Irish Whiskey tour - Dublin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Een unieke reis door Ierland, waarbij u meer komt te weten over het land en vooral over 's lands trots: whiskeyBegin en eindig uw vakantie in de bruisende stad Dublin
  • Dankzij uw inbegrepen huurauto kunt u zelfs de meest afgelegen plekjes verkennen
  • En ook....Bezoek de oudste whiskeybrouwerij van Ierland!

Welkom in...Ierland

Een reis door het prachtige Ierland is als een reis door de tijd. Het rijke verleden van Ierland is ook nu nog overal terug te vinden, dankzij de tradities, legendes en gastronomie. Ontdek de vele schatten die dit interessante land herbergt en geniet ook op culinair gebied met een bezoek aan de Kilbeggan brouwerij en het Irish Whiskey Museum!


Met uw inbegrepen huurauto kunt u op eigen tempo de door ons uitgestippelde route volgen.

Reisbeschrijving

Uw reis van 7 nachten:
1 nacht in Dublin (Citywest Hotel, Kingswood Hotel of gelijkwaardig.)
2 nachten in Galway (Connacht Hotel, Salthill Hotel of gelijkwaardig)
2 nachten in Kent (Rose Hotel, Killarney Court Hotel of gelijkwaardig)
1 nacht in Cork (Ambassador Hotel, Blarney Golf Resort, Springfort Hall of gelijkwaardig)
1 nacht in Dublin

Uw reisroute

Dag 1: Aankomst in Dublin
Ontdek alle hoogtepunten van de Ierse hoofdstad. U brengt een bezoekje aan het Irish Whiskey Museum in College Green, waar u een goed idee krijgt van de traditie en alle bijzonderheden omtrent whiskey. Aan het einde van de rondleiding heeft u natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om zelf te kunnen proeven. 's Avonds kunt u bijvoorbeeld naar de Temple Bar Pub, gelegen in de wijk met dezelfde naam. Dit is bij uitstek het uitgaansdistrict van Dublin, bekend om de vele pubs met live muziek en met plekken waar u kunt genieten van uitstekende Ierse en Schotse whiskeys.
Overnachting in Dublin
Dag 2: Kilbeggan – Tullamore – Galway
Na het ontbijt verlaat u Dublin en rijdt u naar Kilbeggan, waar de oudste Ierse brouwerij zich bevindt die nog gebruik maakt van koperen ketels. Tijdens een bezoek leert u meer over het distilleren en het rijpproces. Aan het einde van de rondleiding kunt u natuurlijk zelf proeven van een overheerlijke whiskey. In het nabij gelegen Tullamore kunt u ook nog het in 2012 geopende bezoekerscentrum van de Tullamore Dew brouwerij bezoeken. Uw middag is eigenlijk niet compleet zonder een bezoekje aan de Brewery Tap Bar of de Hugh Lynch Pub. Daarna rijdt u verder naar Galway.
Overnachting in Galway
Dag 3: Connemara
Vandaag ontdekt u het weidse en melancholische landschap van de streek Connemara. Een aanzienlijk deel van deze regio hoort bij de Gaeltacht, de gebieden waar nog dagelijks het oude Gaelic wordt gesproken en waar tradities in leven worden gehouden. Maak een uitstapje naar het dorp Clonbur en stop voor de lunch bij Eddie's Bar. Hier staan niet alleen de beste whiskeys op de drankenkaart, ook worden er gerechten aangeboden die prima met whiskey te combineren zijn. Voor 's avonds raden wij u een drankje in Freeney’s Pub in Galway aan.
Overnachting in Galway
Dag 4: Burren – Kliffen von Moher – Bunratty – Kerry
Vandaag rijdt u via de Burren naar de spectaculaire westkust. De Burren is een kalksteenlandschap dat ook wel vergeleken wordt met de maan...U vindt hier 1100 soorten unieke planten. De kliffen van Moher zijn een toeristische topattractie. Over een lengte van acht kilometer vormen ze een steile wand die tussen 120 en 214 meter hoog uit de Atlantische Oceaan oprijst. Rijd verder naar het uiterste puntje van het schiereiland Loop Head, waar u met een beetje geluk dolfijnen in de monding van de Shannon zult spotten. Op de route naar Kerry komt u voorbij het Bunratty Castle, het grootste Anglo-Normandische kasteel in Ierland.
Overnachting in Kerry
Dag 5: Dingle
Uw ontdekkingstocht brengt u vandaag naar het schiereiland Dingle, een ruige kuststrook met pittoreske vissersdorpjes en het mooiste strand van Ierland. Rijd helemaal door naar Slea Head, het noordelijkste puntje van Europa, van waar u een waanzinnig uitzicht heeft over de Blasket-eilanden. Voor de lunch kunt u stoppen in het dorpje Dingle, bij Dick Mack’s Pub, beroemd om zijn originele interieur maar ook om zijn ruime aanbod van whiskeymerken. Daarna rijdt u naar Killarney, waar u zult overnachten.
Overnachting in Kerry

