Autovakantie: Irish Pub en Distilleries - Dublin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de geheimen van de bierproductie in Ierland en proef van enkele van de beste bieren ter wereld
  • Laat u verbazen door de adembenemende natuur, uitgestrekte panorama's en pittoreske dorpjes
  • Bewonder de prachtige architectuur in de hoofdstad Dublin
  • En ook... Geniet van een vakantie in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Ierland

Wilt u de authentieke ziel en de prachtige landschappen van Ierland ontdekken?
Azuurblauwe meren, ruwe witte kliffen, eindeloze weilanden met elke tint groen, middeleeuwse kastelen, lekker eten en drinken en een vriendelijke bevolking... U bent in Ierland, het Groene Eiland!

Deze onvergetelijke autovakantie vertrekt in de hoofdstad Dublin en neemt u mee door de weelderige natuur, langs de ongerepte kust en langs adembenemende uitzichten. Bewonder de indrukwekkende bergen die eindigen in zee, bekijk de schaapjes terwijl ze grazen, de paarden die door het landschap galopperen en stap een echte Ierse pub binnen om te proeven van de typische streekgerechten en enkele glazen Guinness...
Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Reisbeschrijving

Vertrek met een huurauto over de Ierse wegen langs de mooiste plekjes van het eiland. Onderweg stopt u om de geheimen te ontdekken van het productieproces van bier en andere typische Ierse dranken. Uw programma ziet er als volgt uit:

Dag 1: Dublin
Dag 2: Dublin - Kilkenny
Dag 3: Kilkenny - Cork
Dag 4: Cork - Killarney
Dag 5: Dingle Peninsula
Dag 6: Clare en de kliffen van Moher
Dag 7: Clare - Dublin
Dag 8: Terugvlucht

Dag 1: Dublin
Aankomst in Dublin en vrije tijd om enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad te bezoeken. Ga zeker langs bij het Trinity College waar het Book of Kells bewaard wordt en dankzij deze aanbieding ontdekt u ook het bekende Guinness Storehouse. De levendige wijk Temple Bar is het culturele hart van de stad en de ideale plek om het bruisende nachtleven te ontdekken. Hier hangt nog altijd een typische middeleeuwse sfeer met charmante geplaveide straatjes, maar na zonsondergang komt deze buurt pas echt tot leven met trendy bars, restaurants en discotheken.

U profiteert van een inbegrepen bezoek aan het Guinness Storehouse waar u kunt proeven van een "Pint of the Black Stuff":
- Het Guinness Storehouse is 7 dagen per week geopend van 9.30 tot 19u (laatste toegang om 17u) (In juli en augustus van 9 tot 20u - laatste toegang om 18u)

Overnachting in Dublin.

Dag 2: Dublin - Kilkenny
Deze ochtend vertrekt u richting Kilkenny door de streek van Wicklow, bekend als "de tuin van Ierland". Een bezoek aan Glendalough is een must met zijn adembenemende uitzichten en het charmante klooster aan een meer waar u prachtige wandelingen kunt maken, zoals de Wicklow Way.

Vervolg uw weg richting Kilkenny waar u de Smithwick’s Experience kunt bezoeken, een fabriek waar het bekende bier gemaakt wordt en u meer te weten komt over de geschiedenis. In de tour is een bezoek aan de abdij uit de twaalfde eeuw inbegrepen. Kilkenny wordt beschouwd als de middeleeuwse hoofdstad van Ierland en na een bezoek aan het Kilkenny Castle, weet u waarom! Dit schitterende kasteel uit de achttiende eeuw bestaat uit gedeeltes met verschillende architecturale stijlen. In de omgeving vindt u tal van pubs waar u van het plaatselijke bier kunt proeven.

Overnachting in de regio van Kilkenny.
Dag 3: Kilkenny - Cork
Vandaag heeft u een afspraak in Cork, onderweg moet u zeker halt houden bij de indrukwekkende Rock of Cashel, een complex van gebouwen uit de twaalfde en dertiende eeuw met een typische Keltische en middeleeuwse architectuur. Vroeger droeg deze site de naam St. Patrick's Rock of The Rock of Kings en werd beschouwd als de hoofdzetel van de koningen van Munster. Vergeet niet om de Blarney Stone te kussen in Blarney Castle om u te zegenen met de 'gift of gab' en rij daarna verder naar Cork City.

