Gouden Driehoek in 4* of 5* en verlenging naar Bhutan - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de pracht van de Gouden Driehoek in India vanuit 4* of 5* hotels
 • Profiteer van een dagelijks ontbijt om vol energie op verkenning te vertrekken
 • Laat u verbazen door de Taj Mahal, het klooster van Changangkha Lhankhang en tal van andere schatten
 • Eindig uw verblijf in het betoverende en ongerepte Bhutan

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... India en Bhutan!

Twee landen, twee totaal verschillende ervaringen, twee culturen ... Deze uitzonderlijke rondreis brengt u van India naar Bhutan om alle culturele, historische en natuurlijke schatten te ontdekken.

India

Mysterieus, betoverend, spiritueel, bruisend, kleurrijk ... India heeft vele gezichten, elk even intrigerend, fascinerend en verrassend. Met meer dan een miljard inwoners, 18 officiële talen, 1600 dialecten, 29 staten en 8 religies, is het Indische subcontinent ook een smeltkroes van culturen en contrasten! Tijdens deze rondreis wordt u volledig ondergedompeld in alles wat het land te bieden heeft en ontdekt u enkele van de meest iconische schatten. Forten, paleizen, prachtige landschappen, rijke tradities en eeuwenoude gebruiken ... De regio's Rajasthan en Uttar Pradesh zullen u niet onberoerd laten!

Bhutan

Kom het mysterie van Bhutan ontrafelen ... Dit minder bekende land barst van de natuurlijke schoonheid en een rijke cultuur die perfect bewaard is gebleven dankzij de afgelegen ligging. Midden in het groen en omringd door de pieken van de Himalaya, heeft Bhutan zijn authentieke ziel behouden barstensvol rijke gebruiken en eeuwenoude tradities. De vriendelijke bevolking zorgt ervoor dat u zich altijd welkom voelt en de fantastische uitzichten laten u sprakeloos achter. Volg de weg tot aan de top van Chele-La op meer dan 3900 meter hoogte, bewonder de fantastische valleien en krijg het gevoel alsof u boven de wolken staat ... Een magische bestemming die een onuitwisbare indruk zal nalaten!

Reisbeschrijving

Uw avontuur start met een rondreis van 8 dagen/7 nachten in India, waarbij u op elke etappe betoverd en verrast zult worden. U krijgt de kans om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en de iconische bezienswaardigheden te bezoeken. Uw Engelstalige gids zorgt ervoor dat de plekken die u bezoekt, geen geheimen meer hebben voor u. Bovendien krijgt u de keuze tussen 4* en 5* hotels voor een verblijf op maat. Na uw bezoek aan India, gaat u de ongerepte parel Bhutan verkennen.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis Gouden Driehoek van 7 nachten + verlenging van 4 of 5 nachten in Bhutan in 3* of 4* hotels + 1 nacht in Delhi

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi
Dag 3: Delhi - Jaipur
Dag 4: Jaipur - Amber - Jaipur
Dag 5: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Dag 6: Agra
Dag 7: Agra - Delhi
Dag 8: Delhi - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma in India

Dag 1: Aankomst in Delhi
Aankomst op de internationale luchthaven van Delhi waar uw chauffeur u opwacht voor uw transfer naar het hotel. Vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht.
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Delhi 
Na het ontbijt vertrekt u op een City Tour door Old Delhi. U bezoekt het Rode Fort, de Jamma Masjid, een van de grootste moskeeën ter wereld, Chandni Chowk, de commerciële buurt in het hartje van de oude stad en de Raj Ghat, de herdenkingsplaats voor Mahatma Ghandi. Daarna gaat het naar New Delhi voor een bezoek aan de Qutub Minar, een uitzonderlijke minaret uit 1199 en de hoogste minaret ter wereld (72,55 meter) waar verzen uit de Koran te lezen zijn. De overheidsgebouwen, de Poort van India en Connaught Place sluiten uw ontdekking van de hoofdstad af.
Overnachting in het hotel.
Dag 3: Delhi - Jaipur
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Jaipur, ook bekend als de 'Roze Stad' en de hoofdstad van de regio Rajasthan. Jaipur werd gebouwd in de 16e eeuw door de Maharaja Jaisingh II volgens het beeld geschetst in de Arthashastra (hindoeïstisch boek) met een centraal plein omringd door muren met in totaal negen poorten en verdeeld in negen wijken met elk een eigen functie. Verder vindt u in deze bruisende stad ook tal van kleurrijke bazaars, prachtige tempels en indrukwekkende paleizen.
Vrije tijd in de stad en overnachting in het hotel.

