Privétour in het hartje van Rajasthan - New Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de ware ziel van India tijdens een bezoek aan de wonderen van Rajasthan: Bikaner, Jaipur (de Roze Stad) en Jodhpur (de Blauwe Stad)
  • Tijdens een reis door India mag een bezoek aan hét icoon van het land, de Taj Mahal, niet ontbreken
  • U geniet en vaan privétour met gidsen in elke stad, maar ook van vrije tijd om zelf op verkenning te gaan
  • En ook... Maak een ritje in een authentieke riksja door de straatjes van Jaipur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... India

Een vakantie die u voor altijd zal veranderen... Dat is de belofte van een reis door India!
Radjasthan en Uttar Pradesh zijn de perfecte regio's voor een eerste ontmoeting met dit uitzonderlijke land. Het land van de Maharadja's dompelt u onder in een wereld met unieke architectuur, keizerlijke residenties, betoverende landschappen, levendige kleuren en onvergetelijke ontmoetingen.

Bikaner, Jodhpur, Jaipur Agra... Hier komen mythische verhalen tot leven, ontdekt u de bruisende cultuur en de oogverblindende monumenten. 
Bent u er klaar voor?

Reisbeschrijving

Om de essentie van het Indisch subcontinent echt te ervaren, hebben we een privétour van 8 dagen/7 nachten samengesteld. Met een ervaren gids en op uw eigen tempo ontdekt u de unieke cultuur, de prachtige monumenten en de adembenemende natuur in het hartje van Rajasthan.

De volgende ervaringen maken uw reis nog extra bijzonder:

- Bezoek aan de Taj Mahal in de vroege ochtend (voor de aankomst van de grote massa toeristen)
- Ritje in een riksja door de straten van Jaipur
- Bezoek aan de Sikh tempel in Delhi
- Vrije tijd om op uw eigen tempo op ontdekking te gaan

Heeft u nog niet genoeg van dit fantastische land? Kies dan voor de aanbieding van 10 dagen/9 nachten met een verlenging naar Varanasi (Benares). Bovendien krijgt u de keuze tussen 3*, 4* en 5* hotels om u het comfort te bieden dat helemaal bij u past.

Voor de verlenging hebben we de volgende extra's geregeld:
- De nachttrein van Agra naar Varanasi
- Ontdekking van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad
- Een ritje met een riksja in de bazaar
- Ceremonie in de ghat van Varanasi
- Boottocht op de Ganges
- Binnenlandse vlucht van Varanasi naar Delhi

Uw programma ziet er als volgt uit:

Dag 1: Aankomst in Delhi - Mandawa (ongeveer 6 uur rijden)
Dag 2: Mandawa - Bikaner (ongeveer 4 uur rijden)
Dag 3: Bikaner - Jodhpur (ongeveer 5,5 uur rijden)
Dag 4: Jodhpur- Jaipur (ongeveer 6,5 uur rijden)
Dag 5: Jaipur 
Dag 6: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (ongeveer 5 uur rijden)
Dag 7: Agra - Delhi (ongeveer 4 uur rijden)
Dag 8: Delhi - Terugvlucht

Als u kiest voor de verlenging blijft dag 1 tot dag 6 hetzelfde en ziet de rest van het programma er als volgt uit:
Dag 7: Agra - Varanasi (nachttrein)
Dag 8: Varanasi
Dag 9: Varanasi - Delhi
Dag 10: Delhi - Terugvlucht

Uw programma voor 7 nachten

Dag 1: Delhi - Mandawa Shekhawati (270 km, ongeveer 6 uur rijden)
Bij aankomst op de luchthaven van Delhi wordt u ontvangen door uw gids die u naar een hotel in de stad brengt waar een kamer op u wacht om even uit te rusten van de lange vlucht u wat te verfrissen. Daarna vertrekt u naar de stad Mandawa in de pittoreske regio Shekhawati, de poort naar Radjasthan en het land van de Marwari-handelaren die hun fortuin verdienden door de karavaan-handel in de achttiende en negentiende eeuw met Centraal Azië. 

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel. 

Dag 2: Mandawa - Bikaner (190 km, ongeveer 4 uur rijden)
Ontbijt in het hotel en vertrek voor een bezoek aan de stad die een waar openluchtmuseum is. Tijdens een wandeling ontdekt u de typische haveli (authentieke koopmanshuizen en kleine paleizen met Perzische invloeden en kleurrijke fresco's). Daarna gaat het naar de markt van Mandawa en vertrekt u richting Bikaner, een oase midden in de Tharwoestijn. Dit was een onmisbare stopplaats op de karavaanroute die gesticht werd in 1488.

Na de middag ontdekt u de middeleeuwse architectuur in de stad met het indrukwekkende en goed bewaarde Fort Junagarh, het paleis van Maharaja Karan Singh en Maharaja Ganga Singh en het museum waar een prachtige collectie kledij, wapens, boten en draagstoelen te zien is.

