Anulekha Resort & Villa 4*, The Alantara Sanur by Pramana 4* & Anja Jimbaran 4* - Denpasar - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vlieg naar Bali voor een buitengewoon verblijf in drie hotels in Ubud, Sanur en Jimbaran
  • Mix cultuur, strand en zon en beleef een gevarieerde vakantie
  • Val voor de charme van de prachtige locaties

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Bali!

Ubud

Pak uw koffers uit op het “Eiland van de Goden”, een onbeschrijfelijk Indonesisch paradijs met landschappen die recht uit een ansichtkaart lijken te komen. Ubud nodigt u uit om te komen genieten van de traditionele dansen, witte zandstranden, het weelderige oerwoud en typerende tempels die u ongetwijfeld zullen bekoren. Kom mee naar het beroemde “Monkey Forest” en bewonder de apen van dichtbij. Maak een wandeling over de markt van Ubud met haar unieke sfeer en ga op zoek naar leuke souvenirs. Bereid u voor op een avontuur zonder weerga in een land vol cultuur en tradities.

Sanur

Aan een zandstrand van 5 km lang vindt u deze bruisende badplaats. Sanur was het eerste strandresort van het eiland en trekt vandaag nog altijd bezoekers aan die op zoek zijn naar paradijselijke stranden aan rustig water. Dit is een ideaal plekje voor families, maar ook voor wie ervan houdt om een stapje in de wereld te zetten. Van hieruit kunt u makkelijk het kleurrijke Seminyak of het iconische Kuta bezoeken.

Jimbaran

Aan de zuidwestkust van Bali wacht een exclusief gebied bekend om zijn uitstekende vis- en zeevruchtenrestaurants, een bruisende vismarkt en enkele van de mooiste stranden van het eiland! Hier kunt u surfen, duiken, snorkelen en tal van andere watersporten beoefenen. Ook eten en drinken hoort erbij met chique sunset view bars en gastronomische eetgelegenheden. Jimbaran is een paradijs voor al uw zintuigen!

Reisbeschrijving

De volgende verblijfsduren voor uw reis zijn mogelijk:

7 nachten: 
3 nachten in het Anulekha Resort & Villa 4*, 2 nachten in The Alantara Sanur by Pramana 4* en 2 nachten in Anja Jimbaran 4*

10 nachten: 4 nachten in het Anulekha Resort & Villa 4*, 3 nachten in The Alantara Sanur by Pramana 4* en 3 nachten in Anja Jimbaran 4*

12 nachten: 4 nachten in het Anulekha Resort & Villa 4*, 4 nachten in The Alantara Sanur by Pramana 4* en 3 nachten in Anja Jimbaran 4*

14 nachten: 5 nachten in het Anulekha Resort & Villa 4*, 5 nachten in The Alantara Sanur by Pramana 4* en 4 nachten in Anja Jimbaran 4*

16 nachten: 6 nachten in het Anulekha Resort & Villa 4*, 5 nachten in The Alantara Sanur by Pramana 4* en 5 nachten in Anja Jimbaran 4*

18 nachten: 6 nachten in het Anulekha Resort & Villa 4*, 6 nachten in The Alantara Sanur by Pramana 4* en 6 nachten in Anja Jimbaran 4*

Anulekha Resort & Villa 4*


Breng uw dagen door in het charmante Anulekha Resort & Villa 4* op slechts 15 minuten van het centrum van Ubud. Dit boetiekresort in de semi-landelijke buitenwijken van Ubud biedt een zorgeloze en sociale atmosfeer op een tropisch groene plek met weelderige rijstterrassen. De plek doet eer aan de traditionele Balinese architectuur en beschikt over open paviljoenen.

Bij het ontwerp werden lokale materialen zoals teakhout en steen gebruikt om in harmonie te blijven met de omgevende natuur. Duik in een traditionele keuken in het hotelrestaurant, blaas uit in de spa of breng uw middagen door bij het zwembad.