Dag 4: Jaipur - Amber - Jaipur
Na het ontbijt in het hotel kunt u het Hawa Mahal (het windpaleis) bezoeken met een barokke façade en een unieke, maar toch functionele architectuur. U gaat verder naar Amber waar u het fort bezoekt, gebruikt als voormalige residentie van de Maharadja's en ter verdediging tijdens oorlogen. U rijdt richting de ruïnes van het fort met een 4x4 en bezoekt het paleis met zijn spiegelzaal, de oude vertrekken van de harem en tal van gangen die een ware doolhof vormen. U heeft de mogelijkheid om de Puja bij te wonen in de tempel van Kali, de gebedstijd voor de gelovigen.

Daarna gaat het naar het astronomische observatorium Jantar Mantar, getuige van de passie voor astronomie van de maharaja Jaisingh II. Er werden meerdere observatoriums gebouwd, maar die van Jaipur (1728-1733) heeft de meest precieze meetinstrumenten. Daarna geniet u nog van een rit met een riksja door de oude stad.
Overnachting in het hotel.
Dag 5: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Agra via Fatehpur Sikri. Deze achtergelaten stad in rode zandsteen werd gebouwd door de Mogolheerser Akbar de Groote in de zestiende eeuw. De stad en het paleis werden snel achtergelaten omdat er een tekort was aan drinkwater. Vandaag vindt u de stad terug net zoals ze was 300 jaar geleden met de typische en unieke Indo-moslim en hindoe architectuur. U bezoekt de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chishti, het Jewel House (ook bekend als Diwan-I-Khas) en de zuil van Akbar.
Bij aankomst in Agra checkt u in in het hotel voor de overnachting.

Dag 6: Agra
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om we wereldbekende Taj Mahal te bezoeken, hét icoon van India! Dit mausoleum werd gebouwd door keizer Shah Jahan ter nagedachtenis van zijn tweede vrouw Mumtaz Mahal. Na haar dood in 1631 brak het hart van de keizer en startte hij de bouw van dit opmerkelijke paleis, dat pas voltooid werd in 1653 en waar zo'n 20.000 mensen aan meewerkten. De Iranees Isa Khan was de belangrijkste architect, maar er werden experts uit heel Europa opgetrommeld om dit bouwwerk zo weelderig mogelijk te maken: Austin uit Bordeaux en Verono uit Venetië zorgden voor de fantastische versieringen. De dag sluit u af met een bezoek aan het indrukwekkende fort van Agra.
Overnachting in het hotel.

Dag 7: Agra - Delhi
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Delhi, waar u geniet van vrije tijd om de stad in te gaan op zoek naar een leuk souvenir of om te relaxen in het hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 7: Delhi - Vertrek
Na het ontbijt in het hotel geniet u van een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Bhutan.

Uw hotels in India

Tijdens uw rondreis in India, heeft u de keuze tussen 4*/5* hotels van de categorie Standaard of 5* hotels van de categorie Superior, waar u telkens verblijft in een Standaard Kamer.

Uw 4*/5* hotels van de categorie Standaard zijn (of gelijkwaardig):
- Delhi: Hotel Crowne Plaza Okhla 5* 
- Jaipur: Hotel Fern Residency 4* 
- Agra: Crystal Sarovar Premiere 4* 
- Delhi: Hotel Crowne Plaza Okhla 5* 

Uw 5* hotels van de categorie Superior zijn (of gelijkwaardig):
- Delhi: Hotel Crowne Plaza Okhla 5* 
- Jaipur: Hotel Marriott 5* 
- Agra: Hotel Jaypee Palace 5* 
- Delhi: Hotel Crowne Plaza Okhla 5* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Ontbijt

Elke ochtend geniet u van een lekker ontbijt in het hotel om vol energie op verkenning te vertrekken. Wilt u meer gemoedsrust tijdens de rondreis in India? Kies dan optioneel en met bijbetaling voor halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes).

