Rondreis door Rajasthan in 13 nachten - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Reis mee naar India en ontdek een mythische geschiedenis, een traditionele cultuur en adembenemende uitzichten
 • Beleef verschillende ervaringen tijdens een bezoek aan Cochin, Munnar, Periyar, Kumarakom en Mararikulam
 • Maak uw keuze tussen zorgvuldig geselecteerde Standaard en Superior hotels, inclusief ontbijt en diner
 • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke lokale lekkernijen

Welkom in ... India!

Slaat uw verbeelding op hol bij het horen van de naam 'India'?
Dan is deze aanbieding uw unieke kans voor een onvergetelijke rondreis door dit magische land dat zowel spiritueel als bruisend is. Vol leven en zeer kleurrijk, neemt de regio Rajasthan u mee naar een uniek universum waar Maharaja's en extreme armoede naast elkaar bestaan.

Met zijn 1001 gezichten vindt u in het land der Koningen ongelooflijke tempels, forten en karakteristieke steden die een waar kleurenpalet onthullen. Het lijkt erop dat India elke reiziger transformeert die daar het avontuur komt zoeken. Bent u de volgende?

Reisbeschrijving

Deze aanbieding is voor een spectaculaire rondreis door Rajasthan in 13 nachten.
U kiest zelf of u uw koffers uitpakt in 4 en 5* Standaard of in 4*Sup en 5* hotels.

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi
Dag 3: Delhi - Jaipur
Dag 4: Jaipur - Amber - Jaipur
Dag 5: Jaipur - Fatehpur - Agra
Dag 6: Agra
Dag 7: Agra - Delhi - Cochin
Dag 8: Cochin
Dag 9: Cochin - Munnar
Dag 10: Munnar - Periyar
Dag 11: Periyar - Allepey
Dag 12: Allepey - Kumarakom
Dag 13: Kumarakom
Dag 14: Kumarakom - Vertrek uit Cochin

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Delhi
Bij aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk verwelkomd en naar uw hotel gebracht.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Delhi
Na het ontbijt krijgt u een rondleiding door Delhi. U bezoekt de Shadni Showk-wijk per riksja, Jamma Masjid, en het mausoleum van Mahatma Gandhi. 's Middags geniet u van een wandeling langs het Raj pad en India's Gate. Om de dag af te sluiten, krijgt u de kans om de Sikh-tempel te bezoeken en een gebed bij te wonen. Vervolgens wordt u terug naar uw hotel gebracht, waar u profiteert van wat vrije tijd.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 3: Delhi - Jaipur
Ontbijt en vertrek naar Jaipur. Bij aankomst bezoekt u de Birla-tempel om er een religieuze ceremonie bij te wonen. In de namiddag geniet u van een panoramische rondleiding in Jaipur, inclusief een bezoek aan de Royal Albert Hall en het Koninklijk Paleis. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Jaipur - Amber - Jaipur
Start de dag met een lekker ontbijt, waarna u per jeep vertrekt naar Amber. U profiteert er van een uitgebreid bezoek aan het paleis, de tuinen en de omwallingen. 's Middags keert u terug naar Jaipur en bezoekt u het Centrum voor Astronomie, de Hawa Mahal en de grote bazaar. 
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Jaipur - Fatehpur - Agra
Ontbijt en vertrek naar Agra. Onderweg zal u stoppen in Fatehpur Sikri, een stad die ooit de hoofdstad was van het Mongoolse rijk. Aansluitend zet u uw reis naar Agra voort en bezoekt u het Fort, gekend om zijn kleine paleizen en tuinen.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Agra
Na een smakelijk ontbijt is het tijd voor een bezoek aan een van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal. Dit is een mausoleum uit de 17e eeuw, gebouwd in opdracht van keizer Shah Jahan ter ere van zijn overleden vrouw. In de namiddag bent u vrij om de stad te bezoeken.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 7: Agra - Delhi - Cochin
Start de dag met een lekker ontbijt, alvorens naar Delhi te reizen voor uw vlucht naar Cochin. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag brengt u door op uw eigen tempo.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 8: Cochin
Na het ontbijt in het hotel krijgt u een rondleiding door Cochin. U brengt een bezoek aan de Synagoge in Mattancherry (gesloten op zaterdag), u ziet vissers met Chinese visnetten, u bezoekt de San Franciscuskerk waar Vasco de Gama begraven ligt, en het Nederlandse Paleis. Verder kuiert u ook door de eeuwenoude steegjes met talrijke koloniale accenten en woont u een Kathakali-dansshow bij.
Diner en overnachting in het hotel. 

Dag 9: Cochin - Munnar
Trakteer uw lichaam op een stevige portie energie met een lekker ontbijt, alvorens naar Munnar te vertrekken. Deze plek is gekend om zijn theeplantages en adembenemende landschappen. Bij aankomst neemt u uw intrek in uw hotel, waarna u de namiddag op uw eigen tempo doorbrengt. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 10: Munnar - Periyar
Na het ontbijt vertrekt u naar Periyar, een van de meest ongerepte natuurlijke regio's van India. In de namiddag maakt u een boottocht op het meer van Periyar, omgeven door een weelderige tropische vegetatie.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 11: Periyar - Allepey
Na een ontbijt in deze betoverend mooie omgeving gaat u aan boord van een typische woonboot voor een cruise langs de bekende kanalen, ook wel "backwaters" genoemd.
Diner en overnachting aan boord van de woonboot.

Dag 12: Allepey - Kumarakom
Vandaag wordt u ontbijt aan boord van de woonboot geserveerd, alvorens in Kumarakom aan te komen. Dit is een een klein stadje gelegen in een groep eilanden op het meer van Vembanad. In dit gebied zien we rijstvelden, palmen en kanalen. Diner en overnachting in het hotel. 

Dag 13: Kumarakom
Ontbijt in het hotel en vrije dag om op uw eigen tempo van deze omgeving te genieten.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 14: Kumarakom - Vertrek uit Cochin
Na het ontbijt wordt u op het afgesproken tijdstip naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Bij deze aanbieding kiest u zelf of u uw koffers uitpakt in 4 en 5* Standaard of in 4*Sup en 5* hotels. Zo kunt u tussen de verschillende etappes optimaal uitrusten en nagenieten!

Uw 4 en 5* Standaard hotels (of gelijkwaardig):
Delhi: Crowne Plaza Okhla 5* of The Suryaa 5*
Jaipur: Royal Orchid 5*
Agra: Ramada 4*
Cochin: Le Grand 4*
Munnar: Abad Copper Castle 4*
Periyar: Abad Green Forest 4*
Alleppey: Deluxe House Boat 
Kumarakom: Abad Whispering Palms 4*

Uw 4*Sup en 5* hotels (of gelijkwaardig):
Delhi: The Lalit 5* of The Grand 5*
Jaipur: The Lalit 5* of Marriott 5*
Agra: Jaypee Palace 5* of Radisson 5*
Cochin: Crowne Plaza Cochin 5*
Munnar: The Tall Trees 4*
Periyar: Kofiland Resort 5*
Alleppey: Deluxe House Boat 
Kumarakom: The Zuri Kerala

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension (13x ontbijt en 13x diner, exclusief drankjes)

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in Standaard of Superior hotels, naargelang uw keuze bij de reservering
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Engelstalige gids tijdens de rondreis
- Tickets en entreeprijzen voor alle monumenten vermeld in het reisprogramma
- 1 fles water per persoon per dag
- Kathakali-dansvoorstelling in Cochin
- Boottocht op het meer van Periyar
- Binnenlandse vlucht van Delhi naar Cochin

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis door Rajasthan in 13 nachten