest toegankelijke Griekse eiland. De pieken bereiken meer dan 1000 meter. De vele dennenbossen, prachtige olijfgaarden en uitgestrekte wijngaarden maken het een groen gebied. Dit uiterst aantrekkelijke eiland heeft prachtige stranden en vele authentieke dorpen. U wordt vorstelijk welkom geheten en de bijzondere architectuur zal zeker uw aandacht trekken.

Paxos 
Paxos, in het zuiden van het eiland Corfu, is een klein eilandje bedekt met olijfbomen, met indrukwekkende stranden en kliffen aan de voet waarvan vele zeegrotten verborgen zijn. Charmante kleine haventjes en een veelheid aan gehuchten completeren het portret van het best verborgen van de Ionische Eilanden. Het is een grotendeels goed bewaard gebleven groene schuilplaats, omgeven door een zee van kristalhelder water, die naar verluidt door Poseidon is gecreëerd om zijn liefdes. Zijn haven trekt zeilboten en jachten uit Griekenland en Italië aan, waardoor Paxos het meest chique en waarschijnlijk het duurste van de Ionische eilanden is. 

Antipaxos
Een paar kilometer ten zuiden van Paxos biedt Antipaxos enkele van de mooiste stranden van Griekenland.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Informatie over de inscheping

Op de dag van vertrek dient u zich voor 17.00 uur aan de kade van Naok Corfu te melden.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw cruise

Alle praktische informatie over uw cruise:
- De cruise is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Boottype: caïque (Griekse traditionele boot, oorspronkelijk met roeispanen of zeilen, voor visserij of zeevervoer, tegenwoordig aangedreven door een motor) 
- Lengte: 26,5 meter
- Aantal cabines: 11 (8 cabines vooraan en 3 cabines achteraan, allemaal op het benedendek)
- Maximaal aantal passagiers: 25
- Bemanningsleden: 4 à 5 personen
- Maximumsnelheid: 8 à 9 knopen
- Gesproken talen aan bood: Engels, Italiaans en Grieks
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Cabine
- Halfpension (exlusief drankjes) bestaande uit ontbijt, 6x lunch , 1 diner en 1 kapiteinsdiner 
- Bezoek aan privéstranden en zwemstops
- Begeleid bezoek aan de stad Corfu
- 3G wifi aan boord (op basis van het beschikbare netwerk)
- Luchthaventransfers inbegrepen bij aanbiedingen met vlucht

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele excursies met bijbetaling
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek vermeld wordt als "inbegrepen"

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

De cabines zijn uitgerust met*:

 • Raam
 • Douche/toilet
 • 1 tweepersoonsbed (115 cm x 215 cm of 120 cm x 195 cm)
 • 1 extra bed voor 5 cabines (eenpersoonsbed van 70 cm x 185 cm, ideaal voor een kind jonger dan 12 jaar)
 • Warm water
 • Airconditioning (op vaste tijdstippen)
 • 3G wifi (op basis van beschikbaarheid van het netwerk)
 • Schoonmaak om de twee dagen
 • Elektriciteit: 220 V

Voorzieningen aan boord*:

 • Solarium
 • Spelletjes
 • Zithoek
 • Kleine bibliotheek
 • 3G wifi (op basis van beschikbaarheid van het netwerk)

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Caïque cruise met vertrek uit Corfu in 7 nachten