De Indische keuken staat wereldwijd bekend om zijn heerlijke kruiden, aroma's en rijke smaken. Proef van de typische specialiteiten van Rajasthan zoals dahl (kruidige soep van linzen of kikkererwten), kip klaargemaakt in de tandoori oven, samosa, biryani (een mengeling van rijst, vlees en gedroogde vruchten), chapati (plat brood), lassi, chai... en nog veel meer!

Een kleine tip: Vraag de eerste dagen naar "not spicy" gerechten om uw lichaam te laten wennen aan de pittige Indische smaken.

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een unieke ervaring tijdens een kookles in Agra, gevold door de lunch met uw zelfgemaakte lekkernijen.
Als u reist tijdens nieuwjaar, geniet u van een nieuwjaarsgaladiner in het hotel (met supplement, reeds verrekend in de prijs).

Uw verlenging naar Bhutan

In Bhutan kan de natuur nog de vrije loop gaan en zijn de panorama's gewoonweg adembenemend. Ontdek de belangrijkste steden van dit ongerepte land, ontmoet de vriendelijke bevolking en leer meer over hun unieke cultuur met uw Engelstalige privégids. Uw reis afsluiten doet u in schoonheid!

Uw programma in het kort:
Dag 1: Delhi - Paro - Thimphu
Dag 2: Tiumphu
Dag 3: Tiumphu - Punakha
Dag 4: Punakha - Paro
Dag 5: Paro
Dag 6: Paro - Delhi
Dag 7: Delhi - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma in Bhutan

Just for you
Speciaal voor u:
 • Excursies en bezoeken volgens het programma met Engelstalige privégids
 • Visumkosten voor Bhutan inbegrepen
 • Gebruik van een kamer en diner in het hotel voor uw terugvlucht naar Delhi
Dag 1: Delhi - Paro - Thimphu
Ontbijt in het hotel in Delhi en transfer naar de luchthaven waar u de vlucht naar Paro neemt. Bij aankomst staat uw gids u op te wachten om u welkom te heten in dit majestueuze land midden in de Himalaya. Met een privévoertuig gaat u naar de hoofdstad Thimphu, onderweg kunt u de prachtige uitzichten op de bergen en rivieren bewonderen.

Aankomst in het hotel in Thimphu waar u uw intrek neemt in uw kamer en u zich wat kunt opfrissen. Daarna vertrekt u op verkenning naar het klooster van Changangkha Lhankhang, een tempel uit de 12e eeuw boven op een heuvel met zicht op de vallei van Thimphu. U kunt het beeld van Chenrizig (de Boeddha van het mededogen) bewonderen en wordt gezegend door een monnik. De Kuensel Phodrang (Buddha Point) is het grootste beeld van een zittende Boeddha ter wereld. Met meer dan 50 met hoogte, zal dit magnifieke bronzen beeld bezet met edelstenen zeker indruk op u maken, ook omwille van de ligging boven op een heuvel. Een rit van ongeveer 15 minuten brengt u tot aan het beeld en geeft u een prachtig zich top de stad Thimphu. Om de dag af te sluiten maakt u een wandeling in de stad na zonsondergang om de bruisende sfeer op te snuiven.
Overnachting in het hotel in Thimphu.

Dag 2: Thimphy (maximum hoogte: 2320 meter)
Ontbijt in het hotel en vertrek op verkenning in Thimphu. U bezoekt eerst het Memorial Chorten, gebouwd ter ere van de derde koning Jigme Dorji Wangchuck, ook bekend als de "vader van het moderne Bhutan". Daarna gaat het naar het Simtokha Dzong fort, het oudste fort van het land dat gebouwd werd in 1629. Het Nationaal Textielmuseum geeft u de kans om de pracht van de traditionele stoffen en kledij van Bhutan te leren kennen en in het Folk Heritage Museum krijgt u dan weer een inzicht in de authentieke manier van leven in het land. 

Tashichhoe Dzong (of Thimphu Dzong) is sinds 1952 de zetel van de koninklijke regering van Bhutan en omvat de troonzaal van zijne majesteit de koning. Dit is ook de thuisbasis van verschillende ministeries en de Central Monk Body. Bovendien wordt hier elk jaar in de herfst het Thimphu Tsechu gehouden.
Overnachting in het hotel in Thimphu.

