Rondreis door Rajasthan in 13 nachten - New Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Trakteer uzelf op een volledige rondreis door Rajasthan in 13 nachten en ontdek de tijdloze schatten van India
  • Bewonder een van de meest indrukwekkende gebouwen ter wereld, de Taj Mahal
  • Wandel door de Havelis in de regio Mandawa, een echt openluchtmuseum
  • Logeer op elke bestemming in een zorgvuldig uitgekozen hotel met moderne voorzieningen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... India!

Slaat uw verbeelding op hol bij het horen van de naam 'India'?
Dan is deze aanbieding uw unieke kans voor een onvergetelijke rondreis door dit magische land dat zowel spiritueel is als bruisend. Vol leven en zeer kleurrijk, neemt de regio Rajasthan u mee naar een bijzonder universum waar Maharadja's en authentieke tradities naast elkaar bestaan. Met zijn 1001 gezichten vindt u in het land der Koningen ongelooflijke tempels, forten en karakteristieke steden die een waar kleurenpalet onthullen. Het lijkt erop dat India elke reiziger transformeert die het avontuur komt opzoeken. Bent u de volgende?!

Reisbeschrijving

Speciaal voor u hebben we een complete rondreis door Rajasthan voor u uitgewerkt van 13 nachten om dit betoverende land te ontdekken!

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi
Dag 3: Delhi - Mandawa 
Dag 4: Mandawa - Bikaner
Dag 5: Bikaner - Jaisalmer 
Dag 6: Jaisalmer
Dag 7: Jaisalmer - Jodhpur 
Dag 8: Jodhpur - Udaipur
Dag 9: Udaipur
Dag 10: Udaipur - Jaipur
Dag 11: Jaipur - Amber - Jaipur
Dag 12: Jaipur - Agra
Dag 13: Agra - Delhi
Dag 14: Vertrek uit Delhi

Klaar voor vertrek?

... verder lezen

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Delhi
Bij aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk verwelkomd en naar uw hotel gebracht.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Delhi 
Nadat u van een lekker ontbijt heeft genoten, bezoekt u het oude stadsgedeelte van Delhi. U bezoekt de Jama Masjid moskee (één van de grootste ter wereld), Chandni Chowk in Riksja, het winkelgebied en het hart van de oude stad, maar ook de Gateway of India, de Akshardam-tempel, Raj Path, de Qtub Minar en de Sikh-tempel.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Delhi - Mandawa 
Na het ontbijt vertrekt u naar Mandawa, een klein feodaal vorstendom. Mandawa beleefde een periode van grote pracht tussen het midden van de achttiende en het begin van de twintigste eeuw. Tegenwoordig is het stadje omringd door zandduinen en komt het afgeleefd en stoffig over. Er zijn echter nog steeds buitengewone havelis, herenhuizen gebouwd door rijke kooplieden die lijken op kleine paleizen. Hun muren zijn versierd met fresco's met verschillende decoratieve motieven: religieuze scènes, seculier of zelfs hoffelijk, illustraties van verhalen of legendes en portretten.
Diner en overnachting in het hotel
.
Dag 4: Mandawa - Bikaner
Na het ontbijt vertrek naar Bikaner. U bezoekt de oude stad en het Junagarh Fort met zijn kleurrijke salons, patio's en tuinen.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Bikaner - Jaisalmer 
Ontbijt en vertrek naar de gouden stad Jaisalmer. Bij aankomst bezoekt u het fort van de stad en geniet u van uw vrije tijd. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Jaisalmer
Ontbijt in het hotel. In de ochtend bezoekt u de Jainistische tempels en de goed ingerichte huizen van de voormalige handelaars. In de middag wandelt u door de zandduinen van Sam Sand. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 7: Jaisalmer - Jodhpur
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar de "Blauwe Stad" Jodhpur. Bezoek het Maharadja paleis en het Mehrangarh museum. Tenslotte krijgt u een uitgebreide panoramische rondleiding door het stadscentrum van een Engelstalige gids. 
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 8: Jodhpur - Udaipur 
Ontbijt in het hotel waarna u naar het prachtige meerstadje Udaipur zult gaan. Bij aankomst bezoekt u de tempels van Eklinngji en Nagda en de keizerlijke tuinen Sahelion KiBar.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 9: Udaipur
Ontbijt en vrije ochtend om te rusten en te genieten van de hotelfaciliteiten. In de middag kunt u genieten van een boottocht op het Picholameer.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 10: Udaipur - Jaipur
Ontbijt en vertrek naar de roze stad hoofdstad van Rajasthan. Aankomst en bezoek de Birla-tempel en de gevel van het Hawa Mahal paleis.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 11: Jaipur - Amber - Jaipur
Na het ontbijt vertrekt u naar het Amber fort en bezoekt u de paleizen van de oude hoofdstad van Rajastan. U bezoekt het paleis met zijn patio's, tuinen en panoramische uitzichten op de stad. Terugkeer naar Jaipur voor de lunch (niet inbegrepen) en na de middag bezoekt u de bazaar van Jaipur.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 12: Jaipur - Agra
Ontbijt en vertrek naar Agra. Onderweg zal u stoppen in Fatehpur Sikri, een stad die ooit de hoofdstad was van het Mongoolse rijk. U keert terug naar Agra en na de middag gaat het naar een van de zeven wereldwonderen, de wereldberoemde Taj Mahal. Deze tempel werd gebouwd in 1630 door keizer Shan Jahan ter nagedachtenis van zijn vrouw, Mumtaz Mahal. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 13: Agra - Delhi
Na het ontbijt bezoekt u het Rode Fort van Agra, de oude residentie van de keizerlijke familie. Daarna vertrekt u terug naar Delhi waar u de rest van de middag vrij heeft.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 14: Vertrek uit Delhi 
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in een Standaard Kamer in 4/5* hotels of in 5* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering. 

