Camvillia Resort & Spa 5* - Peloponnesos - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een mooi boetiekhotel op een idyllische plek
  • Dobber in het zwembad en geniet van het uitzicht op de Golf van Messinia
  • Maak gebruik van de spafaciliteiten en daal af naar het strand voor een vakantie in het teken van ontspanning

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstcocktail

Het luxueuze Boutique Hotel Camvillia Resort 5* biedt u een charmant verblijf in een rustige en serene setting. Grijp deze kans om de schoonheid van de Griekse natuur te ontdekken en laat u betoveren door het magische uitzicht op de Golf van Messenië en de tuinen, maar ook door de architectuur van het hotel. Authentieke materialen zoals steen en olijfhout sluiten naadloos aan op de omgeving.

 

Bovendien is dit de ideale locatie voor ontspanning en romantiek voor gezinnen of koppels. Ga heerlijk genieten van de zee bij het strand Peroulia met smaragdgroen water en fijn zand, op ongeveer 1 km van het hotel. De badplaats van Koroni bevindt zich op zeven kilometer en Methoni ligt op ongeveer 25 kilometer.

 

Gerust op vakantie in Camvillia Resort

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Executive Kamer met zeezicht of upgrade naar Swim-up Deluxe Suite met gedeeld zwembad
  • 1 fles lokale wijn per kamer bij een verblijf in de Swim-up Deluxe Suite
  • Vers fruit per kamer per verblijf

Executive Kamer met zeezicht (30 m²)

Geniet van een prachtig uitzicht op de baai van Messinia vanaf uw balkon of terras terwijl u de frisse buitenlucht inademt. Binnen in de Executive Kamer met zeezicht verblijft u in een geklimatiseerde ruimte met minimale decoratie in aardetinten.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Swim-up Deluxe Suite met gedeeld zwembad (60 m²)

Neem uw intrek in een Swim Up Deluxe Suite en geniet van de warme en gezellige sfeer. Neem de tijd om te ontspannen in het zwembad, en bewonder het prachtige uitzicht op de Taygetos en de Koroni bergen.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Te warm in de middag? Ga dan naar de bar bij het zwembad om te loungen met een verfrissend drankje en heerlijke cocktails.

 

Het hotel beschikt ook over een eigen restaurant. Hier staat u een unieke culinaire ervaring te wachten in een gezellige setting op het buitenterras.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Covid Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op massagetherapieën in de vorm van een voucher voor 1 persoon per kamer per verblijf
  • 1 massage van 20 minuten in de Spa & Fitness Camvillia House voor 1 persoon per kamer per verblijf

Ontspanning zal het sleutelwoord zijn van deze vakantie. Begin de dag met een frisse duik in het zwembad, waar u tevens kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee. Zorg tijdens uw verblijf goed voor uzelf - zowel lichaam als geest - en ontdek de spa ...

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Covid Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Geniet nog meer van je vakantie en verken de regio op je eigen tempo en zo comfortabel mogelijk met je huurauto!

Kies optioneel en met bijbetaling voor een huurauto van de categorie MDRM (Nissan Pixo, 3 personen of gelijkwaardig), of een huurauto van de categorie EDMR (VW Polo/Nissan Micra, 4 personen of gelijkwaardig) of kies voor een huurauto van de categorie IFMR (Nissan Qashqai SUV, 5 personen of gelijkwaardig). Je kunt je huurauto ophalen en terugbrengen op de luchthaven! 

