Fly & Drive: Ontdekking van Kreta in 4* - Heraklion - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de rijke cultuur en prachtige kustlandschappen van Kreta
  • Geniet van complete vrijheid dankzij uw inbegrepen huurauto
  • Logeer onderweg in 4* hotels waar een verkwikkende nachtrust gegarandeerd is
  • Proef van de heerlijke Griekse gastronomie op de verschillende plekken waar u komt

Welkom op... Kreta

Wilt u echt alle schatten van Kreta ontdekken?
We nemen u mee op een onvergetelijk avontuur op dit fantastische Griekse eiland dat door de locals het "Eiland van de Goden" wordt genoemd. Natuurlijke, culturele en gastronomische schatten zorgen ervoor dat deze autovakantie goed gevuld wordt terwijl u langs afgelegen baaien rijdt door groene landschappen met olijfbomen en andere mediterrane vegetatie. Stop ook zeker eens bij enkele van de pittoreske dorpjes om door de kleurrijke straatjes en de kleine havens te kuieren. En dan zijn er nog tal van archeologische bijzonderheden te ontdekken... Stap aan boord van uw huurauto en laat u betoveren!

Reisbeschrijving

Een ontdekking van Kreta met een eigen huurauto, beter dan dat wordt het niet... Een ervaring tussen natuur, rust, authenticiteit en geschiedenis wacht! We stellen u een rondreis van 8 dagen/7 nachten voor en bieden u de kans om nog 2 extra nachten door te brengen in Agios Nikolaos.

Uw programma voor 8 dagen/7 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Heraklion - Rethimnon
Dag 2 en 3: Rethimnon
Dag 4: Heraklion - Santorini
Dag 5: Santorini
Dag 6: Santorini - Heraklion
Dag 7: Heraklion
Dag 8: Vertrek 

Uw programma voor 10 dagen/9 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Heraklion - Rethimnon
Dag 2 en 3: Rethimnon
Dag 4: Heraklion - Santorini
Dag 5: Santorini
Dag 6: Santorini - Heraklion
Dag 7: Heraklion
Dag 8: Heraklion - Agios Nikolaos
Dag 9: Agios Nikolaos
Dag 10: Heraklion - Vertrek

Rethimnon en omgeving
Dit deel van het eiland ligt tussen de bergen en de zee en is de ideale uitvalsbasis om op verkenning te vertrekken. De stad Rethimnon zelf barst van de historische schatten, fleurige straatjes en zelfs grotten! Een bezoek aan de olijfpers van het dorpje Melidoni en de Venetiaanse haven van Rethimnon mogen niet ontbreken.

Op slechts enkele kilometer van Rethimnon vindt u Bali, een klein vissersdorpje met intieme baaien en afgelegen stranden. Ook de dorpjes Armeni, met graven uit het Minoïsche tijdperk, Spili met zijn fontein met 19 leeuwenhoofden waar het water uit de bergen stroomt, en Preveli aan de zuidkust met een prachtig klooster zijn de moeite waard.

Ten westen van de stad vindt u het meer van Kournas, het enige zoetwatermeer van Kreta waar het heerlijk zwemmen is.
Heraklion 
Ontdek de hoofdstad van het eiland in de centrale regio van Kreta, de perfecte plek om tal van historische overblijfselen, archeologische musea en natuurlijke schatten te ontdekken. Net buiten Heraklon bevindt zich het mythische paleis van Knossos, waar het bekende labyrint te vinden waar de Minotaurus opgesloten zat.

Reis over de bochtige wegen naar de mooie dorpjes zoals Agia Pelagia waar ook een prachtig strand te vinden is om lekker te relaxen. Fodele is ook een populaire stopplaats, dit charmante dorpje heeft slechts 600 inwoners en biedt een authentieke ervaring omringd door de natuur.
Santorini
Dit Griekse eiland wordt beschouwd als het meest charmante en authentieke. Hier vindt u ongerepte en wilde natuur, ruwe kustlijnen en een majestueuze vulkaan. De stranden kleuren zwart en rood aan de voet van de kliffen waarop traditionele dorpjes werden gebouwd en u van een adembenemend uitzicht kunt genieten. Hier smelten realiteit en mythe samen, Santorini zou namelijk de bakermat zijn van de Atlantis legende!
De regio van Agios Nikolaos
Deze fantastische badplaats in de baai van Mirabello groeide uit van een klein dorpje tot de bruisende plek die het nu is, door sommigen zelfs het Saint-Tropez van Kreta genoemd. De haven zou de charmantste van het land zijn en het meer wordt beschermd door een rotsmuur. Hier geniet u van de zon, het kristalheldere water en het uitzicht op de bergen.

Elounda is een plek in de buurt met een rijk cultureel en historisch erfgoed met het eiland Spinalonga voor de kust. Dit eilandje wordt gedomineerd door een prachtig fort en werd eerst door de Venetianen en later door de Ottomanen bezet om melaatsen te huisvesten van 1903 tot 1957. Terug in de stad gaat u op zoek naar de leukste taverne om gegrilde vis te eten om daarna door de weelderige landschappen ten noorden van Elounda te rijden richting Plaka, Vrouchas of Fourni.

Uw hotels

Op elke bestemming kunt u bijkomen van de avonturen van de dag in een Standaard Kamer in 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen. Zo zijn 's ochtends uw batterijen weer opgeladen voor een nieuwe dag vol ontdekkingen. De meeste hotels beschikken over een zwembad.

Uw 4* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Rethymnon: Hotel Minos 
- Santorin: Hotel Venus 
- Heraklion: Arolithos 
- Agios Nikolaos: Elpida Village

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief dranken).

Proef van de typische smaken van het eiland zoals pita, mezze en de verse olijfolie.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, u profiteert van een inbegrepen huurauto die u ophaalt en terugbrengt bij de luchthaven van Heraklion.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

U bent vrij om op ontdekking te gaan waar en wanneer u dat wilt! Bij deze aanbieding is een huurauto van categorie A (type Hyunday i10 of gelijkwaardig) voor 1 tot 1 personen, categorie C voor 3 drie personen of categorie D voor 4 personen inbegrepen. U haalt de huurauto op aan de luchthaven van Heraklion en brengt hem daar terug.

Het weer

Jan
min : 9°C max : 16°C
Feb
min : 9°C max : 16°C
Mrt
min : 10°C max : 17°C
Apr
min : 12°C max : 20°C
Mei
min : 15°C max : 24°C
Jun
min : 19°C max : 27°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 22°C max : 29°C
Sep
min : 19°C max : 26°C
Okt
min : 17°C max : 23°C
Nov
min : 13°C max : 20°C
Dec
min : 11°C max : 18°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00u
- Check-out: 12.00u

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* hotels
- Halfpension (exclusief dranken)
- Huurauto categorie A (type Hyunday i10 of gelijkwaardig) voor maximum 2 personen, categorie C voor 3 personen en categorie D voor 4 personen
- Tickets voor u en uw huurauto voor de boot Heraklion - Santorini - Heraklion
- Assistentie 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entreeprijzen en bezoeken
- Kosten die te maken hebben met de huurauto (boetes, parkeergelden, tolgelden,...)


De toeristenbelasting (€3,00 per kamer per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive: Ontdekking van Kreta in 4*