De Franciscan Well Brewery organiseert bezoeken elke avond van maandag tot vrijdag. Als u de tour mist, moet u zeker richting de pub waar u kunt proeven van een groot aanbod van artisanale bieren, lagers en stouts. De Jameston Distillery Midleton is dan weer de plek waar de bekende Ierse Whisky wordt gemaakt. Kortom, vandaag proeft u van het beste wat Ierland te bieden heeft!

Openingsuren van de Jameston Distillery:
In de zomer (maart tot oktober): 7 dagen op 7 open van 9 tot 18u
Experience Tours elke dag van 10 tot 16.45u
In de winter (november tot februari): 7 dagen op 7 open van 10 tot 18u
Experience Tours elke dag om 11, 13, 14.30, 15.30 en 16.15u

Overnachting in de regio van Cork.

Dag 4: Cork - Killarney
Vandaag rijdt u van Cork naar Killarney waar u de Killarney Brewing Company bezoekt met een tour door de brouwerij, een video over de geschiedenis en natuurlijk een proeverij van het heerlijke gerstenat dat hier gemaakt wordt! Daarna kunt u kiezen voor een autorit langs de bekende Ring of Kerry met idyllische stranden en enkele van de mooiste uitzichten van het land. Rij over de indrukwekkende MacGillyCuddy's Reeks gebergte, bezoek het gerestaureerde dorpje Bog, bewonder de Torc waterval en het panoramische uitzicht op The Ladies View. 's Avonds kunt u dan een maaltijd en een drankje nemen in één van de vele pubs in Killarney.

Overnachting in de regio van Kerry.
Dag 5: Dingle Peninsula
Heeft u zin om de plek te bezoeken die door National Geographic werd uitgeroepen tot "de mooiste plek ter wereld"? Vandaag bezoekt u het fantastische Dingle Peninsula met archeologische en historische sites, ongerepte natuur en adembenemende uitzichten. Langs de kustwegen ontdekt u eindeloze panorama's, in de Slieve Mish bergketen vindt u de tweede hoogste piek van het land en ook de indrukwekkende kliffen en stranden zullen u bekoren. Mis zeker het uitzicht niet aan Slea Head en rij over de opwindende Conor Pass. Bij de Dingle Brewing Company vindt u een brouwerij waar u meer te weten komt over Tom Crean, een bekende ontdekkingsreiziger die op expeditie ging naar de zuidpool en zijn naam gaf aan één van de bieren.

Overnachting in de regio van Kerry.

Dag 6: Clare en de kliffen van Moher
Op deze zesde dag van uw reis bezoekt u het graafschap Clare. Onderweg moet u zeker stoppen bij het pittoreske dorpje Adare met huisjes met rieten daken. Breng ook een bezoek aan Bunratty Castle, een kasteel gebouwd in de vijftiende eeuw met een prachtige tuin uit de negentiende eeuw (Bunratty Folk Park). 

De volgende halte zijn de kliffen van Moher, een indrukwekkende reeks kliffen van 214 meter hoog die zich uitstrekken over 8 km aan de Atlantische Oceaan. Vanaf de kliffen kunt u de Araneilanden, de baai va Galway, Twelve Pins, de Maumturks bergketen, Connemara en Loop Head zien liggen. Als u houdt van de traditionele Ierse muziek, moet u zeker het dorpje Doolin bezoeken waar u in een gezellig pub het Ierse levenslied kunt horen.

Overnachting in de regio van Clare.

Dag 7: Clare - Dublin
Vandaag is het tijd om terug te keren naar Dublin, maar niet zonder eerst een bezoekje te brengen aan het klooster van Clonmacnoise. Hier vindt u eeuwenoude kruisen en stenen, de ruïnes van een kathedraal en 2 ronde torens. Het Athlone Castle, met een geschiedenis die teruggaat tot de twaalfde eeuw, is zeker een bezoekje waard. De 8 expositieruimtes geven u een chronologisch overzicht van het rijke historische verleden en in de buurt van het kasteel vindt u Sean's Bar - officieel de oudste pub in Ierland en één van de oudste ter wereld!

