Gouden Cirkel, Spa en het Noorderlicht - Reykjavik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Gedurende 3 of 4 nachten ontdekt u de wonderen van IJsland met het bruisende Reykjavik als uitvalsbasis
  • U bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Gouden Cirkel en de Fontana Geothermische baden
  • We nemen u ook mee op jacht naar het magische en spectaculaire noorderlicht vanaf het water
  • En ook... U verblijft in alle comfort in het Reykjavik Lights Hotel

Reykjavik Lights Hotel: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... IJsland

Het land van het noorderlicht en de middernachtzon, van erfgoed uit de tijd van de Vikingen en moderne architectuur - IJsland is de noordelijke parel van Europa met een rijke geschiedenis, een unieke cultuur en adembenemende natuur. Tijdens deze korte tour ontdekt u enkele van de belangrijkste hoogtepunten van het land van stomende geisers, indrukwekkende watervallen en een boottocht op zoek naar het noorderlicht.

U verblijft in Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en bruisende smeltkroes van verschillende culturen, heerlijke gastronomie en een opwindend nachtleven. De oude haven is het hart van de stad, waar u de vissersboten ziet toekomen met hun dagelijkse vangst. Op de achtergrond staat de majestueuze Esja berg en de prachtige Faxaflói baai. Naast wonderlijke natuur heeft Reykjavik ook een moderne kant met gastronomisch hoogstaande restaurants, trendy bars en gezellige cafeetjes.

Voor een uitzonderlijk uitzicht over de stad moet u de 74,5 meter hoge toren van de Hallgrímskirkja kerk beklimmen of een bezoek brengen aan Perlan ('De Parel'), een bijzonder museum waar u vanaf het observatieplatform een uniek perspectief krijgt over Reykjavik en de omgeving. Binnen in het museum wandelt u door een ijsgrot of een gletsjer en staan nog veel meer verassingen te wachten.

Opmerking: het noorderlicht is een natuurfenomeen dat afhankelijk is van de weersomstandigheden. Wij kunnen niet garanderen dat u dit spektakel ook daadwerkelijk zult zien. Dit is in geen geval aanleiding tot  vergoeding van uw reis.
Deze tour is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar doordat sommige excursies laat op de avond plaatsvinden.

Reisbeschrijving

Tijdens deze unieke reis van 3 of 4 nachten ontdekt u de mooiste plekjes van het land, de uitzonderlijke natuur en de fascinerende hoofdstad. Uw uitvalsbasis is het Reykjavik Lights Hotel op een ideale locatie in de stad. Uw programma ziet er als volgt uit.

Dag 1: Aankomst in Reykjavik
Nadat u geland bent op de Keflavik Airport neemt u de FlyBus Plus pendeldienst naar uw hotel, het Reykjavik Lights Hotel 3*. NB. Geef duidelijk aan de chauffeur door in welk hotel u verblijft.
Belangrijk: Check-in voor 14u is niet gegarandeerd.

De rest van de dag bent u vrij om de oude stad te verkennen, een kunstgalerij of museum te bezoeken of uw culinaire ontdekking van IJsland te starten in één van de restaurants. Een bezoek aan de geothermische baden is de ideale manier om te bekomen van uw vlucht. Vervolgens kunt u door de oude haven slenteren, deze buurt is populair bij artiesten en barst van de charmante winkeltjes, bars en unieke musea.
Dag 2: Noorderlicht boottocht
Geniet 's ochtends van een heerlijk ontbijt in het hotel, de rest van de dag vult u zelf in zoals u dat wilt. Kies voor nog meer ontdekkingen in de stad of relax in het hotel zelf. 's Avonds is het dan tijd voor de excursie waarbij u op zoek gaat naar het prachtige noorderlicht. Voor verblijven tussen 2 november en 14 maart wordt u opgehaald om 20u en tussen 15 maart en 15 april vertrekt u om 21u.

Het noorderlicht bewonderen vanaf de oceaan is een unieke en onvergetelijke ervaring! Bij het wegvaren geniet u van een bijzonder uitzicht over de lichtjes van Reykjavik. Na ongeveer 15 tot 30 minuten varen bent u op de meest exclusieve plek om het noorderlicht te zien. Vanaf de Noord-Atlantische oceaan kunt u het aurora borealis te zien krijgen met de prachtige bergen op de achtergrond. Een avond die u nooit zult vergeten!

Aan boord krijgt u overalls om u lekker warm te houden terwijl u luistert naar de gids die u meer vertelt over het dansende licht in de lucht. De boot is ook voorzien van een lounge ruimte waar u een heerlijk warm drankje (niet inbegrepen) kunt nemen terwijl u wacht op het natuurspektakel. Dankzij de gratis wifi deelt u de meest spectaculaire foto's onmiddellijk met het thuisfront. Tijdens de tour speelt ook een interessante video over het aurora borealis met leuke weetjes en folklore. De hele tour duurt zo'n 2,5 tot 3 uur, afhankelijk van de omstandigheden. 

Nadien transfer terug naar het hotel voor de overnachting.

Inbegrepen: Noorderlicht boottocht met vervoer van en naar het hotel.
Dagelijks om 21 uur van 2 november tot 14 maart 2017 (vertrek aan het hotel om 20 uur)
Dagelijks om 22 uur van 15 maart 2017 tot 15 april 2017 (vertrek aan het hotel om 21 uur)
Duur: 2,5 tot 3 uur (afhankelijk van de omstandigheden)

Belangrijk: Draag geschikte kleding voor koud weer met verschillende lagen. Draag handschoenen, een muts, een sjaal, een waterbestendige jas en warm schoeisel.