Uw hotels van de categorie Standaard 4*/5* zijn (of gelijkwaardig):
Delhi: Crowne Plaza Okhla 5*/The Suryaa 5*
Mandawa: Vivana Haveli 4* (boutique) 
Bikaner: Ganga Mahal 4* 
Jaisalmer: Gorbandh 4* 
Jodhpur: Fair Field By Marriott 4*/Park Plaza 4*  
Udaipur: Mewar Garh 4*  
Jaipur: Royal Orchid 5*/Golden Tulip 4*  
Agra: Ramada Plaza 4*/Sorovar Crystal 4* 

Uw hotels van de categorie Superior 5* zijn (of gelijkwaardig):
Delhi: The Lalit 5*  
Mandawa: Alsisar Mahal 4*  
Bikaner: Gajner Palace 5*  
Jaisalmer: Marriott 5*
Jodhpur: Radisson Green 5*
Udaipur: Laxmi Villas Palace 5*  
Jaipur: Marriott 5*Superior / The Lalit 5* 
Agra: Jaypee Palace 5*/Radisson Blu 5*  

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes). Optioneel en met bijbetaling, kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in volpension (exclusief drankjes).

Vergeet zeker niet te proeven van de talrijke specialiteiten in Rajasthan, waaronder dahl (kruidige soep met linzen of kikkererwten), kip tandoori, samosas, biryani (mengeling van rijst, vlees en gedroogd fruit), chapati (tarwebrood), lassi, chai en vele andere lekkernijen!

Extra opties

Bezoek aan de Akshardham tempel in Delhi

Extra opties
Akshardham of het Swaminarayan Akshardham Complex is een hindoetempel en een spirituele en culturele campus in Delhi, India. Ook bekend als Akshardham Temple of Swaminarayan Akshardham, dit complex presenteert millennia van traditionele hindoeïstische en Indiase cultuur, spiritualiteit en architectuur. De tempel is geïnspireerd door Yogiji Maharaj en gemaakt door Pramukh Swami Maharaj.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 26°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Gegarandeerd vertrek vanaf minimaal 2 deelnemers 
- Check-in in de hotels: 14.00 uur 

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 4* en 5* hotels of in 5* hotels (uw keuze) 
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Toegang tot de museums en monumenten volgens het progamma
- Engelstalige gids
- Onthaal en assistentie op de luchthaven
- Transfers tussen de hotels
- Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
-Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Rajasthan in 13 nachten