Dag 3: Thimphu - Punakha (maximale hoogte: 3100 meter)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op een unieke reis door de bergen over de bochtige wegen richting Punakha, een kleine stad op zo'n 80 km van Thimphu. De rit duurt ongeveer 3,5 uur.
Opmerking: de weg tussen Thimphu en Punakha wordt momenteel onderhouden, wat de rit kan bemoeilijken en vertragen.

De Dochula Pass is een bergpas op 3100 meter hoogte op zo'n 30 km van Thimphu. Op een heldere dag geniet u hier van een onvergetelijk uitzicht op de majestueuze bergen van de Himalaya. Opvallend aan deze locatie zijn de 108 Druk Wangyal Khangzang Chortens, stoepa's die werden gebouwd voor het welzijn van alle wezens op aarde en ter ere van de koningen van Bhutan.

De volgende halte is Chimi Lhakhang, de tempel van de vruchtbaarheid, op 1,5 uur rijden van uw vorige halte, in het dorpje Lobesa. Deze tempel is enkel te voet bereikbaar voorbij eindeloze landbouwvelden (wandeling van ongeveer 30 minuten) en is gewijd aan Lam Drukpa Kuenley (de goddelijke, gekke man). Hier vindt de fallus zijn oorsprong als symbool van de vruchtbaarheid en bescherming en kinderloze koppels bezoeken de tempel al eeuwenlang om gezegend te worden met een zwangerschap.
Opmerking: de tempel bevat enkele seksuele afbeeldingen en symbolen en is niet geschikt voor een bezoek met kinderen.
 
Punakha Dzong ligt aan de samenvloeiing van de rivieren Mo Chhu en Po Chhu en werd opgericht in 1638. Dit was de hoofdstad van het land tot 1955 en bevat enkele van de meest heilige relikwieën van de boeddhistische school Drukpa Kagyu en leiders zoals Zhabdrung Ngawang Namgyal en Terton Pema Lingpa. Dit is nog steeds de winterresidentie van Je Khenpo (de geestelijke leider van het land) en de thuisbasis van het jaarlijkse Punakha Tshechu festival.
Overnachting in het hotel in Punakha.

Dag 4: Punakha - Paro (maximale hoogte: 2280 meter)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u terug richting Paro. Onderweg neemt uw gids u mee naar Tamchog Lhakhang (als de tijd het toelaat), een tempel uit de 13e eeuw gewijd aan de heilige Thangthong Gyalpo, de bouwer van ijzeren bruggen. Om de tempel te bereiken, moet u een ijzeren kettingbrug oversteken, een van de talloze creaties van Thangthong Gyalpo, maar een van de weinigen die vandaag nog overblijven.

Bij aankomst in Paro vergezelt uw gids u tot aan het hotel waar u even op adem kunt komen voor u een bezoek brengt aan Paro Rinpung Dzong, wat letterlijk "het fort van sieraden" betekent. Dit fort werd gebouwd in het midden van de 17e eeuw ter bescherming van de regio. Ontdek de typische architectuur met onder andere een hellende muur die het fort groter laat lijken dan het is. 

Ta Dzong is het nationaal museum van Bhutan en beschikt over een indrukwekkende collectie van oude thangka-schilderijen, postzegels, middeleeuwse werktuigen en opgezette dieren. De dag afsluiten doet u met een wandeling door de straatjes van Paro.
Overnachting in het hotel in Paro.
Dag 5: Paro (maximale hoogte: 2280 meter)
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel voor u op verkenning vertrek in Paro en omgeving. Het Klooster van Taktshang (The Tiger's Nest) is de eerste halte, dat gevestigd is op een steile rotswand die enkel te voet bereikbaar is. Dit is de heiligste plek in heel Bhutan en de goeroe Padmasambhava zou naar hier gevlogen zijn op de rug van een tijgerin om vervolgens drie maanden te mediteren. De tempel werd gebouwd in de 15e eeuw, maar volledig verwoest in 1998 door een brand. Ondertussen is het prachtige bouwwerk helemaal herstelt. De wandeling duurt ongeveer 2 uur over brede wandelpaden die tijdens de restauratie werden aangelegd. Bewonder de uitzichten tijdens de wandeling en neem de lunch na ongeveer een uur wandelen. Na nog eens 45 minuten wandelen bereikt u het tweede uitkijkpunt om vervolgens de tempel zelf te bezoeken.
Drukgyal Dzong was ooit een boeddhistisch klooster maar ligt momenteel in ruïnes in het hoger gelegen district van Paro. Het werd gebouwd door Tenzin Drukdra in 1649 op vraag van Ngawang Namgyal, Zhabdrung Rinpoché, ter herinnering aan de overwinning op de Tibetaanse invasie. Bij uw terugkeer naar Paro, bezoekt u de Kyichu Lhakhang, de oudste tempel van het land in Bumthang. Het originele bouwwerk dateert uit de 7e eeuw, maar werd gerenoveerd in de 19e eeuw. Binnen in het tempelcomplex bevindt zich een sinaasappelboom die het hele jaar lang vruchten geeft.
Overnachting in het hotel in Paro.