Indien je kiest voor de optie huurauto, dan vind je hier de voorwaarden die van toepassing zijn:


Voorwaarden: 
Minimale leeftijd: 21 jaar voor huurauto’s van de categorie MDMR / EDMR, 25 jaar voor andere categorieën. 
De chauffeurs moeten hun rijbewijs minimaal 1 jaar in bezit hebben.
Je hebt een paspoort (of een ander identiteitsbewijs voor inwoners van de EU / Schengengebied) nodig voor je identiteitsvaststelling.
Je hebt bovendien ook een internationaal rijbewijs nodig.
Indien je rijbewijs niet in Latijns schrift is, heb je een officiële vertaling nodig in overeenstemming met de vereisten van de Griekse wet. 
Maximale leeftijd: 74 jaar 
Debetkaarten worden niet aanvaard. 
De ferry nemen naar de Griekse eilanden is toegestaan. Je dient een verzoek in te dienen en hebt een schriftelijke toestemming nodig van het autoverhuurbedrijf. In het geval dat het transport met de ferry schade aan de huurauto veroorzaakt zijn de volgende verzekeringen niet van toepassing: CDW, SCDW en SLDW. 
Het is niet toegestaan met deze huurauto buiten Griekenland te rijden. 
 
De prijs is inclusief:  
- Onbeperkte kilometers 
- CDW verzekering (gedeeltelijke afkoop van de franchise bij schade aan de huurauto) 
- Banden- en diefstalverzekering (met franchise) 
- THW verzekering (gedeeltelijke afkoop van de franchise in het geval van diefstal van de huurauto) 
- BTW 
- Luchthavengelden 
- Motorrijtuigenbelastingen 
- Milieubelastingen 
 
De prijs is niet inclusief (toeslag ter plaatse te betalen): 
- Waarborg voor huurauto’s van de categorie EMDR et MDMR (€ 744) en IFMR (€ 1736) 
- Toeslag voor het ophalen en terugbrengen van de huurauto buiten de openingstijden (8.00u-23.00u): € 25  
- Extra bestuurder: € 5 per dag 
- Persoonlijke ongevallenverzekering (PAI): € 5 + 24% BTW 
- SCDW verzekering (super verzekering bij schade aan de huurauto): € 10 per dag (€ 20 per dag + 24% BTW voor huurauto’s van de categorie IFMR) 
- Kosten van schademanagement en verzekeringmanagement: € 75 per ongeval 
- Kinderzitje: € 5 per dag (maximaal € 45) 
- GPS: € 6 per dag (maximaal € 50) 
- Toeslag jonge bestuurder (21 jaar - 24 jaar): € 70 per huurauto 
- Indien de huurauto extreem vuil wordt teruggebracht en een speciale schoonmaak nodig heeft, worden extra kosten in rekening gebracht. Deze toeslag is afhankelijk van de staat van het voertuig: van € 25 tot € 150 
- Boetes en administratiekosten: € 20 
- Kosten inbeslagname: € 20 per dag (maximaal € 400) 
- Alle kosten met betrekking tot verkeersovertredingen 
 
CDW en SCDW verzekeringen zijn niet van toepassing in volgende gevallen:  
1) schade aan de onderkant, het dak, het interieur, de sloten, en de motor van de huurauto en schade aan of verlies van de sleutels. 
2) schade aan de wielen en banden 
3) schade toegebracht in strijd met de Europese wetgeving 
4) schade toegebracht terwijl onder invloed van alcohol of andere substanties 
5) schade aan de ramen en spiegels 
Transportkosten worden in rekening gebracht bij de huurder of de organisatie die instaat voor de huurkosten. 
 
Alle informatie over je huurauto wordt een aantal dagen voor je vertrek aan je doorgestuurd. 

... verder lezen

Welkom op ... de Peloponnesos!

Droom je van een vakantie in het teken van mythologie en fijne zandstranden?

 

De Peloponnesos, een regio die met Griekenland verbonden is door de Landengte van Korinthe, wordt gekenmerkt door de concentratie van een groot aantal archeologische sites die een belangrijke invloed hebben gehad op de geschiedenis van Griekenland. Een van deze wereldberoemde locaties is Olympia, de bakermat van de Olympische Spelen. De Peloponnesos is het thuisland van de olijfboom en weerspiegelt de typische schoonheid van Griekenland met een magnifieke combinatie van indrukwekkende bergen en paradijselijke stranden.

 

Staan je koffers al klaar?

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 47

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Luchthavenshuttle

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Badjassen
  • Koffiemachine

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Spa
  • Hammam
  • Binnenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Camvillia Resort & Spa 5*