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.
Dag 3: Bikaner - Jodhupur (287 km, ongeveer 5 uur rijden)
Na het ontbijt vertrekt u naar het mythische Jodhpur, ook wel de Blauwe Stad genoemd. De tweede grootste stad van Radjasthan wordt gedomineerd door het Mehrangarh Fort. Aankomst en inchecken in het hotel gevolgd door een bezoek aan het fort in de middag, één van de meest spectaculaire van het land waar tal van schatten te ontdekken zijn.  

Daarna zet u de ontdekking van de stad verder met een bezoek aan het majestueuze memorial van Maharaja Jaswant Singh II, gebouwd uit witte marmer in 1899. De rest van de dag brengt u door in de gezellige straatjes van Jodhpur en ontdekt u met uw eigen ogen waar de bijnaam Blauwe Stad vandaan komt... 

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.

Dag 4: Jodhupr - Jaipur (380 km, ongeveer 6,5 uur rijden)
Ontbijt en vertrek naar de in 1728 gestichte Roze Stad, de hoofdstad van Rajasthan: Jaipur. Onderweg bewondert u de meest adembenemende landschappen en bij aankomst ontdekt de prachtige straatjes van de stad die zonder twijfel behoort tot het mooiste historische erfgoed van India. 

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.
Dag 5: Jaipur
Deze ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt zodat u voldoende energie opdoet om de stad te bewonderen met het spectaculaire Fort Amjer. Onderweg stopt u om enkele foto's te nemen van het bijzondere Hawa Mahal (het Windpaleis). U krijgt de kans om de weg naar het Fort Amjer (UNESCO Werelderfgoed) af te leggen op de rug van een olifant of in een 4x4.

Na de middag kunt u dan eindeloos gaan winkelen en op zoek gaan naar het perfecte souvenir. De belangrijkste artisanale producten die u kunt kopen zijn juwelen, stoffen en miniatuurschilderijen. Vergeet vooral niet om een onvergetelijk tochtje te maken met een riksja door de straatjes van Jaipur, een onvergetelijke ervaring!

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.

Dag 6: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (233 km, ongeveer 5 uur rijden)
Na het ontbijt in het hotel gaat het richting Agra, maar niet zonder halt te houden bij Fatehpur Sikri (ongeveer 1 uur rijden). Deze achtergelaten stad in rode zandsteen werd gebouwd door de Mogolheerser Akbar de Groote in de zestiende eeuw. De stad en het paleis werden snel achtergelaten omdat er een tekort was aan drinkwater. Vandaag vindt u de stad terug net zoals ze was 300 jaar geleden.

U komt toe in Agra aan het einde van de dag.

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.
Dag 7: Agra - Delhi (245 km, ongeveer 4 uur rijden)
Vandaag staat u erg vroeg op om de zonsopgang te bewonderen bij het meest iconische monument van het land, de Taj Mahal (gesloten op vrijdag). U geniet van de rust en de kleuren van deze magische plek voor de grote massa toeristen hier toestroomt. 

Na dit onvergetelijke moment gaat het naar het hotel voor het ontbijt en vertrekt u terug richting New Delhi. Bij aankomst in de hoofdstad profiteert u van een tour door de stad langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Ook het laatste bezoek van de dag zal u niet onaangeroerd laten, in een Sikh-tempel ziet u hoe vrijwilligers maaltijden uitdelen aan iedereen die het nodig heeft.

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.

Dag 8: Delhi - Terugvlucht 
Vanochtend geniet u van een laatste ontbijt in India voor u weer naar de luchthaven vertrekt voor uw terugvlucht. Een ding is zeker: deze reis blijft u een leven lang bij...

Uw programma voor 9 nachten

Als u kiest voor de verlenging in Varanasi, ziet dag 1 tot dag 6 er identiek uit als bij het programma voor 7 nachten en daarna als volgt. 

Dag 7: Agra - Varanasi (met de nachttrein) 
Ontbijt in het hotel en vrije dag in Agra om de belangrijkste bezienswaardigheden te ontdekken. 's Avonds wordt u naar het treinstation gebracht waar u de nachttrein neemt naar Varanasi (de trein vertrekt om 19.15u).

Maaltijden vrij te nemen, overnachting aan boord van de trein.

Dag 8: Aankomst in Varanasi
Rond 6.15u komt u toe in het station van Varanasi waar u wordt ontvangen en overgebracht naar het hotel voor het ontbijt. Daarna gaat u de stad in om de rijke geschiedenis en cultuur te ontdekken. Breng zeker een bezoek aan de Sarnath-wijk, de plek waar de Boeddha naartoe reisde na zijn verlichting en het decor van zijn eerste lezing. U bezoekt de stad zelf, het Bharat Mata Mandir Museum en de buitenkant van de Banaras Hindu-universiteit, een universiteit die zich toelegt op de studie van het sanscriet. 's Avonds is het tijd voor een bezoek aan de bazaar, bekend om zijn zijde en religieuze ceremonies en woont u een viering bij die elke avond plaatsvindt aan de ghat van Varanasi.