Gerust op vakantie in Anulekha Resort & Villa 4*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Uw kamer

Deluxe Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Deluxe Kamer
In een van de gebouwen met twee verdiepingen vindt u uw Deluxe Kamer. Vanaf het privéterras heeft u zicht opde groene rijstvelden en de kokospalmen, wat bijbrengt aan een kalm en verkwikkend verblijf. Het typisch Balinese decor combineert tropische eenvoudigheid met een witgekleurde houten afwerking, werken van lokale kunstenaars en comfortabel meubilair. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x per dag thee of koffie met huisgemaakt gebak bij het zwembad tussen 16.00 en 18.00 uur
  • 15% korting op eten en drinken
Welkom in het stijlvolle Silungan Restaurant, waar het prachtige uitzicht over het zwembad, de rijstvelden en kokospalmen de aandacht trekt. Bewonder 's avonds de kleuren van de zonsondergang terwijl u een keuze maakt uit het aanbod van Indonesische specialiteiten of smakelijke culinaire gerechten vanuit de hele wereld, allemaal bereid met verse, lokale producten. 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 massage van 15 minuten voetmassage per persoon per verblijf
  • Pendeldienst naar de Ubud Coco Mart
Lichaam en geest verrijken is een must tijdens een verblijf in Bali. Neem dus een moment voor uzelf en relax in de Abyan Spa, waar een variëteit aan spabehandelingen beschikbaar is. Neem deel aan een yoga bij zonsopgang, reserveer een Balinese massage of kies voor een gezichtsbehandeling. Ontspanning is verzekerd! 

U kunt uw dag ook starten met een stimulerende wandeling in een ruime tuin en ontdek de Balinese flora, met onder andere typische bloemen en vruchten, kokospalmen en rode zegelwaspalmen. Duik vervolgens in het infinityzwembad dat wordt omringd door een houten zonnedek met zicht op de rijstvelden. Dit is de ideale plek om te luieren, lezen of zonnebaden. 

Er is een pendelbus voor alle gasten die naar Ubud rijdt en het hotel kan u ook helpen bij het boeken van een excursie, zodat u zo goed mogelijk de regio en haar wonderen kunt ontdekken, met mogelijkheden zoals een Balinese dansles, een wandeling naar de vulkaan Gunung Batur, kooklessen, yoga en nog veel meer!

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

The Alantara Sanur by Pramana 4*


Ervaar tropische elegantie bij The Alantara Sanur by Pramana 4*, een gesofisticeerd resort op 10 minuten van het iconische strand van Sanur. Inspiratie werd gehaald uit het rijke culturele erfgoed van Bali en gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Maak kennis met de smaakvolle Indonesische keuken, ontdek de prachtige omgeving, geniet van de zon in de Sanur Beach Club of vindt uw innerlijke zelf in de Pudak Spa. Dit belooft een uitstekend verblijf te worden!


Gerust op vakantie in The Alantara Sanur by Pramana
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

  • De gemeenschappelijke ruimtes worden grondig en frequenter schoongemaakt, met speciale aandacht voor zones die vaak worden aangeraakt, met desinfecterende producten van ziekenhuiskwaliteit.
  • De lichaamstemperatuur van gasten en personeel wordt gemeten bij de ingang. Er wordt geen toegang verleend tot het hotel aan personen met 37,6°C koorts of meer.
  • Er zijn markeringen geplaatst bij de receptie en het restaurant voor het behoud van voldoende afstand.
  • Er is handgel beschikbaar voor de gasten in de gemeenschappelijke ruimte, aan de ingang van het restaurant en bij de receptie.

Uw kamer

Deluxe Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
Met indrukwekkende uitzichten over de tuin en het zwembad van het hotel is uw Deluxe Kamer de perfecte en stijlvolle oase van rust op het eiland. De inrichting viert de plaatselijke creativiteit met handgemaakt meubilair en luxueuze stoffen. Een privébalkon en een weelderige badkamer met regendouche maken het lijstje van fantastische faciliteiten compleet.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x per dag thee of koffie met Balinees gebak in de namiddag
Het Pesisi Restaurant is de hele dag open voor een lekkere maaltijd met smaakvolle en exotische gerechten uit Bali, Azië en ver daarbuiten. De focus ligt op dagverse ingrediënten die lokaal gekweekt worden en zeevruchten vers uit het water. Proef in dit gezellige restaurant met traditioneel rieten dak bij het zwembad zeker eens van het signaturegerecht Megibung, bestaande uit knapperige eend en sappige satay .