Opmerking: Deze excursie is afhankelijk van de weersomstandigheden, het zien van het noorderlicht kan niet gegarandeerd worden. Als de tour 'het noorderlicht per boot' geannuleerd wordt, maar de omstandigheden toch gunstig zijn om het noorderlicht te zien, wordt u een vervangende tour per bus aangeboden, plus de kans om de boottocht de volgende dag te maken.

Als de omstandigheden te ongunstig zijn en de tour, zowel per boot als bus, geannuleerd wordt, kunt u kiezen voor één van de volgende opties:
- Een tour walvis spotten 
- Een luxe 3-gangen diner in Kopar, één van de meest populaire restaurants in Reykjavik
- Een volledige terugbetaling
(Alle opties zijn van dezelfde waarde of hoger dan de tour 'Noorderlicht boottocht')
Dag 3: Gouden Cirkel Tour en Fontana Geothermal Steam Baths Spa  
Ontbijt in het hotel en vertrek richting het Thingvellir National Park (UNESCO Werelderfgoed). Dit was de plek waar de Vikingen hun eerste "parlementaire" vergaderingen hielden in 930 voor Christus. Dit nationaal park is ook waar de Europese en Noord-Amerikaanse tektonische platen elkaar ontmoeten en een grote kloof vormen. Hier wandelt u dus letterlijk tussen de twee continenten!

De Gullfoss waterval is één van de populairste van het land en werkelijk adembenemend met het water dat in 2 trappen in een grote kloof valt. Tijdens de winter is het een extra bijzonder schouwspel omdat delen van het water bevriezen. Vlakbij bezoekt u de Geysir geiser met verschillende warmwaterbronnen en bijzonder gekleurde modderpoelen. Een paar meter verder bevindt zich de Strokkur geiser die elke 10 minuten uitbarst.

Vervolgens is het tijd om richting Laugarvatn te vertrekken om te ontspannen in de natuurlijke geothermische baden van het Laugarvatn Fontana Geothermal Steam Baths Spa. Hier komt uw lichaam en geest tot rust in het helende water, de sauna of het meer. Voor u terugkeert naar Reykjavik, wordt u nog een traditioneel zoet roggebrood aangeboden dat gebakken wordt in de stoom van de warmwaterbronnen.

Vervolgens keert u terug naar Reykjavik voor de overnachting.

Inbegrepen: Gouden Cirkel Tour, toegang tot de Fontana Steam baths, proeven van het roggebrood
Niet inbegrepen: Handdoek en badpak (kan gehuurd worden in de spa)
Dagelijks om 9 uur (vertrek aan het hotel om 8.30 uur), de tour duurt ongeveer 9 uur.

Dag 4 of 5: Terugvlucht
Na het ontbijt in het hotel neemt u de FlyBus terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht. U moet 3 uur voor het vertrek van uw vlucht op de luchthaven zijn.

Indien u 5 dagen/4 nachten verblijft, heeft u op dag 4 een vrije dag in Reykjavik.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reykjavik Lights Hotel 3*

Dit stijlvolle designhotel ligt in het centrum van Reykjavik en is daarmee de ideale uitvalsbasis om de meest noordelijke hoofdstad te verkennen. Het minimalistische, strakke en moderne interieur biedt het perfecte kader om helemaal te relaxen na een dag vol avonturen. In de lobby, de bar en de lounge met een Scandi-chic interieur, neemt u een lekker drankje om de avond in schoonheid af te sluiten.

Uw kamer

Reykjavik Lights Hotel 3*
Uw moderne en stijlvolle Standaard Kamer is een oase van rust en gezelligheid in de hoofdstad. Elke kamer is specifiek ingericht met als thema een dag van de oude IJslandse kalender, waardoor een unieke ervaring gecreëerd wordt voor elke gast. De kunstwerken aan de muur zijn gemaakt door plaatselijke artiesten en het comfortabel meubilair en de hedendaagse faciliteiten zorgen ervoor dat u de nacht doorbrengt in alle comfort.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Elke ochtend wacht een heerlijk en uitgebreid ontbijt, zodat u de dag vol energie begint en met een goed gevoel op avontuur vertrekt. In de gezellige Loungebar neemt u een lekker drankje tussen de bezoeken door of een slaapmutsje om de avond af te sluiten.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De rondreis is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar 

Inbegrepen in de prijs:
- 3 of 4 nachten in een Standaard Kamer in het Reykjavik Lights Hotel (of gelijkwaardig)
- Dagelijks ontbijt
- Noorderlicht Boottocht met transfer van en naar het hotel
- Gouden Cirkel Tour
- Entreeprijs voor de Laugarvatn Fontana Geothermal Steambaths Spa inbegrepen
- Proeverij van roggebrood gebakken in de stoom in de Fontana Geothermal Steambaths Spa
- Transfers met de FlyBus

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Excursies en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Verzekeringen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Wisselkantoor
  • Gratis wifi
  • Lift
  • Verwarming
  • Wasserij en stomerij
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Telefoon
  • Radio
  • Bureau
  • Verwarming
  • Flatscreentelevisie
  • Badkamer met douche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • Fietsverhuur
  • Tuin

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Reykjavik en uw hotel bedraagt ongeveer 49 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Gouden Cirkel, Spa en het Noorderlicht