Privérondreis door Rajasthan - 8 of 10 nachten - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in 4/5* hotels of 5* hotels en geniet van 100% comfort
  • Kies voor een veelkleurig verblijf en ontdek Jodhpur, Jaipur en Udaipur tijdens de rondreis van 10 nachten
  • Ontdek Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad van de tijd van Mughal-keizer Akbar voordat u de Taj Mahal in Agra bezoekt

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Rajasthan

Spiritueel, bruisend, magisch en populair... India is overduidelijk een opwindend land en een fenomenale vakantiebestemming! Ontdek de vele facetten van Rajasthan tijdens een rondreis van 8 of 10 nachten. Dit 'land der koningen' is een adembenemende regio van tempels, tradities en cultuur.

Er staat u een kleurrijke en onvergetelijke ervaring te wachten, van indrukwekkende forten tot roze, blauwe, okergele en rode paleizen. Geniet zowel van de stedelijke waanzin als van het vredige platteland. Eén ding staat vast: deze aanbieding garandeert een unieke reiservaring! 
Reist u mee?

Reisbeschrijving

Van Delhi tot Agra via het majestueuze en kleurrijke Udaipur en Jaipur, u zult adembenemende landschappen en een buitengewone culturele diepte bewonderen. Ontdek de unieke sfeer van Rajasthan en trakteer uzelf op een onvergetelijk verblijf.
Een uniek avontuur wacht op u...

Voor een reis op uw maat kunt u de tour aanpassen door te kiezen tussen categorie 4/5* of 5* hotels. 

We geven u de keuze tussen de volgende aanbiedingen:
- Aanbieding 1: Rondreis van 8 nachten in 4/5* hotels of 5* hotels
- Aanbieding 2: Rondreis van 10 nachten in 4/5* hotels of 5* hotels

Rondreis van 8 nachten:

Dag 1 : Aankomst in Delhi
Dag 2 : Delhi
Dag 3 : Delhi - Udaipur
Dag 4: Udaipur
Dag 5: Udaipur - Pushakr - Jaipur
Dag 6: Jaipur
Dag 7: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Dag 8: Agra - Delhi
Dag 9: Vertrek uit Delhi

Rondreis van 10 nachten:
Dag 1 :
 Aankomst in Delhi
Dag 2 : 
Delhi
Dag 3 : 
Delhi - Jodhpur
Dag 4: 
Jodhpur - Udaipur
Dag 5: 
Udaipur
Dag 6: 
Udaipur - Pushkar
Dag 7: 
Pushkar - Jaipur
Dag 8: 
Jaipur
Dag 9: 
Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Dag 10: Agra - Delhi
Dag 11: Vertrek uit Delhi

Deze reis neemt u mee naar de mooiste plekjes van het land. In sommige regio's is enkel standaard of authentieke accommodatie beschikbaar. Om u een rondreis in alle comfort te garanderen, hebben we met veel zorg de beste adresjes uitgezocht volgens de plaatselijke normen. Als u liefhebber bent van atypische bestemmingen, grootse landschappen en culturele ontdekkingen, is dit de perfecte reis voor u!

Uw programma van 8 nachten

Dag 1: Delhi 
Aankomst in New Delhi, assistentie op de luchthaven en transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij om bij te komen van de lange vlucht.
Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Delhi
Ontbijt in het hotel. U brengt een bezoek aan Old Delhi. U ziet het Rode Fort, Jama Masjid, een van de grootste moskeeën ter wereld, Chandni Chowk, het winkelgebied en het hart van de oude stad, de Raj Ghat waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd.
Ontdekking van New Delhi:Bezoek de Qutub Minar, een buitengewone minaret gebouwd in 1199, de grootste minaret ter wereld (72,55 m) waar we de reproductie van verzen van de Koran vinden op elk van de eerste drie verdiepingen die zijn gebouwd in rode zandsteen. 
Overnachting in het hotel.