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Pendeldienst naar geplande Balinese activiteiten
  • Pendeldienst naar het centrum van Sanur of de beachclub
De Pudak Spa is gewijd aan uw welzijn en ontspanning met een aanbod aan traditionele Balinese massages en behandelingen. U wordt van top tot teen in de watten gelegd en voelt alle spanning verdwijnen terwijl natuurlijke lichaamscrubs uw huid doen herleven.

Het hotel beschikt ook over betoverende zwembaden die ideaal zijn voor een verfrissende duik, bijvoorbeeld na het zonnebaden op het strand.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Anja Jimbaran 4*


In dit hotel wordt u ondergedompeld in een tropische sfeer en ongekend comfort, op slechts enkele stappen van het legendarische Jimbaran Beach! De 37 kamers zijn gezellig en zorgen voor een knus verblijf.

Bij Anja Jimbaran 4* vindt u alles wat u nodig heeft om uw vakantie onvergetelijk te maken, zoals de Siesta Spa, een langwerpig zwembad, de Anja Kids Club, een fitness en het fantastische Manja restaurant.


Gerust op vakantie in Anja Jimbaran
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Uw kamer

Anja Suite

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Anja Suite
Deze lichte en ruime suite is een ware oase van rust waar u zich kunt terugtrekken na een dag onder de stralende zon. Hier vindt u een comfortabel bed en een moderne inrichting met tropische accenten. Perfect om uw reis in schoonheid af te sluiten!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
In het hotelrestaurant Manja wordt u culinair in de watten gelegd met allerlei gerechten die met liefde worden bereid. Meer heeft u niet nodig! Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch, diner en dessert.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 massage van 30 minuten voor verblijven van 2 en 3 nachten
  • 1 massage van 60 minuten voor verblijven van 4, 5 en 6 nachten
Het prachtige buitenzwembad zal zeker indruk maken op u, net als de luxueuze Siesta Spa en de volledig uitgeruste fitness.

Start uw dag met enkele baantjes zwemmen, geniet daarna van de zon op het strand en laat u vervolgens verwennen met een heerlijke behandeling. U kunt ook op verkenning gaan in de omgeving en de mooiste stranden en tempels bezoeken. Deze vakantie vergeet u nooit meer!

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn uitsluitend inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Ligging

Anulekha Resort & Villa 4*: Banjar Silungan, Desa Lodtunduh, Ubud, Lodtunduh, Gianyar, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesië.
The Alantara Sanur by Pramana 4*: Jl. Tirta Ening No.12, Sanur Kauh, Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali, Indonesië.
Anja Jimbaran 4*: Jl. Yoga Perkanthi No.2, Jimbaran, Kuta Sel., Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesië.

De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en Anulekha Resort & Villa 4* bedraagt ongeveer 31 km.
De afstand tussen Anulekha Resort & Villa 4* en The Alantara Sanur by Pramana 4* bedraagt ongeveer 19 km.
De afstand tussen The Alantara Sanur by Pramana 4* en Anja Jimbaran 4* bedraagt ongeveer 15 km.
De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en Anja Jimbaran 4* bedraagt ongeveer 6 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over Anulekha Resort & Villa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 43
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Pendeldienst
  • Wasservice
  • Conciërgedienst

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed
  • Muggennet
  • Telefoon
  • Wifi
  • Flatscreen tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Yukata
  • Halfopen douche
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Tuinen
  • Zwembad
  • Abyan Spa
  • Balinese danslessen
  • Kooklessen
  • Yoga
  • Tal van excursies zoals een trektocht naar de vulkaan

Alle praktische informatie over The Alantara Sanur by Pramana:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 42
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Stomerij

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Tv
  • Regendouche
  • Toiletartikelen
  • Telefoon
  • Balkon

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Strandzone
  • Pendeldienst
  • Kooklessen

Alle praktische informatie over Anja Jimbaran:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 37
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Bureau
  • Balkon
  • Minikoelkast
  • Haardroger
  • Tv
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Anja Kids Club
  • Siesta Spa
  • Anja Gym

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie. Wij vragen u daarom om 2 dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en reisadvies na te kijken via onderstaande links:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
https://reopen.europa.eu/nl/


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Anulekha Resort & Villa 4*, The Alantara Sanur by Pramana 4* & Anja Jimbaran 4*