Aankomst in Dublin voor uw laatste nacht.

Dag 8: Terugvlucht
Een laatste vrije voormiddag om op zoek te gaan naar een leuk souvenir in Grafton Street of nog enkele bezienswaardigheden te bezoeken. Daarna gaat het richting de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tussen uw bezoeken en avonturen door, logeert u in alle comfort in 3* en 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen. Uw nachten brengt u door in een comfortabele Standaard Kamer, voorzien van moderne faciliteiten.



Uw hotels tijdens de rondreis:
- Dublin: Clayton Hotel Liffey Valley of Fitzpatrick Castle (of gelijkwaardig)
- Kilkeny: Kilkenny Hotel of Aspect Hotel (of gelijkwaardig)
- Cork: Blarney Golf Resort of Rochestown Park Hotel (of gelijkwaardig)
- Kerry: Hotel Killarney of Inisfallen Hotel of Brandon Hotel (of gelijkwaardig)
- Clare: Inn at Dromoland of Bellbridge House Hotel (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Uw dagen in Ierland beginnen op de best mogelijke manier met een lekker ontbijt. Een typisch Iers ontbijt bestaat vooral uit hartige gerechten met aardappelen, bloedworst, bonen, tomaten en pap.

Ontdek de heerlijke Ierse gastronomie in de verschillende gezellige pubs die u tegenkomt onderweg of kies voor een maaltijd in een klasserestaurant om u culinair te laten verwennen.

Huurauto

Dankzij de inbegrepen huurauto type Renault Fluence of Ford Focus, ontdekt u de mooiste plekjes van het 'Groene Eiland' in alle vrijheid en op uw eigen tempo. De huurauto wordt opgehaald en teruggebracht aan de luchthaven van Dublin. 



Enkele tips tijdens het rijden in Ierland:
- Er wordt aan de linkerkant van de weg gereden, zelfs op parkings
- Rotondes neemt u met de klok mee en u moet voorrang geven aan voertuigen die van rechts komen
- In bebouwde kom is de snelheidsbeperking 50 km/uur, op secundaire wegen 80 km/uur, op nationale wegen mag u 100 km/uur rijden en op de autosnelweg is dat 120 km/uur
- De staat van de wegen kan verschillen afhankelijk van de plek waar u bent en op sommige plaatsen zijn de wegen erg smal

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt
- Toegang tot de Jameson Distellery Middleton
- Toegang tot het Guiness Storehouse Dublin
- Huurauto type Renault Fluence of Ford Focus 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Benzine, parkeergeld, boetes en tolgeld voor de huurauto

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto type Renault Fluence (minimum leeftijd bestuurder: 27 jaar) of Ford Focus (minimumleeftijd bestuurder: 25 jaar)
- Ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Dublin 
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs
- Het originele rijbewijs en identiteitskaart moet worden voorgelegd
- De hoofdbestuurder moet worden opgenomen in het contract
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk (Visa, MasterCard en American Express worden aanvaard; Electron, Maestro en Kyriel worden niet aanvaard)
- De auto moet met hetzelfde brandstofniveau binnengebracht worden als bij het ophalen
- De auto wordt verhuurd per 24 uur, bij het laat binnenbrengen worden extra kosten aangerekend

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- Alle belastingen, inclusief luchthavenbelasting
- CDW schadeverzekering
- 2 bestuurders

Niet inbegrepen in de prijs:
- Brandstof, tolgeld, parkeergeld en boetes
- Bijkomende bestuurder
- Jonge bestuurder
- Borgsom die wordt afgehouden van de kredietkaart
- GPS (ter plaatse bij te boeken)
- Kinderzitje 
- Bijkomende verzekeringen

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief, aangezien u uw inbegrepen huurauto bij aankomst op de luchthaven van Dublin kan ophalen (en hier ook weer terugbrengen voor vertrek). De afstand tussen luchthaven  en uw hotel bedraagt ongeveer 14,5 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autovakantie: Irish Pub en Distilleries