Dag 3: Delhi - Udaipur
Ontbijt in het hotel. In de ochtend wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw vlucht naar Udaipur. Udaipur is de historische hoofdstad van het koninkrijk Mewar Rajputan. De Mewar Province werd onderdeel van Rajasthan na de onafhankelijkheid van India. Aankomst en transfer naar het hotel.
Overnachting in het hotel.
Dag 4: Udaipur
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad. U ontdekt het stadspaleis, het oude paleis aan het meer van Udaipur. Dit paleis, gebouwd in de 18e eeuw, en waarvan een deel nog steeds wordt bewoond door de afstammelingen van Mharana van Udaipur, domineert Lake Pichola. Het is een labyrint van marmeren zalen, versierde zalen, binnenplaatsen, veel keramiek en tuinen. 
U bezoekt de Sahelion Ki-Bari of de "Tuin van de dames", een prachtig park met veel fonteinen. U gaat ook naar een zijdeschilderijcentrum, gespecialiseerd in miniaturen. 
Aan het einde van de middag gaat u naar de pier. U maakt een minicruise op Lake Pichola om de prachtige façade van het stadspaleis te bewonderen. U maakt ook een tussenstop bij het eiland Jag Mandir. 
Overnachting in het hotel.

Dag 5: Udaipur - Pushkar - Jaipur (393 km / 6 uur en 30 minuten)
Na het ontbijt vertrekt u naar Jaipur en maakt u onderweg een tussenstop in Pushkar, gelegen aan een klein meer aan de rand van de woestijn. Pushkar is een belangrijk bedevaartsoord voor hindoes. U bezoekt er de stad en de tempels, woont een gebed (Puja) bij en wandelt over de lokale markt.
Daarna gaat het richting Jaipur, de levendige hoofdstad van Rajasthan. Deze stad dankt zijn bijnaam Roze Stad aan zijn roze gebouwen. Jaipur is gebouwd op de bedding van een droog meer in een dor landschap, wordt omringd door dorre heuvels en is gekend om zijn forten en gekanteelde muren. Aankomst en check-in in uw hotel.
Overnachting in Jaipur.
Dag 6: Jaipur
Ontbijt en ontdekking van Jaipur. U houdt halt bij het "paleis van de wind" Hawa Mahal. Dit gebouw heeft een Barokke voorgevel en een fantasierijke en functionele architectuur; zo konden de vrouwen van het hof in alle discretie het leven op straat aanschouwen. 
U bezoekt ook het Fort van Amber, de residentie van de Maharadjahs en nog steeds paraat voor een eventuele oorlog. U bezoekt het fort op de rug van een olifant of per 4x4. U heeft ook de mogelijkheid om een Puja-ceremonie in de Kali-tempel bij te wonen. U mag de tempel enkel blootsvoets en zonder iets van leder betreden. 
U brengt ook een bezoekje aan het astronomisch observatorium "Jantar Mantar", een getuige van de liefde van Maharadja Jaisingh voor astronomie. Hij liet verschillende observatoria bouwen, waaronder deze van Jaipur (1728 - 1733).  Tenslotte maakt u een riksja-rit door de oude stad. 
Overnachting in Jaipur. 

Dag 7: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Na het ontbijt vertrekt u naar Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden.U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord. 
Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen. U bezoekt het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog. 
Overnachting in Agra. 

Dag 8: Agra - Delhi 
Bij zonsopgang bezoekt u de fenomenale Taj Mahal (gesloten op vrijdag), een van de beroemdste monumenten ter wereld. Het werd gebouwd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw. In 1631 verloor hij zijn favoriete vrouw Mumtaz-i-Mahal (de uitverkorene van het paleis) toen ze haar 14e zoon baarde. De keizer besloot een mausoleum te bouwen ter nagedachtenis.U ontdekt dit monumentale portaal in roze zandsteen ingelegd met wit marmer en bedekt met verzen uit de Koran. De Taj Mahal is werkelijk onwezenlijk prachtig! Op een marmeren platform staan in elk van de hoeken hoge witte minaretten. De centrale structuur van de Taj Mahal is gebouwd in halfdoorschijnend wit marmer met bloemen en ingelegd met halfedelstenen met prachtige motieven. Onder de centrale koepel bevinden zich de cenotaven van keizer Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal. In de namiddag vertrekt u naar Delhi. Bij aankomst in Delhi checkt u in in uw hotel. 
Overnachting in Delhi. 

Dag 9: Vertrek uit Delhi 
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw programma van 10 nachten

Dag 1: Delhi 
Aankomst in New Delhi, assistentie op de luchthaven en transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij om bij te komen van de lange vlucht.
Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Delhi
Ontbijt in het hotel. U brengt een bezoek aan Old Delhi. U ziet het Rode Fort, Jama Masjid, een van de grootste moskeeën ter wereld, Chandni Chowk, het winkelgebied en het hart van de oude stad, de Raj Ghat waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd.
Ontdekking van New Delhi:Bezoek de Qutub Minar, een buitengewone minaret gebouwd in 1199, de grootste minaret ter wereld (72,55 m) waar we de reproductie van verzen van de Koran vinden op elk van de eerste drie verdiepingen die zijn gebouwd in rode zandsteen. 
Overnachting in het hotel.