Dag 6: Killarney – Midleton – Cork
U gaat na het ontbijt weer op pad, ditmaal richting Cork. In Cork heeft u de beroemde Engelse markt, met allerlei traditionele specialiteiten. Slenter door St. Patrick Street.  's Middags kunt u naar Midleton, waar u eventueel een rondleiding door de Jameson Distillery kunt doen. Indien u niet genoeg kunt krijgen van de Jameson Whiskey, kunt u altijd nog even stoppen in de Canty’s Pub in Midleton, waar u alle in Midleton gebrouwen whiskeys kunt terugvinden.
Overnachting in Cork

Dag 7: Cork - Kilkenny - Dublin
Na het ontbijt rijdt u richting Kilkenny, Ierlands beroemdste middeleeuwse stad. Dwaal door de kleine straten en steegjes, bezoek de vele Kilkenny Crafts shops of bezichtig het indrukwekkende Kilkenny Castle uit de 12e eeuw, dat boven de stad uittorent. Echte liefhebbers komen ook hier aan hun trekken. Aan het eind van de middag rijdt u terug richting Dublin, waar u de tijd heeft om deze leuke stad nog te bekijken, of ga langs de O’Neills Bar voor een laatste whiskeystop. Het aanbod is zo groot, dat de 2 verdiepingen van het gebouw volliggen met flessen!
Overnachting in Dublin

Dag 8: Vertrek
Profiteer nog van uw laatste uurtjes in Dublin voor een paar snelle aankopen en een paar mooie foto's.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw reis verblijft u in 3 en 4* hotels, op basis van ontbijt.

Dublin - Citywest Hotel, Kingswood Hotel of gelijkwaardig
De hotels hebben ruime, moderne kamers met gratis wifi. De ideale plek om na een gezellig avondje in de pub weer bij te komen.
Galway - Connacht Hotel, Salthill Hotel of gelijkwaardig
U verblijft in een comfortabele kamer. Alle hotels zijn modern en voorzien van de nodige faciliteiten. Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt.
Kerry - Rose Hotel of Killarney Court Hotel
Stijlvolle, eenvoudige kamers met elegante meubels. Voor heerlijke, rustgevende nachten.
Cork - Ambassador Hotel, Blarney Golf Resort of Springfort Hall
De perfecte uitvalsbasis om de gezellige stad Cork te verkennen. U overnacht in een stijlvolle kamer en de ochtend begint goed met een lekker ontbijt.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Huurauto

Dankzij uw inbegrepen huurauto kunt u het prachtige Ierland in alle vrijheid verkennen!
Op de pagina "Details" vindt u meer informatie over uw huurauto.

Let op uw alcoholgebruik indien u rijdt!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 overnachtingen in een Standaard Kamer in 3 of 4* hotels
- Ontbijt
- Huurauto

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Entreeprijzen en uitstapjes
- Persoonlijke uitgaven
- Benzine voor de auto en extra's

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over uw huurauto:
- U kunt uw huurauto bij aankomst op de luchthaven van Dublin ophalen en ook weer terugbrengen bij vertrek.
- Minimumleeftijd: 25 jaar
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in bezit zijn van het rijbewijs
- De auto moet met hetzelfde benzineniveau ingeleverd worden als ontvangen.
- Bij ontvangst wordt een geldige creditcard gevraagd voor de borg.

Inclusief:
- Onbeperkt aantal kilometers
- Tweede bestuurder
- Overheidsbelastingen: 23 %
- Luchthavenbelasting

Exclusief:
- GPS: €15,90 + BTW
- Tol voor de snelweg M50 Dublin (per creditcard)
- Extra "personal accident insurance" (PAI), voor assistentie, repatriëring en medische kosten voor gerepatrieerde personen: €5,50 per dag.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U kunt uw inbegrepen huurauto bij aankomst op de luchthaven van Dublin ophalen en daar ook weer inleveren.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Irish Whiskey tour