Maaltijden vrij te nemen, overnachting in het hotel.

Dag 9: Varanasi - Delhi
Na het ontbijt in het hotel maakt u een boottocht om de Ganges om de pelgrims te observeren die een ritueel bad nemen. Daarna profiteert u van vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in deze fascinerende stad. Vervolgens gaat het naar de luchthaven waar u een binnenlandse vlucht neemt naar Delhi, hier wacht een hotelkamer op u waar u zich kunt verfrissen en uitrusten voor uw terugvlucht.

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Onderweg neemt u plaats in een comfortabele Standaard Kamer in 3*, 4* of 5* hotels, volgens uw keuze. Voor de verlenging naar Varanasi heeft u de keuze tussen een 3* of 4* hotel.
Uw 3* hotels tijdens de rondreis zijn:
- Mandawa: Sara Vilas of gelijkwaardig
- Bikaner: Maharaja Ganga Mahal Palace of gelijkwaardig
- Jodhpur: Jhalamand GARH Heritage Hotel of gelijkwaardig
- Jaipur: Lords Inn of gelijkwaardig
- Agra: Hotel Seven Hill Tower of gelijkwaardig
- Delhi: Hotel Atrio of gelijkwaardig (kamer om te relaxen voor de transfer naar de luchthaven)

- Voor de verlenging naar Varanasi: Hotel Grapevine of gelijkwaardig

Uw 4* hotels tijdens de rondreis zijn:
- Mandawa: Vivaana Culture Haveli of gelijkwaardig
- Bikaner: Lalgarh Palace of gelijkwaardig
- Jodhpur: Hotel Park Plaza of gelijkwaardig
- Jaipur: Shahpura House of gelijkwaardig
- Agra: Crystal Sarovar Premier of gelijkwaardig
- Delhi: Hotel ITC Welcom Dwarka of gelijkwaardig (kamer om te relaxen voor uw transfer naar de luchthaven)

- Voor de verlenging in Varanasi: Hotel Radisson of gelijkwaardig

Uw 5* hotels tijdens de rondreis zijn:
- Mandawa:  Castle Mandawa of gelijkwaardig
- Bikaner: Laxmi Niwas Palace of gelijkwaardig
- Jodhpur: Indiana Palace of gelijkwaardig
- Jaipur: The Trident of gelijkwaardig
- Agra: The Trident  of gelijkwaardig
- Delhi: Hotel The Pride Aerocity of gelijkwaardig (kamer om te relaxen voor uw transfer naar de luchthaven)

Deze reis neemt u mee naar de mooiste steden en adembenemende landschappen van het land. In sommige regio's is enkel authentieke accommodatie beschikbaar. Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat u in alle comfort overnacht, hebben we met veel zorg de beste adresjes in de streek uitgezocht (plaatselijke normen). Als u een liefhebber bent van atypische bestemmingen, unieke ontdekkingen en een bruisende cultuur, is dit programma perfect voor u!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

U geniet van een dagelijks ontbijt voor de ideale start van de dag en een maximale vrijheid. Proef van de typische specialiteiten van Rajasthan zoals dahl (kruidige soep van linzen of kikkererwten), kip klaargemaakt in de tandoori oven, samosa, biryani (een mengeling van rijst, vlees en gedroogde vruchten), chapati (plat brood), lassi, chai... en nog veel meer!

Wilt u liever het gemak van een inbegrepen diner? Kies dan optioneel en met supplement voor halfpension (exclusief dranken).

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Het bezoek aan sommige tempels is niet toegestaan voor niet hindoes of op bepaalde feestdagen
- De Taj Mahal is gesloten op vrijdag
- Inchecken in de hotels vanaf 12u en uitchecken voor 12u

Inbegrepen in de prijs:
- Privétour met een voertuig met airconditioning 
- 7 overnachtingen in de vermelde hotels (of gelijkwaardig) in een Standaard Kamer
- Dagelijks ontbijt
- Alle transfers volgens het programma met een chauffeur
- Bezoeken en excursies volgens het programma
- Plaatselijke Engelstalige gidsen
- Alle belastingen
- Een Voyage Privé cadeau
- Een fles water per dag per persoon in de auto

Tijdens de optionele verlenging:
- 1 nacht in een Standaard Kamer met ontbijt in Varanasi
- Kamer ter beschikking in Delhi voor de terugvlucht
- Nachttrein van Agara naar Varanasi in een Standaard Cabine in tweede klasse
- Binnenlandse vlucht van Varanasi naar Delhi in economy klasse
- Boottocht op de Ganges
- Ceremonie in de gath van Vananasi
- Tocht met een riksja in de bazaar

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Entreeprijzen voor de bezochte sites
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. Voor de aanbieding met verlenging in Varanasi is de nachttrein van Agra naar Varanasi en de binnenlandse vlucht tussen Varanasi en Delhi ook inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour in het hartje van Rajasthan