Dag 3: Delhi-Jodhpur
U start de dag met een ontbijt in het hotel. In de ochtend wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Jodhpur. Aankomst en installatie in het hotel in Jodhpur.
In de namiddag bezoekt u Jodhpur, ook wel de "blauwe stad" genoemd omwille van zijn blauwe huizen.
Deze stad ligt midden in de woestijn aan de voet van een fort. Het verschijnt als een troostende oase voor reizigers die net de woestijn van Thar hebben overgestoken. De oude stad is omgeven door een muur met zeven poorten, die werd gebouwd rond het midden van de zestiende eeuw met een omtrek van bijna 10 km, die ook tegen het zand beschermt.
U  bezoekt het prachtige Mehrangarh Fort, genoemd naar de huidige eigenaar, de Jodhpur Maharajah. Gebouwd op de top van een heuvel met uitzicht op de stad, opent het met een opeenvolging van zeven monumentale poorten.
Op een van de Iohapols (ijzeren hekken) ontdekt u de handafdrukken van de weduwen van Maharaja Man Singh die zich geofferd hebben op zijn brandstapel in 1843. U kunt vele binnenplaatsen ontdekken, omringd door paleizen met gebeeldhouwde gevels.
Het museum van het fort bevat palanquins, pods voor olifanten, wapens, sabels, zwaarden, dolken, kleine geweren. Veel kamers bevatten verzamelingen van miniaturen en de Takhat Mahal-kamer is ingericht met spiegels en schilderijen met gekleurde glazen bollen opgeknoopt aan het plafond en de "Taj Jankhi" bevat een verbazingwekkende verzameling van koninklijke wiegen.
U brengt ook een bezoekje aan Jaswant Thada, het koninklijke mausoleum in wit marmer van Maharajah Singh II, gebouwd in 1899.
Overnachting in Jodhpur.
Dag 4: Jodhpur - Udaipur
Na het ontbijt gaat u richting Ranakpur langs wegen vol met acacia's, bronnen en vrouwen met gouden of zilveren kannen op hun hoofd. U ontdekt de Jain-tempels, die zich lijken te verstoppen in het Aravalli-gebergte. Laat u aangenaam verrassen door de schoonheid van deze plek! 
De grootste tempel is gewijd aan Adinath, gebouwd in 1439. Het wordt ondersteund door 1444 marmeren pilaren en de marmeren gewelven zijn op een buitengewone manier uitgehouwen en domineren de 29 kamers.  
Vervolgens reist u door naar Udaipur, een stad met smalle levendige straatjes, kleine huizen, balkons en kleine ramen.  Udaipur is de historische hoofdstad van het koninkrijk Mewar Rajputan. De Mewar Province werd onderdeel van Rajasthan na de onafhankelijkheid van India. Aankomst en check-in in het hotel.
Overnachting in Udaipur. 

Dag 5: Udaipur
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad. U ontdekt het stadspaleis, het oude paleis aan het meer van Udaipur. Dit paleis, gebouwd in de 18e eeuw, en waarvan een deel nog steeds wordt bewoond door de afstammelingen van Mharana van Udaipur, domineert Lake Pichola. Het is een labyrint van marmeren zalen, versierde zalen, binnenplaatsen, veel keramiek en tuinen. 
U bezoekt de Sahelion Ki-Bari of de "Tuin van de dames", een prachtig park met veel fonteinen. U gaat ook naar een zijdeschilderijcentrum, gespecialiseerd in miniaturen. 
Aan het einde van de middag gaat u naar de pier. U maakt een minicruise op Lake Pichola om de prachtige façade van het stadspaleis te bewonderen. U maakt ook een tussenstop bij het eiland Jag Mandir. 
Overnachting in het hotel.

Dag 6: Udaipur - Pushkar
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar Pushkar & check-in in het hotel. Pushkar is een belangrijk bedevaartsoord voor hindoes. U bezoekt er de stad, het meer en de tempels, woont een gebed (Puja) bij en wandelt over de lokale markt.
Overnachting in Pushkar

Dag 7: Pushkar-Jaipur
Ontbijt in het hotel. U vertrek richting Jaipur, de levendige hoofdstad van Rajasthan. Deze stad dankt zijn bijnaam Roze Stad aan zijn roze gebouwen. Jaipur is gebouwd op de bedding van een droog meer in een dor landschap, wordt omringd door dorre heuvels en is gekend om zijn forten en gekanteelde muren. Aankomst en check-in in uw hotel.
Overnachting in Jaipur.