Dag 6: Paro - Delhi

Na het ontbijt in het hotel gaat u terug naar de luchthaven van Paro om de vlucht naar Delhi te nemen. Bij aankomst wordt u naar het hotel gebracht dicht bij de luchthaven waar u kunt uitrusten voor uw vlucht terug naar huis.
Overnachting in het hotel in Delhi.

Dag 7: Delhi - Vertrek
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Sommige bezoeken vinden plaats op meer dan 3000 meter hoogte. Bij aankomst in Bhutan heeft u tijd om te acclimatiseren op lagere hoogtes en de bezoeken vormen geen gevaar voor personen met een mindere gezondheid.

Uw hotels in Bhutan

U geniet van een comfortabel verblijf in Standaard Kamers in 3* of 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om u een optimale nachtrust te garanderen.

Uw 3* hotel zijn (of gelijkwaardig):
- Delhi: Hotel Ibis Aerocity 
- Thimphu  Peceaful Resort of Kisa Villa
- Punakha: Hotel Meri Phuensuem of Hotel Pema Karpo 
- Paro: Hotel Ratna Vara of Hotel Drukchen 

Uw 4* hotel zijn (of gelijkwaardig):
- Delhi: Hotel 
Lemon Tree Aerocity 
- Thimphu: Hotel Osel 
- Punakha: River Valley Hotel of Hotel 4 Boutique
- Paro: Udumwara 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Ontbijt

Ook uw ochtenden in Bhutan starten op de beste manier met een lekker ontbijt in het hotel. Bovendien profiteert u van een diner (exclusief drankjes) op uw laatste avond in Bhutan, voor uw vlucht terug naar Delhi.

De keuken van Bhutan is licht, gezond en minder pittig dan de Indische. In uw hotels kunt u proeven van internationale gerechten, en in de talrijke restaurantjes en eetstalletjes in de straten van de steden, ontdekt u de authentieke smaken. Proef zeker van specialiteiten zoals ema datsi, een gratin met kruiden, kaas, jakmelk en paprika, of phagshapa, een gerecht op basis van gedroogd varkensvlees, rapen en paprika. Eet smakelijk!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven van Delhi en het hotel zijn inclusief. In Bhutan zijn de luchthaventransfers tussen de luchthaven van Paro en het hotel ook inbegrepen. Alle transfers tussen de hotels en de bezienswaardigheden zijn inclusief.

De vluchten tussen Delhi en Paro zijn enkel beschikbaar tussen 8.00 en 14.00 uur.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw tour in India

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De hotelkamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur en moeten verlaten worden voor 12.00 uur.
- Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* of 5* hotels (uw keuze)
- Dagelijks ontbijt
- Traditioneel onthaal met bloemenkransen 
- Excursies en bezoeken volgens het programma
-1 jeeptocht naar het Amber Fort per persoon per verblijf
- 1 rit in een riksja in Delhi, Jaipur of Agra per persoon per verblijf
- Transport in een voertuig met airconditioning
- Engelstalige gids/chauffeur
- Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw verlenging naar Bhutan

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De hotelkamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur en moeten verlaten worden voor 12.00 uur.
- Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 3* of 4* hotels (uw keuze)
- Dagelijks ontbijt
- Excursies en bezoeken volgens het programma met Engelstalige privégids
- Visumkosten voor Bhutan inbegrepen
- Gebruik van een kamer en diner in het hotel voor uw terugvlucht naar Delhi
- Luchthaventransfers
- Binnenlandse vlucht (heen en terug) tussen Paro en Delhi in economy klasse

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Gouden Driehoek in 4* of 5* en verlenging naar Bhutan