India's Gouden Driehoek met strandverlenging in Goa - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een once in a lifetime privétour door dit uitgestrekte, verrassende en prachtige land
  • Bezoek enkele iconische bezienswaardigheden zoals de Taj Mahal en het Fort Ajmer
  • Geniet van luxueuze 5* hotels
  • En ook... Eindig dit onvergetelijk avontuur aan de idyllische stranden van Goa

Welkom in... India

Een land dat misschien wel de meest opwindende en verrassende vakantiebestemming is ter wereld!
De intrigerende cultuur, alomtegenwoordige spiritualiteit, vriendelijke bevolking, kleurrijke en bruisende steden, eeuwenoude tempels en het adembenemende landschap laten niemand onverschillig!

U reist door het hart van India op zoek naar de echte ziel en tradities, gecombineerd met moderniteit en natuur. Dit avontuur begint in de hoofdstad Delhi, waar u zowel het historische deel als het moderne New Delhi ontdekt. Als één van de zeven nieuwe wereldwonderen zal de iconische Taj Mahal u sprakeloos achterlaten, maar de stad Agra heeft nog veel meer indrukwekkende kunst en architectuur te bieden.

De prachtige paleizen en kleurrijke markten van Jaipur zijn een perfect voorbeeld van de rijke cultuur van Rajputana. Uw reis eindigt in schoonheid op de idyllische stranden van Goa.
De perfecte combinatie van geschiedenis, moderniteit, natuur en ontspanning!

Reisbeschrijving

Maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur door een land dat barst van de spiritualiteit en fascinerende geschiedenis, maar dat ook een verrassend modern gezicht heeft. Laat u meeslepen op het ritme van het dagelijkse leven en geniet culinair van de smaakvolle en aromatische Indische keuken...

Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi / Agrar
Dag 3: Agra
Dag 4: Agra / Jaipur
Dag 5: Jaipur
Dag 6 Jaipur / Delhi
Dag 7-11: Strandverblijf in Goa

Dag 1: Aankomst in Delhi
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Delhi wordt u opgewacht door uw chauffeur/gids die u naar het hotel brengt. De rest van de dag is vrij om te ontspannen of de stad al eens te verkennen.

Overnachting in Hotel The Claridges 5* of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Delhi - Agra
Na het ontbijt in het hotel maakt u een tour door oud en New Delhi langs het prachtige Rode Fort (gesloten op maandag) en de vrijdagmoskee (Jama Masjid). Ook een bezoek aan het Feroz Shah Kotla, de ruïnes van een oud 14e eeuws fort, en Raj Ghat, waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd, staan op het programma. U bezoekt eveneens
het Presidentiële Paleis, het Rashtrapati Bhavan, de Rajpath boulevard, het oorlogsmonument en India Gate. De laatste halte is de Qutub Minar, een indrukwekkende minaret van 72 meter hoog.

Na de tour reist u van Delhi naar Agra (geschatte reistijd: 3 uur).
Overnachting het ITC Mughal 5* of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Agra
Na het ontbijt in uw hotel gaat u naar één van de zeven nieuwe wereldwonderen en waarschijnlijk hét icoon van India: de Taj Mahal. De Indiase grootmogol Sjah Jahan gaf in de 17e eeuw opdracht tot de bouw van het grafmonument voor zijn hoofdechtgenote Mumtaz Mahal, die in het kraambed was gestorven. 

Opgelet: de Taj Mahal is gesloten op vrijdag.

U moet ook zeker het adembenemende Fort van Agra bezoeken. Achter de indrukwekkende muren van rood zandsteen wachten paleizen die de unieke geschiedenis van het Mogolrijk vertellen. Het rijk, dat zich bijna helemaal uitstrekte over het Indiase subcontinent, werd jarenlang vanuit dit fort aangestuurd nadat de keizer de hoofdstad van Delhi naar Agra verplaatste. Het Fort van Agra ligt net als de Taj Mahal aan de rivier Yamuna. Van achter de muren heeft u een prachtig zicht op de Taj Mahal.

Overnachting het ITC Mughal 5* of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Agra - Jaipur 
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Jaipur. Onderweg stopt u bij Fatehpur Sikri, de achtergelaten stad in rode zandsteen die werd gebouwd door de Mogolheerser Akbar de Grote in de zestiende eeuw. De stad en het paleis werden snel achtergelaten omdat er een tekort was aan drinkwater. Vandaag vindt u de stad terug net zoals ze 300 jaar geleden achtergelaten werd. Vandaag de dag wordt het beschouwd als een spookstad.

Na deze bijzondere halte gaat u verder naar Jaipur en heeft u de rest van de dag vrij. 

Overnachting in het Alila Bishangarh 5*, ontbijt inbegrepen.

Dag 5: Jaipur
Deze ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet zodat u veel energie opdoet om de Roze Stad te bewonderen, met het spectaculaire Fort Amjer. Dit bouwwerk werd gebouwd door Maharaja Mansingh, de meest spraakmakende generaal van het Mongolrijk, in de zeventiende eeuw. Het fort werd later uitgebreid met verschillende bijgebouwen en staat vele eeuwen later nog steeds trots aan het Mahotameer.

In de middag bezoekt u de stad Jaipur met het Hawa Mahal: het Paleis der Winden.Het is een enorm bouwwerk met vijf verdiepingen, met een enorme gevel waarin bijna duizend ramen, nissen en balkons in te vinden zijn.  Bezoek ook het museum in het paleis waar unieke Rajput en Mogol schilderijen te vinden zijn, zeldzame manuscripten, wapens en de prachtige kleding van de vroegere Maharajas en Maharanis.
's Avonds maakt u een rit in een riksja.
Overnachting in het Alila Bishangarh 5*, ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Jaipur - Delhi - Goa
Na het ontbijt reist u weer terug naar Delhi, waar u het vliegtuig richting Goa neemt voor uw strandverblijf.

Overnachting in Hotel Alila Diwa Goa 5*, ontbijt inbegrepen.

Dag 7-10:  Goa
Geniet van een uniek strandverblijf aan de idyllische stranden van Goa en maak gebruik van de schitterende faciliteiten in het hotel.

Overnachting in Hotel Alila Diwa Goa 5*, ontbijt inbegrepen. 
 

 Dag 11: Terugvlucht
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit verrassende land. U keert terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Tijdens de rondreis verblijft u in de volgende 5* hotels of gelijkwaardig:

- Delhi: The Claridges 5*, Superior Kamer met ontbijt
- Agra: ITC Mughal 5*, Superior Kamer met ontbijt
- Jaipur: Alila Bishangarh 5*, Superior Kamer met ontbijt

Uw strandverblijf

Tijdens uw strandverblijf in Goa logeert u in het geweldige hotel Alila Diwa Goa 5*, dat ligt aan het strand van Ginsua. U heeft een panoramisch uitzicht over de rijstvelden van Zuid-Goa. Tot de indrukwekkende faciliteiten van het hotel horen onder andere 4 restaurants en een zwembad. In uw kamer heeft u gratis wifi. U verblijft in een aangename Terras Kamer.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De reis is niet gechikt voor kinderen

Inbegrepen in de prijs:
- 10 nachten accommodatie in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt
- Alle transfers in een privévoertuig met airconditioning
- 1 rit in een riksja
- Entreeprijzen voor bezoeken volgens het programma
- Alle belastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde excursies en entreeprijzen
- Verzekeringen
- Visumkosten en het regelen van het visum

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens programma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. India's Gouden Driehoek met strandverlenging in Goa