Dag 8: Jaipur
Ontbijt en ontdekking van Jaipur. U houdt halt bij het "paleis van de wind" Hawa Mahal. Dit gebouw heeft een Barokke voorgevel en een fantasierijke en functionele architectuur; zo konden de vrouwen van het hof in alle discretie het leven op straat aanschouwen. 
U bezoekt ook het Fort van Amber, de residentie van de Maharadjahs en nog steeds paraat voor een eventuele oorlog. U bezoekt het fort op de rug van een olifant of per 4x4. U heeft ook de mogelijkheid om een Puja-ceremonie in de Kali-tempel bij te wonen. U mag de tempel enkel blootsvoets en zonder iets van leder betreden. 
U brengt ook een bezoekje aan het astronomisch observatorium "Jantar Mantar", een getuige van de liefde van Maharadja Jaisingh voor astronomie. Hij liet verschillende observatoria bouwen, waaronder deze van Jaipur (1728 - 1733).  Tenslotte maakt u een riksja-rit door de oude stad. 
Overnachting in Jaipur. 

Dag 9: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Na het ontbijt vertrekt u naar Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden.U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord. 
Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen. U bezoekt het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog. 
Overnachting in Agra. 

Dag 10: Agra - Delhi 
Bij zonsopgang bezoekt u de fenomenale Taj Mahal (gesloten op vrijdag), een van de beroemdste monumenten ter wereld. Het werd gebouwd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw. In 1631 verloor hij zijn favoriete vrouw Mumtaz-i-Mahal (de uitverkorene van het paleis) toen ze haar 14e zoon baarde. De keizer besloot een mausoleum te bouwen ter nagedachtenis.U ontdekt dit monumentale portaal in roze zandsteen ingelegd met wit marmer en bedekt met verzen uit de Koran. De Taj Mahal is werkelijk onwezenlijk prachtig! Op een marmeren platform staan in elk van de hoeken hoge witte minaretten. De centrale structuur van de Taj Mahal is gebouwd in halfdoorschijnend wit marmer met bloemen en ingelegd met halfedelstenen met prachtige motieven. Onder de centrale koepel bevinden zich de cenotaven van keizer Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal. In de namiddag vertrekt u naar Delhi. Bij aankomst in Delhi checkt u in in uw hotel. 
Overnachting in Delhi. 

Dag 11: Vertrek uit Delhi 
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in een Standaard Kamer in 4 en 5* hotels of in 5* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering.  

Uw 4/5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig): 
- Delhi: Crown Plaza 5*
- Jodhpur:  Fairfield By Marriott 5*
- Udaipur: Ananta Resort & Spa 4*
- Pushkar: Pushkar Resort 4*
- Jaipur: Fern Residency 4*
- Agra: Crystal Sarovar Premiere 4*

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig): 
- Delhi: Crown Plaza 5*
- Jodhpur: ITC Welcom Hotel 5* 
- Udaipur: The Latit Laxmi Vilas Palace 5*
- Pushkar: Greenhouse Resort 5*
- Jaipur: Marriott 5*
- Agra: Jaypee Palace 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt. 

Optioneel en met bijbetaling, kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes) of in volpension (exclusief drankjes).

Vergeet zeker niet te proeven van de talrijke specialiteiten in Rajasthan, waaronderdahl (kruidige soep met linzen of kikkererwten), kip tandoorisamosasbiryani(mengeling van rijst, vlees en gedroogd fruit), chapati (tarwebrood), lassichai en vele andere lekkernijen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4/5* of in 5* hotels 
- Ontbijt 
- Engelstalige gids 
- Boottocht op het meer van Pichola in Udaipur 
- Riksja-rit in Jaipur 
- Jeeptocht bij het Fort van Amber in Jaipur 
- Busrit naar Agra
- Luchthaventransfers 
- Transport per geklimatiseerd voertuig 
- Assistentie van een lokale vertegenwoordiger 
- Binnenlandse vlucht Delhi - Udaipur voor de aanbieding van 8 nachten
- Binnenlandse vlucht Delhi - Jodhpur voor de aanbieding van 10 nachten


Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven 
- Visums 
- Niet-vermelde maaltijden, excursies en diensten 
- Drankjes 
- Fooien 
- Verzekeringen 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis door Rajasthan - 8 of 10 nachten